7 Cele mai bune retete alimentare pentru câini brut

Alegerea pentru a vă hrăni cu câinele dvs. Homemade Hook Dog Dog este un pas mare și nu ar trebui să fie luate ușor.

Pentru cei noi la homemade și / sau hrănire brută, procesul poate fi confuz.

Mai mult, există și riscuri pe care le pot avea dietele alimentare. Dar când este făcut corect, rețetele alimentare pentru câini brut pot fi o schimbare alimentară sănătoasă și benefică pentru câinele dvs.

Starea obiectivului pe hrănirea brută

Există o mulțime de discuții despre hrănirea brută și modul în care această dietă se bazează pe modul în care strămoșii câinilor au supraviețuit în sălbăticie.

Contrar opoziției veterinarilor față de hrănirea brută, studii recente a găsit o serie de beneficii Această dietă oferă câinilor. Dar este important nu pentru romanticize Diete alimentare pentru câini brut.

Cu toate avantajele, la fel ca orice alt tip de alimente, hrănirea brută încă mai are negativele lor.

Nu este nici un secret ia mai mult timp pentru a face mese de casă, fie că este vorba de alimente crude sau rețete gătite.

Ei pot fi, de asemenea, mai costisitoare, Mai ales dacă cumpărături pentru carne proaspătă la magazinul local de măcelar.

În cele din urmă, pentru că avem de-a face cu carne crudă, contaminarea bacteriană este o mare preocupare dacă nu este făcută corect.

Pentru hrănirea neinitiată, brută este exact ceea ce sună: o dietă care constă din ingrediente neprelucrate și neprelucrate. Deoarece alimentele sunt crude și nu au fost manipulate, înseamnă că acestea sunt naturale și sănătoase, care nu conțin produse secundare, conservanți artificiali sau culori alimentare și fără umplutură.

Ingrediente în rețetele alimentare pentru câini brut cel mai mult în mod obișnuit includ carne de tip diferit (musculare și Organe) și ouăle.

Alte rețete vor include, de asemenea, semințe, nuci, boabe, legume proaspete, fructe proaspete, fasole, fructe uscate (fără aditivi) și alte alte alimente.

Înainte de a vă deplasa în încercarea de a vă aduce cele mai bune retete alimentare pentru animalele de companie pentru animalul dvs. de companie, să aruncăm o privire mai atentă la avantajele și dezavantajele preparării meselor de hrană pentru câini brute.

Există multe rețete acolo, dar nu toate sunt sigure sau adecvate pentru toți câinii.

Potențiale dezavantaje ale hrănirii alimentare

Hrănirea hranei pentru câini brute nu este cel mai simplu lucru de făcut, dar poate fi realizat cu informațiile corecte.

Există multe aspecte pozitive față de această dietă care îmbunătățesc sănătatea câinelui, ca asistat de proprietarii de câini, Dar nu este nici dezavantajele sale.

Așa cum există mulți proprietari de animale de companie care observă efecte pozitive asupra sănătății din hrănirea brută la câinii lor, există doar cât mai mulți oameni care nu-i place această dietă și după ce au încercat să se întoarcă la alimentele de câini comerciale sau pur și simplu gătit mese alimentare de casă care nu sunt t crud.

Maggie din Ohmydogblog.COM împărtășește experiența ei cu hrănire brută și de ce nu o face, și Meagan din Colaționar.COM acțiuni experiența ei aici.

În majoritatea cazurilor, totul coboară în același motiv:

1. Hrănirea brută poate fi consumatoare de timp.

Indiferent de rețetele alimentare pentru câini brut, vă decideți să utilizați, nu se va potrivi niciodată cu confortul câinelui uscat Kibble.

Alimentele uscate sunt pur și simplu mai ușor de utilizat. De aceea oamenii iubesc - îl cumpărați și îl vărsați în castronul de mâncare al câinelui tău.

Pentru o mulțime de proprietari de câini ocupați, pregătirea meselor de casă este doar prea multă hassle.

2. Poate fi mai scump.

Pregătirea hranei pentru câini brute este, în general, un pic mai scumpă decât cumpărarea de mărci comerciale pentru câini.

