8 Motive pentru a vă alimenta dieta de hrană pentru câini

Hrănirea câinilor o dietă alimentară brută este ceva care a fost întotdeauna făcut. Recent, a câștigat popularitate datorită utilizării și dezvoltării sale sporite. Dar câinii de hrănire brută au câștigat unele controverse, de asemenea. Pentru unii oameni, este mult sens să hrănească câini brute, alimente neprelucrate. Dar alții îl văd ca având multe riscuri și nu beneficiază de beneficii reale.

Motive pentru a vă alimenta dieta de hrană pentru câiniDeși există câteva studii care susțin fie școala de gândire, au fost observate multe beneficii observate de proprietarii care aleg să-și hrănească câinii o dietă alimentară brută.

În 1993, medicul veterinar australian Ian Billinghurst încheiat că alimentele de animale de companie comerciale moderne au fost nesănătoase și au început să-și promoveze ideea că animalele de companie ar trebui să fie hrănite pe ceea ce ar consuma în sălbăticie

El și-a numit ghidurile de hrănire Dieta BARF (care reprezintă atât oase, cât și alimentele crude și alimentele crude adecvate biologic).

Aceste orientări stipulează că câinii consumă în cea mai mare parte brută, oase de carne și unele legume. O dietă alimentară a câinelui brut constă în mod obișnuit din carne musculară, oase, (întreg sau pământ), organe (cum ar fi ficatul și rinichii), ouă, legume, fructe și produse lactate.

Pentru a afla mai multe despre dieta de hrană pentru câini brut, vedeți-ne Ghidul final final.

Mulți oameni sunt de acord cu Dr. Billinghurst; ea devine din ce în ce mai mult acceptată că alimentele de animale de companie produse comercial conțin ingrediente care nu sunt numai inutile pentru nutriția caninei, ci și dăunătoare și au fost legat de anumite boli la câini.

Brevete fierte pentru câiniDog Dog Alimentele Kibble poate conține porumb, grâu, soia, subproduse, conservanți și substanțe chimice. Toate acestea au fost observate pentru a provoca probleme de sănătate la câini, cum ar fi alergii, probleme digestive, sănătate slabă a pielii și hainei, boală dentară și condiții cronice. Deci, aici sunt opt ​​motive pentru a vă hrăni dieta de hrană pentru câini în cazul în care aveți nevoie de confirmare.

LEGATE DE: 10 cele mai bune retete alimentare de casă pentru câini de casă naturală

8 motive pentru a vă alimenta dieta de hrană pentru câini

Motive pentru a vă alimenta dieta de hrană pentru câini

În timp ce nu este fără critici, există multe avantaje pentru a vă alimenta câinele o dietă alimentară brută. Iată câteva dintre beneficiile observate cu hrănirea câinilor o dietă brută:

1. Îmbunătățirea sănătății dentare

Dietele brute și dietele care conțin oase au fost observate ambele Îmbunătățiți sănătatea dentară în canines. Câinii au dinți care sunt proiectați pentru ruperea și ruperea cărnii din os, și pentru mestecarea osului în biți digerali mici. Avocații dietelor crude fac punctul în care Kibble nu necesită ruperea și ruperea și se lipeste de dinți.

Acest lucru ar putea explica de ce 85% dintre câinii adulți au boală dentară. Gingivita este suficient de gravă singură, dar poate duce, de asemenea, la alte probleme de sănătate. Când câinii sunt hrăniți alimente care promovează gingii rele și dinții slabi pe o perioadă lungă de timp, își riscă să-și piardă dinții sau să dezvolte probleme mai grave cauzate de bacterii goale în gură.

Proprietarii care își hrănesc câinii o dietă alimentară brută, de asemenea, văd beneficiul de sănătate dentară imediată și vizibilă pentru o respirație mai bună. Acest lucru este probabil datorită acțiunii de spălare pe care carnea și oasele le pot avea pe dinții canini.

2. Mai bine dinți și sănătatea inimii

DOMENII DIN DIN DUMNEZEU DUPĂ ALIMENTAREA RAVĂSănătatea inimii poate fi dependentă de sănătatea orală. Sună ciudat, dar Universitatea din Purdue a efectuat un studiu în 2009, care a arătat că boala gingiilor este direct corelate cu boala cardiacă.

3. Îmbunătățirea digestiei

Există un beneficiu pentru digestia care are loc datorită timpului crescut petrecut mestecând și lucrează la alimentele și oasele brute. Când câinii iau mai mult timp pentru a procesa mâncarea cu gura lor, corpurile lor au timp să elibereze sucuri gastrice. Acest lucru permite alimentelor să fie mai digerate mai bine atunci când o face la stomac.

