De ce părinții câinilor trebuie să investească în veste de câini

Hainele nu sunt doar pentru oameni. Câinii pot fi îmbrăcat Deși nu neapărat într-un costum de frică. Vesturile de câini sunt folosite din diferite scopuri - sănătate mintală, siguranță, fizicitate, instruire și alte ocupații și situații. Există multe tipuri diferite de veste de câini și toți își servesc propriul scop.

Principalul motiv pentru care majoritatea oamenilor își topesc câinii într-o vestă este că canina poate fi recunoscută pentru ceva. El poate fi un câine de serviciu, câine de terapie sau poate fi neprietenos. Îmbrăcăminte câinele dvs. cu o vestă care descrie în mod clar ceea ce doriți alți oameni știți despre el este o modalitate excelentă de a scoate cuvântul fără a fi nevoie să le spună tuturor în jurul tău.

LEGATE DE: Câinii de serviciu - Ce trebuie să știți

Mai jos, vom discuta diferitele scopuri ale unei veste de câine și a scenarii în care poate fi folosit o vesta de câine. Vă vom oferi și câteva recomandări ale produselor!

De ce părinții câinilor trebuie să investească în veste de câini

De ce părinții câinilor trebuie să investească în veste de câini

Doar în cazul în care ați fost confuzi, nu vorbim despre veste de pulover din acest articol. Vestele pe care le discutăm nu sunt îmbrăcăminte sau un costum. Ele servesc pentru a marca câinele din motive de siguranță sau ca una într-o situație de învățare sau ocupațională.

Siguranța câinelui

Câini de vânătoare adesea se amestecă cu împrejurimile lor, mai ales dacă se află într-un câmp cu iarbă înaltă sau într-un stand aglomerat de copaci. Dacă câinele dvs. nu este foarte vizibil și identificat în mod corespunzător, se poate întâmpla unimaginabil. Punerea ușor de văzut Vânătoare de vânătoare pe câinele dvs. vă va ajuta pe dvs. și pe alții să-l văd clar când vă aflați în câmp, reducând drastic riscul ca câinele dvs. să fie rănit într-un accident de vânătoare din Cheney-Esque.

A vestă reflectorizantă este o necesitate pentru un câine care îl însoțește pe proprietarul lui Jogging noaptea. Drumurile întunecate, înguste sau străzile fără trotuare sunt periculoase atât pentru câine, cât și pentru om, iar o vesta reflectorizantă face ca câinele să fie mai vizibil șoferilor. Este o idee bună și pentru om.

De ce părinții câinilor trebuie să investească în veste de câini

Veste de siguranță Nu vă protejează doar câinele; ei pot proteja alți oameni de la câinele dvs. De exemplu, dacă câinele dvs. nu este prietenos sau devine agresiv Dacă el este speriat, îl poți îmbrăca cu o vestă care îi spune altora să stea departe de el. Purtând o vestă ca cea prezentată mai jos, va păstra oamenii să vină la câinele dvs. De asemenea, puteți alege să cumpărați un patch pentru vesta care spune și nu este prietenos și # 8221; sau / # 8220; vă rog să-mi dați spațiu.& # 8221;

Formare și muncă

Daca esti Instruire câinele dvs. pentru o ocupație, cum ar fi terapia sau asistența fizică, poate avea nevoie de o vestă. În timpul antrenamentului, doriți să vă păstrați câinele complet concentrat. Punerea unei veste speciale pe el îl identifică în mod clar ca un câine de terapie / asistență și ar trebui să diminueze șansele ca cineva să încerce să-l petreci. Deși iubitorii de câini înseamnă bine, ea perturbă formarea.

Un câine cu dizabilități fizice

Dacă câinele dvs. are un fel de Ailmul fizic cum ar fi orbirea sau surzenia, o vestă va servi la alertați pe alții în starea lui, astfel încât să fie mai atenți în jurul lui. Vestele de câine sunt, de asemenea, utile pentru câinii care au o condiție artritică sau osteoporotică și au nevoie de ajutor în mașină sau cadă de baie. Vestele au hamuri pe ele care ajută proprietarul să le ia în siguranță.

Probleme psihologice

În conformitate cu condițiile fizice sunt psihologic ele. Există veste pentru câinii care suferă de anxietate sau fobii. Aceste veste exercită o presiune fermă, blândă care face ca câinele să se simtă în siguranță și își diminuează panica.

Reglarea temperaturii corpului

De ce părinții câinilor trebuie să investească în veste de câini

De asemenea, câinii pot avea nevoie de veste pentru a-și regla temperatura corpului în zilele fierbinți sau reci. Câinii cu un singur acoperiș (cei fără substrat) sunt mai mult susceptibile la frig În timpul iernii, și punerea unui vest asupra lor îi va ajuta să-și păstreze căldura corporală în trunchi.

În timpul verii, câinii sunt Susceptibil la căldură și accident vascular cerebral termic, Mai ales rase dublu acoperite. Câinii se răcesc în primul rând prin partea inferioară a acestora, iar o vesta de răcire va contribui la reducerea șanselor ca un câine să sufere de stres sau accident vascular cerebral de căldură. O vesta de răcire combinată cu o mulțime de apă este una dintre cele mai bune modalități de a Preveniți-o.

