Oasele brute pentru câini - vs gătite, beneficii & siguranță

Oasele brute pentru câini - vs gătite, beneficii și siguranță

Dacă sunteți în căutarea de a adăuga o componentă sănătoasă la mesele dvs. de companie, atunci oase brute pentru câini sunt o opțiune excelentă. Oasele brute sunt mai moi și au o valoare mai mare de nutriție în comparație cu oasele gătite.

În plus, ele sunt mult mai sănătoase. Oasele gătite nu sunt oase sigure pentru câini și nu ar trebui să fie date niciodată. În afară de lipsa de valoare nutritivă, ele sunt uscate, fragile și pot fi curățate cu ușurință.

Care sunt cele mai bune oase brute pentru câini?

Nu toate oasele sunt aceleași. De fapt, oasele câinilor vin în două soiuri diferite. Oase comestibile și oase de agrement.

Oase comestibile

Primul tip este un osul comestibil, care constă din oase de păsări care sunt foarte gustoase. Acest lucru poate include Aripi de pui brut, picioarele sau, probabil, gâturile de curcan. Ele sunt, în general, foarte moi, motiv pentru care proprietarii de câini le mănâncă și ei.

Mai mult, aceste oase sunt pline pline de nutriție. Acestea conțin calciu, fosfor și alte minerale care sunt esențiale pentru o dietă echilibrată sănătoasă.

În timp ce câinele dvs. poate cere astfel de oase, trebuie să le introduceți treptat dacă nu le-au încercat niciodată. Într-adevăr, microbiomul intestinal trebuie să se adapteze la întregul grup de bacterii noi care sunt de obicei ucise la momentul gătitului.

Oase de agrement

Al doilea tip este a Oase de agrement. Pe măsură ce numele vorbește de la sine, aceste tipuri de oase sunt pentru a vă menține câinele ocupat și nu sunt pentru consum sau ingestie. De asemenea, ele nu au valoarea nutritivă a unui os comestibil, dar câinele dvs. se va bucura de ea.

Este în principal să oferim stimularea mentală și o experiență plăcută de a gnawing pe un os timp de ore. Oasele de agrement constau, de obicei, din oasele bulkier care conțin o mulțime de măduvă. Opțiunile bune includ Bonele de șold sau o femur de bizon.

Acest lucru vă ajută câinele să-și mențină dinții și gingiile. Actul de mestecare își curăță gura și ajută la prevenirea diferitelor boli ale gingiei.

Care sunt beneficiile oaselor brute pentru câini?

Este esențial ca o dietă sănătoasă pentru câini să includă oase brute. Îi ajută cu numeroase lucruri și are un număr mare de beneficii. Oasele brute pentru câini conțin enzime care le ajută cu digestie naturală.

în plus. Bonele brute sunt, de asemenea, excelente pentru a vă menține câinele dinți și sănătatea gingiilor. În general, veți găsi, de asemenea, că câinele dvs. se bucură de mestecat pe oasele brute!

Oasele brute ajută la igiena dentară

Una dintre numeroasele beneficii ale oaselor de câine brute este că ele contribuie la dinții și oasele câinelui tău. Câine sunt la fel ca oricare ceilalți mamifer, și câinii sunt predispus la boala gingiilor Dacă dinții lor nu sunt întreținuți bine.

Boala gingiilor se poate înrăutăți, de asemenea, când câinii mănâncă Kibble prelucrate, care se datorează conținutului ridicat de zahăr. Când câinele dvs. GNAW pe osul brut, a eliberat enzime care sunt benefice pentru sănătatea lor de gumă.

Dacă dinții și oasele câinelui nu au participat, ar putea duce la contractarea plăcii și a tătarului. Acest lucru poate să se transforme mai târziu în degradarea dinților și ar putea duce la pierderea dinților sau a maxilarului. Mai târziu, câinele dvs. poate avea probleme să mănânce și să bea.

Adăugarea unui os crud la dieta lor poate ajuta în mod semnificativ speciile de câini care sunt predispuse la boli de gumă. O sa să-și construiască puterea gingiilor și să-și păstreze dinții puternici!

Nutrițional benefic

Oasele brute pentru câini conțin o mulțime de valoare nutritivă care este benefică pentru câinele dvs. Oasele brute sunt ambalate pline de cartilaj osos. Că cartilajul este bogat în aminoacizi, care sunt blocul de blocuri de mușchi și țesuturi conjunctive.

