8 Cei mai buni câini pentru depresie: canini pentru a ajuta la capătul când sunteți în jos

Cei mai buni caini pentru depresie

Afecțiunile benefice ale câinilor asupra persoanelor cu depresie au fost bine documentate și este într-adevăr o surpriză?

Acele câini de blană, cu patru picioare, cilindri, aduc tone de bucurie în viața noastră și Pentru cei care se confruntă cu depresia, dragostea necondiționată a unui câine poate avea o putere extraordinară.

Câinii pot ajuta cu anxietate, depresie, PTSD și multe alte probleme de sănătate mintală care afectează viața de zi cu zi. Unii câini oferă chiar sprijin emoțional ca o concertă cu normă întreagă, care lucrează ca animale de serviciu care sunt plasate în școli, spitale, case de îngrijire medicală și alte locații.

În timp ce avantajele proprietății câinilor sunt uriașe, Este demn de întrebat - care sunt cei mai buni câini pentru depresie? Vrei să găsești câinele potrivit pentru tine.

Alegerea câinelui greșit pentru stilul dvs. de viață poate crește stresul și anxietatea, Deci, găsirea unui câine care este o potrivire bună este esențială pentru cultivarea beneficiilor de stimulare a starea de spirit ale proprietății caninei.

Cum câinii pot ajuta la atenuarea depresiei

Deținerea unui câine poate contribui la îmbunătățirea stării de spirit și reduce nivelul de stres - ca rezultat, proprietarii de câini sunt mai puțin probabil să sufere de depresie decât proprietarii non-PET. Câinii pot ameliora depresia într-o Numărul de moduri:

  • Iubire neconditionata. Câinii oferă o sursă abundentă de iubire necondiționată. Câinii nu-i pasă ce fel de persoană sunteți sau ce fel de probleme aveți - vă vor iubi indiferent.
  • Responsabilitate și sens de valoare. A avea o altă creatură depind de dvs. pentru nevoile lor, poate adăuga un mare sentiment de valoare în viața unei persoane. Fiind capabil să ofere hrană, apă și îngrijire pentru o altă ființă vie ne permite să ne simțim importanți și oferim un sentiment de valoare.
  • Activitate. Exercitarea unui câine, ca orice exercițiu, eliberează, de asemenea, serotonină și dopamină. Având un câine de mers pe jos oferă proprietarilor un motiv pentru a obține exerciții benefice și, de asemenea, proprietarii în afara unui aer proaspăt.
  • Întâlni oameni noi. Câinii ajută proprietarii să întâlnească oameni noi și să facă prieteni - care nu dorește să-și întâlnească vecinul cu noul catel?
  • Rutină. Îngrijirea unui animal de companie poate adăuga structura, rutina și scopul zilei dvs. Pentru cei care suferă de depresie, un set, o rutină regulată poate fi foarte reconfortantă și utilă.
  • Atingerea fizică. De multe ori nu recunoaștem puterea atingerii fizice. Atingerea unei alte creaturi vii poate fi foarte reconfortantă, iar mângâierea (sau cuddling) Un câine poate merge mult în reducerea stresului. Jocul cu animale a fost, de asemenea, demonstrat că eliberează serotonina și dopamina (acele medicamente excelente bune).
  • Sanatate mai buna. Proprietarii de câini au o tensiune arterială mai scăzută decât cei fără animale de companie, în special în situații stresante

În acest videoclip, YouTube Blogger Erin discută modul în care câinele ei digby îi ajută să facă față depresiei ei - au un ceas!

Alegerea câinelui drept pentru personalitatea dvs

Deși a fost bine demonstrat că câinii pot ajuta la reducerea depresiei, Este important să luați în considerare caracteristicile și trăsăturile canine vor beneficia cel mai bine nevoile dvs. individuale.

Pentru unii oameni cu depresie, un goofball fericit, ca un retriever, este ideal. Câinii activi cum ar fi retrieverii pot ajuta proprietarii să iasă și să fie activi, stimulând endorfinele și îmbunătățirea stării de spirit.

Cei mai buni caini pentru tratarea depresiei

Cu toate acestea, alții pot găsi acel tip de câine să fie obositoare și frustrant, făcând lucrurile mai rău. Acești oameni pot face mai bine cu un havanez.

