Vânzarea câinilor pe craigslist, gumtree & # 038; site-uri de anunțuri clasificate

Vânzarea câinilor pe Craigslist, Gumtree & # 038; Site-uri de anunțuri clasificate

Nenumărați crescători de câini vorbesc foarte puțin despre anunțurile clasificate ca mijloc de a vinde puii dintr-o gunoi. Cu toate acestea, sute (dacă nu mii) de anunțuri sunt postate pe oră pe cele mai renumite site-uri de anunțuri clasificate, inclusiv Craigslist în SUA, Gumtree în Marea Britanie, dar și pe site-uri web specializate, cum ar fi animale de companie, puppyfind, și multe altele.

Acest post este nu Despre cum să scrieți anunțuri, ați scris deja un articol foarte popular pe cele mai bune sfaturi absolute Scrieți anunțuri eficiente care vor ieși pe site-urile anunțurilor clasificate. Acest post oferă multe motive pentru care unii crescători ar trebui să folosească anunțuri clasificate pentru a-și vinde câinii și de ce alții ar trebui să rămână departe de ei, totul depinde de planul dvs. de reproducere, de reputația dvs., de prețul câinilor dvs. și de mai multe alte motive.

Controversa despre câinii vânduți pe anunțurile clasificate

Fiecare persoană care luptă împotriva vânzărilor câinilor prin anunțuri clasificate are motive proprii, dar acestea ar putea fi rezumate de categoriile de mai jos.

Nimeni nu știe pe nimeni

În principal, deoarece o mulțime de crescători simt că nu ar trebui să vindem câini la clienții aleatorii și cumpărătorii de catelus nu ar trebui să cumpere de la un crescător aleatoriu. Parțial datorită calității potențiale slabe a crescătorului și a noului proprietar, dar și pentru că vânzarea nu este vorba despre cunoașterea câinelui pe care îl cumpărați, pedigree, sănătate și toate aceste detalii că toți ne iubesc.

Cantitate peste calitate: volum peste preț

Prețurile tind să fie trase în jos, deoarece aceste site-uri web au sute de anunțuri pe rasă pe o anumită zi, concurența este căptiless și prețurile trebuie să scadă cât mai puțin posibil pentru a atrage perspective potențiale.

O consecință directă este că crescătorii trebuie să cheltuiască mult mai puțin asupra sănătății, alimentelor și îngrijirii câinilor lor pentru a face un profit la un preț scăzut. Și dacă continuați cu acest raționament, înseamnă că acești crescători vor trebui să reproducă mai multe cățeluși, mai des, pentru a genera sume mari de bani pentru ei înșiși.

Ce fel de crescători de câini ar trebui să utilizeze anunțuri clasificate?

Pentru a pune pur și simplu, oamenii care nu au contacte sau rețea trebuie să înceapă undeva. Și asta undeva este pot fi pe site-urile anunțurilor clasificate.

Câștigători ocazionali și part-time

Nu toată lumea rasează câini ca o sursă primară de venit, astfel încât oricine generează principalul flux de venit în afara activității sale de reproducere a câinelui poate folosi anunțuri clasificate pentru a vinde puii disponibili.

Pentru că este posibil să nu fiți scufundat în lumea de reproducere a câinelui, lipsesc contactele necesare pentru a vă vinde câinii fără publicitate. Este absolut bine și în curând, veți avea o listă de așteptare înainte ca împerecherea să se întâmple, dar numai dacă alegeți cumpărătorii potriviți care vor avea grijă de catelul dvs. și vor răspândi cuvântul în cercurile lor sociale!

Geografic de crescători de câini la distanță / cumpărători

Câțiva crescători își desfășoară activitatea de reproducere a câinelui de unde sunt cumpărătorii lor. Mulți crescători de la collie de frontieră sunt lângă văi sau în mediul rural, dar tot mai mulți cumpărători sunt din centrele orașului sau aproape. Ei știu că o collie de frontieră necesită o mulțime de exerciții și sunt mulțumiți de asta, dar ei nu vor găsi un crescător de graniță Collie în oraș, astfel încât adesea folosesc site-uri de anunțuri clasificate pentru a-și găsi noul animal de companie.

Designer de crescători de câini

Furnizarea și cererea, de obicei, reducerea prețului mediu de vânzare pe site-urile publicitare clasificate. acesta este un fapt. Cu toate acestea, în situații foarte specifice, cum ar fi cu câinii de designer, poate să bată de fapt prețurile în sus!

