5 Moduri de a opri cățelul de mestecat

5 moduri de a opri cățelul de mestecat

Câini și mai ales cățeluși, dragostea de a mesteca. Unul dintre motivele pentru aceasta se datorează faptului că puii își folosesc gura pentru a explora și a afla despre lumea din jurul lor. În timp ce mestecarea este un comportament normal, devine nedorit atunci când devine distructiv sau vizează obiecte necorespunzătoare și oameni.

Stânga necontestată mestecarea necorespunzătoare poate duce la distrugerea mobilierului, a articolelor personale și a jucăriilor copiilor. De asemenea, poate duce, mai important, la probleme medicale pentru câinele dvs. și să afecteze relația pozitivă și legătura pe care o aveți cu ei. Înainte de a ne uita la cinci modalități de a opri mestecarea necorespunzătoare, să înțelegem mai multă înțelegere a dinților câinelui.

Modalități de a opri mestecarea catelului

Dinții câinelui tău

Dentirea este un proces dureros pentru pui, la fel cum este pentru copii și copii mici. Mestecarea este una dintre modurile în care puii ajută dinții să vină și să găsească ameliorarea durerii dinților de tăiere. Dinții de foioase sosesc de la vârsta de trei săptămâni. Procesul este de obicei finalizat cu opt săptămâni. Odată ce catelul dvs. ajunge între patru și șase luni, trebuie să observați că acești dinți încep să fie înlocuiți cu dinții permanenți.

În timp ce ei sunt dentită, o gingie a catelusului poate deveni foarte iritată și dureroasă. Mestecarea ajută la ameliorarea acestei iritații și disconfort. Pe măsură ce câinele dvs. crește intensitatea și cantitatea de mestecat ar trebui să se reducă, deși câinii mai în vârstă îi place să mestece, și mestecând adecvat este bun pentru fălcile lor și sanatate dentara.

Deci, cum descurajați sau opriți mestecarea necorespunzătoare și încurajați câinele sau câinele mai în vârstă să mestecați numai elementele corespunzătoare? Iată cinci modalități prin care puteți obține acest lucru și salvați-vă pantofii și canapeaua din dinții câinelui.

Exclude problemele medicale

Dacă cățelul sau câinele mai în vârstă începe brusc să mestece obiecte inadecvate, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să excludă problemele medicale potențiale. Există o serie de probleme medicale care pot determina acest comportament să apară. Deficiențe nutritive cauzate de paraziți intestinali, alte probleme medicale sau diete inadecvate, pot provoca PICA. Acest lucru este adesea interpretat greșit ca mestecare necorespunzătoare.

Problemele cu sistemul digestiv și intestinele pot provoca greață. Când se întâmplă acest lucru, câinii adesea mestecă obiecte inadecvate pentru a se îmbolnăvi. Blocurile pot provoca, de asemenea, câini să înceapă acest comportament pe măsură ce încearcă să dislocheze problema. Dacă observați aceste comportamente, în special în cazul în care nu au avut loc anterior, ar trebui să vorbiți cu medicul veterinar înainte de a lua orice altă acțiune.

În legătură cu o postare: Cele mai bune oase pentru câini

Puppy dovada casa ta

Prevenirea este întotdeauna cea mai bună opțiune și, în timp ce nu puteți elimina tot ceea ce poate mesteca catelul dvs., există câteva lucruri care trebuie păstrate din acoperirea lor. Casele noastre sunt pline de articole care sunt toxice pentru câini și, în timp ce accentul nostru este pus pe oprirea mestecului inadecvat, este important să vă păstrați câinele în siguranță între timp. Cleanerele de uz casnic și alte substanțe chimice trebuie depozitate în mod corespunzător în dulapuri care nu pot fi accesate de câinele dvs. Cablurile electrice și firele trebuie blocate sau acoperite acolo unde este posibil, iar echipamentele sunt îndepărtate atunci când nu este în uz. Gândiți-vă în ceea ce privește pericolele care se încadrează, precum și a pericolelor de mestecat. Dacă câinele dvs. mestecă cablul la fierul dvs., nu numai că s-ar putea electrocuta atunci când este pornit, dar ei ar putea cauza fierul să cadă pe ele și să fie răniți chiar și atunci când este oprit.

Verificați și plantele din casă. Multe plante sunt toxice pentru câini dacă sunt mestecate. Plasați-le din calea sau în camerele pe care câinele dvs. nu merge singur. Din nou, luați în considerare potențialul de a cădea pericolele la plasarea plantelor pe mese și unități.

În cele din urmă, luați în considerare elementele de ispită și curiozitate. Jucăriile, pantofii, șosetele și lucrurile cum ar fi pungi sunt experiențe noi și interesante pentru puii tineri care trebuie doar să fie explorați. Mișcându-le din acoperirea lor și blocarea accesului la camere care nu au fost profitate de catelus, ajută la reducerea riscului de mestecare necorespunzătoare.

Încurajând mestecarea corespunzătoare

Cea mai bună modalitate de a evita mestecarea necorespunzătoare este de a oferi o mulțime de lucruri pe care câinele dvs. poate mesteca. Toți câinii sunt diferiți și au propriile preferințe atunci când vine vorba de mestecat jucării și oase, dar este important ca ceea ce au este vârsta și dimensiunea potrivită și în siguranță pentru ei să mestece.

