Cum de a rasa whippete

Cum de a rasa whippete

Dacă sunteți curioși Cum de a rasa whippete, Am combinat toate informațiile specifice de rasă pe care trebuie să le cunoașteți. Aceasta este o rasă populară de companie care a fost folosită în scopuri de curse de ani de zile. Ele sunt una dintre cele mai rapide rase ale câinilor pentru dimensiunea și greutatea lor și excelează în mediul de curse.

Acești câini adoră afecțiunea și în general au un temperament calm. Ei iubesc, de asemenea, să joace care ajută la controlul nivelurilor ridicate de energie. Rezumate de către Akc Pentru a fi un câine de întreținere scăzut, dacă sunteți un crescător nou, aceasta poate fi rasa ideală pentru dvs. Citiți mai departe pentru a afla despre Creștere whippete.

Fundal de reproducere Whippet

Astfel încât să puteți informa în mod corespunzător cumpărătorii despre cum a venit loviturile, trebuie să fiți conștienți de fundalul lor. Acest lucru vă poate informa cumpărătorii de cei mai mulți trăsături proeminente și de ce oamenii au încercat să-i reproducă în acest fel.

Origins

Ogar a fost un reprezentant ca unul dintre cele mai rapide apropiate de ani de zile de ani de zile. Whippetul este o secundă apropiată. Ei provin din Anglia, o țară care a adorat cursele de la început de la început. Minerii de cărbune care se bucurau de sportul s-au implicat, dar din cauza unui salariu de lucru mai mic și a orelor lungi în slujba lor, s-au luptat să se hrănească și să-și exercite pe Greyhounds. Acesta este momentul în care a fost pus un plan pentru a reproduce o oi mai mică, unul și-ar putea permite să se hrănească și au avut timp să exercite în mod corespunzător. Cu o viteză totală de 35 de mile pe oră, este sigur să spunem că minerii și-au îndeplinit scopul.

Această rasă este cunoscută și ca A & # 8220;Câine de câine& # 8221; Datorită unității sale ridicate instinctuale și utilizării pentru șobolan. Inițial, au fost folosite mai mult ca câini de șobolan decât curse. Odată cu trecerea timpului, au existat două forme recunoscute de Whippet, Whippet acoperit cu umezeală și acoperiș. Whippetul modern de astăzi posedă o haină netedă. Nu se știe ce rase au fost combinate pentru a crea whippet, altele decât influența gelului și, în cazul Whippetului acoperit, Bedlington Terrier. Până în secolul al XX-lea, Whippetul a fost adus în America, iar popularitatea generală și de curse a crescut. Atunci În 1888 Akc a înregistrat oficial Whippet.

Popularitate

Evaluat 61 din cele 195 de rase de câine înregistrate în Akc, Puteți presupune că această rasă este încă relativ populară în Statele Unite. În Marea Britanie, Whippetul este clasat 38 din 244 de rase și, prin urmare, se poate concluziona că sunt încă mai populare în Marea Britanie. Această rasă nu este numai populară în categoria evidentă de curse, ci și arată câinele și atrage cursul. Una dintre cele mai populare forme de curse Whippet este cârpele Whippet, un eveniment în care proprietarul unui Whippet ar avea o cârpă la sfârșitul liniei de sosire pentru a încuraja loviturile să le tragă. Whippetul ar fi de obicei să sară și să înțeleagă cârpa în fălcile lor, despre care proprietarul le-ar fi rotit în jur, contracarează impulsul lor.

Pachetele sunt chiar recunoscute în literatura modernă populară datorită autorului Terry Darlington. El, soția lui Monica și câinele lor Jim au călătorit într-o barcă îngustă și aventurile lor au fost înregistrate de Terry în triada cărților înguste de câine. Little Wheppet Jim a fost înregistrat în aceste povești comide care au vândut peste un milion de exemplare de la publicarea primei cărți în 2005. Popularitatea Whippet a crescut cu fiecare carte vândută Așa cum au împușcat o dată în ochii publicului. Mai ales datorită personalităților pline de umor ale micului Jim și cel mai nou membru al familiei Darlington, Jess.

