Câini casnici - cauze, simptome, prevenire și rase cu risc ridicat

Câini casnici - cauze, simptome, prevenire și rase cu risc ridicat

Chiar și cei mai cunoscuți și experți crescători pot produce în continuare așternut Câini casnici. Acest articol a fost creat pentru a vă ajuta să vă educați cu privire la motivele pentru care și măsurile preventive.

Un câine rămas este cel care a murit în interiorul uterului și înainte de naștere. Motivele din spatele acestui lucru sunt răspândite foarte departe. Inclusiv sănătatea și fertilitate a mamei, a tipului de rasă și a dimensiunii așternutului pentru a numi câteva. Dispozitive de avort mai termina o sarcină completă dar puțini crescători știu de ce un catelus ar fi putut să moară în timp ce restul trăia. Există modalități de a ajuta la prevenirea nașterilor înnebuni cât mai mult posibil și vom detalia-le aici.

Să ne răspundem la întrebările dvs. generale despre câinii de rămasi și să vă asigurați că citiți prin alte articole absorbția fetală.

Ce este un câine încă?

Când un catelus moare înainte de naștere, acest lucru este cunoscut ca a Moartea încăpățânată. Moartea va avea loc în interiorul uterului și poate afecta întregul gunoi sau doar un singur individ. Când un câine rău, acest lucru este definit ca terminarea sarcinii. Un avort spontan va termina o sarcină întregi de câine, în timp ce numărul de pui născuți încă în picioare într-un așternut poate varia. Cu toate acestea, un avort spontan va duce în continuare la toate cățelușul îmbinat este cunoscut sub numele de încă. Pentru a clarifica, toate avorturile produc câini casnoranți, doar câteva decese încă din încă de la plecare.

Câinii casnici pot muri sau pot fi îmbinate în orice moment în timpul sarcinii. Moartea unui catel ar putea fi în prima săptămână de sarcină sau ar putea fi în timpul nașterii. Puppies încă într-un pântetor de indivizi sănătoși de altfel pot fi extrem de dăunători pentru sănătatea gunoiului și a mamei. În plus, atunci când catelul moare, acest moment poate influența data nașterii sarcinii și poate duce la un gunoi nedezvoltat. Acestea pot trece sau pot fi născut ca slăbiți pui prematur. Prevenirea nașterilor încă, prin urmare, ar putea salva așternutul rămas și viața mamei. Prin urmare, de ce cunoștințele pentru crescători sunt atât de importante.

Ce cauzează ca câinii să fie răsturnați?

Sunt mulți diferit Motive pentru o naștere încă în încăpățânare a căror vom explica aici:

  • Rasă: Anumite rase de câine vor fi predispuse pentru a avea nașterile mai dificile și numere mai mari încă în naștere. Aceste rase se luptă de obicei din cauza sănătății slabe, dimensiuni mari ale capului (mastiff) comparativ cu corpurile lor sau cadre înguste (Greyhound).
  • Distocia: Definit ca Dificultăți în timpul nașterii. Acest lucru poate fi datorită dimensiunilor catelului, lățimii șoldului în cățea, defectele vulvei sau infecțiile tractului vaginal / urinar. Acestea duc la durere și contracții musculare excesive.
  • Bacterii sau viruși: Infecțiile din bacterii și viruși pot fi transmise de la mamă la cățeluși. Atât din interiorul uterului, cât și în timpul nașterii. Acest lucru poate duce la nașterea rămasă în orice moment în timpul sarcinii. Sau moartea din orele de litri după aceea în funcție de boală.
  • Sti: Câinii și așternutul lor pot fi afectați la punctul de moarte datorită severității ITS. Verificând atât cățea, cât și studiul înainte de împerechere poate preveni acest lucru. Dacă sunt infectați, nu rase din nou de la ei. ITS afectează cățea și sarcina în funcție de faptul că STI este. Dar pot reduce aportul de oxigen, dezvoltarea corectă și circulația sângelui pentru puii din uter
  • Sănătatea mamei: Când o cățea rămâne gravidă în stare de sănătate proastă, din punct de vedere biologic, corpul ei va termina sarcina dacă nu o poate suporta fizic. Vârsta, stresul, nutriția sau greutatea vor influența acest lucru.
  • Droguri: Indiferent dacă este vorba de medicamente pe bază de prescripție medicală sau asupra remediilor de bază, medicamentele are posibilitatea de a afecta negativ sarcina. Puii se pot naște încă în stare încă de efectele medicamentelor.
  • Defecte: Adesea, atunci când un cățeluș în uter are defecte fizice sau mentale severe, sarcina poate fi terminată biologic sau o persoană poate muri în interiorul uterului.

