Sunt aceste osoase de șuncă tratează dăunătoare câinilor?

Acestea sunt aceste osoase tratează dăunătoare câinilor?

Luna trecută, o petiție a venit la lumină online Produse dinamice pentru animale de companie pentru a-și lua osul real de șuncă tratează de pe piață. A fost semnat de peste 7.000 de consumatori. Acuzațiile au fost făcute că câinii care au mâncat aceste tratamente s-au îmbolnăvit și unii chiar au murit.

Creatorul petiției a spus că a cumpărat un adevărat tratat de oase de șuncă pentru câinele său Bassett, duminică, 1 martie 2015. Omul a spus că câinele lui a mestecat oasele pentru o vreme și a ingerat și o parte din tratare.

După-amiaza zilei de 2 martie 2015, câinele a devenit grav bolnav și trebuia să fie s-au grabit la biroul veterinarului său. Acuzatorul afirmă că VET a recomandat ca câinele să fie pus jos.

LEGATE DE: Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

În urma plângerilor în 2010, Administrația Federală a Medicamentului a investigat tratarea reală a osului. Singurul sfat pe care l-au avut pentru consumatori a fost că oasele nu erau potrivite pentru chewers agresivi și că proprietarii de câini ar trebui să-și supravegheze întotdeauna câinele în timp ce mănâncă un os.

Produsele dinamice pentru animalele de companie sunt conștiente de afirmațiile și au răspuns chiar la unii critici pe Facebook. De asemenea, au postat o declarație oficială pe site-ul lor.

Declarația afirmă că compania este încrezătoare că sunt tratate de oase reale Sigur pentru câini și că facilitatea lor de fabricație asigură cele mai înalte standarde în produsele de companie pe care le fac.

Acestea sunt aceste osoase tratează dăunătoare câinilor?

Produsele dinamice pentru animalele de companie au declarat, de asemenea, că au produsele lor evaluate de o organizație de siguranță recunoscută la nivel global și că fiecare produs pe care îl vinde este etichetat în mod clar cu instrucțiuni pentru proprietari cu privire la modul în care animalele de companie se pot bucura de produsul în condiții de siguranță.

LEGATE DE: Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Compania a creat, de asemenea, o pagină de întrebări frecvente pe site-ul lor pentru a ajuta abordați unele dintre probleme care sunt aduse. Pe site-ul specifică faptul că oasele de șuncă sunt oase femur reale ale unui porc și că oasele naturale sunt făcute în u.S.A.

Site-ul afirmă, de asemenea, că atâta timp cât instrucțiunile sunt urmate și câinele este supravegheat în timp ce mesteca osul, produsul este complet sigur pentru canini. Cu toate acestea, compania, afirmă că oasele sunt menite să fie mestecate și nu sunt ingerate.

Ingredientele etichetate pe tratarea osului de șuncă sunt în siguranță pentru animalele de companie. Acestea includ: osul natural de carne de porc, zahăr brun, sare, dextroză (un îndulcitor și agent de browning), sorbat de potasiu (un conservant) și nitrit de sodiu (un conservant care asigură aroma de carne vindecată).

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt aceste osoase de șuncă tratează dăunătoare câinilor?