Mai mult, oasele brute conține acizi grași în măduva sa osoasă, care este a Cerința zilnică în dieta unui câine. Acizi grași ajută la afecțiunile pielii, alergiile, osul și sănătatea cardiacă. Este esențial ca câinele dvs. să consume o cantitate sănătoasă de acizi grași în dieta lor.

În plus față de aceasta, oasele câinilor brute conțin minerale valoroase ca calciu și fosfor. Acest ajutor menține sănătatea osoasă și forța generală.

Oasele brute ajută la digestia

Oasele brute pentru câini conțin o mulțime de enzime. Când câinele dvs. gnaws pe aceste oase, ajută la eliberarea acestor enzime, care sunt Mare pentru sănătatea lor digestivă.

Ajută la funcția lor intestinală în mod corespunzător și funcționează mai mult decât în ​​mod normal. Ei pot digera alimente cu mult mai ușurință și care îi ajută să-și îndeplinească confortabil activitățile de zi cu zi.

Oprește câinii tăi mestecând alte lucruri

Orice proprietar de câine știe cât de mulți câini le place să mestece. Dacă o pereche de căștile dvs. preferate sau o jucărie umplută, câinii vor mesteca ceva atâta timp cât le satisface. Este o modalitate de a-și păstra maxilarul și dinții puternici.

Cu toate acestea, mestecarea pe elementele din jurul casei nu este doar distructivă; Poate dăunează câinelui tău dacă ingeră ceva periculos. O mare opțiune este ca ei să mestece oasele brute. Aceasta satisface îndemnurile lor de a mesteca și sunt sănătoși pentru ei.

Le ține ocupat de ore întregi. Nici o surpriză, gnawing pe oase este destul de divertisment pentru majoritatea câinilor!

Oasele brute sunt complet naturale

Mestecarea pe oasele brute este ceva ce un câine ar face de obicei în sălbăticie. Este bine să păstrați anumite lucruri la fel ca animalele ar acționa în sălbăticie.

Câinii ar mesteca oasele pradă lor ca animale sălbatice, așa că oferind câinilor domestici oase brute; replicați același comportament. Ajută ca câinele să rămână în contact cu partea lor sălbatică. Aceste oase brute sunt naturale și îi ajută să-și controleze comportamentele intrinseci sălbatice.

Este un tratament pentru câinele dvs

Oasele câinilor brute au multe beneficii sănătoase și nutritive, dar cel mai mare beneficiu este că câinele dvs. se va bucura pur și simplu. Aceste oase brute sunt tot ce vrea câine, suculent, chewy, și delicios!

De asemenea, puteți da câinelui un os ca un tratament. Se bucură de gnawing pe os timp de ore. Își păstrează igiena dentară în verificarea și le lasă fericită și mulțumită!

comestibile vs oase brute de agrement pentru câini
Care sunt câinii dvs. preferați - oase brute comestibile sau oase brute de agrement?

Care sunt pericolele oaselor brute pentru câini?

Opțiunea preferabilă este de a merge pentru oase crude sigure pentru câini, care sunt mult mai moi și mai sucul! Este important să vă păstrați câinele departe de oasele gătite.

Cand Un os este gătit este că devine mult mai uscat și mai fragil. Ei nu numai că își pierd valoarea nutritivă, dar ei devin, de asemenea, periculoși să consume pentru câinii tăi. Este important să serviți oasele brute și să le gătiți niciodată.

Iată câteva pericole de adăugare a oaselor gătite la dieta câinelui tău

Spalarea oaselor

Una dintre problemele comune ale oaselor de gătit este că îi rotește pe osul umidității sale. Oasele devin uscate, fragile și tind să se spargă. Aceasta înseamnă că oasele se transformă în ciole ascuțite care sunt un pericol pentru câinii tăi.

Aceste fragmente osoase ascuțite pot deteriora gâtul, vântul și stomacul câinelui tău. Există un pericol Câinele dvs. se poate dezvolta Peritonită, care este o boală în care fragmentele osoase lacrimă sau găuriau găurile în stomac.

Acest lucru poate necesita o excursie emergentă către VET ca peritonita poate fi letală! Este important să evitați oasele gătite atunci când oasele brute sunt o opțiune mult mai sigură.

Constipație

Este dificil ca câinii să treacă scaunul cu fragmente osoase ascuțite. Aceste oase pot fi foarte ușor de ușornjure căptușeala intestinelor și zgâriați rectul. Nu numai că este dureros pentru câinele dvs., dar poate duce și la constipație.

Este periculos și poate provoca câinele dvs. o mulțime de disconfort și durere. În afară de aceasta, calciul prezent în oase poate întări în mod natural scaunul, făcând experiența și mai dureroasă pentru câinele dvs. Inutil să spun că poate duce la o excursie de urgență la veterinar.

