Pungi câine și cum trăim cu ei

Astăzi aș vrea să vorbesc despre un subiect pe care proprietarii de câini, cel mai probabil nu se gândesc la asta: de multe ori: pungi Doggie Poop sau pungi de deșeuri. Nu fiecare proprietar de câine trebuie să transporte pungi de câine cu ei, dar acelea dintre noi fără șantiere și trăiesc într-un oraș cu siguranță. Chiar dacă aveți o curte în care câinele dvs. poate "roam" # 8221; În mod liber, șansele de care călătoriți în locuri care vă cer Scoateți poopul.

Cele mai multe complexe de apartamente vă cer să vă ridicați după câinele dvs. folosind pungi de doodie, astfel încât să păstreze zona mai ordonată. De asemenea, parcurile de câine vă cer să urmați aceleași instrucțiuni, astfel încât alți proprietari să nu riscă să urce într-o surpriză. Este un lucru de curtoazie. În mod evident, nimeni nu vrea să meargă neînarmați. Introduceți sacul de deșeuri de câine.

Prima distincție importantă de făcut este că pungile de câine îndeplinesc o nevoie diferită de "pooper scooper" tradițional. În timp ce scooperul este minunat pentru cei care doresc să-și curățe periodic curțile din spate, nu este ideal pentru ca un proprietar să poarte pentru o singură utilizare. Pungi de deșeuri Oferiți o metodă portabilă pentru ridicarea după câine.

Sigur, poate părea că toți servesc același scop principal, și sincer, ei o fac. Cu toate acestea, există multe tipuri diferite de pungi de deșeuri acolo. Deci, dacă trebuie să alegeți, puteți alege și bine. Nu toate pungile Doggy Poop sunt bune pentru mediul înconjurător și nu sunt toate din aceeași calitate.

Pungile Doggy Poop

Voi fi primul care recunosc că mă îndrept spre rafturi în căutarea celei mai ieftine opțiuni disponibile. Nu vă pot da nici măcar un nume de marcă pentru ei. Adevărul este că nu toate pungile de deșeuri de câine oferă aceeași barieră între mâna dvs. și obiectivul. Nimeni nu vrea fecale de câine pe mâna lor! De asemenea, așa cum am ajuns să aflu, există pungi acolo care sunt fabricate din diferite materiale cu scopuri diferite în minte.

Pungile Doggy Poop

Dacă ați văzut vreodată un câine de câine și apoi ați văzut proprietarul Skulk departe, puteți înțelege furia celor mai mulți părinți de companie atunci când urmăresc o acțiune incorectă ca aceasta are loc. Acești proprietari de câini rușinos care ne dau restul unui nume rău. Faceți o mică cercetare, un scop câteva pungi de cea mai bună calitate a lui Doggy Poop, și faceți partea dvs. pentru a păstra parcurile și zonele publice Dog Poop Gratuit.

Pungi de deșeuri de unică folosință

Pungi câine și cum să trăiești cu eiÎn primul rând, și cele mai evidente, sunt pungile de deșeuri de unică folosință. Această categorie este văzută ca sacul tradițional de deșeuri de câine, menit să facă treaba și apoi să fie aruncată într-un coș de deșeuri adecvate. Nu există nici o glamour implicată aici.

LEGATE DE: Ce tehnologie PET viitoare vor dori proprietarul câinelui vreodată?

Există multe branduri diferite aici, de la saci generici la autoproclamate "de înaltă calitate". Aceste pungi sunt fabricate din plastic simplu. Grosimea materialului va depinde, desigur, de prețul pe care sunteți dispus să îl plătiți. Crede-mă pe asta - cel mai gros cu atât mai bine.

Unele dintre pungile de la câțiva la prețuri mai mari chiar și se mândrește cu mânerele sau legăturile fanteziste. Cu toate acestea, din motive de utilitate, oricare dintre pungile de unică folosință pe care am încercat-o toate au făcut foarte asemănător. Ocazional, pungile mai ieftine vor rupe, dar sper că fac acest lucru de îndată ce le-ați pus și nu după ce ați luat deja deșeurile.

Dacă traseul sacului de plastic de unică folosință este pentru dvs., atunci nu aș pierde prea mult somnul în decizia ce saci să cumpere. În mare măsură se reduce la preferință.