Depinde în întregime de ceea ce ingrediente folosiți, desigur, dar presupunând că vă hrăniți câinele cu alimente de înaltă calitate și diverse, vă va costa de obicei mai mult și nu există nici o cale în jurul ei.

3. Rezultatul final al calității depinde de dvs.

O mulțime de proprietari de câini nu reușesc să facă mese hrană de hrănire pentru casă de casă pentru animalele de companie.

Acest lucru este adesea pentru că acestea sunt dezinformate sau induce în eroare de site-uri web și așa-numitele "specialiști pentru alimente pentru câini" care nu știu despre ce vorbesc despre ei. Este o practică foarte periculoasă.

Cu câțiva ani în urmă, Jurnalul Asociației Medicale Veterinare Americană (JavaMA) a examinat 200 de rețete de casă de casă de la site-uri web și veterinari.

Din cele 200 de rețete, doar 9 au corespuns cerințelor NRC pentru o alimentație de câine de înaltă calitate. Puteți găsi majoritatea studiilor online în Biblioteca AVMA. Iată A 2013 Stockman și colab. studiu și aici este a 2012 Larsen și colab. studiu.

Concluzie oficială: Au fost detectate multe probleme cu adecvarea nutrițională, iar utilizarea rețetelor poate duce la diete foarte variabile și adesea inadecvate. Multe rețete nu ar satisface nevoile nutriționale și clinice ale pacienților individuali și ar trebui utilizate cu prudență pentru hrănirea pe termen lung.

Consensul general în rândul medicilor veterinari este că, de obicei, nu susțin că câinii de hrănire brută, mai ales pentru că nu au încredere în proprietarii de animale de companie pentru a face alegerile corecte.

4. Contaminarea bacteriană este o preocupare reală.

Da, câinii sunt mult mai rezistenți la lucruri precum Salmonella și E. coli germeni decât noi suntem și contaminarea bacteriană este destul de rară pentru câini.

Totuși, trebuie menționat faptul că este un risc cu utilizarea rețetelor alimentare pentru câini brut și că trebuie utilizată prudență.

Care a spus, dacă știți sursa de carne și cumpărați USDA certificată organic și pregătiți-o corect, șansele de contaminare sunt foarte scăzute.

5. Și mai multe lucruri trebuie luate în considerare.

Există mai multe aspecte ale alimentelor de câine crude și ale retetelor de hrană pentru câini de casă, în general, că va trebui să țineți cont.

Doi dintre scriitorii noștri au motivele anterior De ce ar trebui să hrăniți RAW și De ce nu ar trebui, multe dintre ele sunt foarte valide.

In cele din urma, Kimberly din Keeptalwaggging.COM, un susținător de hrănire brută și o mare sursă de informații despre acest subiect, oferă cinci motive mai importante pe care ar trebui să le luați în considerare.

Cu tot ceea ce este luat în considerare, dacă ați decis să vă hrăniți câinele cu alimente crude de casă, asigurați-vă că vă informați despre toate specificul Acestea includ - vitamine, minerale, calciu etc.

De asemenea, asigurați-vă că vă consultați cu unul, ci cel puțin mai mulți veterinari diferiți odată ce ați ales o anumită dietă.

Cum se hrănește corect dietele crude

Cum se hrănește corect dietele crude

În timp ce dezavantajele există, cum ar fi cu orice altă dietă, dacă o faci drept, tu și câinele tău se pot bucura fericit de beneficiile hranei pentru câini brute. Și sunt numeroase:

  • Sistem imunitar mai puternic
  • mai bine sănătatea generală
  • Mai bine pielea și haina
  • mai multă masa musculară
  • mai multă energie
  • o digestie mai bună și o sănătate mai bună pe termen lung a tractelor digestive și urinare

Cum o realizați? Mai jos, voi lista șapte dintre cele mai bune retete alimentare pentru câini brut pe baza a ceea ce cere câinele dvs. în dieta sa.