Leziuni dentare și gura

Pe măsură ce câineți mestecați pe oasele gătite, se poate rupe în bucăți ascuțite. Aceste piese pot provoca leziuni dentare. Fragmentele osoase se pot bloca în dinții și gingii câinelui, care pot provoca umflarea, durerea și iritarea.

Fragmentele osoase pot provoca, de asemenea, abraziune și tăieturi care pot duce la deteriorarea pe termen lung a gurii câinelui. Este posibil să obțineți un dinte rupt de la gnawing pe oase uscate pentru prea mult timp. Poate duce la mai multe călătorii la veterinar și foarte Proceduri scumpe stomatologie.

Diaree

Dacă câinele dvs. suferă deja de un stomac deranjat sau pancreatită, atunci tu ar trebui să fie precauți înainte de a adăuga oase de câine în dieta lor.

Mai mult decât atât , măduvă osoasă este foarte bogat în substanțe nutritive care pot afecta cu ușurință sistemul digestiv al câinelui. Ați putea scoate măduva osoasă înainte de a da osului câinilor cu probleme de stomac.

Care sunt cele mai bune oase brute pentru câinii mici?

Dacă sunteți proprietar al unui câine mic, atunci ați dori, de asemenea, oase mai mici și mai moi pentru a le hrăni. Câinii mai mici ca Chihuahuas sunt chiar mai predispuși la boala gingiilor datorită gurii lor mai mici, care pot fi aglomerate.

Cele mai bune oase brute pentru câini includ ceva sensibil la dinți. Puteți opta pentru Duck și picioarele de pui, care sunt moi și împiedică câinele dvs. să înghită fragmente osoase mici.

O altă mare opțiune îi dă Turcia și gâtul de pui. Ele sunt mult mai moi și mai mici. În plus, câinele dvs. poate mesteca prin ele fără pericole. Puteți tăia bucăți de carne în bucăți mai mici, fiind atenți la marginile ascuțite.

În concluzie, câinii mai mici s-ar bucura să mănânce pe aceste oase suculente timp de ore. Dacă nu ne credeți, verificați videoclipul de mai jos al Cooper, Happy Corgi care se bucură de propria sa os crudă și # 8230;

Cum pregătiți oasele brute pentru câini?

În primul rând, selectați un os sigur pentru câinele dvs. Asigurați-vă că osul este adecvat vârstei și rasei câinilor. În plus, ar trebui să aibă Nu există margini ascuțite nu ar trebui să fie înghițit întregi. Odată ce sunteți mulțumit de tipul de os, următorul pas este să-l dați câinelui.

Ai putea da un os înghețat care are resturi de carne atașate. Cu toate acestea, cel mai important lucru de a ține minte este niciodată să coaceți oasele brute. Este mult mai bine să le lăsați să se fierbe. Încălzirea osului este uscată și predispusă la splinte.

Cel mai bun os crud pentru câini sunt naturale și au o mulțime de sucuri. Dacă sunteți preocupat de siguranța de a permite câinelui un os, atunci puteți întoarceți osul într-un bulion că un câine de orice vârstă se va bucura.

Nu oferă beneficiul de a gnawing pe os, dar le poate da toate substanțele nutritive ale unui os bun.

Cât de des ar trebui să dai un câine un os?

Cântecul spune să dea câinelui un os, dar întrebarea este, cât de des? Puteți hrăni un os la câinele dvs. o dată sau de două ori pe săptămână. De asemenea, puteți verifica scaunul pentru a vedea dacă acestea consumă prea multe oase în dieta lor.

Dacă scaunul lor este greu sau ușor de culoare, se poate datora excesului de calciu. Se recomandă să faceți o excursie la veterinar pentru a afla cât de mult să vă dați câinelui în astfel de cazuri.

Oasele brute pentru câini sunt extrem de avantajoase și vă va păstra cu siguranță câinele fericit! Sa mulțumit instinctele lor naturale sălbatice și au și beneficii mari de sănătate. Toți câinii ar trebui să aibă un timp alocat să-și pună oasele.

Pentru a concluziona, asigurați-vă că puteți păstra un ochi aproape pe câine și, așa că nu merg peste bord cu mestecarea pe ea!

Oase brute pentru posterul câinilor
Dacă v-ați plăcut acest post de blog - vă rugăm să îl împărtășiți cu alți iubitori de hrănire brută!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Oasele brute pentru câini - vs gătite, beneficii & siguranță