Revizuire: brupă osoasă brută pentru câini

Dacă câinele dvs. este un eater preluat, adăugând Un mic bulion la mâncarea lui îl poate atrage să mănânce. Bulionul poate, de asemenea, ajuta la înmuierea Hard Kibble pentru câini cu probleme dentare. Brutus Brutus Bush a creat un produs în special pentru câinii care este o opțiune mai sănătoasă decât bulele tradiționale conservate pentru oameni.

Bulionul osului este făcut prin ameliorarea oaselor brute și a țesuturilor conjunctive ale animalelor. În timp ce nu a fost o cercetare concretă făcută în ceea ce privește beneficiile de sănătate ale acestui lichid, mulți oameni din domeniul sănătății se îndoaie ca a Super Elixir care poate ajuta la totul de la digestie la artrită.

Deși nu există nicio cercetare pentru a sprijini beneficiile exacte de sănătate, este adevărat că bulionul osului este foarte nutritiv. Oasele sunt bogate în vitamine și minerale, inclusiv calciu, magneziu și fosfor. Oasele și țesuturile conjunctive conțin, de asemenea, colagen. Când colagenul este gătit, se transformă în gelatină, ceea ce dă corpului foarte necesar aminoacizi.

Brutus Brutus BushBulionul osos include, de asemenea, vitamine și minerale găsite în măduva oaselor. Acestea includ:

  • Vitamina A
  • Vitamina K
  • Fier
  • Zinc
  • Mangan
  • Acizi grași

Acum că ți-am spus totul despre beneficiile bulionului osos, permiteți-mi să vă dau detaliile lui Brutus Brutus Bush. Așa cum am spus, acest produs este făcut în mod special pentru câini și face o mare adăugire la orice mese ale puilor.

Brut Brutus Beaus pentru revizuirea câinilor

Brutus Brutus BushBrubul osos Brutus pentru câini este 100% natural. Este disponibil în 2 arome - pui și carne de vită. Acest bulion este făcut cu ingrediente de grad de 100% și nu are culori artificiale, arome sau conservanți.

Bulionul osului este considerat a fi benefic pentru animalele de companie care suferă de condiții cauzate de inflamație și umflături, cum ar fi artrita. Brutus Broth merge cu un pas mai departe prin adăugarea Glucozamină și chondroitină la bulionul lor pentru a beneficia de sănătatea comună.

Prefer să folosesc produsele care sunt făcute în SUA ori de câte ori este posibilă broza de oase Brutus, în Minneapolis, Mn și ambalate în New York. Facilitatea lor din New York este, de asemenea, 100% hidro-alimentată de Niagra Falls, ceea ce cred că este destul de minunat!

Brutus Brutus BushUn lucru de remarcat despre acest bulion este că începe să-și piardă aroma de aproximativ 10 zile după ce deschideți recipientul. Pentru a preveni acest lucru, compania vă recomandă să înghețați resturile într-un Tava de cub de gheață și dezghețați când este necesar.

Recomandarea dimensiunii de servire este de 1/4 cană pentru fiecare 25 de kilograme de greutate corporală pe masă. Labradorul nostru cântărește 75 de lire sterline, așa că va primi 3/4 cană pe masă sau 1.5 cani pe zi. Asta este o mulțime de bulion, mai ales dacă aveți o gospodărie multi-câine ca mine.

Există 4 cești de bulion în fiecare recipient, așa că vom trece printr-un recipient pe zi cu cei 3 câini. Eu folosesc doar suficientă bulion pentru a-și umezi copilul, ceea ce reduce costumul considerabil.

Puteți achiziționa un pachet 2 (32 fl. Oz. fiecare) de brut osos Brutus pentru câini pentru 24 de dolari.97 pe Amazon chiar acum. După cum am menționat, este disponibil atât în ​​aromele de pui, cât și în carnea de vită. Dacă aveți un câine, costul nu ar fi extravagant, dar dacă aveți o gospodărie multi-câine, costul acestui bulion ar putea fi mai mult decât puteți bugeta.

Citiți următorul: Sunt oase brute bune pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: brupă osoasă brută pentru câini