5 Moduri de a calma un câine hiperactiv

5 moduri de a calma un câine hiperactiv

Unii dintre voi au probleme cu calmarea dvs Câine hiperactivă în jos, ducând la o mulțime de adăposturi de câini care primesc aceste animale de companie care sfârșesc ucis. Pentru a evita acest lucru, vă oferim cinci sfaturi pentru tine de a canaliza energia câinelui în jos.

Ele sunt rezumate în infograpția noastră de mai jos, dar am adăugat comentarii sub ea!

Importanța exercitării unui câine hiperactiv

Unele rase de câine au nevoie de mult mai mult exercițiu decât alții și într-o gunoi, puteți alege cel mai activ catelus și luptați câteva luni în jos. Răspunsul este simplu, dacă trebuie să faci un singur lucru și un singur lucru: să-ți exerciți câinele, zilnic, de mai multe ori pe zi, dacă este necesar.

Nu există nici o scuză aici, trebuie să o faceți. În caz contrar, câinele va dezvolta o instabilitate mentală care ar putea duce la agresivitate în cele mai grave cazuri, dar cel mai probabil în unele mobilier mestecând și zgârierea.

O mulțime de proprietari spun că nu pot alerga cu câinii lor, nu sunt oameni sportivi. Ei bine, ce zici de a juca Fetch? Abia trebuie să te miști, câinele face tot treaba, este recompensată, legături cu tine și se întoarce acasă epuizat. Nu o face de trei ori pe zi, variază jocurile, bilele, parcurile, plimbările.

5 moduri de a calma un câine hiperactiv
Infogramele noastre uimitoare cu sfaturi de la 3losdogs.

Antrenează câinele dvs. pentru a efectua trucuri noi

O mulțime de proprietari de animale de companie cred că câinele lor are nevoie doar de exerciții fizice, nu pot fi mai greșite decât asta. Unele rase necesită (o mulțime de) exerciții, dar toți câinele necesită stimulente mentale și intelectuale. Cumpărați o carte de trucuri de câine, alegeți unul și obțineți câinele pe el! Poate necesita timp, dar lucrarea care contează!

Timpul în timp ce câinele dvs. se concentrează asupra dvs. și ceea ce vă comunicați este o sesiune perfectă de legare. Să le aibă în mod regulat, dacă nu zilnic pentru unele rase ca collie de frontieră.

Câinii iubesc o rutină bună

Spre deosebire de ființele umane, câinii rar se plictisesc cu lucruri bune. Vino cu o rutină simplă pe care o cunoașteți că câinele tău va dori, evident că nu trebuie să fie programată la minut. De exemplu:

  • Dimineaţă: te trezești, hrăniți-vă imediat câinele, mergeți la o plimbare de oră sau alerga
  • Dupa amiaza: Mănânci, câinele mănâncă după tine, îl scoateți la o plimbare de 20 de metri, lucrați la câteva trucuri timp de încă 15 minute
  • Seară: După ce ați avut cina, ieșiți cu câinii pentru a juca Fetch, dați câinelui ultima masă când vă întoarceți, lucrați la unele ascultări și culcare!

Găsiți un echilibru corect între viața personală și nevoile dvs. de câine, poate că ia copilul să se joace cu câinele dvs. afară sau soțul dvs. pentru a avea o alergare cu pooch-ul dvs. în fiecare weekend și # 8230;

Pentru proprietarii leneși, obțineți jucării inteligente pentru câinele dvs

Jucăriile inteligente sunt minunate: fac munca creierului câinelui când sunteți ocupat! Companiile de jucării pentru animale de companie, cum ar fi Kong, au venit cu jucării pe care le puteți umple cu Kibble și tratamente. Singura modalitate de a obține ca câinele dvs. este de a manipula jucăria, după un timp și dacă câinele dvs. folosește manipularea corectă, acesta va livra tratamentul la el.

Unele sunt mai ușoare decât altele, dar toate în toate, ele sunt un plus superb la colecția de jucării câinelui dacă nu le are deja!

Dog sport

Dacă sunteți competitiv, chiar și pentru distracție, vă veți bucura absolut de sport de câini. Există zeci de sporturi diferite de câine, avem chiar o întreagă secțiune în manualul câinelui crescătorului, iar câinii au întotdeauna o mulțime de distracție cu acestea. Pur și simplu înscrieți-vă la clubul local, începeți cu câteva sesiuni de bază și vedeți ce preferă câinele dvs. și continuați să vă îmbunătățiți!

Malinis câine care concurează în Flyball
Trixie, concurente în Flyball. Imagine deținută de Fotografie Jim Greiser.

Cele mai renumite și practicate sporturi de câine sunt agilitate în cazul în care un manipulator conduce un câine printr-un curs de obstacol într-o cursă atât pentru timp, cât și pentru acuratețe și Flyball, în care câinii se opresc unul împotriva celuilalt, pe o linie de obstacole, la o cutie care eliberează o minge de tenis care trebuie să fie prinsă și păstrată în gură până la linia de sosire.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Moduri de a calma un câine hiperactiv