Aspect

Dacă aveți în vedere că puii de reproducere care reprezintă Standardul de rasă, Iată un rezumat rapid al unor criterii pe care vor trebui să le corespundă:

  • Cap: Un dornic, inteligent și alertă expresie, Ochii mari cu colorarea întunecată preferată și urechile mici, aruncate înapoi
  • Corpul: un gât muscular lung și un spate neted cu un arc natural. Coada nu trebuie transportată mai mare decât partea superioară a spatelui
  • Strat: scurt, închis, neted și ferm în textură
  • Sistemul anterior: nu prea musculos sau prea slab, ele ar trebui să fie drepte și de o lungime egală unul cu celălalt
  • Posterioare: lungi și puternice, cu hocks aproape de pământ

Această rasă este recunoscută în mod regulat ca A & # 8216;Grucea mică& # 8216; Pe măsură ce fețele și corpurile lor sunt foarte asemănătoare. Cu toate acestea, există câteva diferențe cheie între Whippet și Greyhound. Cel mai evident este dimensiunea lor, whippetele sunt la jumătate de mărimea lui Greyhound și stau la numai 18 - 22 inci înălțime.

Whippetele pot fi, de asemenea, puțin mai puțin definite în mod muscular, deoarece Greyhounds pot apărea puțin mai tonifiate. O altă diferență este textura urechilor lor, whippetele au o blană mai fină a urechii decât oi. În cele din urmă, fața lui Greyhound este atât de puțin mai alungită decât Whippet. Cu toate acestea, cel mai bun pariu este să priviți pur și simplu înălțimea și dimensiunea câinelui în fața dvs. pentru ao identifica.

biciuiește întreținerea redusă
Whippetele sunt câini de întreținere destul de scăzută!

Temperament

Whippetele sunt A Foarte dulce și blând rasă. Acest câine este perfect pentru o familie care are timp să dea acest pup plimbare lungă zilnic. Ele sunt bune cu copiii de orice vârstă și vor fi atent și afectuos pentru ei. În plus, în ciuda instinctului lor natural de urmărire, ele sunt de obicei excelente și cu pisici. Prin urmare, dacă casa dvs. are o pisică, puteți lua în considerare încă cumpărarea unui whippet.

O altă trăsătură pozitivă despre această rasă este aceea că ei nu sunt cunoscuți de latră foarte mult. Ei pot face acest lucru ocazional, cum ar fi la un poștă sau o veveriță, dar nu sunt în nici un caz Yappy. Acest lucru poate însemna că acestea pot fi considerate a trăi într-un apartament. Această rasă adoră exercițiul și jocul, dar, de asemenea, iubește timpul să se încurce lângă tine și să doarmă de departe.

Unele negative ale Whippet includ probabilitatea de a obține anxietate de separare Datorită ușurinței lor de a crea obligațiuni cu oamenii. În plus, deoarece această rasă are naturale Instincte de înaltă vânătoare, ei sunt cunoscuți că Chase animale mici. Aceasta înseamnă că nu doriți să achiziționați această rasă dacă aveți rozătoare mici în casă, cum ar fi șobolanii de companie. De asemenea, poate însemna că veți dori să vă gândiți la mers pe jos câinele dvs. pe un plumb, ignorând în parcuri de câine, altfel pot urmări după un animal mic și nu se întorc până când sunt mulțumiți.

Drumuri de curse

Whippetele au fost inițial crescute pentru a cursa și cu viteza de vârf de 35 de mile pe oră, este corect să spun că sunt bune la ea. Ei concurează în diferite tipuri de Racing amator și atrage cursa. Ei au fost inițial utilizați foarte mult pentru un tip de curse cunoscut sub numele de cârpe Whippet, unde proprietarii i-ar atrage whippetul la capătul pistei, fluturând o cârpă pentru a sări și apuca. Hippet club are o întreagă secțiune pe site-ul lor dedicat cursei, deoarece este un element atât de puternic al trecutului și prezent al lui Whippet. Hippet Club Racing Association gestionează standardele și regulile de curse Whippet în America. Aceasta include totul din cuștile de pornire la LURES.