Pungi de deșeuri biodegradabile

Următorul tip de sac de deșeuri este o alternativă sensibilă la sacul tradițional de unică folosință. Dacă vă aflați în compostare, puteți prefera să utilizați o pungă biodegradabilă Doggie Poop. Există câteva branduri diferite acolo, inclusiv Biobag, poopbags și pământ evaluat pentru a numi câteva.

Pungile biodegradabile sunt de obicei făcute din rășină derivată din plante, ceea ce le face pe toate naturale. Din moment ce toate sunt naturale, ele sunt, de asemenea, compostabile. Ideea din spatele compostării este că elementele biodegradabile pot fi defalcate pe microorganisme. Odată defalcate, materialul de compost poate fi folosit ca un îngrășământ eficient.

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot merge verde și ecologic

Deci, dacă aveți o grămadă de compost sau căutați să începeți una, aceste pungi biodegradabile s-au dovedit a fi compostabile. În timp ce aceste pungi de pământ prietenoase de pământ sunt puțin mai price decât pungile tradiționale de plastic, oferă un beneficiu proprietarilor de câini care sunt conștienți de mediu.

Pungi deșeuri (da, cu fluturaș)

Pungi câine și cum să trăiești cu eiTrebuie să spun că ultima categorie de pungi de deșeuri a fost una pe care nu am știut până nu m-am așezat pentru a scrie acest articol. Acum vă prezint ... sacul de deșeuri de câine.

La surpriza mea, sunt, de asemenea, destul de puține branduri de pungi de deșeuri strălucitoare acolo. Cele mai populare sunt Pungi de poop Pogi Pentru câini și pentru câini Spălați catepurile Pungi de doodie fluturance. Inițial, m-am străduit să găsesc beneficiul sacului de câine.

Cu toate acestea, după o mică sapare, am reușit să aflu că deșeurile de animale de companie găzduiesc niște bacterii distincte care pot fi dăunătoare dacă se îndreaptă spre scurgerea apei în scurgerile de furtună și altele asemenea. Aceste branduri strălucitoare fac ca toaleta să fie cel mai eficient sistem de eliminare a deșeurilor pe care îl avem, așa că putem să-l folosim și pentru câinii noștri.

Am fost, de asemenea, un pic cam sceptic că aceste lucruri ar fi cu adevărat fluturable. Cu toate acestea, ele par a fi făcute din PVA, care este un material care, de fapt, să se descompună in apa. Deci, dacă sunteți proprietarul câinelui care este conștient de mediul înconjurător, dar nu are mijloacele de a face o grămadă de compost, acestea pot fi potrivite pentru dvs. Puteți găsi aceste lucruri pentru același preț ca și pungile medii de deșeuri biodegradabile pentru câini.

Cum alegi?

Așa cum am menționat mai devreme, există tot felul de branduri de pungi de câine de la Doggy. În timp ce toți oferă o cale de a ridica după câinii lor, ei oferă de fapt câteva beneficii distincte. Pungile de unică folosință vin în grosimi diferite de plastic. Unele au mânere și cravate. Alții vin în diferite culori.

LEGATE DE: Cum de a alege o rasă de câini: Faceți cea mai bună alegere

Pungile biodegradabile sunt fabricate din plante și uleiuri, astfel încât acestea să poată fi defalcate prin compostare. Din ceea ce am putut găsi, nu există o mulțime de distincție între diferitele branduri de pungi biodegradabile.

În cele din urmă, există pungi aprins. Aceste pungi oferă o modalitate de a evita coșul de gunoi, fără a fi nevoie de o grămadă de compost. Din PVA, aceste pungi se descompun în apă, oferindu-vă abilitatea de a le spăla în toaletă.

În ceea ce privește alegerea tipului de pungi să cumpere, totul se reduce la prioritățile dvs. Ești mai conștient de mediu? Poate că nu vrei să-ți arunci pungile în coșul de gunoi, dar nu ai o grămadă de compost. Sau preferați utilitatea simplă a pungilor de unică folosință din plastic.

Diferențele dintre pungile de câini nu vin într-adevăr cât de eficient își fac treaba, dar în loc de ceea ce se întâmplă în cele din urmă cu deșeurile și care este preferința dvs. personală. Indiferent de tipul pe care îl alegeți, puteți fi asigurați de pacea minții că sunteți proprietar responsabil prin ridicarea după compania dvs. de canine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pungi câine și cum trăim cu ei