De ce este nereușită împerecherea a doi câini?

De ce este nereușită împerecherea a doi câini?

Creșterea câinilor preferați de sex feminin și de sex masculin a fost organizată în mod corespunzător. Modificarea celor doi câini a avut loc, dar sarcina a eșuat și nu a avut loc.

Sarcini nereușite la câini sunt obișnuite în lumea creșterii câinilor și a câinelui. În general, crescătorii de câini vor pune cel mai bun efort în planificarea Copulatorie Tie. Cu toate acestea, câteva zile sau săptămâni mai târziu, când este timpul să Confirmați sarcina, crescătorii își dau seama că barajul nu este însărcinată deloc și creșterea a eșuat.

Câini de reproducție ia o mulțime de eforturi și cunoștințe: trebuie să fie organizată la momentul potrivit cu ambii câini la vârful formei lor. Și chiar și cu HwSight, este greu de înțeles ce a mers prost într-o anumită împerechere. De aceea am făcut acest articol, astfel încât să puteți obține niște indicatori.

Creșterea a avut loc la momentul nepotrivit în timpul căldurii

[Pullquote-dreapta] Sperma unui câine este vitală timp de 9 zile după ejaculare.[/ Pulcquote-dreapta]

Câinii de sex feminin vin în căldură în medie de doua ori pe an pentru întreaga lor viață. Desigur, aceasta este doar o medie și poate fi multă variație în funcție de rasă și un anumit câine (vezi întrebările noastre despre Se încălzește la câini.) Unele femele perfect sănătoase pot intra în căldură doar o dată pe an sau altele chiar de trei ori pe an.

Cu toate acestea, biologia de bază a unui câine de sex feminin și a partenerului său va determina dacă apare o sarcină. Dacă un câine de sex masculin a copulat cu o femeie în căldură și nu a avut loc sarcină, unul dintre motivele poate fi acela Câinele masculin a fost introdus la momentul nepotrivit. O sarcină reușită va apărea numai dacă sperma a fost capabilă să fertilizeze ouăle de sex feminin. Spermele unui câine este vitală timp de 9 zile după ejaculare. Un câine de sex feminin va ovula și ouăle ei vor fi coapte și în poziția de concepție o medie de 5 zile. Aceste două vremuri viabile trebuie să se coalezeze pentru o sarcină să apară potențial.

La câinii de sex feminin, Prima etapă a căldurii este menționată ca proestrus. În timpul proestrusului, câinele de sex feminin va avea de obicei descărcarea sângeroasă, umflate vulva si feromoni care va atrage câini de sex masculin. Cu toate acestea, nu sunt disponibile încă ouă coapte pentru fertilizare. Faza de proestrus durează aproximativ 9 zile și dă drumul a doua fază numită Estrus. În timpul fazei estrus apare ovulația, iar ouăle călătoresc de la ovare la uter.

Cimpul ciclului de căldură pentru câini
Aceasta este o pagină de la Bestseller nostru, Manualul câinelui crescătorului!

Un câine de sex feminin poate fi receptiv la bărbați înainte de ovulația corpului ei. De fapt, aceiași hormoni care fac receptivele ei, de asemenea, stimulând ovarele ei pentru a-și produce ouăle. Sperma introdusă înainte de ovulație și maturitatea ouălor poate pierde vitalitatea și nu va avea loc sarcină. Acest tip de eșec de sincronizare se întâmplă atât de frecvent încât mulți crescători introduc bărbatul pentru oa doua copulație câteva zile după prima. Desigur, copularea sau introducerea spermei după ce ouăle au pierdut viabilitatea nu va duce la sarcină nici. Acest tip de problemă se poate întâmpla dacă perioada de căldură depășește medie 2-4 săptămâni, iar reproducerea este încercată într-o zi de răsturnare și non fertilă. Încălzile extra-lungi se pot întâmpla la câinii sănătoși de sex feminin, dar pot fi simptomatici de lucruri cum ar fi chisturi ovariene sau uterine.

De asemenea, câinii de sex feminin pot avea Încălzirea tăcută în care nu există semne de căldură sau Încălziți înapoi în care a început o căldură, apoi sa oprit, apoi a început din nou câteva săptămâni mai târziu. Aceste variații fac ca creșterea unui câine de sex feminin, uneori, pare mai mult ca o artă decât o știință.

Coitusul a fost întrerupt înainte de ejaculare

Câine coatus și cravată
Bărbatul începe prin montarea femeii. Odată ce becul penisului de sex masculin este înclinat, ambii câini devin blocați în ceea ce se numește cravată de coitus.

Un alt motiv impregnarea poate fi nereușită ar putea fi aceea Coitusul nu era suficient de lung Pentru cainele să ejaculeze.