Discutați cu medicul dumneavoastră de sănătate mintală și cu crescătorul câinilor potențiali pentru a înțelege mai bine ce tipuri de câini vor potrivi nevoilor dvs. emoționale și fizice.

RĂSPUNS: Un bun punct de plecare

Ratele de câine au fost crescute în scopuri specifice de-a lungul anilor, cu diferite rase care prezintă diferite trăsături, comportamente și cerințe de îngrijire.

Detaliem rasele de câine recomandate sau grupurile de rase care funcționează adesea ca animalele de sprijin emoționale și sunt în mod obișnuit considerați cei mai buni câini pentru depresie.

Odată ce ați identificat un grup de rasă sau de rasă (adică păstori, terrii sau retrieveri) care vă interesează, începeți să vorbiți cu proprietarii, crescătorii sau personalul de salvare care lucrează cu acești câini. Acești profesioniști și proprietari de îngrijire a animalelor vă pot ajuta să identificați câinii individuali care vor funcționa cel mai bine pentru stilul dvs. de viață.

Există diferențe mari între lucrările versus linii de spectacol în multe rase, astfel încât vorbirea cu agentul dvs. de crescător sau de adăpost este la fel de important ca și cercetarea timpurie asupra diverselor rase.

În timp ce rasele de câine au fost dezvoltate din anii în scopuri specifice, Fiecare câine este un individ, deci asigurați-vă că cunoașteți partenerul dvs. potențial canin înainte de a le aduce acasă permanent.

Ce zici de un câine de salvare?

Este, de asemenea, demn de remarcat că nu aveți nevoie să obțineți un câine pură - asigurați-vă că luați în considerare adoptarea unui câine de salvare dintr-un adăpost.

Acești câini au tendința de a avea dragoste fără limite pentru a da și sunt adesea deosebit de apreciatori de a-și găsi noul acasă pentru totdeauna. Câinii de rasă mixtă, adesea găsiți în adăposturi, pot avea cele mai bune rase multiple, deci asigurați-vă că le considerați pentru companionul dvs. canin!

8 cei mai buni câini pentru depresie: canini care pot vindeca blues

Considerăm că acești canini ca fiind cei mai buni caini pentru depresie datorită personalității și comportamentului lor, dar nu sunt în nici un caz singurii câini acolo pentru cei care suferă de depresie.

Totuși, dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, verificați acești câini - sunt sigur că vă luminează ziua!

1) Havanese

Ieșirea, amuzantă și inteligentă sunt cuvintele pe care le Clubul american Kennel utilizează pentru a descrie havanezii. Acest câine mic, cu energie medie este a Mingea veselă de puf care este sigur că vă luminează ziua.

Pe lângă îngrijirea regulată și mersul pe jos, havanezii, în general, nu ar trebui să fie întreținere și sunt însoțitori mari să vină acasă la. Havanezii sunt, de asemenea hipoalergenic și cunoscută pentru că au personalități excelente și ușor de mers pe jos.


2) Cavalier King Charles Spaniel

Acest câine afectiv, blând a fost un pic de vârf pentru redevență înapoi în această zi. Natura lor ușoară, dimensiunea mică și nivelul mediu de energie le face similare cu cei havanezi. Cu toate acestea, regele cavalier, Charles Spaniels tind să aibă mai puțin păr și sunt puțin mai activi.

Regele Cavalier Charles Spaniels sunt Înapoi la copii și cu alți câini. Ei sunt bucuroși să se confrunte pe canapea sau du-te pentru plimbări lungi în parc.

King-Charles-Cavalier-câini-for-Depresiune

3) collie de frontieră

Dacă căutați un câine care vă va provoca să ieșiți, să vă exercitați și să lucrați la formare, nu căutați mai departe decât Collie de frontieră.

Coliciile de frontieră sunt Incredibil de inteligent și de mare energie. Acești câini au nevoie de o mulțime de exerciții, dar dacă vă faceți pentru provocare, câțiva câini sunt mai plăcuți. Lucrul la formare și trucuri cu collie de frontieră poate fi incredibil de distractiv și motivant, atâta timp cât sunteți dispus să dedicați timpul și să vă concentrați.

Colacii de frontieră pot fi lățimi uriașe și sunt foarte afectuoase. Cu toate acestea, ei pot fi, de asemenea, timizi, deci au nevoie de mai mult Socializarea timpurie a vieții decât alți câini

Border-collie-câini-pentru-depresie

4) retriever de aur

Este greu să bată o aur atunci când vine vorba de natura lor și de joc.