Semne de accident vascular cerebral la un câine includ:

  • temperatură ridicată
  • gâfâi sau dificultăți de respirație
  • saliva
  • Creșterea ratei cardiace
  • diaree și vărsături
  • o expresie glazată sau anxioasă
  • slăbiciune
  • Colaps brusc

Dacă observați oricare dintre aceste semne, trebuie să-l răciți. Dacă nu se îmbunătățește în câteva minute, duceți-l la medicul veterinar sau la un centru de urgență pentru animale.

LEGATE DE: Tipuri de câini Leașuri și cum să alegeți dreptul

Am discutat veste de câini care sunt folosite pentru o varietate de scopuri: Siguranța, formarea câinilor de terapie, identificarea dizabilității, asistența cu ridicarea, probleme psihologice, și controlul temperaturii. Acum, să vorbim de produse!

Ce să cumpăr: Unele sugestii pe veste de câini

O vesta bună de siguranță este Petflect Reflector Vest de câine. Elemente de fixare Velcro vă permit să vă ajustați curelele și să vă potriviți corect câinele. Vesta este portocaliu strălucitor și conform informațiilor despre produs, vizibile la 500 de picioare.

Aceste veste vin în mici, medii și mari și sunt făcute dintr-o țesătură de nailon respirabil, ceea ce înseamnă că câinele dvs. nu va fi prea fierbinte în acest vest și îl poate purta în timpul verii. Acestea sunt ideale pentru Câini de vânătoare sau animalele de companie mergând cu proprietarii lor noaptea.

Dacă vă antrenați câinele să fie o terapie sau un câine de ghidare, Doggie Stylz Therapy Harness Harness Service Vest de lucru ar fi o alegere excelentă. Are benzi reflectorizante, astfel încât câinele dvs. va fi vizibil dacă lucrați noaptea și include un patch Velcro cu litere luminoase care identifică purtătorul ca un câine de terapie.

LEGATE DE: 2015 Top 15 cele mai bune kituri de antrenament de agilitate pentru câini

Această vestă are un mâner de nailon pentru ca proprietarul să apată dacă este necesar și un inel D robust, sudat, care poate fi atașat la o lecție fără teama că inelul se va rupe. Curelele reglabile și catarama fac ca vesta să se potrivească câinilor mari, extra-mari și XXL. Neoprenul din vesta vă protejează câinele abraziuni sau zgârieturi care ar putea să apară dacă lucrează afară.

Dacă câinele dvs. este orb, surd sau are orice altă dizabilitate, este important să-l identificați pentru propria sa siguranță. Alb strălucitor DEXIL LIMITED CÂING Vest are o etichetă ușor de citit, "câine orb", pe partea din față și din spate a vestei.

Se atașează în siguranță în fața frontalului câinelui, cu găuri pentru picioarele din față și o gaură pentru ca capul lui să treacă. Este impermeabil, Și nu numai că acest vest va alerta pe toți la starea câinelui tău, este proiectat într-un mod care să permită proprietarului să controleze și să ghideze câinele în timp ce mergeți.

Dacă aveți nevoie să ridicați un câine osteoporotic sau artritic fără să-l răniți (sau pe dvs.), Petio ham de asistență moale va ajuta. Vesta are un mâner pe spate pe care îl puteți folosi pentru a vă ridica câinele (aproape ca și cum câinele dvs. era un sac de alimente). Acest vest este deosebit de util pentru a ajuta câinii vârstnici sau cu handicap să se ridice în sus și în jos pe scări.

Veste antiane, cum ar fi cele realizate de Thundershirt va ajuta cainele dvs. să rămână calm când într-o Producția de anxietate situatie. Vesta aplică o presiune sigură, calmantă, care vă ajută ca câinele să se simtă protejat în situații în care altfel ar putea să se simtă expus și vulnerabil.

LEGATE DE: Ghidul cablajului pentru câini - Asigurați-vă că câinele dvs. este confortabil

În cele din urmă, există veste pentru a vă răci câinele în jos sau să-l încălzească. Veste de control al temperaturii, cum ar fi HRS4PETS Vesta de răcire a câinelui va reduce temperatura corpului câinelui dacă este supraîncălzită în timpul verii. Înmuierea vestei în apa rece răcește-o. Refrigerarea nu este necesară. Acesta oferă trei până la patru ore de răcire și este convenabil pentru călătorie.

Pawz Winter Warm Harness va păstra câinele să devină prea rece în timpul iernii. Îl puteți atașa la o lesă dacă doriți Plimbați-vă câinele. Dimensiunile variază de la mici la extra-mari, iar vesta însăși are un strat exterior cald, rezistent la apă și un strat interior moale. Este, de asemenea, lavabil la mașină!

Nu vă prindeți nepregătite. Există veste disponibile pentru orice situație și lucrează minuni. Când te gândești la îmbrăcarea animalelor de companie, probabil că te gândești la costumele de frică și costumele inconfortabile pe care niște proprietarii de câini își pun animalele de companie. Există, de asemenea, articole practice de îmbrăcăminte pentru câini și veste de câini sunt cu siguranță una dintre ele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce părinții câinilor trebuie să investească în veste de câini