Deși toate loviturile au instinctul de a urmări, unii Instruire este implicat pentru a obține un whippet gata pentru curse. Formarea inițială începe prin încurajarea câinelui dvs. să se joace cu Jocuri de Rag și de a deveni interesate de ele. Asta ar trebui începeți când un cățeluș este tânăr și este interesat de joc. Următorul pas este să le folosiți cu zgomote puternice, astfel încât acestea să rămână calm înainte și în timpul unei curse. Formarea ulterioară include bastoane, capcane și antrenament, toate necesită răbdare și formare de la o vârstă fragedă.

Preocupări de sănătate la reproducerea whippete

Whippetele sunt, în general, destul de sănătoase și pot trăi până la 12-15 ani. Cu toate acestea, un crescător ar trebui să cunoască problemele comune de sănătate din această rasă, astfel încât ei să poată evita mai bine în așternutul lor.

Aritmii

Un aritmie este O neregularitate în bătăile inimii tale. Bătăile inimii pot fi prea repede, prea lent, dor sau adăugați în bătăi. Rănirea și genetica pot juca un rol în a provoca aritmii pe măsură ce provin dintr-o schimbare a țesutului cardiac. Când o aritmie afectează câinele dvs., ei se pot simți amețit sau puțin fără suflare până când aritmia trece. Un EKG sau ECG poate fi folosit pentru a diagnostica acest lucru.

Tratamentul nu este de obicei necesar, cu excepția cazului în care bătăile inimii tale este lentă. Activitatea este adesea recomandată să fie restricționată ca exercițiu crescut sau mai intens, poate duce la o creștere a aritmiei câinelui și, prin urmare, este evitată. În mod similar, veterinarii vă vor spune să încercați să vă reduceți câinele anxietate și stres pentru a menține o bătăi de inimă constantă. Dacă câinele dvs. este supraponderal, veterinarul dvs. vă va încuraja să le puneți pe a dietă și creșteți exercițiile constante și blând pierdere în greutate. Un câine mai greu va avea mai multe dificultăți în a împinge fluxul de sânge în jurul corpului lor și acest lucru poate agrava aritmia ca inima lor este tensionată.

Mutația de myostatină

Myostatina este un tip de proteină care provoacă o masă musculară mult mai semnificativă cunoscută pentru a interzice mișcarea normală. Această mutație creează "bully whippete", o versiune mult mai musculară a whippetelor normale. Whippetele se bucură de a fi capabili să ruleze viteze și întinderi mari, această mutație face dificilă toate aceste mișcări plăcute. Gena regulată inhibă funcția mitogeneza, De asemenea, cunoscut sub numele de creșterea musculară, mutația contracarează acest lucru. Această mutație a apărut la întâmplare, dar este ereditar, și, prin urmare, nu ar trebui să fie transmisă.

Unii proprietari doresc reproducerea acestei puști mutații, dar acest lucru este puternic recomandat. Nu numai că acești câini simt disconfort, dar și ei au fost înregistrați se simt în mod regulat crampe musculare foarte dureroase. În plus, apariția unui whippet nu ar trebui să-și compromită sănătatea. Există un test în care mutația poate fi găsită într-un potențial părinte, crescătorii responsabili ar trebui ecran câinii lor înainte de reproducere.

Myostatin de biciuit musculos
Un whippet normal din dreapta, iar Whippetul modificat genetic din stânga. Wow, într-adevăr.

Defecte genetice ale ochilor

Rasa Whippet este una sănătoasă, dar suferă de defecte genetice ale ochilor, deși rar. O boală comună este Atrofia retină progresivă în care ochii trec treptat orb. Nu există nici o durere cu această boală, dar nici nu există tratament. Există un proces de screening pe care îl puteți utiliza pe barajul potențial și la Sire înainte de reproducere.

