Cum să introduceți câini pentru împerechere

Cum să introduceți câini pentru împerechere

Răspunsul la Cum să introduceți câini pentru împerechere nu este la fel de ușor cum sună, mai ales când este prima dată a câinelui tău. Nu poți să-ți forțezi câinele să se împerecheze cu o cățea. Este esențial să faceți lucrurile să curgă în mod natural.

Deci, cum o faci? Aici este creșterea câinilor 101 pe baza de elemente de reproducere a câinilor.

Lăsați-i să se întâlnească înainte de ziua de împerechere

Interacțiunile inițiale dintre stud și cățea dvs. pot fi imprevizibile. Astfel, ar trebui să fiți atenți și precauți în timp ce Introducerea partenerilor de împerechere pentru câini. Cea mai bună modalitate de a merge mai departe este de a face ca câinii să se întâlnească înainte de ultima zi.

Primele impresii sunt importante și pot stabili stadiul unei relații între câini. Într-un caz ideal, trebuie să alegeți câinii care păstrează vârsta, rasa și temperamentul lor, deoarece acest lucru va juca un rol important în determinarea calității gunoiului.

Dacă câinele dvs. are a Istoria luptelor cu alți câini, Este și mai important introduceți ambii câini înainte de ziua de împerechere. Acest lucru se va asigura că ambii câini se simt confortabil între ei în ziua lor de împerechere.

Întâlnirea prealabilă va exclude, de asemenea, orice element de anxietate față de animalul străin. Din punctul de vedere al reproducerii, dvs., ca proprietar, veți obține, de asemenea, să analizați dacă târfă și stud împărțiți dispoziții plăcute care pot fi transmise la gunoi dacă se împerechează.

Face ca cei doi câini să joace și să le familiarizați cu mirosul celuilalt În timpul întâlnirii lor introductive. S-ar putea să nu vedeți această venire, dar această întâlnire inițială ar putea, de asemenea, să accelereze procesul de împerechere, făcând animalele să se simtă confortabile între ele. Acest lucru, la rândul său, va crește șansele de succes câine de reproducere.

Întâlnirea inițială vă va ajuta, de asemenea, să măsurați dacă ambii câini sunt suficient de compatibili. Pentru cele mai bune rezultate, este foarte recomandat să se asigure că ambele sunt sănătoase.

Nu uitați să vă uitați la ciclul de căldură al cățea, astfel încât să poată concepe în mod corespunzător. Voi vorbi despre acest aspect în secțiunea următoare în detaliu.

Alegeți ziua potrivită pentru cățea

Eforturile dvs. pot să coboare scurgerea dacă nu sunteți sigur de sezonul cățea. Pentru a se asigura că întregul proces se dovedește a fi de succes, este foarte recomandat să menționăm prima zi a sângerării ei. Mulți proprietari tind să rateze această dată, și aici se întâmplă greșit.

Cu toate acestea, evitați Introducerea partenerilor de câini pentru Mating pentru următoarea săptămână de la Ziua ei de sângerare. Este probabil ca ea să nu stea niciun câine și va fugi. Cu toate acestea, puteți planifica întâlniri introductive în această perioadă. Câinii pot juca împreună, familiară și flirtează unul cu celălalt (* wink *).

Săptămâna viitoare este crucială. Este cea mai bună perioadă de a face un partener de câine cu o cățea. Ea este cea mai activă în acest timp și poate chiar să fugă pentru a găsi câinele pentru ea. Astfel, este esențial să țineți un ochi pe cățea și să luați măsurile necesare pentru a face lucrurile să curgă în mod natural.

În conformitate cu regula de bază a degetului mare, ar trebui să introduceți câinii în jurul zilei 8 din dvs Ciclul lui Bitch. Le puteți pune apoi împreună pe al nouălea, al unsprezecelea și a treisprezecea zi a ciclului cățea pentru a produce o gunoi.

În plus, puteți căuta semne probabile de la ea. Dacă nu este pregătită, ea va sta pur și simplu sau se va prinde.

Cu toate acestea, unele catelusi tineri nu par a fi gata, si va trebui sa fii ferm cu ei.

împerecherea câinilor neexperimentați
Fiți atenți la ceea ce se poate întâmpla atunci când introduceți parteneri de împerechere pentru câini care sunt foarte neexperimentați.

Asigurați-vă că ambii proprietari sunt prezenți

Dacă atât câinii să fie virgini, șansele sunt ridicate încât ar putea fi anxioase și consideră că este dificil de relaxat. Ei ar putea întâmpina o serie de probleme - ambii câini s-ar putea simți timizi sau s-ar putea simți agresiv în timpul introducerii. Chiar mai rău, bărbatul ar putea fi Imposibil de montat femeia, sau femininul ar putea să se prăbușească pe bărbați.

Acesta este motivul pentru care este foarte recomandat să țineți un ochi pe câinele dvs. pentru a le ajuta în acest proces. În mod ideal, proprietarii de ambii câini ar trebui să fie prezenți. Puteți vorbi cu ei într-o voce calmantă pentru a le pacifica. Evitați strigând sau disciplinând câinele dvs., deoarece nu doriți să le sperie. Vrei să le faci să se simtă relaxați, ceea ce este foarte important pentru împerecherea de succes. Anxietate este contraproductivă în această etapă.

