7 Vet suplimente recomandate pentru câini

Multe suplimente nutritive pentru câini sunt acum la un instrument pentru părinții de companie ca o potențială prevenire a anumitor probleme de sănătate la câini. Chiar dacă încă nu suntem siguri cât de eficienți sunt multe nutraceutice, vedem abordarea holistică de îngrijire a câinelui câștigând un impuls în câmpul veterinar și proprietatea generală a câinilor.

Ca un medic veterinar, întrebarea suplimentului de companie vine mai des decât credeți. Dar înainte de a recomand orice suplimente pentru câini, să ne uităm la eficacitatea, scopul și întreaga industrie suplimentară ca un întreg. Rețineți că, de cele mai multe ori, câinele dvs. nu are nevoie de suplimente dacă îl hrăniți o dietă adecvată.

Cel mai bun supliment recomandat pentru câiniPiața suplimentelor de companie pentru câini pare să fie tot mai extinsă. Astăzi, există ceva și totul de la Loțiuni liniștitoare ale câinelui la remedii pentru Canina artrita. De fapt, există prea multe suplimente pentru câini și pisici acolo, iar majoritatea părinților de companie devin din ce în ce mai confuză.

Cum știm ce suplimente de câini sunt utile și ce este doar o pierdere de bani?

LEGATE DE: Cum îmi dau câinelui meu supliment de animale esențiale pe care nu-i place

Ce suplimente pentru câini merită folosită?

Din păcate, știința nu a mers atât de departe încât să-i testeze pe toate pentru o eficacitate de 100%, deci este important să înțelegem ce suplimente de companie sunt și ceea ce pot sau nu pot face pentru câinii Ouir. FDA a publicat o pagină despre asta, pe care vă recomand să citiți.

Practic, afacerea suplimentului alimentar este o industrie cu mai multe miliarde de dolari, dar aceste suplimente de companie pentru câini nu au orientări stricte și reglementări pe care le fac medicamentele tradiționale. Deoarece acestea sunt & # 8220; Suplimentele, & # 8221; Nu sunt supravegheați de FDA.

Prin urmare, ca părinte de câine, trebuie să fiți extrem de atenți atunci când selectați care suplimente de companie pe care le veți administra la canin și trebuie să vă consultați întotdeauna cu medicul veterinar. Chiar dacă există Tone de vitamine de câine că mulți părinți de companie utilizează zilnic, care nu înseamnă neapărat că sunt întotdeauna (sau vreodată) eficienți.

În plus, amintiți-vă că prea multe dintre anumite vitamine, minerale și suplimente pentru câini pot face atât de mult rău ca să nu ajungă la ei. VET dvs. va fi capabil să vă spună doza corectă pentru rasa dvs. specifică pentru câini și dimensiunea și greutatea animalelor de companie.

Expert Interviu: Ce este medicina veterinară holistică pentru câini?

Testarea suplimentelor este încă în copilărie

Oferind suplimente de companie pentru câiniTrebuie să vă asigurați că produsul pe care îl oferiți câinele dvs. este de la o companie de renume, deoarece nu toate suplimentele pentru câini ar trebui amestecate.

Majoritatea suplimentelor pentru câini pot stimula sănătatea animalului dvs. de companie sau a sistemului său imunitar; Cu toate acestea, avem Nu există dovezi științifice a eficacității lor. Toate pretențiile făcute despre eficacitatea acestor suporturi cele mai bune pentru câinii enumerați mai jos provin din părinții de companie înșiși și de experiența mea proprie, este doar o dovadă anecdotică care pot sau nu să fie adevărate.

Mai jos veți găsi o defalcare rapidă a acestor suplimente de companie pentru câinii care sunt adesea menționați ca au ajutat câinii într-un fel sau altul. Întotdeauna amintiți-vă să vă consultați cu medicul veterinar înainte de a vă oferi câinelui dvs. orice tip de vitamine, suplimente sau medicamente.