Un alt defect de ochi include cataractă, o problemă comună a ochilor, dar este ușor de tratat. Atunci când lentila ochiului tău de la Whippet începe să devină tulbure și se deteriorează treptat până la punctul de orbire. Cu toate acestea, există o intervenție chirurgicală simplă în cazul în care obiectivul este îndepărtat și înlocuit pentru a vă oferi câinelui o viziune clară. Verificați întotdeauna părinții unui baraj și sirei potențiali sau cel puțin să le screați pentru probleme de sănătate ereditară.

Cum de a rasa whippete

Înțelegerea tuturor elementelor de reproducere vă permit să creați un Etic, funcțional și profitabil. Când adorați o rasă de câini, înconjurați-vă cu ei într-o cale de carieră, poate fi un vis. Acum, să vă oferim informațiile, astfel încât să puteți face acest lucru.

Alegerea cățea și a studia

Primul pas cheie la Alegerea unui știft și cățea corespunzătoare este o verificare și screening. Face a Examinarea integrală a corpului atât ca potențialul mamă cât și tatăl pornind de la cap și lucrează în jos. Verificați ochii, urechile, întrebați despre obiceiurile alimentare și digestia lor. Veți dori să verificați fiecare aspect fizic al fiecărui câine. Apoi, aplicați pentru o examinare de sănătate pentru a vedea dacă există boli ereditare, fie că părintele ar putea trece de-a lungul.

De asemenea, doriți să le respectați Temperament general și temperament reactiv. Sunt în general calm sau hiperactiv? Vedeți cum reacționează cu oamenii și dacă sunt afectuosi. Sunt agresivi cu străini sau câini ciudați? Se severă anxietate de separare? Acestea sunt doar câteva întrebări pentru a vă întreba. În plus, este întotdeauna recomandată Luați în considerare doar câinii înregistrați. Aceasta demonstrează reproducerea etică anterioară și puteți vinde puii înregistrați pentru prețuri mai mari.

Dimensiunea gunoiului

Dimensiunea medie a gunoiului pentru whippete este între 5 și 7 pui cu o medie de 6. Aceasta este o dimensiune medie a gunoiului pentru cele mai multe rase de câini și, deoarece biciurile pot da inițial dimensiuni mai mici de gunoi, va trebui să fiți pregătit financiar pentru a combate acest lucru. O modalitate de a face acest lucru este de a avea scopul de a reproduce o gunoi care se potrivește cu standardul de rasă. Aceste pui vor aduce un preț mai mare decât un catelus obișnuit.

O altă opțiune pe care o puteți lua în considerare este dețineți mai multe saire și oferirea Studiu de serviciu Pentru alți crescători ai whippet. Dacă acești bărbați sunt din standardul de rasă și înregistrat, serviciile lor pot merge pentru un preț destul de mare. Asigurați-vă că acești bărbați au fost examinați anterior și că nu sunt eligibili să transmită orice ereditar sănătate Probleme. Această garanție va crește probabilitatea serviciilor, dar va împiedica postrarea oricăror recenzii negative.

Probleme de naștere

Orice femeie are posibilitatea de a fi afectată de distocia, unele rase mai mult decât altele. Whippetele sunt afectate mai rar decât alte rase cu complicații de naștere. Cu toate acestea, în timpul anului Sarcina și nașterea, încă mai trebuie să fiți conștienți de posibilele probleme apărute, astfel încât să puteți oferi ajutorul nevoilor cățea. Întotdeauna recomandăm să aveți un veterinar pe care îl puteți contacta în orice moment al zilei în caz de urgență.

O problemă de a fi conștientă este dacă, din anumite motive, mama nu trece un catelus trecut de perioada normală de timp. Un catelus ar trebui să fie bătut în jur de o jumătate de oră după contracții puternice, Dacă nu apare nici un catelus, ceva poate fi greșit. Acest lucru poate fi faptul că catelul se află într-o poziție ciudată, iar mama se luptă să le împingă. Sau, poate fi ceva mai grav, cum ar fi un cordon înfășurat în jurul gâtului cățelușului, prevenind nașterea și punerea în pericol a vieții lor. Aceste urgențe pot necesita o C-secțiune.

