Jack russell terrier mixes: pui perfect pentru casa ta!

Jack Russell terrier

Există atât de multe motive pentru a iubi Terrierii Jack Russell; au inimi mari și un set larg de competențe.

Jack Russells a fost folosit în mod tradițional ca câini de vânătoare de vulpe, dar sunt acum mai bine cunoscute sub numele de pui de familie fantastic. Rasa mixtă Jack Russells pornesc aceleași atribute, plus mai mult. Ele sunt unele dintre cele mai jucăușă pooches, cei mai dulci snugglerii, și toate animalele plăcute să aibă în casa dvs.

Spuneți-ne ce părere aveți despre acești canini drăguți în comentariile de mai jos!

1. Jack Russell + terrier australian (terrier rustralian)

Terrier rustralian
Sursă: Bob și Sue Williams

Acești câini sunt o parte din cele mai bune; În ciuda corpurilor lor mici, ei au inimi incredibil de mari. În general, ei au o blană destul de scriptură, cu urechi netede, floppy și o haină moderată.

2. Jack Russell + Pug (Jug)

Acest puști dulce are fața adorabilă a unui pug cu personalitatea bouncy a unui Jack Russell. Aceste amestecuri sunt îndrăgite de alergare, săpare și toate lucrurile jucăuș.

3. Jack Russell + Beagle (Jack-A-Bee)

Jack-a-albină
Sursă: Dogappy

Acest amestec adorabil are structura corpului unui Jack Russell și modelul unui beagle. Jack-A-albinele sunt bine cunoscute pentru a fi dulciuri dulci, sensibile și îndrăznețe.

3. Jack Russell + Boston Terrier (Bo-Jack)

Boston-Terrier-Jack-Russell
Sursă: Pets4homes

Bo-Jack este lăudat că a fost mâncat bun, iubitor și foarte inteligent, cu o parte jucăușă și energică.

4. Jack Russell + Collie de frontieră (Jack de frontieră)

Cluburile de frontieră sunt incredibil de agile și, de obicei, destul de adept la sport. Jack-urile de frontieră sunt printre primele alegeri pentru Dog sport, și sunt cursanți rapizi. Având în vedere că ambii părinți rasele au agilitate înnăscută și atletism, acești puii sunt cel mai potriviți pentru gospodăriile active cu mașini mari.

5. Jack Russell + Cairn Terrier (Jacairn)

Jacairn
Sursa: Pinterest

Câinii Jacarin sunt un animal de companie perfect pentru orice proprietar de câine, deoarece acestea sunt o rasă de întreținere redusă. Ele sunt inteligente, ascultătoare și active.

6. Jack Russell + Chihuahua (Jack Chi)

Jack-Russell-Chihuahua
Credit: Imbur Utilizator Portlandjess

Una dintre cele mai admirabile calități despre Jack Chis este că sunt excepțional de bine cu copiii. Acești pui energici sunt uneori descriși ca fiind un "câine mare prins într-un corp mic", datorită prezenței lor mari și a cadrelor mici.

7. Jack Russell + Cocker Spaniel (Jack Cocker)

Această pooch dulce are îndrăzneala lui Jack Russell, combinată cu natura mai rezervată a lui Cocker Spaniel, rezultând într-o pooch care este un amestec perfect, echilibrat de atribute de catelus.

Aceste amestecuri sunt destul de loiale și iubitoare și sunt deosebit de dedicate tovarășilor lor umani.

8. Jack Russell + Dachshund (Jackshund)

Jack-Russell-Dachshund-Mix
Credit: imgur

Combinația a doi câini foarte diferiți are ca rezultat în cele din urmă unul dintre puii cei mai afectuosi și distractivi de acolo. Deși fiecare pui va avea propria personalitate, jackshunds se comportă bine atunci când li se spune să fie, și energic atunci când sunt permise.

9. Jack Russell + Buldog francez (Jack francez de taur)

Jack-Russell-Franceză-Buldog
sursă: Pinterest

Jackul de taur francez este considerat unul dintre puii cei mai atrăgători datorită cadrului robust al Buldog francez combinate cu personalitatea de ieșire a terrierului. Jack-ul taurului este o rasă foarte energică și are nevoie de o mulțime de spațiu pentru a alerga și a juca!

10. Jack Russell + Aur Retriever (Golden Jack Retriever)

Aur și de la Golden Jack Retrievers încorporează caracteristicile ambelor tipuri de câini: sunt energice, goofy și iubitorii de apă. Aceștia sunt câini mari pentru oamenii activi care caută prieteni de exerciții buni.

11. Jack Russell + Shepherd german

Jack Russell și amestecul german de ciobanesc nu este un pooch foarte comun, dar sigur că arată drăguț!

12. Jack Russell + Pomeranian (Jack-A-Ranian / Jack-POM)

Jack-Pom
Sursă: Pinterest

Jack-Pom este minunat pentru familiile care nu sunt întotdeauna active, deoarece acești puii sunt minunați la distracție! Acești câini sunt dulci, sensibili, jucăuși, ușor de manevrat și inteligent. Ei sunt cu siguranță un mare Mixul Pomeranian, luând puful unui pom și combinându-l cu energia unui Jack Russell!

13. Jack Russell + Yorkshire Terrier (Yorkie Jack)

Yorkshire-Terrier-Jack-Russell
sursă: Mythreebeez

Acest amestec superb de terrier arată ca un yorkie, dar, din fericire, au ambele caracteristici. Acești puii sunt loiali, energici și merg cu fluxul.

14. Jack Russell + Siberian Husky (Husky Jack)

Jack-Russell-Husky-Mix
Sursa: Pinterest

Husky Jack are corpul terrierului și tenul unui husky. Ca rezultat al celor doi câini părinte, aceste pooches sunt foarte energice și au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a alerga și a juca.

15. Jack Russell + Rottweiler (Jackweiler)

Jack-Russell-Rottweiler-Mix
Sursa: Pinterest

Deși jackweilers vin în diferite modele și varietăți de culoare, de-a lungul tabla sunt toți dintre cei mai loiali câini din lume. Ele sunt afectuoase, fiscale și Goofy.

16. Jack Russell + Poodle (Jack-A-Poo)

Jack-Russell-Poodle-Mix
sursă: Pinterest

Jack-A-Poo este un câine jucăuș și este minunat pentru familii. Aceste pooches dulci sunt afectuoase, grijuliu, jucaus și cuddly și sunt un câine non-vărsat - așa, grozav pentru cei cu alergii!

17. Russell + Papillon (Papijack)

Papaijack Pooch este principalul creativității; Acești puii sunt întotdeauna capabili să găsească ceva de făcut. Ei au nevoie de multă exercițiu și atenție și sunt destul de expresivi și jucători.

18. Jack Russell + Corgi (Cojack)

Cojack-câine
Credit: imgur

Cojack-ul este jumătate pe Pembroke Corgi și este unul de pooch. Ei au coada și fața unui Corgi, cu modelul și jocul unui terrier.

***

Știți despre orice amestec drăguț Jack Russell Terrier pe care l-am pierdut? Vă rugăm să ne anunțați în comentariile de mai jos!

Doriți mai multe cruci drăguțe? Vedeți listele noastre de imagini de:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jack russell terrier mixes: pui perfect pentru casa ta!