Puteți resuscita un cățeluș încă?

Este foarte puțin probabil că veți putea să vă reînvieți un câine încă. Dar nu este imposibil, deși este dependent de situația. Dacă încercați să resuscitați un catelus încă, urmați-l pași.

  1. Îndepărtați orice lichid blocat în gâtul catelului utilizând un bec de aspirație.
  2. Întoarceți ușor catelul pe spate în mână, sprijinind capul lor
  3. Încercați să stimulați fluxul sanguin prin frecare spate și gâtul alături de mișcarea ușoară a catelului

Această tehnică este cea mai bună disponibilă pentru nou-născuții de resuscitare, dar este puțin probabil să lucreze.

dystocia canină
Munca este împărțită în trei faze, iar problemele pot apărea în oricare dintre cele trei faze.

Cum de a preveni puiul încă în câinele gravid?

În primul rând și cel mai important, ar trebui să aibă o cățea și un stud verificări aprofundate de sănătate. Aceasta ar trebui să includă bacterii, viruși, verificări fizice și ITS. Identificați anomalii fiziologice pe cățea, cum ar fi creșterea abdominală sau deformările vulvei. Verificați că aveți doi indivizi sănătoși cu riscuri minimizate de trecere pe boli. Acest lucru scade șansele de dificultăți în timpul nașterii, fie căpuși bolnavi, ambele ar putea duce la puii încă.

Tu ar trebui Continuați să verificați sănătatea târgului. Luați în considerare diferențele individuale, cum ar fi vârsta atunci când alegeți o femeie. Stresul este un alt factor care poate provoca o creștere a hormonilor, redirecționarea sângelui și a altor influențe biologice care pot avea un impact negativ asupra sănătății catelului. Tehnicile de minimizare a stresului în cățea includ:

  • Păstrați-i mediul de viață calm, nu prea aglomerat, nici prea tare
  • Asigurați-vă că are acces la apă în orice moment și dieta ei este suficientă pentru un dogtoc însărcinat
  • Permiteți-i să-și exercite atunci când dorește, dar luarea unei femei însărcinate într-un câmp de câine ocupat poate fi contraproductiv. Acest lucru depinde adesea de femeia și de stadiul sarcinii.
  • Câinele dvs. ar trebui să aibă o zonă privată să se retragă atunci când o dorește

Orice medicament pe care îl dați câinelui dvs., prescris sau pe bază de plante, trebuie remarcat. Fie tipul poate contribui la nașterea încă în fază în funcție de acest fel. Cu toate acestea, nu vă luați niciodată câinele în afara medicației prescrise fără a le consulta mai întâi, acest lucru ar putea afecta dramatic sănătatea femeii. Cercetați efectele medicamentelor pe femelele gravide și contactați-vă medicul veterinar înainte de a încerca să împerecheați târfa.

Dacă aveți orice preocupare sau pur și simplu doriți ca un profesionist să vă verificați câinele, Vă recomandăm să vă luați câinele la veterinar. Acestea pot da verificări fizice de sănătate, recomandări privind medicamentele și sfaturi individuale.

Ce rase de câine sunt cele mai expuse riscului de câini încă?

Potrivit unui A Studiu în 2012, Acestea sunt cinci rase predispuse la nașterile încă.