Clientelă

Pentru a crea o afacere, trebuie să luați în considerare clientelele corespunzătoare Trebuie să faceți publicitate la. Iubitorii de whippet, controlul dăunătorilor, familiile și fanii de curse pot avea un interes în acest minunat câine mic. În primul rând, luați în considerare crearea conturilor sociale media care promovează fiecare gunoi și catelus doriți să vindeți, Instagram și Facebook pot fi locuri bune pentru a începe. De asemenea, puteți găsi pagini de apreciere a whippet Facebook Sau întrebați cluburile de canisa Whippet sau de apreciere dacă ați putea face publicitate prin ele. Fiecare club are propriul set de reguli, astfel încât merită întotdeauna să întrebați.

De asemenea, poate fi în valoare contactați cluburile de curse Whippet sau fanii acestora, pentru a vedea dacă interesul lor poate dura față de proprietate. Ei ar putea fie să participe la curse cu puiul propriu sau să se bucure de această rasă minunată într-un cadru de familie. Asigurați-vă că specificați cât de minunat este această rasă cu copiii, deoarece este un punct plus pentru mulți.

Whippets Cicluri de căldură
Femeile tind să aibă mai multe cicluri de căldură mai regulate decât alte rase.

Prețuri

gama de prețuri Pentru whippetele din SUA variază de la $ 800 - 1500 $ În funcție de înregistrare, dovada liniei și cât de strâns un cățeluș se potrivește standardului de rasă. Iată doar câteva elemente fizice care pot penaliza un whippet în conformitate cu standardele de rasă AKC:

  • Ochii galbeni, ochii luminoși sunt doar nedoritori
  • Ochii albaștri sau ochii colorați diferiți descalificați un câine
  • Urechile erepte sunt penalizate grav
  • WHEARBLADS cu o roți, plat spate sau un crupă abrupt / plat
  • Umeri musculare sau îngustate care limitează mișcarea
  • Pastrame slabe sau verticale
  • O haină care nu este scurtă, închisă, netedă sau fermă în textură
  • Soarele sau coapsele de vaci ar trebui să fie strict penalizate

Toate Aceste trăsături fizice pot reduce prețul unui catelus de sute. Mai mult, asigurați-vă că vă înregistrați fiecare catelus. Nu numai că dovedește altora pe care le-ați creat etic și responsabil, dar va crește și prețul de vânzare pentru dvs. Este o victorie câștigătoare și merită cu siguranță urmărită.

Cum de a crea whippete - Întrebări frecvente

Pentru a vă asigura că sunteți pe deplin pregătiți să începeți de reproducere, am răspuns, de asemenea cinci dintre cele mai puse întrebări cu privire la subiect.

Sunt hippete inteligente?

Whippetele sunt A Câini foarte inteligenți. Ele necesită inteligență ridicată, astfel încât acestea să fie mai ușor de antrenat pentru curse; Whippetele trebuie să învețe cum să rămână calm în capcana Whippet înainte ca cursele să înceapă și să se comporte bine pe tot parcursul anului. De asemenea, s-au observat Aflați mai repede trucuri, Poate fi pentru că această rasă este un popor-plăcere și, prin urmare, formarea nu este prea dificilă. În plus, ei se bucură de interacțiunea umană și de formare pot crea legături mari cu ei.

Acesta este un alt motiv pentru care trebuie să vă asigurați că această rasă este parcursă în mod regulat și exercitată suficient. Se asigură că sunt suficient de stimulați mental. Dacă nu sunt furnizate cu suficientă stimulare, ei pot acționa și pot începe se comportă distructiv in casa. Acest lucru va fi în afara frustrației și nu vă va deranja.

Cât timp sunt însărcinate?