Un câine care montează un câine de sex feminin trebuie să poată pătrunde în vulva femeii cu penisul său. Penisul unui câine nu devine erect înainte de copulare. Un os din cadrul penisului ajută la penetrarea femeii. Un penis devine erect și umflat atunci când în interiorul vaginului câinelui de sex feminin. Ejacularea apare numai atunci. Orice întrerupere a împerecherii înainte de ejaculare nu va duce la o sarcină.

În timpul crasei de copulație, atât câinele de sex masculin, cât și câinele de sex feminin pot avea propriile motive să se îndepărteze și să înceteze coitusul. Stresul, durerea și lipsa de experiență, sunt toate motive comune pentru care un coitus poate fi oprit. Evident, amelioratorul și mediul pot provoca, de asemenea, câinii să oprească matina înainte de ejacularea sirei.

Câinele stud are probleme de fertilitate

Cel mai Câinii masculi produc spermă sănătoasă și în număr suficient și vitalitate pentru a impregna o femeie. Cu toate acestea, dacă sperma are o calitate slabă (Infertile) impregnarea nu poate avea loc. Câini de câini înăuntru sănătate precară și câini de la varsta inaintata poate să nu producă sperma sănătoasă capabilă de impregnare. Medicamentele și tratamentele unor boli (e.G. Cancerul) Deseori mai scăzută numărul de spermatozoizi și afectează negativ vitalitatea spermei câinelui.

Infertilitate masculină completă nu este foarte frecvent la câini, dar se întâmplă. Un medic veterinar va trebui să-și determine cauza, iar în unele cazuri poate fi reversibilă. Infecții de la Canina Herpes Virus și bruceloză poate provoca infertilitate masculină și trebuie tratată. Bruceloza este o infecție deosebit de proastă, deoarece este contagioasă altor câini și poate chiar să infecteze oamenii. Alte bacteriene infecții în tractele reproductive sau urinare Poate provoca infertilitate și va necesita antibiotice.

Tulburările hormonale în câinii de sex masculin pot avea ca rezultat numărul de spermatozoizi scăzut. Tiroidă scăzută este una dintre aceste condiții și este tratabilă. Alte probleme în anatomia unui câine, inclusiv vătămări fizice la testicule, Tumorile în testicule sau glandă de prostată poate face inseminarea femeii imposibile.

Cățea este infertilă

In cele din urma, Femeie de infertilitate pentru câini este o problemă care poate avea o multitudine de cauze. În general, este mai ușor și mai ieftin să excludă problemele de sincronizare și de infertilitatea masculină decât să se ocupe de infertilitatea feminină.

Majoritatea cauzelor, totuși, vor trebui să fie tratate sau femeia va arăta în cele din urmă semne de boală. O femeie poate fi infertilă din cauza Anomalii în organele de reproducere. Din nou, un medic veterinar este esențial aici. Ea poate avea ovariană sau uterină chisturi. Ea poate avea Tumorile atât canceroase, cât și benigne, care blochează sau împiedică ouăle fertilizate sănătoase din călătoria lor de la ovare la uter. X-raze și / sau scance cu ultrasunete va trebui să fie folosit pentru a vizualiza aceste tipuri de anomalii sau probleme reproductive.

Infecții precum herpesul canin și bruceloza vor provoca infertilitate la câinii de sex feminin, așa cum o fac la câinii de sex masculin. Orice infecții în tractul reproducător al cățea poate face infertilul ei. Indiferent de reproducere, aceste infecții trebuie tratate de un medic veterinar. O istorie a infecțiilor uterine, de asemenea, poate duce la cicatrici în uter și poate provoca infertilitate mai târziu. Prea multe înapoi în spate a unei femei poate anveliza sistemul de susținere a corpului ei.

Hormonale dezechilibre poate provoca, de asemenea, infertilitate feminină. Este un lanțul complex de hormoni care sunt toate necesare Pentru producția și eliberarea sănătoasă a ouălor coapte și pregătite pentru inseminare. Orice anomalie a organelor care produc aceste hormoni poate face ca câinele feminin să fie infertil. Astfel de condiții ca Hipotiroidismul, sau hiperadrenocorticism, sau prea puțin tiroidian și prea mult cortizol din glanda suprarenale, poate provoca infertilitate feminină. Aceste condiții au, de obicei, alte simptome, astfel încât un medic veterinar este probabil să fie la fața locului și de testare pentru ei.

Alte probleme hormonale legate de ovare, cum ar fi nivelurile de progesteron, pot necesita un pic mai multă muncă de detectiv. Acestea pot fi asimptomatice, cu excepția infertilității pe care le provoacă. Uneori, eșecul ovarian prematur apare la un câine tânăr. În această condiție nefericită, ovarele câinelui de sex feminin nu mai funcționează pentru nici un motiv evident. Eșecul ovarian prematur poate fi genetic și este ireversibil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce este nereușită împerecherea a doi câini?