  1. Dogue de Bordeaux: Datorită dimensiunilor mari ale capului, șoldurile înguste și numerele de gunoi mari. Din păcate, nu este o surpriză Această rasă are un număr mare de nașteri de încă. Cu dificultățile obținute în timpul sarcinii datorită Dimensiunea gunoiului singur, mulți dintre puii nu sunt în măsură să obțină oxigenul de care au nevoie. În timp ce altele sunt oxigen foame datorită canalului îngust de naștere împreună cu timpi mai lungi de naștere.
  2. Dalmatian: Această rasă de multe ori nașteri mai mari, de aceea rata de răsturnare este mai mare decât majoritatea raselor. Crescătorii susțin că picioarele mai lungi prelungesc Timpul de muncă și duce la complicații și la încă.
  3. Ridgesia Rhodesiană: Datorită crestăturii dorite crescute în mod deliberat în această rasă, spatele inferior, stomacul și chiar mușchii picioarelor pot fi adesea slăbiți. Acest lucru poate duce la o naștere mai lungă din cauza dificultăților cu împingerea și, prin urmare, mai puțin oxigenul acordat puii.
  4. St Bernard: Natural născut cu Capete foarte mari, Adesea, mama poate lupta pentru a naște fiecare dintre puii. Când puii se încordă, mama se va lupta să împingă circumferința mare a capului din vagin. Fiecare catelus, prin urmare, se poate bloca în canal. În acest timp, ei pot avea coarda înfășurată în jurul gâtului lor sau chiar începe să se sufocă în funcție de locația sacului amniotic.
  5. Mops: Deși mici, Această rasă are un cap mare și umeri predominanți, ambele fiind dificil pentru mama la naștere datorită dimensiunii. În plus, structura osoasă mai mare a acestei rase poate însemna că fiecare luptător de catelus să găsească camera în uter și poate câștiga mai puține substanțe nutritive datorită dimensiunii așternutului.
Câine de cronologie de câine
Citiți articolul nostru detaliind Câine de cronologie de câine.

Pot să-mi reproduc un câine care a trecut printr-un avort spontan din nou?

Depinde de ce are individul greșit. Dacă ea a coborât din cauza dezechilibrului hormonal sau a anomaliilor genetice în așternut, ea ar trebui să poată purta din nou după recuperare. O duc la veterinarii și să-și ceară sfatul împreună cu ultrasunetele și testele de sânge pentru a-și monitoriza nivelurile hormonale și sănătatea generală se poate asigura că este suficient de sănătoasă pentru a rămâne gravidă din nou. Nu împerecheați cățea până când nu sa recuperat pe deplin și un veterinar vă recomandă să faceți acest lucru.

Dacă un câine a răsturnat din cauza STI, vârstă sau bacterii, cum ar fi Bruceloză nu va putea purta din nou o sarcină. Sprijiniți acești câini la sănătatea lor deplină și nu încercați să ratați din nou.

Ar trebui să decideți numai dacă să reproduceți femeia din nou odată ce ați descoperi de ce a avut loc avortul spontan. Este întotdeauna cel mai bine să contactați un veterinar pentru o opinie profesională cu privire la acest lucru și să ajutați cum să o ajutați în mod corespunzător.

Ce ar trebui să fac cu un catelus născut mort?

Când un catelus este născut mort și ați decis când ar trebui să luați pașii scoateți-l, poate fi dificil să știți ce să faceți. Puteți contacta VET-ul local și vor dispune de organism, vi se poate da opțiunea de a avea cenușă înapoi în funcție de fiecare procedură de clinică VET. În mod similar, controlul animalelor va dispune, de asemenea, de organism, deși este puțin probabil că veți putea câștiga cenușă înapoi.

De asemenea, veți avea opțiunea, în funcție de zonă, pentru a vizita un crematoriu de companie. Aceste locuri pot oferi lui Cremate, puneți catelul într-un sicriu sau îngropați-i pe terenul lor pentru o taxă. Dacă cereți incinerării sau a unui sicriu, acestea vă pot fi returnate o îngropată pe proprietatea dvs. în tine.

Ar trebui să scot puii morți la naștere?

Permiteți timpul mamei un grad peste puii ei pierduți. Adesea, un câine de mamă știe câte puii au livrat și, dacă îndepărtați imediat corpul, ea poate deveni agitat și chiar agresiune. Acest lucru te-ar putea pune, ea și restul gunoiului la risc. Lăsați catelul cu ea, nu o curățați astfel încât să rămână mirositoare ca a ei. Ea va înțelege de obicei că catelul a trecut după un timp datorită schimbărilor sale de temperatură și lipsei de mișcare.