Dacă credeți un câine de designer rar și în cerere (sau câine crossbred) cum ar fi Labradoodle, Pomsky sau cei care îi plac, veți folosi, de obicei, aceste locuri de piață pentru a vă vinde câinii ca comunitatea respectivă nu este încă stabilită. Clienții, chiar și cei care frecventează evenimente de câini, nu le pot găsi în majoritatea spectacolelor de câine, unde numai câinii de rasă pură este permis să intre în diferitele competiții.

Deoarece ei devin greu de găsit folosind alte mijloace, potențialii cumpărători vor direcționa cercetările online și cele mai multe site-uri de anunțuri clasificate vor veni pe partea de sus a Google. Acești cumpărători de câini de designer nu sunt de obicei cei mai cunoscuți oameni când vine vorba de câini și canini, astfel încât anunțurile online să nu reprezinte nimic rău sau imoral de exemplu.

Laptop, singur, într-un câmp!
Când sunt anunțurile online, nu cel mai bun pariu?

Crescătorii de câini ar trebui să rămână departe de anunțurile clasificate & # 8230;

Pentru a construi o reputație solidă-Pentru site-urile anunțuri clasificate sunt mai degrabă impersonale, un crescător de câine ar trebui să rămână departe de ei de îndată ce se uită la construirea unei reputații solide și de lungă durată.

Să vândă câini de lucru- CÂND CÂȘTIGĂȚI CÂȘTIGĂRI CÂȘTIGĂRI, FĂRĂ PENTRU HARDING, PĂSTRARE, Vânătoare, etc, ar trebui să evite anunțurile clasificate din mai multe motive: vor vinde mai ieftin pe site-urile web, întrucât pe rețele specifice și prin contacte, vor obține un preț mult mai bun. În plus, cuvântul de gură este de zece ori mai important cu câinii de lucru și nu doriți să vă lăsați reputația între mâinile unui om anonim!

Pentru a rămâne în legătură cu proprietarii de catelus- S-ar putea să stați în contact cu un client pe care l-ați întâlnit prin anunțuri clasificate. Dar nu, nu se întâmplă niciodată. Motivul este simplu: ambele părți, vânzătorii și cumpărătorii, găsite pe aceste locuri de piață, nu sunt în mod obișnuit în acea mentalitate. Cumpărătorul dorește să-și cumpere puiul și să fie lăsat singur cu noul său partener, iar vânzătorul dorește să-și vândă puiul. În cel mai bun caz, veți schimba câteva e-mailuri în primele câteva săptămâni.

Exemplu de forum (bord de mesaj)
Screenshot de BorderCollie.Pagina de start a forumului ORG

Care sunt alternativele și completarea anunțurilor?

Există câteva alternative bune la anunțurile clasificate online și la anumiți crescători, pot fi mai mult de un compliment. Acestea pot contribui la tranziția la un plan de vânzare fără probleme pentru viitoarele ghișee.

Pedigree / Campion Classtificat ADS Site-uri web

Un exemplu excelent este Champdogs în Regatul Unit, este unul dintre puținele site-uri care oferă anunțuri clasificate special pentru pedigree sănătoase sau câini de campion. Ei necesită documente și dovezi de la crescătorii câinilor înainte de a accepta anunțurile. Este departe de a fi neplăcut, dar este o modalitate mult mai bună de a vă vinde câinii la cumpărători informați și încă păstrați prețurile ridicate.

Panouri de mesaje

Numit si Forums, Aceste site-uri web sunt comunități care adună utilizatori pasionați și informați (sau dorind să fie) despre același subiect. Cele mai multe dintre ele sunt specifice și au o secțiune de anunțuri în care membrii Forumului pot cere puii și le vor vinde. Pentru a găsi forumuri specializate pe propria dvs. rasă, Google & # 8220; Forumul de rasă și # 8221; (adică. Forumul Frontiera Collie.)

Clienții prezenți pe panouri de mesaje sunt membri ai comunității, veți putea afla rapid cine sunt (numărul de mesaje postate, mesajele trimise, reputația etc.)

Rețineți că regula principală privind panourile de mesaje nu este să nu vă alăturați niciodată dacă obiectivul dvs. este de auto-promovare. Mai bine te alături acum și fii activă câteva zile pe săptămână, ajutând oamenii și creând fire interesante, deci arată normal când decideți să faceți publicitate așternut (e).

Dacă doriți să vă îmbunătățiți convertirea pe forumuri și anunțuri clasificate printre alte canale, Obțineți manualul crescătorului câinelui și citiți secțiunea noastră mare despre acestea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vânzarea câinilor pe craigslist, gumtree & # 038; site-uri de anunțuri clasificate