Revizuire: paws raw pet alimente comprimate chews pentru câini (2018)

Rawhide câine de mestecat sunt fabricate din stratul interior de piele de vacă sau cal. Există o mulțime de informații conflictuale disponibile despre dacă aceste produse sunt sau nu în siguranță pentru câini. Unii spun că acestea sunt apetisante care satisface dorința unui câine de a mesteca, ajuta la menținerea dinților curată și oferirea unor beneficii nutriționale. Alții spun că acești mestecați sunt periculoși și prezintă un risc de gătit. Acum, tratează cum ar fi PAWS RAWS PET alimente comprimate Rawhide Chews furnizează beneficiile mestecilor Rawhide fără riscurile de siguranță.

Toți câinii nevoie a mesteca. În timp ce unii au o dorință mai puternică decât altele, este un instinct natural pe care toți câinii trebuie să-l satisfacă. Dacă nu oferiți lucruri adecvate pentru pooch-ul dvs. de a mesteca, el va încerca să satisfacă această nevoie prin mestecarea pantofilor, mobilierului și a celorlalte lucruri.

Ca și aproape orice produs de câine comestibil, există un risc ușor de contaminare atunci când vă hrăniți chews-ul câinilor Rawhide. Atâta timp cât achiziționați produse sănătoase, sigure de la companii de încredere, acest risc este foarte mic. De asemenea, un mic procent de câini au sensibilități digestive și crud-ul își poate supăra stomacul.

PAWS RAWS PET alimente comprimate Rawhide ChewsDe departe cel mai mare risc de chews de crudie este amenințarea de a sufoca. Power Chewers poate fi capabil să muște bucăți mari de crud și să o înghită. Acest lucru ar putea duce la blocarea sau blocarea intestinală. Cu toate acestea, dacă țineți un ochi apropiat de animalul dvs. de companie în timp ce el mestecă și asigurați-vă că îl cumpărați mestecați care sunt în mod corespunzător, acest lucru nu ar trebui să fie o mare problemă.

Brews Pet Food Food comprimat Chews Luați Rawhide la nivelul următor. Ele sunt o alternativă mai sigură la browndele tradiționale și sunt complet digerabile. Acești mestecați, de asemenea, durează mai mult decât chews tradițional de cruste. Voi împărtăși toate detaliile pe care trebuie să le cunoașteți în revizuirea mea extinsă de mai jos.

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

PEWS PET PET Food comprimat Rawhide Chews pentru câini Review

PAWS RAWS PET alimente comprimate Rawhide ChewsDupă cum am menționat, Rawhide comprimată este extrem de densă. Pixele RAWE PET Mânăsuile crustelor comprimate de cruste comprimate sunt fabricate din straturi de piele de carne de vită care sunt presate strâns împreună sub presiune extremă. Straturile de Rawhide sunt la fel de subțiri ca hârtia de stocare a cardului.

Deoarece straturile sunt mai subțiri, acești mestecați de la PETURI DE PET PET sunt mai ușor ca câinele dvs. să digerați și să nu poziționați cât mai mult de risc de sufocare ca și cruste tradiționale. Rawhidea comprimată este excelentă pentru agresivitate Chewers, pentru că sunt și mai dense decât bruturile tradiționale.

Acești mestecați de câine sunt făcuți cu un singur ingredient, ceea ce înseamnă că sunt liberi conservanți. Ele sunt, de asemenea, naturale naturale. Pixele RAWS PET Food Chewhide comprimate Chews au miros foarte scăzut. Chiar nu-i poți mirosi dacă nu le-ai pus până la nas.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu există miros dezgustător când câinele dvs. se mestecă pe ele. În plus, ei nu provoacă respirație care face rău, care este un bun bonus! Câinii noștri iubesc mestecarea pe urechi animale și oase brute, dar acele tipuri de mestecați le dau respirație cu adevărat funky.

Compania susține că acești mestecați durează de până la 5 ori mai mult decât mestecile obișnuite de crudie!

Ele durează mai mult pentru animalele de companie. Aș spune că probabil durează aproximativ 5 ori mai mult pentru micul nostru beagle. Labrador, Saddie, este un chewer destul de puternic. Acești mestecați durează de 3 ori mai mult decât Rawdide tradițională, care este încă o mare îmbunătățire!

Ca și chews tradițional de crud, acestea sunt, de asemenea, benefice pentru sănătatea dentară. Pe măsură ce mestecați câinele, placa și tartrul sunt răzuiți din dinți. Acest lucru poate beneficia, de asemenea, respirație stinky, deoarece elimină unele dintre bacteriile din gura câinelui tău.

PAWS RAWS PET Food Rawhide Chews sunt bogate în proteine, calciu și magneziu. Deși există multe beneficii pentru aceste tipuri de tratamente, acestea nu vor fi potrivite pentru toți câinii. Dacă câinele dvs. are sensibilități de proteine ​​sau probleme GI, orice tip de prelungire a lui Rawhide își poate supăra stomacul.

PAWS RAWS PET alimente comprimate Rawhide ChewsCel mai mare dezavantaj față de acești mestecați este prețul. Există mai multe dimensiuni și pachete disponibile pe Amazon, inclusiv:

  • (5) 5 & # 8243; bastoane și (5) 4 & # 8243; oase pentru 24 de dolari.99
  • (5) 10 și # 8243; bastoane și (5) 6 și # 8243; oase pentru 39 de dolari.99
  • (5) 10 și # 8243; bastoane și (5) 10 și # 8243; oase pentru 49 de dolari.99

După cum puteți vedea, acești mestecați nu se pot încadra în bugetul tuturor. Dar ei sunt o valoare bună pentru bani, deoarece durează mai mult decât multe alte mestecați de câini comestibili. De asemenea, labele brute oferă în prezent o achiziție 4 obține o afacere gratuită pe Amazon chiar acum! Dacă decideți că aceste mestecați nu sunt corecte pentru animalul dvs. de companie, compania oferă, de asemenea, o întrebare fără întrebări.

Citiți următorul: Top 10 cel mai bun mestecați pentru câini care sunt chewers grei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: paws raw pet alimente comprimate chews pentru câini (2018)