În medie, fiecare câine este însărcinată în jur 63 de zile. Acest lucru este din momentul impregnărilor și nu este neapărat după momentul împerecherii. Deoarece ouăle de cățea pot rămâne fertile de până la 48 de ore după eliberarea lor, iar sperma lui Sire poate trăi în interiorul femeii pentru mai multe zile, momentul exact al impregnărilor poate fi dificil de prezis.

Există patru etape la ciclul de reproducere al femeii și prin Măsurarea hormonilor tăiei prin sarcină, Diferite etape indică timpi de așteptare diferită. Cele patru etape sunt proestrus, estrus, diestrus și anestru. De exemplu, dacă vă testați cățea din prima zi a Diestrus, ultima etapă a ciclul de căldură, ea va da cel mai probabil naștere de la 56 - 58 de zile de atunci.

Ghidul de reproducere!
Cum să reproduceți biciurile - istoria, problemele de sănătate și cele mai bune practici de reproducere a whippet

Sunt hippete agresive?

Whippete sunt nu la o rasă agresivă. Ele sunt renumite pentru a fi docil și dulce-natural, ceea ce are sens din cauza adorației companiei umane. În plus, natura lor blândă nu este limitată doar la oameni. Au fost înregistrate Fii iubitor cu alți câini și pisici de asemenea. Indiferent dacă sunt străini sau trăiesc în casă, primul răspuns al lui Whippet nu este niciodată agresiune. De obicei, ei răspund cu frică sau reticență în situații nefavorabile.

Ar trebui să fiți atenți doar la Whippet când sunt aproape de animale mici de pradă. Această rasă a fost crescută selectiv pentru a avea a unitate înaltă instinctuală și, prin urmare, urmărind și chiar atacarea acestor animale este o posibilitate.

De câte ori trebuie să se angajeze biciurile pentru a rămâne însărcinată?

Poate lua unu sesiune de împerechere un whippet pentru a rămâne însărcinată. Cu toate acestea, dacă ați plătit pentru serviciile unui bărbat stud, adesea îi vor încuraja bărbatul să se împerecheze cu cățea de patru ori. Asta este Creșteți șansele de împerechere reușită, mai ales că este un serviciu pe care l-ați plătit. Pentru a asigura o sarcină și o gunoi sănătoasă, ar trebui să examinați atât Sirele, cât și barajul înainte de a împerechea pentru a verifica fertilitatea. Acest lucru vă poate spune numărul și funcționalitatea spermei de sex masculin și cât de ospitalie este uterul femeii.

Cât timp după împerechere puteți spune că un whippet este însărcinată?

VET dvs. poate efectua unul din cele patru teste pentru a verifica sarcina câinelui dvs, Cel mai vechi test pe care îl puteți efectua este la 21 de zile de sarcină. Iată cele patru teste și cadrele lor de timp după împerecherele pe care sunt eligibile:

  • Palpare: La 21 - 35 de zile în sarcina câinelui tău, un veterinar poate simți pentru fiecare catelus și sac amniotic
  • Ultrasunete: La 25 - 35 de zile în gestație, un ultrasunete poate fi efectuat pentru a testa pentru cățeluși, numărul acolo sunt și bătăile inimii lor
  • Test de hormon: VET dvs. poate testa pentru hormonul relaxinați 30 de zile în gestația cățea
  • X-ray: Această metodă poate număra puii, dar poate fi utilizată numai încă 42 - 45 de zile în timpul sarcinii, ziua 55 permite totuși cel mai bun rezultat

Fiecare crescător are a Metoda preferată de testare pentru sarcină Pe baza costurilor, calendarului și fiabilității.

Whippetele sunt o rasă inteligentă cu un temperament minunat. Acești puii mici pot fi un mare membru nou de familie sau o rasă minunată pentru a examina reproducerea. Fiți conștienți de posibilele lor complicații de sănătate și să luați în considerare toate nevoile lor pentru a vă asigura că sunt fericiți și sănătoși.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rasa whippete