Ca și Collie de graniță, Retrieverii de Aur sunt o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui câine pentru a vă ajuta să ieșiți din casă, deoarece au nevoie de o cantitate decentă de exerciții fizice. Acești câini de dimensiuni mai mari iubesc în general toată lumea și tot ceea ce se întâlnesc și sunt renumiți pentru zâmbetele lor constante.

Retrieverii de aur și Amestecurile de aur sunt, în general, bune cu copiii și cu toate celelalte animale de companie. Ele sunt, de asemenea incredibil de instruire și inteligentă, făcând clar de ce sunt a treia rasă cea mai populară în SUA. Cu toate acestea, dacă nu sunteți în sus pentru mersul pe jos sau jucați zilnic, poate să nu fie pentru dvs.

Golden-Retreiver-câini-for-Depresiune


5) American Staffordshire Terrier

In timp ce Am-personal (După cum se numește frecvent) pot arăta stagnați, pot fi însoțitori incredibil de dulci.

American Staffordshire Terriers se află în grupul neoficial "Pit Bull", dar nu lăsați să vă descurajeze (mai ales că Bullii de grâu primesc într-adevăr un rap mult mai rău decât merită). AM-Personal sunt inteligent, încrezător și loial.

Câini buni cu zâmbete uriașe, Îi place să joace. Ei sunt cunoscuți că sunt destul de prostești, și cu propriu-zis Socializarea timpurie a vieții, ei vor fi minunați cu copii, străini, câini și animale mici. Ei au nevoie de mai puțin exercițiu decât coloana de frontieră sau de la retrieverii de aur și sunt între ele.

Aveți grijă să le obțineți de la un crescător responsabil și să vă asigurați că spațiul dvs. de locuit permite rasele "Pit Bull". Deținerea unui personal am-personal poate fi incredibil de recompensare - acești câini sunt mângâieri naturale și protectori.

American-Staffordshire-Terrier-Pit-Bull-câini-for-Depression

6) Sighththounds

Acest grup de câini include Greyhounds și whippete. În ciuda faptului că a fost crescut pentru curse, acești câini sunt adesea cartofi majori de canapea.

Acești câini sunt calm și afectuos, iar acest grup vine într-o varietate de dimensiuni cu temperamente similare. E greu să mergi prost!

Whippet pentru depresie

7) Pug

Dacă sunteți în căutarea unui prieten fermecător, mic, pentru a vă lumina ziua, Pugs sunt o opțiune fantastică.. Acești câini drăguți sunt jucăuși cu energie medie și sunt cunoscuți că sunt bine manevrați. Nu poți obține mult mai multe aspecte de la un whippet!

Al lor chiar temperaturi și personalități iubitoare face pugs un favorit american. Ele sunt predispuse la probleme de respirație, făcându-le că nu sunt ideale pentru joggers, ci o opțiune excelentă pentru locuitorii de apartamente pe spațiu de funcționare.

pugs pentru depresie

8) Shiba inu

Shibas - "inu" înseamnă câine în japoneză - sunt cunoscute a fi atent, alertă și activ.

Acești câini mici pot fi foarte pisici în comportamentul lor, așa că fii pregătit pentru un partener jucăuș, dar independent. Ele pot fi înlăturate și complicate pentru a se antrena, dar dimensiunea lor mică și natura ușoară reprezintă acest lucru.

Shibas nu sunt cei mai buni pentru proprietarii novici care doresc un prieten de cuddle, dar personalitatea lor unică le câștigă mulți fani care se ridică pentru o provocare și nu sunt ventilatoare mari de câini de Velcro și # 8221; Cine nu vă poate lăsa partea.

Quirky și distractiv, Shibas sunt sigur că vă luminează viața fără a adăuga prea mult un exercițiu și o povară socială. În timp ce acestea sunt similare în dimensiune și nivel de energie la pugs, aceste rase nu sunt interschimbabile!

Shiba-inu-câini-pentru-depresie

Aveți un suport emoțional PET, oficial sau neoficial? Cum vă ajută câinele dvs. prin această zi? Distribuiți experiența dvs. în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Cei mai buni câini pentru depresie: canini pentru a ajuta la capătul când sunteți în jos