Dacă câinele sau puii ei par bolnavi, scoateți imediat corpul. Lăsați mama să se întristeze, dar după câteva ore până la o zi, corpul trebuie îndepărtat. Lăsați-l mai mult și poate începe să putrezească și să provoace rău mamei, puii și dumneavoastră.

Cauze de absorbție de catelus
Câinii feminini mai tineri și mamele caninei de prima dată tind să fie mai expuse riscului cu absorbția catelului.

Poate bătrânețea să provoace cățelușii încă?

da. Puii și sarcini pot fi terminate biologic datorită femeii care nu sunt capabile să transporte sarcina sau dacă își pune viața în pericol. Atunci când un câine de sex feminin este mai în vârstă, ea se va strădui să poarte o greutate suplimentară din cauza energiei, mobilitatea ei poate fi diminuată și nu poate fi capabilă să nască puii datorită cantității de energie necesară. Prin urmare, organismul probabilitatea de a exista încă în un câine mai în vârstă este mult mai mare decât un tânăr, deoarece nu va putea să susțină fizic o sarcină.

Nu este un specific vârstă Prea bătrân pentru ca un câine să se reproducă ca fiecare rasă diferă. Cel mai bine este să faceți cercetările dvs. pe rasa pe care o reproduceți de la. Atât mama cât și tatăl ar trebui să fie cercetate dacă împerecherea este între două tipuri de rasă. Recomandările VET sunt întotdeauna cel mai bun mod de acțiune atunci când vine vorba de sănătatea câinelui.

Pot avea cățeluș încă provoacă traume cățea?

Trauma fizică este posibilă, dar depinde de motivul pentru care puii erau încă. Este mai probabil ca ceea ce a cauzat ca puii să afecteze negativ cățea. Cum ar fi infecția, care poate provoca țesut cicatricial la uter sau căptușeală vaginală.

Deși este nemaiauzită pentru cățea să treacă prin traume emoționale permanente din cauza unui rămasit, este obișnuit să plângă și chiar să devină deprimat. Depresia se manifestă în moduri diferite, cum ar fi letargia sau reticența de a mânca, este important să știți câinele dvs. și să monitorizați aceste schimbări potențiale.

Sunt probleme genetice o problemă de a duce la cățeluși casnici?

Problemele genetice pot fi transmise de la mamă la cățeluși, acest lucru este cunoscut ca fiind ereditar. Aceste probleme medicale pot duce la nașteri încă. O mamă cu dizabilități genetice ușoare poate duce la o anomalie fizică gravă în puț, determinând ca acesta să fie terminat și să devină încăboran. Prin urmare, doar pentru că un cățeluș are o anomalie genetică nu înseamnă că va fi înfricoșată însăși, dar crește probabilitatea.

Este important să rețineți că, dacă atât mama, cât și tatăl transportă gene recesive pentru o problemă genetică, puteți avea două indivizi perfect sănătoși cu capacitatea de a produce mai multe nașteri în încă. După ce a spus că, reproducerea de la o femeie sau de sex masculin care are deja probleme genetice va crește probabilitatea de probleme ereditare în puii. Prin urmare, este întotdeauna recomandată doar rasa de la indivizi sanatosi pentru a încerca să eviți acest lucru.

Este sigur ca un câine să mănânce cățelușii încă?

În natură, o mamă îi va mânca adesea tinerii pentru a dispune de un corp înainte de a putea afecta oricare dintre celelalte pui. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de reproducerea câinilor noștri, evitând scenariul este adesea cel mai bun.

În primul rând, în funcție de motivul nașterii, poate provoca rănirea mamei. Dacă a murit din cauza anomaliei genetice, târfa este bine biologică pentru ao consuma, dar poate că a murit de infecție sau bacterii, astfel încât este mai bine să scoateți corpul.

În plus, lăsând o femeie o dată, dacă continuați să ratați de la ea, ea se poate urmări în mod activ acest comportament. Aceasta înseamnă că ea ar putea începe să consume o încă nesănătoasă înainte de ao putea elimina. Sau mai rău, luați în considerare consumul de tineri. Împiedicând acest comportament Cu primul său gunoi este cel mai bun mod de acțiune.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini casnici - cauze, simptome, prevenire și rase cu risc ridicat