Cum să hrănești în mod corespunzător o oase de câine

Cum să hrăniți în mod corespunzător o oase de câine

Ne-am spus întotdeauna că dând oase câinilor noștri poate duce la o serie de probleme cum ar fi dinții crăpați, blocarea în intestinele lor și chiar sufocând în unele cazuri. Dar dacă te uiți la dietele ancestrale canine, cu mult timp înainte ca câinii să fie domesticiți de om și s-au transformat în animale de companie, acești câini au scos pe aproape orice și tot ce puteau găsi în curtea mamei naturii, oase și toate. Adevărat, omul vechi nu a avut instrumentele științifice pentru a determina dacă câinii vechi au aceleași probleme veterinari și mulți părinți de companie de astăzi au despre hrănirea oaselor câinilor. Dar punctul este acela Câinii sunt omnivores și sunt, de asemenea, considerați prădători în sălbăticie. Sunt construite special de mama de natură pentru a digera și procesa carne brută, Bones și organe interne. Deci, de ce sa oprit acum?

În acest articol vom încerca să explorăm de ce oferim oase la câinele dvs. poate fi benefică. Poate că mai important, ne vom uita la modul în care vă puteți da oasele câinilor dvs., precum și cum să abordăm unele dintre problemele ridicate de unii oameni despre practica oaselor de hrănire a câinilor.

câine mănâncă os

În legătură cu o postare: Cele mai bune oase pentru câini

De ce să oferim oase brute proaspete câinelui dvs. este benefică

Există multe motive pentru care oferirea oaselor de câine este considerată foarte benefică. Iată câteva dintre motivele mai importante:

  • Mai puternici acizi stomacali pentru o digestie mai ușoară

Studiile arată că câinii hrăniți cu mancare cruda - carne, oase și toate - au un pH mediu al acizilor lor gastric la 1.5. Câinii care sunt hrăniți Alimente de câine uscate au acizi gastrici care au o valoare mai mică a pH-ului, adică un pic mai puțin acid, la pH 2.5. În timp ce majoritatea părinților de companie vor examina cele două valori ca încă indicând aciditatea, trebuie remarcat faptul că pH 1.5 este mai acidă decât pH 2.5.

Acestea fiind spuse, putem presupune în siguranță că câinii care au primit carne și oase au un sistem digestiv mult mai sănătos, deoarece acizii lor gastrici sunt în mod natural mai acid. Cea mai acidă secreția gastrică cu atât este mai eficientă atunci când vine vorba de digerarea oricărui tip de moleculă alimentară. Imaginați-vă un fluid cu adevărat acid care se poate topi chiar și cel mai greu metal. Aceasta este o analogie excepțională cu cât de eficientă a stomacurilor câini de hrănire brută sunteți. Ceea ce înseamnă pur și simplu că sunt capabili să digeră și să proceseze orice tip de alimente mult mai ușor și cu o eficiență mai mare.

Pe de altă parte, câinii cu hrănire cu uscat au acizi de stomac mai puțin acid. Este încă acidă, deși este posibil ca acesta să nu fie la fel de eficient ca cel al câtorilor brut hrăniți. Deci, dacă dați acelor câini găină oase, s-ar putea să nu fie capabili să digerați alimentele bine pentru simplul fapt că acizii lor gastrici nu sunt acei acide. Acest lucru poate duce, de asemenea, la împrăștierea osului, rezultând răni la căptușeala intestinală.

Acesta este motivul pentru care mulți veterinari descurajează să ofere oase câinilor. Ceea ce majoritatea nu înțeleg este că câinii de hrănire cu uscat au fluide de stomac mai puțin acide comparativ cu câinii care au fost hrăniți crud.

  • Dinți mai curat și gingii mai sănătoase

Doar unul din 10 câini este hrănit crud. Celelalte 9 sunt hrănite cu alimente de câine uscate disponibile în comerț. Incidența parodontală și Probleme de sănătate orală la câini este, de asemenea, 90%. Dacă aceasta este sau nu o coincidență nu contează. Ceea ce contează este că câinii care li se administrează oase brute și proaspete se termină cu o incidență mai mică a bolilor parodontale, cum ar fi inflamația gingiilor și construirea de tartaj și placă.

În timp ce este adevărat că câinele kibbles ajută la prevenirea acumulării plăcii și tartru în dinți câini și gingii, ele sunt mai puțin eficiente în comparație cu oasele reale și cartilajul pe care câinii pot mușca, zdrobi și forfează. Acestea sunt mai eficiente mecanic în îndepărtarea particulelor alimentare și a altor resturi care pot deveni sursa de alimente a bacteriilor și a altor germeni care produc biofilm pe suprafața dinților.

Acum este important ca numai oasele brute să fie date deoarece acestea sunt încă spongioase sau "mai moi" decât oasele gătite. Atunci când oasele sunt gătite, multe dintre conținutul său mineral, inclusiv grăsimile și colagenul, lăsând în urmă oasele fragile. Când câinele tău mănâncă acest os, există o șansă ca să strige acest lucru și să producă splinte. De aceea este mai bine să dea oase brute.