7 cele mai bune suplimente recomandate pentru câini

1Skin Relief Stick de Seabk 7

Prețul mediu: $ 20Cel mai bun supliment recomandat pentru câini

SEABUCK 7 se angajează să aprovizioneze boabele de căptușeală de la Himalayan, pentru suplimente nutriționale și remedii naturale de gradul uman. În timp ce stickul de piele nu este gândit în mod tradițional ca un supliment de sănătate - cu siguranță merită adăugat la animalul dvs. de companie Trusă de prim ajutor și folosit în mod regulat.

Mulți câini dezvoltă plăcuțe uscate, crăpate, în special în timpul iernii și acest lucru este de obicei momentul în care suplimentele pentru câini sunt în mare parte necesare. Utilizarea zilnică a stick-ului de relief SetAbk 7 poate ajuta tampoanele lor să se vindece și ca o modalitate de a le menține suplă și sănătoasă.

De la producător: Seturile de piele SetAbk 7 este un tratament ușor de aplicat care alunecă peste piele și strat. Realizate din 6 ingrediente dovedite de vindecare a pielii și dovedite pentru a calma și calma pielea iritată. Ambalajul portabil și convenabil este ușor de aplicat și rezultatele sunt văzute aproape imediat. SEABUCK 7 Stickul de relief al pielii este excelent pentru utilizarea pe piele uscată, pete fierbinți, mușcături de purici / biți și arsuri solare.

2nutramax laboratoare

Prețul mediu: $ 65

Nutramax are o reputație excelentă pentru dezvoltarea suplimentelor de sănătate în siguranță și eficientă. Ei stau la produsele lor și se angajează să controleze calitatea în producție.

Acest articol nu este sponsorizat sau asociat cu Nutramax, dar vreau să subliniez încrederea mea în laboratoarele Nutramax. Ei nu fac doar suplimente de companie; Ele produc, de asemenea, consumabile medicale veterinare de încredere, cum ar fi materiale de altoire din osul sintetic. Majoritatea produselor lor de companie sunt vândute supra-the-contor și pot fi achiziționate la "Big Box" magazine de animale de companie, medicul veterinar și online.

Al lor cele mai populare suplimente includ produse care conțin glucozamină / condroitină pentru a sprijini articulațiile sănătoase (Dasuquin, Cosequin), probiotice și prebiotice pentru suportul digestiv (Provocabilă), sănătate creier și hepatică (Marin, Denamarin, Denosyl), sănătate urinară (Crananidin) și multivitamine (Cosevite).

3SEA Blocul de ulei de cătină

Prețul mediu: $ 25

Omega Suplimente esențiale de acid gras pentru câini sunt foarte populare pentru câini chiar acum și pentru un motiv bun. Veterinarii recomandă Omegas pentru aproape fiecare câine, deoarece contribuie la susținerea pielii sănătoase și a funcției creierului.

Nivelurile ridicate de omegas sunt adesea prescrise pentru câinii care suferă de probleme cronice ale pielii. Același producător pe care tocmai l-am menționat mai sus - Seabuck 7 - produce un ulei de fructe de cătină concentrată, care conține o sursă naturală de acizi grași omega-3 și omega-7. Deși puteți găsi un amestec de ulei de cătină pentru câini și pisici dintr-o altă sursă, nu este încă foarte comun.

Nu va trebui să vă ocupați de respirația câinilor de pește și este potrivit pentru familiile care caută produse durabile, vegetariene sau vegane. Această formulă simplă de ingredient promovează o sănătate a inimii optime, precum și o haină lucioasă și o piele sănătoasă.

4bach remediu de salvare pentru animale de companie

Prețul mediu: $ 16

Această remediu de flori homeopatice este folosit cu diferite niveluri de succes pentru câinii care suferă de anxietate zilnic.

De asemenea, este utilizat înainte și în timpul călătoriei ca supliment natural de calmare pentru câini. Formula originală poate fi diluată în apă pentru câini sau puteți alege să investiți în produsul specific de câine care este fără alcool.

