Argumente pro și contra al dietei de la barf pentru câini

Barf dieta pentru caini

Hrănirea oaselor câinelui și a alimentelor crude devine extrem de popular în acest moment, dar funcționează? Este benefic pentru sănătatea câinelui nostru? Mulți oameni își hrănesc oasele câinilor și alimentele crude și cred într-adevăr că face diferența. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce Barf dieta pentru caini este, de asemenea, argumentele pro și contra.

Oamenii își hrănesc câinii o dietă brută, deoarece cred că este cel mai bun pentru sănătatea câinelui. Aceasta se bazează pe teoria că câinii ar trebui să mănânce o dietă care se aliniază mai îndeaproape cu cea a strămoșilor lor de canini sălbatici. Desigur, nici un câine sălbatic nu mănâncă o dietă Kibble, așa că unii proprietari de animale de companie simt că ar trebui să-și dea câinele proaspete, alimente crude că corpul său dorește.

Este corect? Cu siguranță, alimentele de câini cumpărate comercial sunt mai bune?

De unde știi că dieta de alimente crude nu este doar o fad care va trece? Ar putea fi beneficii pentru dieta alimentară brută? Hrănește alimentele crude câine periculoase? Câinii sunt carnivore naturale, cu atât de sigur o dietă de oase și carne crudă este la fel de naturală cum puteți obține. Nu ar fi toți câinii să prospere pe acest tip de dietă?

LEGATE DE: Cea mai bună mâncare pentru câini 101 - Ghid de cumpărare a alimentelor pentru câini

După cum puteți vedea, există multe întrebări care au nevoie de răspuns la dieta BARF pentru câini. Veterinarii au Întotdeauna a fost preocupat de dieta alimentară brută. Cu toate acestea, este foarte rău pentru câinii noștri? La urma urmei, există multe pozitive care provin dintr-o dietă alimentară brută.

Argumente pro și contra de dietă de la Barf pentru câini

Barf dieta pentru câini

Ce alimente sunt în dieta BARF pentru câini?

Există multe alimente diferite încorporate în dieta BARF pentru câini, inclusiv:

  • Oua crude
  • Lactat
  • Fructe
  • Legume
  • Meats de organe
  • Oase
  • Carnea care este pe os

După cum puteți vedea, există o mare varietate de alimente în dieta BARF pentru câini, dar cum puteți decide dacă să vă schimbați sau nu animalul de companie la dieta BARF. Există doar atât de multe de luat în considerare, este benefic sau este periculos? Ar fi un hrană pentru câini comerciali fi o alegere mai bună?

Să facem o defalcare rapidă a pro și contra al hrănirii brute și să vedem dacă această dietă este cea mai bună sau cea mai gravă pentru câinele dvs.

Contra a dietei BARF pentru câini

1. Osul afectat

Contra de dieta BARF pentru cainiCând un câine este fericit care se îndepărtează de os, el poate ajunge la înghițirea fragmentelor mici ale osului. Aceste fragmente au potențialul de a se aduna în intestinul câinelui tău și îl vor împiedica să poată trece de scaune cât de repede ar fi de obicei. Câinele tău ar putea deveni prost constipat.

RECOMANDAT: Holistic Dog Health 101 - Ghid de știință de știință

Aceste fragmente de oase ar putea bloca integral intestinul câinelui dvs. și acest lucru va avea nevoie de chirurgie de urgență. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care veterinarii nu-i plac dieta de alimente crude.

Se spune că fragmentele oaselor brute sunt mai moi și mai departe mai puțin periculos decât oasele care sunt gătite. În mod evident, va fi în continuare fragmente, iar aceste fragmente vor fi în continuare ascuțite și câinele dvs. ar putea să le înghiți.

2. Dinții fracturați și alte leziuni orale

Dinții fracturați sunt o altă preocupare, împreună cu problemele gingiilor. Un os greu poate provoca daune grave gurii câinelui dvs., rezultând tratament stomatologic la veterinarii. Oasele pot provoca chiar câinele să-și piardă dinții cu totul.

Marginile osului sunt foarte ascuțite și pot tăia gingiile câinelui tău și, de asemenea, limba câinelui tău. Acest lucru îi va face o mulțime de primejdie, ceea ce ar putea duce la o pierdere a apetitului. Oasele încorporate în dieta BARF pentru câini pot, de asemenea, să ajungă la obținerea blocat în interiorul gurii, între dinți.

Barf dieta pentru câini3. Pancreatită

Oasele brute conțin o cantitate mare de grăsimi și această grăsime este ingerată și poate provoca cainele dvs. să dezvolte pancreatită. Aceasta este o condiție foarte gravă și are multe simptome, inclusiv vărsături și, de asemenea, o pierdere a apetitului.

Vărsăturile pot fi persistente, ceea ce va fi foarte dificil pentru câinele dvs. și poate duce la deshidratare. Câinele dvs. va avea nevoie de tratament de urgență la veterinarii, care de obicei implică spitalizare. El va avea nevoie de fluide IV prea.

LEGATE DE: Sunt oase brute bune pentru câini?

4. Gastroenterită

Gastroenterita caninei din dieta BARFOasele pot, și să facă drumul lor în stomacul câinelui dvs. și aici pot provoca probleme serioase.

Oasele care se termină în stomac pot provoca iritație severă care ar putea duce la ulcere. Câinele dvs. poate începe să vomite și va fi foarte distrus din cauza ei.