Mai mulți oameni de știință au făcut o descoperire remarcabilă că adăugarea unor oase proaspete, brute pentru dieta câinelui dvs. poate reduce efectiv incidența bolilor dentare canine. De exemplu, inclusiv oxidul în dieta câinilor poate elimina calculul dentar în doar 24 de ore.

  • Oferă substanțe nutritive esențiale

Așa cum am menționat deja mai sus, oasele de gătit elimină în mod esențial toate substanțele nutritive care ar trebui să ofere o mulțime de beneficii câinilor. Oasele de carne oferă câinilor cu proteine ​​de înaltă calitate, complete cu gama lor vastă de aminoacizi ușor digeraci pentru o creștere optimă. Acest lucru se traduce ușor la mușchii mai puternici și mai toniși. Și pentru că câinii sunt animale foarte active, având mușchi puternici pot garanta un stil de viață mai sănătos și mai activ pentru câinele dvs.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare de câini cu proteine ​​ridicată

Oasele de carne crudă sunt, de asemenea, umplute cu grăsimi sănătoase și niciunul dintre trans-grăsimile pe care le asociem adesea cu alimente puternic prelucrate, chiar și acele oase care își găsesc acum drumul în magazinele de animale de companie. Acizii grași găsiți în aceste oase brute vă pot ajuta să vă asigurați că câinele dvs. are haina și pielea mai sănătoasă. De asemenea, este important în sinteza anumitor hormoni, asigurând în același timp integritatea funcțională a tuturor celulelor din corpul câinelui, în special a sistemului nervos.

Servirea oaselor de carne crudă de animale de companie, de asemenea, furnizează animalul dvs. de companie cu cartilajul mult necesar, care va contribui la îmbunătățirea sănătății articulațiilor sale. Într-adevăr nu este nevoie de suplimentarea câțiva cu scump glucozamină, MSM și preparatele de condroitină pur și simplu pentru că devine deja suficient de la oasele brute pe care le dați.

Oasele brute sunt bogate în calciu și fosfor, consolidând în continuare oasele proprii ale câinelui. Are seleniu, magneziu și cupru pentru beneficiile de sănătate suplimentare, în special în Îmbunătățirea sistemului imunitar al animalului dvs. de companie funcționare.

Chihuahua mănâncă os

Cum să-ți dai oasele câinelui tău corect

Una dintre cele mai mari greșeli pe care oamenii le au, ori de câte ori trebuie să le dea oasele câinilor lor, sunt că le gătesc sau, mai rău, cumpără de la oasele magazinelor de companie care au fost procesate și ambalate pe care multe dintre substanțele esențiale ale oaselor sunt deja plecate. Aceasta nu este o modalitate de a oferi alimente câinilor noștri. Singura modalitate - modul corect - pentru a hrăni oasele câinilor este, oferindu-le cele proaspete, carne crudă.

Întrebarea acum este unde poți obține oase de calitate de înaltă calitate pentru a da câinelui tău?

Evident, nu puteți cumpăra oase brute de la un vânzător cu o reputație discutabilă. Dacă puteți să vă surprindeți oasele brute de la măcelarul dvs. de încredere, unul despre cine știți stochează carnea în mod corespunzător, atunci ar fi cu adevărat ideal. Chiar mai ideal este dacă crești animalele ale căror oase vor ateriza în cele din urmă pe placa câinelui tău. Acest lucru este, fără îndoială, cel mai bun mod în care vă puteți servi animalul dvs. cu adevărat de înaltă calitate oase brute.

Ar trebui să fie clar că oasele brute nu ar trebui să fie singura sursă de nutrienți pentru animalul dvs. de companie. Amintiți-vă că câinele dvs. va beneficia, de asemenea, de legume și fructe sănătoase, precum și de boabe mai sănătoase datorită nutrienților și antioxidanților că aceste alimente conțin. Deci, cât de mult oase brute ar trebui să includeți în dieta animalului dvs. de companie?

Nu există standarde cu privire la procentul exact al oaselor brute pentru a vă oferi animalului dvs. de companie. O măsură bună, totuși, este caracteristicile scaunului animalului dvs. de companie. Dacă câinele dvs. este mai dificil să treacă scaune de fiecare dată când îi dați oase brute, atunci pur și simplu înseamnă că animalul dvs. consumă mai multe oase brute decât ceea ce este pe deplin capabil să. Același lucru este adevărat dacă observați culoarea scaunului pentru a fi un pic pe alb-negru din cauza prezenței calciului. Alte condiții pot duce la constipație și formarea scaunelor albe galbiene, desigur. De aceea este important să se ia în considerare calendarul acestor observații. Dacă observați acest lucru după ce ați dat oasele câinilor, atunci există o mare șansă că ați dat-o mai mare decât este absolut necesar.