Dar nu ar trebui să urmați pur și simplu rețetele; Trebuie să înțelegeți în mod clar ce se întâmplă să faceți hrană în siguranță pentru câini de casă pentru FIDO.

Dacă este posibil, care - când vine vorba de hrănire brută - nu este întotdeauna cazul, încercați să lucrați cu medicul veterinar sau un nutriționist canin pentru a afla nevoile dvs. nutriționale ale câinelui dvs. și ajustați dieta pe baza asta.

Cerințele PET vor varia în funcție de vârsta, greutatea, rasa, nivelul de activitate și starea generală de sănătate.

Unele dintre cele mai importante lucruri pentru dvs. de reținut includ:

1. Importanța calciului

Una dintre principalele probleme ale unor retete alimentare crude de câine rău veți găsi online este lipsa de calciu.

Mulți proprietari de câini se tem să includă oase în alimentele câinilor lor, dar oasele sunt esențiale pentru calciu și alte minerale pe care le au.

Un aliment adecvat pentru câini brut include între 12% și 15% os. Aceasta înseamnă că aproximativ o treime din alimente trebuie să includă oase frumoase, carne.

Acestea pot fi aripi de pui, gât, picioare sau coapse, gâturi de curcan, gâturi de miel sau coaste, oase de coadă de carne de vită și altele.

2. Nu săriți organele

Pentru că am încetat să mâncăm carne de organe, în cea mai mare parte, uităm, de asemenea, să o includem în dieta câinilor noștri.

Cu toate acestea, organe cum ar fi ficat, rinichi, plămâni, inimi, creier etc., sunt cele mai bogate părți bogate în nutrienți ale animalului.

Dacă săriți pe organe, fie că trebuie să includeți o mulțime de suplimente artificiale (în ce moment vă lipsește scopul unei diete de hrană pentru câini brut) sau vă veți lăsa câinele subnutriți.

O rețetă adecvată pentru câini brut include oriunde între 10% și 30% organe.

Ficatul este, de obicei, cel mai ușor de găsit. Cu toate acestea, în cazul în care singurul organ pe care îl includeți în dieta câinelui dvs. este ficatul, atunci nu-l face mai mult de 10% din alimente, deoarece atunci puteți supradoza câinele pe unele vitamine, cum ar fi vitamina A.

Trece doar peste 10% din carne de organe, dacă utilizați ficat cu alte organe.

3. Carnea musculară este baza unei diete alimentare pentru câini brut

Carnea musculară ar trebui să reprezinte 35% până la 50% din masa de mâncare a câinelui de câine (în funcție de cantitatea de carne de organe pe care o utilizați).

Carnea musculară este sursa cheie a proteinei, precum și vitaminele și enzimele.

Nu-l săriți. Rețetele de alimente pentru câini brute trebuie să includă una dintre următoarele:

  • carne de vită (pământ, obraz, tocată)
  • inima de carne de vită (dar nu mai mult de 5% din dietă, deoarece este foarte bogată)
  • bizon (sol sau tocat)
  • miel (tocană, pământ, umăr sau sân)
  • Carne de porc (pernă, coaste dezosată, coadă, umăr sau fund)
  • pui (sânii sau coapsele dezosate)
  • Turcia (terenuri, coapse dezosate, sân sau tentative)

4. Grăsimea este importantă (dar acuratețea este crucială)

Grăsimea este un alt loc în care multe rețete alimentare pentru câini de casă nu reușesc - unii proprietari folosesc prea multă grăsime în dietele câinilor lor, în timp ce alții se rătăcesc în întregime.

Amintiți-vă că grăsimea dietetică nu este ceea ce face ca câinele să câștige greutate; Este consumul de calorii.

Grăsimea în sine este la fel de importantă ca și proteina în dieta câinelui; Pur și simplu nu ai nevoie de ea. În general, grăsimea din alimentele câinelui tău nu ar trebui să meargă peste 10%.

5. Fructele și legumele sunt bune (în cantități mici)

Unii oameni consideră că este surprinzător, dar câinii nu sunt de fapt carnivore obligatorii - sunt omnivore.