Acidul din stomacul câinelui dvs. va fi în cele din urmă capabil să dizolve osul, dar acest lucru va dura câteva zile.

5. Choking

Da, câinele dvs. ar putea să se sufle pe oasele brute. Acest lucru va duce la câinele dvs. având dificultăți în respirație și poate fi, de asemenea, vărsături. Acest lucru este foarte stresant pentru a vedea pentru orice proprietar de câine, iar animalul dvs. de companie va avea nevoie de tratament de urgență pentru a îndepărta rapid osul. Această situație are potențialul de a pune viața în pericol.

LEGATE DE: Știți cum să vă salvați câinele dacă se sufocă?

6. Deficiențe de vitamine

Când achiziționați alimente de câini cumpărate comercial, știți că echilibrul vitaminelor și mineralelor este la fața locului. Când hrăniți dieta pentru câini, poate fi foarte dificil să obțineți echilibrul corect. Vitamina și deficiențele minerale la câini poate duce la boli grave, care vor avea nevoie de tratament veterinar.

Barf dieta pentru câini

Pro pro la dieta BARF pentru câini

1. Reduce riscul de umplutură

Blotat este o condiție foarte gravă și se poate dovedi a fi fatală. Sa spus că câinele sunt mult mai probabil să sufere de la umflături dacă sunt hrăniți pe anumite kibble. Un studiu a constatat că au fost câinii mai probabil să sufere cu umflarea Dacă ar fi hrănit o dietă alimentară uscată, mai degrabă decât o dietă alimentară umedă.

LEGATE DE: Interviu pe partea inferioară a dietei Paleo pentru câini

Canina Bloat de la hrănirea brutăMajoritatea câinilor, din fericire, nu suferă de umflături, dar câinii profunde sunt cei care sunt mai predispuși la această afecțiune.

De asemenea, sunt câini care au o istorie a acestuia în familia lor. Prin hrănirea dietei de la Barf pentru câini, reduceți șansele ca câinele dvs. să sufere de la Blat.

2. Scaunele nu miroase ca rău

Când hrăniți dieta BARF pentru câini, scaunul animalului dvs. va fi mai puțin mirositor și va fi mult mai puțin în cantitate.

Trebuie să vă amintiți că atunci când vă hrăniți mâncarea de câine, care conține oase, oasele nu miroase nimic și acest lucru va arăta în scaunele câinelui tău.

3. Dinți sănătoși

Majoritatea oamenilor sunt preocupați de dinții câinelui atunci când trece la dieta de la Barf, dar alții consideră că dieta de la Barf îi ajută de fapt dinții animalelor de companie. O mulțime de oameni raportează asta Dinții câinelui lor sunt mult mai strălucitori decât înainte de a merge pe dieta de la Barf și au fost prea mai sănătoși.

4. Câinele tău va deveni mai subțire

Când vă hrăniți câinele dvs. cumpărat de alimente, există șansa ca să puteți ajunge să-l depășiți. Cu Dieta Barf totuși, este dificil să vă hrăniți animalul de companie. Obezitatea devine o problemă mare cu câinii noștri, și acesta este un punct imens plus! În cele din urmă, va duce la faptul că câinele dvs. este mult mai sănătos și mai potrivit.

LEGATE DE: Cum să slăbiți un câine supraponderal + plan de dietă de 30 de zile

5. Câinele dvs. va aștepta cu nerăbdare să mestece

Dacă ați așezat un castron plin de kibble și un alt castron plin de carne, care ar fi câinele dvs? Da, evident, carnea! Câinii iubesc să mănânce carne și vor avea plăcere cu fiecare masă.

6. Pot reduce alergii la câinele dvs

Kibbles conțin boabe, iar acestea au fost cunoscute pentru a produce alergii la câini. Oamenii au observat că atunci când și-au schimbat câinii pe dieta Barf că acestea Alergiile au fost mult îmbunătățite sau total vindecate. Alimentele și oasele brute nu au, de asemenea, arome sau culori artificiale, care trebuie să fie pozitive.

Dieta BARF pentru câini, după cum puteți vedea, poate deveni destul de dificilă.

Barf dieta pentru câiniDa, există mulți profesioniști și, evident, este un lucru bun. Cu toate acestea, există o mulțime de Cons, iar unele dintre ele sunt destul de rele și ar putea duce la câinele dvs. având tratament de urgență.

Unii dintre ei au, de asemenea, potențialul de a fi amenințarea vieții. În cele din urmă, alegerea este a ta, dar amintiți-vă că dieta Barf nu este pentru toată lumea. Doar tu știi ce e mai bine pentru câinele tău și ce ar prefera să mănânce. Dieta BARF pentru câini este foarte complicată și este o decizie dificilă de a face.

RECOMANDAT: Care este toată hype-ul despre proteina cricket pentru câini?

Trebuie să aveți o conversație lungă cu medicul veterinar înainte de a decide să treceți la această dietă. Nu numai că aveți nevoie de îndrumare pentru a vă asigura că câinele dvs. primește substanțele nutritive adecvate, dar va trebui, de asemenea, să vă asigurați că dieta este potrivită pentru animalul dvs. de companie. VET-ul dvs. vă poate ajuta să faceți toate aceste decizii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Argumente pro și contra al dietei de la barf pentru câini