Astăzi, experții spun că între 5 și 10% din dieta câinelui dvs. ar trebui să fie suficientă. Ceea ce recomandăm totuși să vă hrăniți oasele câinilor dvs., ci mai degrabă cel puțin o dată pe săptămână. În acest fel, puteți observa regula de 5 până la 10%.

Ați putea dori, de asemenea: Bonele de câine

Probleme legate de hrănirea oaselor câinelui și cum să le gestionați

Ar fi extrem de nedrept dacă nu abordăm unele dintre problemele ridicate de mulți părinți de companie cu privire la hrănirea oaselor la câini. În această secțiune vom încerca să ne uităm la aceste probleme unul câte unul și să determinăm cum puteți să le gestionați cel mai bine fără a vă sacrifica nevoia de companie de înaltă calitate, nutritivă și cu adevărat benefică, proaspete, proaspete.

  • Dinți crăpați

Este adevărat că atât oasele brute gătite, cât și proaspete, pot sparge dinții. Cu toate acestea, acest lucru poate fi evitat prin oferirea câinelui dvs. tipurile potrivite de oase de carne și evitarea, cât mai mult posibil, oasele piciorului mai mare. Acestea sunt mai dense decât alte tipuri de oase. Și în timp ce premolarii câinilor sunt special adaptate pentru zdrobirea oricărui tip de os, este crucială pentru a evita oasele mai mari și mai dense, deoarece acestea pot sparge dinții câinelui. O alternativă mai bună este de a vă oferi oxtail-urile dvs. de companie, deoarece acestea sunt oarecum "mai moi" sau mai puțin dens decât oasele piciorului. Oasele de oxid sunt, de asemenea, mai mici, în mod obișnuit înconjurate de carne și straturi de țesuturi colagenoase. Acestea au cantități mai mari de cartilaj, făcându-l în mod excepțional de chewy pentru animalul dvs. de companie.

  • Gut de impact

Am menționat că hrănirea câinilor brute pot ajuta la producerea acizilor lor stomacuri mai acide. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că nu crește cantitatea de acizi gastrici. Deci, dacă vă dați animalelor de companie mai multă mâncare decât ceea ce acizii din stomac pot procesa în mod sigur și eficient, sunteți în esență curtați impacția în intestinul său. Lăsați o bucketfă de aripi de pui și câinele dvs. va fi devorată într-o clipă. Din păcate, datorită volumului de alimente este pur și simplu prea mult pentru ca acizii gastrici să proceseze că vor fi cazuri atunci când aceste materiale alimentare nedigerate vor provoca o obstrucție în intestinul animalului dvs. de companie. Problema este făcută mai rău în situațiile în care făina osoasă a fost gătită. Acest lucru va face mult mai ușor ca câinele dvs. să consume mai multe cantități decât ceea ce stomacul său poate procesa pe deplin.

  • Choking

Orice tip de mâncare are potențialul de a provoca sufocarea la câini, nu numai oasele. Ca atare, atunci când dați oase câinilor, este important să fiți extra-vigilenți. De exemplu, puii și câinii care sunt hrăniți exclusivi sau alimente conservate, toată viața lor poate fi la un risc crescut de sufocare din cauza esofagului mai moale. Câinii care sunt cu fața în față și cei cu dinți lipsă vor găsi, de asemenea, mai dificil să se descompună oasele, astfel încât acestea să fie mult mai ușor de înghițit, minimizând sufocarea. Câinii îngroziți pot înghiți oasele întregi de teama că alți câini îi vor fura de la ei. De regulă, verificați întotdeauna dimensiunea câinelui. Dacă sunteți încă înfricoșător, dați-vă oasele câinilor care sunt "mai moi", astfel încât să poată fi ușor să se răstoarne pe ea.

În legătură cu o postare: Cel mai bun alimente pentru câini umede

  • Comportament agresiv

Există unii oameni care cred că dând câine oase brute pot duce la Canină agresiune. Din păcate, nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Câinii care hrănesc au o tendință naturală de a "proteja" mâncarea. Dați-le un castron de mâncare de câine și vor fi snarl la alți câini care merg în apropierea lor. Același lucru este adevărat cu dvs jucăria preferată a câinelui. Încercați să o luați și câinele dvs. va afișa a Păstrarea comportamentului. Acest lucru nu are nimic de-a face cu consumul de oase brute.

câine mănâncă osul suculent

Bonele brute, proaspete și carne trebuie făcute ca o parte regulată a dietei câinelui dvs. Este bogat în substanțe nutritive, ajută la asigurarea unor gume și dinți sănătoase și promovează și o digestie mai sănătoasă. Cu toate acestea, este important să știți cum să vă dați în mod corespunzător oasele câinelui pentru a obține toate aceste beneficii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să hrănești în mod corespunzător o oase de câine