Revizuire: produsele pet redbarn umpleți oasele și proteinele

Dacă navigați frecvent local Pet Store Pet Isles, veți observa o tendință majoră - numărul tot mai mare de produse alimentare de calitate și tratează. În ultimii ani, proprietarii de animale de companie au fost eliminați produse de calitate scăzută făcute cu ingrediente artificiale și umpluturi de juni. Ei caută produse realizate cu ingrediente de înaltă calitate, precum cele oferite de Redbarn Pet produse.

Tratamentele de câine ieftine sunt adesea umplute cu substanțe chimice, materiale de umplutură și ingrediente artificiale. Este important să citiți eticheta și să înțelegeți exact ce va fi câinele dvs. Găsirea găsirii tratamentelor și a mestecilor realizate cu ingredientele naturale este cea mai bună opțiune.

PRODUSELE PET PET PET PE BONORIAu existat nenumărate amintiri privind alimentele de companie și tratează în ultimul deceniu, care împinge proprietarii de animale de companie să se uite mai îndeaproape la produsele pe care le hrănesc câinii. Nu numai că este important Citiți corect etichetele, Este, de asemenea, important să cercetați compania care produce produsul.

În opinia mea, produsele Redbarn Pet este una dintre cele mai transparente companii din industria animalelor de companie. Puteți găsi toate informațiile despre ingredientele pe care le folosesc, modul în care își fac produsele și unde își suroarle ingredientele pe Site-ul companiei. Pentru mine, aceasta este o necesitate absolută pentru orice companie pe care o patrisesc.

Știind că produsele sunt sănătoase este doar primul pas. Destul de de multe ori mai sănătos un produs este, cu atât este mai puțin gustoasă. Deci, câinii mei se bucură de produsele din Redbarn Pet mestecați și tratează? Puteți afla mai jos.

Redbarn Pet Products Review
Umpleți oasele și bufele de proteine

Red Barn Pet Review produse

Proteine ​​Puffs

Aceste câini tratează pumnul lor de proteine ​​de la gradul uman, pe bază de lapte cazeinate. Acestea sunt ambalate cu proteine ​​de 75%! Dacă sunteți în căutarea de a adăuga o anumită proteină suplimentară la dieta lui Fido, acestea ar face un mare topper de mâncare.

Proteina Puffs de la RedBarn Pet Produse sunt disponibile în 3 arome:

  • brânză
  • unt de arahide
  • Curcan

Aceste tratamente de câine sunt produs in SUA. Ele sunt fără cereale și fără gluten. Ei nu au porumb, grâu sau soia și nu sunt liberi de conservanți artificiali, arome și substanțe chimice.

Lista completă a ingredientelor pentru bufetele de proteine ​​de aromă de brânză este: Proteină de lapte uscată, brânză uscată, sare, turmeric, tocoferolizați (un conservant).

Red Barn Pet Produse Proteine ​​BuffsCâinii noștri sunt atât adulți, cât nu sunt la fel de activi ca și ei. Este important pentru mine să găsesc câini tratați care sunt scăzute în grăsimi și calorii. Unul dintre cele mai bune lucruri despre pufurile de proteine ​​este că acestea sunt scăzute în grăsimi și calorii. Ele conțin mai puțin de 1 calorii pe tratament!

Deoarece sunt atât de scăzute în calorii, acestea ar face o excelentă tratare de formare.

După cum puteți vedea în revizuirea mea video de mai sus, câinii noștri iubesc aceste pufuri. Sunt crocante, deci dacă câinele tău are probleme dentare, ar putea fi prea greu pentru el să mestece. Fetele noastre iubesc toate cele trei arome, și se bucură să le mănânce ca un topper de mâncare sau o ocazie tratați.

În funcție de aroma pe care o alegeți, puteți obține un 1.Pungă de 8 uncii din aceste tratamente pe Amazon pentru $ 9.85- $ 11.40. Ele sunt mai scumpe decât unele câini tratați, dar similare în prețul tratamentului de calitate comparabilă. Trebuie să vă așteptați să plătiți un preț mai mare pentru produsele de înaltă calitate.

Umpleți oasele

PRODUSELE PET PET PET PE BONORIAceste oase sunt un înlocuitor excelent pentru oasele măduvei. Ele sunt oase femur de carne naturale umplute cu umpluturi. Oasele naturale sunt o mare sursă de calciu și fosfor.

Câinii noștri iubesc au umplut oasele de la produsele de companie Redbarn și îmi place că aceste oase păstrează câinii noștri ocupați ore întregi! Ei mestecă pe oase și încearcă să-l lingă pe umplutură. De obicei, cumpăr mărimea # 8216; și durează cu câteva zile înainte ca câinii noștri să obțină toate completările.

Mestecarea acestor oase umplute promovează o sănătate dentară bună. Ei acționează și ca a calmant și plictiseala Buster pentru câini care ar putea avea nevoie de un mic ajutor în acele departamente.

Aceste oase umplute sunt umplute în 5 arome:

  • unt de arahide
  • miel
  • brânză și slănină
  • vită
  • jeleu de unt de arahide

Red Barn Pet Review produseAșa cum veți vedea în recenzia mea video în partea de sus a acestui articol, câinii noștri iubesc fiecare aromă. Ei nu pot aștepta să obțină un nou os plin să mestece și să se bucure. Aceste oase sunt, de asemenea, disponibile într-o dimensiune mică (aproximativ 3 și # 8243; lungime) și o dimensiune mare (5 `# 8243; lungime).

În funcție de dimensiunea și aroma pe care o cumpărați, puteți obține oasele mici pentru aproximativ 3 USD.40 fiecare și dimensiunea mare pentru aproximativ 5 dolari.80 fiecare. Cea mai bună afacere pe oasele mari complete este un pachet de 5 $ pentru 29 USD.93 pe Amazon, și puteți înscrie un pachet de 10 bucăți mici pentru 30 de dolari.37.

Oasele de măduvă sunt puțin mai ieftine, dar nu durează cât timp. În plus, aceste oase umplute de la produsele din Redbarn Pet sunt disponibile într-un număr de arome pentru a adăuga varietate la gustările puilor. În opinia mea, ele sunt o valoare bună pentru bani pentru că au petrecut atât de mult timp.

Citiți următorul: Sunt oase brute bune pentru câini?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: produsele pet redbarn umpleți oasele și proteinele