Cum să cercetați pedigree off-the-piste

Curse de cai în Hong Kong - Sha Tincourse Race

Viața unui a Fostul curse a fost glamorizat în cărți și filme. În realitate, viața pentru o rasă de grâu din afara piesei sau OTTB, poate duce la o pensie umilă ca un cal pentru călărie recreere. Sau calul ar putea continua la ceva mai elaborat, cum ar fi concurența în polo, dresaj, sărituri și mai mult. Mulți dintre acești cai vor fi relativ tineri, dar încă ar trebui să faci niște săpat pentru a-și găsi origine.

Un fost curse de curse ca un prim cal

Dacă acesta este al tău primul cal, O fostă de curse ar putea să nu fie cea mai bună alegere. Mulți au probleme de solide care pot dura luni pentru a rezolva. În plus, unele racehori sunt cunoscute pentru că au temperamente rele și de a fi greu de manevrat. De la naștere, formarea comportamentală a cursei este foarte fundamentală, deoarece a fost orientată spre un factor: curse câștigătoare. În plus, zgomotele puternice pot spui cu ușurință mulți foști de curse pentru că caii au fost instruiți să sară la sunetul unui pistol de pornire pentru curse.

Mai mult, având strămoșii celebri sau pedigree nu face neapărat un cal bun. Atât natura cât și îngrijirea influențează atleticismul și temperamentul unui cal. De fapt, un cal fără pedigree cunoscut ar putea deveni cel mai bun călărie sau cal de concurență pe care l-ați avut vreodată.

Cum să cercetați o pedigree cu frecvență

Oamenii cumpără adesea cai care nu vin cu lucrările de înregistrare. Dar este încă posibilă cercetarea pedigreei de o piesă off-the- de rasă. Prăjiturile care sunt cu adevărat purere ar trebui să aibă o linie bine documentată.

Când căutați pedigree-ul dvs. de rasă fără documente de înregistrare, trei informații cheie pot ajuta. Veți avea nevoie de numărul de tatuaj de buze al calului, numele său înregistrat și data nașterii (inclusiv anul). Dacă calul tău nu a fost tatuat, va trebui să fii sigur de nume și de ortografia ei.

Baze de date online de cai

Există câteva baze de date online pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta cu cercetarea dvs.

Interogarea pedigree

Interogarea pedigree este o bază de date extinsă la care utilizatorii contribuie la informație. Pur și simplu introduceți numele calului dvs. și dacă cal este listat în baza de date veți primi o pedigree de cinci generații. Există abonamente plătite acestui site, dar probabil că veți avea nevoie doar de acest tip de informații detaliate dacă cumpărați un cal pentru curse sau reproducere.

Clubul Jockey

Dacă calul tău are un număr de tatuaj de buze, Jockey Club Free Search ar putea să vă ofere pedigree pe care îl căutați. Tatuajele de buze pot fi greu de citit, deoarece tind să se estompeze ca vârstele de cai. Puteți încerca să îmbunătățiți digital o fotografie a tatuajului pentru ao face mai clare. Jockey Club enumeră toate rasele de frecvențe care au alergat vreodată. Deci, dacă aveți un fost de curse, cote sunt găsiți informații despre el acolo.

Brisnet

Brisnet este folosit în principal de către cei care studiază handicapuri pe racehori. De asemenea, crescătorii folosesc această resursă pentru a privi în sânge. Majoritatea proprietarilor nu au nevoie de înregistrări de rasă, deși poate fi interesant să vedeți unde este cursa dvs. și cum a făcut-o. Site-ul vechi vă permite să faceți căutări pedigree. Puteți achiziționa un pedigree cu o înregistrare de curse pentru o mică taxă.

Asociații de crescători

Dacă nu găsiți pedigree-ul călătorului dvs., este posibil să contactați asociațiile de crescători. În Statele Unite, puteți contacta Jockey Club. În Canada, Societatea de rasă canadiană ar putea să vă ajute. Unele grupuri ar putea percepe o taxă mică pentru a căuta informații.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să cercetați pedigree off-the-piste