Această formulă este potrivită pentru animale de companie din toate formele și dimensiunile, nu doar câinii. Acesta este un produs excelent pentru a avea la îndemână dacă conduceți o gospodărie multi-animală. Indiferent dacă câinele dvs. este frică de groomer sau are o anxietate severă de separare, acest produs poate fi folosit pentru al calma și îi ajută să-l calmeze în mod natural.

5Perio-suport de laboratoare vetrite-științifice

Prețul mediu: $ 30

Vetri-Science este o altă companie care furnizează o varietate de produse nutraceutice de încredere pentru câini. Perio-suport este un supliment unic care acceptă dinți și digestie sănătoși.

Dacă câinele dvs. nu vă va lăsa să vă spălați dinții zilnic, perio-sprijinul este ceva ce puteți adăuga la alimentele sale pentru a combate formarea plăcii. Conține probiotice și zeoliți naturali într-o pulbere ușor de hrană.

Un alt mare beneficiu pentru aceste suplimente pentru câini este că ajută la neutralizarea respirației urâte. Sticla pe care o intră are un vârf de agitare ușor de utilizat, care vă permite să presărați rapid pulberea pe alimentele animalului dvs. de companie. Acest produs nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru îngrijirea dentară veterinară, dar va ajuta la menținerea sănătății gurii animalelor de companie între vizite.

6Calcul de laboratoare vetrite-științifice

Prețul mediu: $ 14

Calmul este un alt supliment unic al vetr-științei, care promovează sănătatea comportamentală. B-Vitaminele și un amestec de aminoacizi sunt folosite ca agenți de calmare naturală în această mestecare gustoasă.

Dacă câinele dvs. suferă de anxietate (furtună, separare, călătorie, etc.), acest supliment merită încercat. Cel mai bun lucru despre acest produs este că ajută la atenuarea problemelor de comportament legate de stres fără a afecta personalitatea câinelui sau nivelul de energie.

Unele alte suplimente de ameliorare a stresului pentru câini își scurg caninii de energie, făcându-i somnoros. Părinții de companie pot crede că câinele lor este doar relaxat, dar în realitate sunt drenați. Aceste produse au scăzut cu o calitate a vieții câinelui și nu ar trebui niciodată folosită, astfel încât să vă asigurați că faceți o cercetare adecvată înainte de a cumpăra suplimente de câini și cu siguranță vorbiți cu VET dvs.

7ULTRA MEGA multivitamină pentru câini de rang înalt

Prețul mediu: 40 $

Mulți Câinii seniori au probleme cu digestie și o multivitamină zilnică vă poate ajuta să vă asigurați că primesc substanțele nutritive trebuie să prospere.

Animalele de companie GNC produce un amestec excelent de vitamine, minerale, antioxidanți și condroitină de susținere articulară la un preț accesibil. Acest multivitamin oferă suport avansat pentru sănătatea generală și favorizează un sistem imunitar sănătos.

Ultra Mega Multivitamin pentru câinii seniori este, de asemenea, îmbogățită cu aminoacizi și minerale pentru a susține un strat sănătos al animalului dvs. de companie. Antioxidanții adăugați și enzimele digestive sunt, de asemenea, incluse pentru a îmbunătăți bunăstarea generală a câinelui dvs.

Aveți nevoie de ajutor pentru a oferi suplimente de câini și alte pastile?

Părinții câinilor se luptă adesea și nu știu cum să dea un medicament pentru câini, vitamine sau suplimente. Este o problemă comună și cu toții știm că caninii noștri nu sunt fanii imensi ai pastilelor. Din fericire, există mai multe moduri de a face acest lucru. Am făcut un ghid în profunzime Cum de a da un pastile de câine în siguranță. Pentru mai multe sfaturi acționabile, Abonați-vă la canalul nostru YouTube.

Ghid complet: Cum de a da un medicament pentru câini și vitamine - sfaturi de acțiune


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Vet suplimente recomandate pentru câini