Bonele de carne de vită și Rawhide, în timp ce distracția pentru câinele dvs. poate provoca probleme. Acest lucru este în principal pentru că ele pot fi defalcate în timp și piesele mici, dacă sunt înghițite, pot deveni depuse în esofag sau intestinul subțire. Aceste tipuri de mestecați și tratamente ar trebui să fie date numai atunci când vă puteți supraveghea câinele, indiferent de vârsta lor. Oasele de pui ar trebui evitate cu toate costurile, deoarece se așează foarte ușor. Fragmentele ascuțite pot provoca o serie de probleme dacă sunt înghițite, inclusiv punctuarea tractului gastrointestinal al companionului canin. Stick-urile de mestecat dentar sunt o alternativă excelentă la oase, deoarece încurajează sănătatea dentară bună, precum și distracția pentru cainele dvs. să mestece.

În legătură cu o postare: Cea mai bună crudă pentru câini

Jucăriile furnizate pentru câinele dvs. ar trebui, de asemenea, să fie alese cu grijă. Kongs și bilele trebuie să fie adecvate pentru a se asigura că nu se depun în gura câinelui sau înghițit. Cu toate acestea, este important să se asigure că acestea nu sunt atât de mari încât câinele dvs. nu poate să-l ridice sau să-l prindă cu fălcile lor. Toate jucăriile trebuie verificate în mod regulat pentru semne de daune și ar trebui eliminate de îndată ce se găsește orice deteriorare. Acest lucru reduce riscul ca câinele dvs. înghițit sau sufocând bucăți mici de coardă sau plastic.

În cele din urmă, nu utilizați articole inadecvate ca jucării. Pantofii vechi ar putea fi distractivi, dar câinele dvs. nu va putea distinge între un pantof pe care îl are și unul pe care nu îl nu sunt. Există, de asemenea, pericole chimice și alte pericole pentru a lua în considerare cu elemente care nu sunt proiectate în mod specific pentru câini.

În legătură cu o postare: Cel mai bun jucării de mestecat pentru pui

Timp de joaca

Mestecarea necorespunzătoare este adesea rezultatul plictiselii. Câinii tineri, în special, nu ar trebui lăsați nesupravegheați pentru perioade lungi de timp. Când sunt lăsați, ar trebui să aibă multe pentru a le menține ocupați, cum ar fi bilele de puzzle alimentare. Când sunteți acasă, renunțați la timp pentru joc și exerciții fizice. Acest lucru ajută la atenuarea plictiselii, păstrează câinele dvs. se potrivește și sănătos și îmbunătățește legătura dintre dvs.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării puzzle pentru câini

Descurajând mestecarea necorespunzătoare

Veți fi în imposibilitatea de a muta tot ceea ce câinele dvs. nu ar trebui să mestece, așa că, ocazional, puppies, mai ales, vor găsi lucruri inadecvate de mestecat. Cum vă apropiați de acest lucru atunci când se întâmplă poate face o mare diferență pe termen lung. În primul rând, în timp ce nu doriți să intrați într-o luptă cu câinele dvs. peste astfel de articole, nu puteți ignora nici comportamentul.

Elementele necorespunzătoare ar trebui eliminate de la câinele dvs. de îndată ce le vedeți să le mestece. Comenzile cum ar fi picătură, concediu sau oprire ar trebui folosite astfel încât câinele dvs. să știe ce au nu este adecvat. Înlocuiți obiectul cu o jucărie pe care sunt permise și apoi le lăudați când își îndreptă atenția asupra acelui element.

Opriți catelul mestecat

Înțelegerea diferenței dintre ceea ce poate mesteca și ce nu pot necesita timp. Dar, dacă sunteți consecvenți în abordarea dvs., catelul dvs. va învăța diferența și acest lucru ar trebui să împiedice mestecarea problemelor atunci când sunt mai în vârstă.

Poate fi mai dificil cu un câine mai în vârstă dacă modelul de mestecat este deja stabilit, dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să renunți la încercarea. Timpul, răbdarea și consistența abordării sunt încă esențiale pentru rezultate pozitive. Cu toate acestea, este posibil să găsiți că utilizarea de descurajatoare de gust ajută procesul. Acest lucru poate fi util în mod specific în cazul în care mestecarea necorespunzătoare este îndreptată spre elemente cum ar fi mobilierul care nu poate fi pur și simplu mutat. Asigurați-vă că utilizați un factor de descurajare a gustului care este potrivit pentru câini și utilizați împreună cu procesul descris mai sus.

Și, în sfârșit

Urmând aceste sfaturi, vă puteți încuraja câinele să mestecați în mod corespunzător și să aflați diferența dintre jucăriile și posesiunile dvs. Amintiți-vă că dezvoltarea comportamentelor adecvate la câini este mai ușoară cu cât începeți mai devreme. Dar, puteți avea în continuare rezultate pozitive cu câinii mai în vârstă, dacă vă puneți în timp și efortul necesar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Moduri de a opri cățelul de mestecat