Kibble încurajează mâncarea rapidă și gulping, iar acest lucru influențează negativ capacitatea câinelui de a-și digera în mod corespunzător mâncarea. Acest lucru poate duce la probleme digestive cum ar fi vărsăturile și diareea. Hrănirea câinelui dvs. O dietă brută poate preveni aceste probleme.

Expert Interviu: Este o dietă alimentară brută pentru câini o alegere bună pentru animalul meu de companie?

Motive pentru a vă alimenta dieta de hrană pentru câini

4. Scaune îmbunătățite

Câinii care trec la dietele crude tind să elimine mult mai puține deșeuri, mult mai puțin frecvent. Scaunele lor se îmbunătățesc, de asemenea, în consistență și miros. Câini la Diete produse comercial pot avea tendința de a avea diaree sau constipație mai des (care este din nou atribuită carbohidraților inutili găsiți în Kibble).

5. Încălzită calitatea mentală

Oferind câinelui dvs. o bucată reală de carne beneficiază de psihologia sa, oferindu-i o sarcină pe care el este programată biologic să fie completă, care este ruperea în afară de carne și oase. Companionul tău canin se poate bucura cu adevărat de masa pe care o oferi.

El poate petrece timpul și energia care lucrează pentru ao consuma în mod corespunzător. Câinii par a fi, de asemenea, să se bucure de gustul de carne brută mult mai mult decât se bucură de Kibble.

6. Îmbunătățirea pielii și a stratului

Unul dintre proprietarii celor mai instantanei și vizibili proprietari observă la câinii lor la trecerea la hrănirea brută este îmbunătățirea marcată a pielii și a stratului animalului lor. Pielea devine mai puțin uscată, iar stratul devine Shinier. Acest lucru se datorează probabil prezenței diferiților acizi grași conținute în carne naturală, brută.

Alergiile alimentare sunt, de asemenea, o afecțiune comună la câini. Mulți oameni observă că animalele lor opresc mâncărime, nu mai dezvoltați pete fierbinți și să experimenteze mai puține infecții ale urechii atunci când își schimbă dietele. O dietă brută vă poate scuti de necesitatea de a păstra animalul de companie pe medicamente steroide sau unguente topice pentru a trata aceste aspecte.

REŢETĂ: Rețetă alimentară ușoară a câinilor brute cu carne de vită la sol și ficat de pui

Motive pentru a vă alimenta dieta de hrană pentru câini

7. Greutate mai sănătoasă

Pentru că înlocuiți cerealele și porumbul cu carne și organe, acest lucru are un impact direct asupra greutății câinelui și a masei musculare. Kibble conține o mulțime de carbohidrați. Alimentele pe bază de cereale se descompun în zaharuri, ceea ce face ca câinele să aibă accidente frecvente de energie și să pună greutatea în plus.

Când treceți la RAW, energia câinelui rămâne mult mai mult, deoarece carnea digestează în mod corespunzător și corpul folosește aproape fiecare câte un pic de el pentru combustibil. În câinii noștri carnivori, corpul pur și simplu nu poate face acest lucru cu boabe sau porumb.

8. Scăderea cheltuielilor veterinare

Reduceți facturile VET cu hrănirea corectă a câinilorO dietă brută, făcută corect în timp, a fost presupusă a fi rezultată într-o probabilitate scăzută de boli degenerative și afecțiuni cronice cum ar fi boala dentară, tulburările gastroenterologice, probleme de greutate și condițiile pielii.

Absența acestor condiții are ca rezultat vizite mai puțin veterinare, mai puține tratamente și mai puține prescripții.

Câinii pe dietele de hrănire brută sunt observate ca fiind mai active și, prin urmare, semnele tipice de îmbătrânire sunt mai amânate.

De la Dr. Billinghurst și-a dezvăluit ideile sale în anii `90, popularitatea dietei de alimente crude a crescut. Acum există o varietate de modalități de a face sau cumpăra alimente și diete crude pentru câini. Puteți să faceți propriile dvs. rețete la domiciliu, fie cumpărați alimente crude pre-făcute în secțiunea Congelator a magazinului dvs. local de animale de companie.

În plus, există opțiuni uscate prin îngheț, care sunt aproape la fel ca RAW, dar nu necesită înghețare și dezghețare. De asemenea, ei nu vor merge rău cât mai repede ca hrană pentru câini de casă.

Resurse aditionale

Iată câteva linkuri pentru a vă ajuta să vă faceți pe calea dvs. de a vă hrăni câinele o dietă brută:

Citiți următorul: Top 10 alimente pentru câini - Cel mai bun câine de analiză a mărcii și revizuire

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Motive pentru a vă alimenta dieta de hrană pentru câini