Chiar și în sălbăticie, canini nu mănâncă doar carne și vor mânca lucruri precum fructe de padure.

A fi o rudă pierdută de urșii Cu o secvență ADN apropiată, nu este surprinzătoare.

Vegii și fructe oferă vitamine, minerale, prebiotice, clorofilă, flavonoide, carotenoide, fibre și multe altele.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fie partea principală a dietelor câinelui dvs.

Carne musculară, oase de carne, organe și un pic de grăsime sunt esențiale.

Fructele și legumele sunt binevenite, dar moderarea este esențială.

6. Limitați boabele

Propvenții alimentari de câini brute nu cred că cele mai multe boabe și alimente cum ar fi mazărea și cartofii ar trebui să fie binevenite în dieta câinelui tău.

În timp ce câinii le pot digera, ei nu aduc nimic nutrițional (Souliere, 2014; PDF) la dieta câinelui dvs. care să justifice includerea lor.

Majoritatea traseelor ​​de câini de formare includ o cantitate mică de boabe și asta e amendă, dar într-adevăr nu trebuie să le includeți în mesele de alimente crude ale câinelui.

7. Varietatea în timp poate fi bună (dar nu esențială)

Ca și în cazul tuturor celorlalte lucruri din viață, soiul și echilibrul pe termen lung pot fi bune, dar depinde.

În general, câinii nu necesită atât de multă varietate în dieta lor, așa cum fac oamenii; Ei pot mânca aceeași mâncare pe care ei se bucură într-adevăr pentru perioade foarte lungi de timp.

Deci, dacă rețetele dvs. de mâncare crude sunt complete și echilibrate nutrițional, iar câinele dvs. îi iubește, atunci puteți rămâne la doar unul.

Dar este mai bine să lucrați cu un nutriționist veterinar sau canin, și decideți dacă va trebui să-l schimbați acum și din nou.

REŢETĂ: Rețetă alimentară ușoară a câinilor brute cu carne de vită la sol și ficat de pui

Cele mai bune rețete alimentare pentru câini brut

Rețetă de alimente pentru câini brute

1. Pui și morcovi

  • 35% - 50% coapse de pui sau sânii
  • 10% - inimi de pui de 30% și ficat
  • 12% - 50% oase de pui la sol
  • 5% Ouă de pui ușor fierte
  • 5% - 20% morcovi organici
  • 5% - 20% fasole verde organic

Pur și simplu amestecați și înghețați sau serviți. Ouăle ar trebui să fie ușor fierte ca o protecție împotriva salmonella.

2. Carne de vită și verdeață

  • 35% - 50% carne de vită - sol, obraz sau tocană
  • 10% - inimi de carne de vită 30% și ficat
  • 12% - oase de coadă de carne de vită 15%
  • 5% - 10% mere ecologice organice (foarte bogate pe fibră și bogate în substanțe nutritive)
  • 5% - 10% țelină organică (este destul de bogată în apă când este brută, dar este încă o sursă excelentă de fibre dietetice)
  • 5% Ouă de pui ușor fierte
  • 5% - 10% verdeață organică de colat (vitamine și conținut mineral ridicat)
  • 5% - 20% Kale organic (bogat în beta-caroten, vitamine C, vitamina K și calciu)

Pur și simplu amestecați și înghețați sau serviți. Ouăle ar trebui să fie ușor fierte ca o protecție împotriva salmonella.

3. Pui și verdeață

  • 35% - 50% coapse de pui sau sânii
  • 10% - inimi de pui de 30% și ficat
  • 12% - 50% oase de pui la sol
  • 5% Ouă de pui ușor fierte
  • 5% - 10% Broccoli organici (cum ar fi Kale, Broccoli este foarte bogat în vitamina C și fibră și o mulțime de alți nutrienți)
  • 5% - 10% țelină organică (este destul de bogată în apă când este brută, dar este încă o sursă excelentă de fibre dietetice)
  • 5% - spanac organic 10% (vitamină foarte mare și conținut mineral, nutrienți excelent)
  • 5% - 10% morcovi organici
  • 5% masă alfalfa

Pur și simplu amestecați și înghețați sau serviți. Ouăle ar trebui să fie ușor fierte ca o protecție împotriva salmonella.

