Un nou site web permite călătorilor pet-sit în schimbul cazurilor de cazare

Un nou site web permite călătorilor Pet-Sit în schimbul cazurilor de cazare

Rezidentul Portland Oregon, Susan Dussault călătorește prin Madrid în 2012, când a crezut ideea unui program de schimb de locuințe pentru animale de companie. Avocatul antrenat de Stanford a transformat antreprenorul și-a adus ideea acasă cu ea și a decis să-i dea o lovitură.

În timp ce în Madrid, Dussault și cei trei fii ai ei au fost atrași numeroșii câini de câine pe care l-au întâlnit. Ei și-au dat seama că vorbind cu câinele Walkers a fost o modalitate excelentă de a-și îmbogăți experiența culturală și de a-și practica abilitățile spaniole în același timp. Atunci a avut o revelație.

Ea și-a dat seama că, în loc să cheltuiască sute de dolari la hoteluri sau să închirieze un apartament, ar fi putut fi locuința pentru cineva și a avut grijă de animalele de companie. De asemenea, un alt călător care vizitează zona Portland ar fi putut să rămână la casa ei și să aibă grijă și de animalele de companie.

Un nou site web permite călătorilor Pet-Sit în schimbul cazurilor de cazare

LEGATE DE: Câine de călătorie 101: Cum să trimiteți un câine cu avionul

Dussault a încercat cu disperare să găsească pe cineva la casă - să stea pentru ea și să aibă grijă de câinele lor de familie Malcolm, dar ea nu a reușit. Deci, în plus față de toate cheltuielile de călătorie, De asemenea, a trebuit să plătească o taxă la bordul Malcolm Pentru cele trei săptămâni că erau departe.

Dussault a dezvoltat anterior un program de schimb de cultură corporativă, care a ajutat angajații la o companie globală organizează schimburi de domiciliu și vizite găzduite. Un program de schimb de domiciliu pentru iubitorii de câini părea a plăcut un pas natural de luat.

La începutul lunii martie a lansat schimbul de domiciliu al iubitorilor de animale de companie, un site web care leagă călătorii care caută cazare cu proprietarii de animale care au nevoie de cineva care să aibă grijă de animalele lor în timp ce sunt în afara orașului.

LEGATE DE: 18 Cele mai bune hoteluri din SUA care permit câinilor

Site-ul ei este diferit de alții în clasa sa. Nici un ban nu este schimbat pentru servicii de închiriere sau de îngrijire a animalelor de companie. Singurul timp este implicat este dacă ambele părți convin asupra unei sume de rambursare a cheltuielilor de curățenie, a aprovizionării cu animale de companie etc

Dussault spune că oamenii pot folosi, de asemenea, site-ul dacă casa lor este temporar de dorință; De exemplu, dacă casa dvs. este fumigată sau remodelată și nu puteți locui acolo pentru o anumită perioadă de timp. Chiar acum este liber să se alăture Iubitorii de animale de companie Schimb de domiciliu site-ul, dar Dussault intenționează să adauge o taxă de membru în cele din urmă pentru a ajuta la plata costului de funcționare.

Ea știe că există o mulțime de oameni care ar putea fi preocupați de a avea un străin în casa lor, dar site-ul este configurat, astfel încât fiecare utilizator poate să-l adapteze nevoilor și preocupărilor lor. Ele se pot asigura că au suficiente informații pentru a se face confortabil înainte de a fi de acord cu swap-ul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un nou site web permite călătorilor pet-sit în schimbul cazurilor de cazare