Deși monitorizarea câinilor dvs. este importantă, este la fel de importantă pentru a evita să deveniți o distragere a atenției. Ajutați-i cu penetrare și probleme de blocare dacă este necesar, dar dacă nu există probleme vizibile, este important să rămâneți tăcuți și invizibili.

După cum era de așteptat, câinii tăi se vor distrați dacă vă vor vedea roaming în jurul zonei de reproducere. Ei vor începe să se joace cu dvs. în loc să interacționeze cu partenerul lor, ceea ce este cel mai puțin pe care îl veți dori. Astfel, țineți-vă departe de linia lor de vedere.

Nu grăbiți procesul. Ar putea dura ore și chiar zile să se simtă confortabile între ele, chiar și atunci când s-au întâlnit înainte. Mai ales pentru barajele și sirenele neexperimentate. Pentru a le face familiarizați cu mediul de reproducere, puteți aduce și jucăriile sau pătura preferată de acasă, astfel încât să poată avea un miros familiar în jurul lor. Acest lucru îi va face să se simtă confortabil și îi vor ajuta în procesul lor de împerechere.

Reproducerea se poate întoarce să fie un proces neașteptat de lung. Ajutați câinii dvs. ori de câte ori este necesar, dar evitați să vă implicați prea mult.

Păstrați câinii închiși inițial

Nu mă înțelege greșit, dar este important să-ți păstrezi inițial câinii tăi Introducerea partenerilor de câini pentru împerechere. Acest lucru este doar să exercite un pic de control asupra lucrurilor. Nu vrei ca câinele tău să rănească cățea și niciodată nu știi cum vor reacționa la întâlnirea reciproc.

Astfel, păstrați câinii tăi, dar păstrați un avantaj liber pentru a reduce orice tensiune. Lăsați-i să interacționeze pe cont propriu. Nu forțați lucrurile chiar dacă se simt puțin ciudate sau ignorați unul pe celălalt.

Păstrați scurt interacțiunea inițială. Lăsați-i să-și atingă nasul și să se miște reciproc. Dacă totul merge bine, lăsați-i să se joace împreună în timp ce lesa lor este încă pe. Odată ce simți că amândoi se bucură de compania celuilalt, în loc să se simtă anxios sau speriat, dezlănțuiți-i și lăsați-i să ia pașii următori.

Eliberarea acestora îi va ajuta să se bucure de compania celuilalt și ar putea, de asemenea, să poată dezvolta o legătură rapidă care va ajuta la împerecherea rapidă.

Mai mult, amintiți-vă să vă dezlănțuiți câinii la momentul potrivit. Așteptați prea mult și pierdeți locul dulce. O faci prea devreme, iar câinele tău s-ar putea simți inconfortabil.

Astfel, loviți echilibrul potrivit, păstrând în minte starea de spirit și confortul câinelui.

https: // YouTube.com / ceas?v = UDTM7VW4A2S

Alegeți un spațiu închis

Mediul înconjurător, iar atunci când vine vorba de introducerea câinilor pentru împerechere, contează tot mai mult! Odată ce simți că amândoi câinii se bucură de compania celuilalt, este momentul Căutați o zonă de reproducere adecvată.

Accentul dvs. ar trebui să fie pornit Găsirea unei zone care ar putea să vă păstreze câinii cât mai relaxată posibil. Alegerea să le reproducă în casa studului este o idee minunată. Acest lucru se datorează faptului că câinii de sex masculin sunt extrem de teritoriali prin natura și luându-l afară într-un mediu diferit și împrejurimile ar putea să-și dea atenția.

De preferință, ar trebui să alegeți o zonă închisă pentru împerecherea de succes. O zonă limitată nu trebuie să fie o cameră mică, ci doar o zonă închisă privată, cu spațiu suficient pentru ei să locuiască și să se distreze.

Mai mult, în timp ce alegeți o zonă de reproducere, asigurați-vă că nu există alți câini. Acest lucru ar putea distrage atenția cuplului. Acest lucru ar putea, de asemenea, să scot un sentiment de gelozie la alți câini și ar putea să se lupte pentru femei.

Astfel, cea mai bună zonă de reproducere este zona privată, de preferință în cazul în care trăiește masculin. În esență, dacă câinele dvs. este împerecheat pentru prima dată, el ar putea avea nevoie de ajutorul dvs. în montarea cățea. Astfel, este logic să facem aranjamentul de reproducere la locul studului.

Lăsați-i să se joace de ceva timp în zonă. Odată ce târfa este gata, ea va permite studului să-i lingă pe vulva. Ea va semnala câinele ținându-și coada și ținându-l din cale. În mod ideal, acesta este momentul în care bărbatul se va apropia de cățea și o montează din spate. Și voila, Cei doi câini au crescut!

Concluzie

Creșterea este un proces lung, dar trebuie să luați lucrurile încet. Astfel, nu vă grăbiți. Pentru a asigura o reproducere reușită, este foarte recomandat să vă asigurați că câinele dvs. este sănătos și fericit. Treptat, Introduceți partenerii de împerechere pentru câini. Lăsați-i să se joace și să țină ochii pe ciclul de căldură al cățea. Odată ce timpul este corect, aduceți-le mai aproape și setați mediul potrivit.

Acest lucru poate dura mai mulți pași înainte de a se dovedi a fi de succes, dar veți putea să stăpâniți arta de reproducere cu tehnicile potrivite.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să introduceți câini pentru împerechere