4. Turcia și verdele

  • 12% - 15% Turcia Gât
  • 35% - 50% Turcia coapse dezosate, sân sau tentative
  • 10% - 30% inimi de curcan și ficat
  • 5% - salată organică 10%
  • 5% - 10% delicioase sau cartofi dulci - o sursă decentă de fibre complexe de carbohidrați, beta caroten și alți nutrienți sănătoși
  • 5% - 10% (sau mai mult, dacă doriți să treceți pe yams) organic Zucchini - excelent pentru carbohidrați complexi, vitamine, minerale și fibre dietetice
  • 5% - 10% Turcia Gizzard (scade acest lucru din cantitatea de carne musculară din Turcia)

Pur și simplu amestecați și înghețați sau serviți.

5. Turcia dulce

  • 35% - 50% Turcia coapse dezosate, sân sau tentative
  • 10% - 30% inimi de curcan și ficat
  • 5% - 10% delicioase sau cartofi dulci - o sursă decentă de fibre complexe de carbohidrați, beta caroten și alți nutrienți sănătoși
  • 5% - 10% Chickpeas (sau fasole Garbanzo) - foarte bogat în fibră naturală
  • 5% - 10% fasole ecologică ecologică - foarte bogate în vitamine, minerale și fibre naturale
  • 5% cranberries organici - foarte hrănitoare și bogate în fibră naturală
  • 5% - 10% Ouă uscate - ouă deshidratate de coajă

Pur și simplu amestecați și înghețați sau serviți. Ouăle din această rețetă sunt deshidratate în loc să fie ușor fierte ca o protecție împotriva salmonella.

6. Puiul și încântarea de carne de vită

  • 20% - 25% coapse de pui sau sânii
  • 20% - 25% carne de vită - sol, obraz sau tocană
  • 10% - inimi de carne de vită 30% și ficat
  • 12% - 50% oase de pui la sol
  • 5% - 10% delicioase sau cartofi dulci - o sursă decentă de fibre complexe de carbohidrați, beta caroten și alți nutrienți sănătoși
  • 5% - 10% Broccoli organici (cum ar fi Kale, Broccoli este foarte bogat în vitamina C și fibră și o mulțime de alți nutrienți)
  • 5% masă de inserare - o sursă uimitoare de acizi grași omega-3 sănătoși și fibre solubile
  • 5% masă de floarea-soarelui - foarte bogat pe proteine

Pur și simplu amestecați și înghețați sau serviți.

7. Pui și Turcia cu o răsucire a peștelui

  • 12% - 15% oase de pui și turcia
  • 35% - 50% Herring - un pește marin, heringul este o sursă excepțională de proteine, acizi grași omega 3 și uleiuri esențiale
  • 10% - 30% Hearts de pui și de curcan și ficat
  • 5% Ouă de pui ușor fierte
  • 5% - spanac organic 10% (vitamină foarte mare și conținut mineral, nutrienți excelent)
  • 5% - 10% Chickpeas (sau fasole Garbanzo) - foarte bogat în fibră naturală

Pur și simplu amestecați și înghețați sau serviți. Ouăle ar trebui să fie ușor fierte ca o protecție împotriva salmonella.

În concluzie

Există o mulțime de alte retete de mâncare de câine brut de acolo, dar acestea sunt cele șapte pe care cred că ar putea fi perfecte pentru cei doar începând cu dieta de hrănire brută.

Nu le luați pentru a fi de acord sau alte rețete alimentare de câine brut pe care le găsiți online pentru această chestiune. Așa cum am spus, fiecare rețetă ar trebui să fie foarte atent gândit și examinată și ar trebui să vă consultați cu cel puțin câțiva veterinari și / sau nutriționiști canini înainte de a face alimente crude de câine pentru prietenul tău blând.

Citiți următorul: Beneficiile dietelor alimentare

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 7 cele mai bune rețete de mâncare pentru câini brut pentru a încerca

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Cele mai bune retete alimentare pentru câini brut