Cum să călătorești pe plan internațional cu câinele tău

câine într-o cutie la aeroport

Fie pentru afaceri sau de plăcere, o călătorie internațională poate fi interesantă, dar între pașapoarte, obiceiuri și zboruri de legătură, poate fi, de asemenea, copleșitoare. Pentru proprietarii de animale de companie care doresc să-și ia prietenul blând, călătoriile internaționale devine și mai complicat.

Iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să faceți o călătorie internațională cu Pooch cât mai ușor posibil.

Cum să călătorești cu câinele tău

Cercetați statutul de rabie al destinației dvs

Majoritatea călătorilor își cercetează destinația pentru cele mai bune activități, hoteluri și restaurante înainte de a pleca, dar proprietarii de câini vor trebui să facă unele teme suplimentare pentru a afla toate regulile și reglementările țării atunci când vine vorba de a intra cu un câine - în principal din cauza Rabies. O parte din motivul pentru care călătoriți la nivel internațional cu tovarășul dvs. canin este adesea un astfel de hassle este că unele țări sunt determinate fără rabie, în timp ce altele sunt controlate de rabie. Asta înseamnă că dacă călătoriți dintr-o țară controlată de rabie, cum ar fi Statele Unite, într-o țară fără rabie, cum ar fi Japonia, ar trebui să planificați să petreceți timp suplimentar la vamă, deoarece este posibil să nu fie un proces ușor.

Vizitați Vet

În timp ce vă pregătiți pentru călătoria dvs., asigurați-vă că ați pus a Vizitați medicul veterinar al câinelui În partea de sus a listei dvs. de a face. Nu numai că vă va oferi o oportunitate de a discuta despre orice preocupare și de a vă asigura că câinele dvs. este în stare bună de a călători, dar va trebui să obțineți PET actualizați cu privire la vaccinurile speciale care vor fi necesare pentru țara dvs. de destinație precum și cererea de copii ale înregistrărilor de vaccinare ale animalului dvs. de companie. De asemenea, rețineți că, în timp ce fiecare țară are reglementări diferite, marea majoritate vor cere ca animalul dvs. să fie implantat cu un microcip.

În timp ce majoritatea țărilor occidentale permit câinilor, cel puțin va trebui să furnizați dovada că animalul dvs. este curent cu vaccinarea lor rabie. În plus, rețineți că dacă locuiți într-o țară controlată de rabie, animalul dvs. de companie trebuie să fie vaccinat pentru rabie cu cel puțin 30 de zile înainte de data călătoriei. Există unele țări care vor necesita și mai multe vaccinări - în țări precum Franța, Spania și Italia, toate animalele de companie trebuie să fie vaccinate pentru dezintegrare, în timp ce Australia necesită vaccinuri, inclusiv bordetella și gripa caninică. Este întotdeauna o idee bună să cercetați cerințele de vaccinare a destinației dvs. înainte de a vă asigura că nu vă aflați în probleme atunci când încercați să intrați în țară.

Cunoașteți regulile

Împreună cu vaccinurile, proprietarii de câini ar trebui, de asemenea, să țină cont de faptul că unele țări vor cere să luați pași suplimentari, inclusiv asigurarea permiselor de import. Dacă călătoriți dintr-o țară controlată de rabie sau de înaltă rabie, majoritatea țărilor vor cere, de asemenea, câinelui dvs. să facă un test de titru de sânge.

Există, de asemenea, unele rase pe care anumite țări nu le vor permite, deoarece sunt considerate "violente", chiar dacă ați luat toate pașii necesari și puteți prezenta documentele corespunzătoare. Deși fiecare țară va avea o listă variată de rase, unele dintre rasele comune interzise sunt Tauri de pit și Rottweilers precum și Dogo Argentinos și Neapolitan sau mastiffs brazilian.

Au documentele corecte la îndemână

În timp ce toate țările vor necesita un certificat de sănătate veterinară, formele în sine pot varia. De aceea este o idee bună să contactați ambasada țării în avans pentru a obține copii ale tuturor lucrărilor veterinare necesare pentru destinația dvs. și asigurați-vă că ați completat medicul veterinar în termen de 10 zile de la intrare. Credeți că nu este, unele țări, cum ar fi Europa, chiar au opțiunea de a-și obține un pașaport pentru animalele de companie. Seamănă mult ca un pașaport pentru un om și permite proprietarilor de câini să călătorească liber în țară cu puștii lor în remorcare.

Educați-vă pe carantină

Posibilitatea de a avea carantină un animal de companie este suficientă pentru a împiedica majoritatea proprietarilor de animale de companie să încerce o călătorie internațională cu câinele lor. Dar de aceea este esențial să știți cerințele exacte pentru țara pe care o veți vizita - în timp ce unele țări nu permit nici măcar câini străini să intre, alții pot necesita un proces de carantină care poate dura până la câteva luni. Proprietarii de câini ar trebui să fie conștienți de faptul că țările cu reglementări mai stricte au cerințe de carantină care pot varia de la șapte zile până la o perioadă de șase luni, deci este esențial să vă educați regulile în avans.

Cu toate acestea, atâta timp cât vă faceți temele, carantinația nu este ceva ce călătorul mediu va trebui să vă faceți griji. Cele mai multe țări nu carantină animale de companie atâta timp cât proprietarii au luat toate pașii necesari și au asigurat documentele corespunzătoare în avans.

Faceți cazare prietenoasă cu animalele de companie

Poate cel mai important, va trebui să vă asigurați că zburați pe o companie aeriană prietenoasă pentru animale de companie și asigurați-vă că ați sunat în avans pentru a afla toți pașii pe care trebuie să o luați pentru a călători în străinătate cu câinele dvs. cu câinele dvs. Dacă aveți o rasă mică, el sau ea ar putea fi lăsat să călătorească cu dvs. în cabină, dar altfel câinele dvs. va fi călărit în cargo. De asemenea, rețineți că unele aeroporturi internaționale nu vor accepta animale domestice, deci asigurați-vă că rezervați un bilet pentru a ajunge la un aeroport prietenos de import.

Indiferent dacă călătoriți pe plan intern sau internațional, uneori poate fi o provocare pentru a găsi cazare pentru călătorii prietenoase cu animalele de companie. Veți dori să confirmați în avans dacă compania dvs. de închiriere auto permite animale de companie. De asemenea, asigurați-vă că ați aliniat cazări peste noapte de companie și înțelegeți politicile lor, deoarece unele hoteluri se percepe taxe suplimentare sau au anumite reguli cu privire la câinii care sunt bineveniți să rămână, cum ar fi cerințele de greutate sau dimensiune.

Păstrați câinele dvs. cât mai relaxat posibil

Călătoria internațională poate fi stresantă pentru orice om, deci este responsabilitatea proprietarului de companie de a considera întotdeauna confortul mental și fizic al companiei lor de călătorie cu patru picioare. Asta ar putea însemna investirea într-un transportator confortabil și de calitate pentru câinele dvs., stocând o mulțime de alimente, tratamente și jucării și făcând tot ce puteți pentru a vă menține câinele cât mai calm posibil, mai ales atunci când se ocupă de procesul vamal. Veți dori, de asemenea, să păstrați rutina câinelui cât mai normal posibil, deoarece așteptați să vă îmbarcăm zborul și după ce ați ajuns la destinația dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să călătorești pe plan internațional cu câinele tău