Luând un câine sau un catel pe o călătorie rutieră

Câine într-o mașină

Călătorind cele patru colțuri ale Statelor Unite și dincolo de aceasta, este o pasiune continuă pentru majoritatea oamenilor și călătoria de călătorie cu câinele tău poate lua experiența la noi înălțimi.

Călătorind cu un câine nu numai că aruncați niște lucruri în mașină și scoaterea din calea de acces. Există câteva lucruri pe care trebuie să le pregătiți bine în avans înainte de a decide dacă o călătorie cu câinele dvs. este o idee bună.

Ca un om știi ce faci, înțelegi cât timp va fi petrecut în mașină, climatul și peisajul în continuă schimbare și noile zgomote și mirosuri care vor fi întâlnite. Dimpotrivă, câinele dvs. locuiește în acest moment, nu se gândește la viitor. Nu se poate anticipa că va fi într-o plimbare cu mașina lungă.

Și, chiar și cei mai condimentați câine de călărie poate să nu fie confortabil dacă este umplute în bancheta din spate a unei mașini timp de 12 ore pe măsură ce traversați țara. A ajuta dacă ați pregătit câinele dvs. pentru călătoria înainte de a se rostogoli, astfel încât, dacă apare o urgență, puteți prezice modul în care câinele dvs. se va descurca.

Ce are nevoie de câine?

Necesitățile de bază par ușoare: hrană pentru câini și medicamente (dacă câinele dvs. ia medicamente). Dar asta nu este totul. Care este câinele să mănânce? Unde stocați mâncarea? Ce despre apa și bolurile de câine? Toate acestea ocupă spațiu prețios în vehiculul dvs.

Cea mai bună soluție este obținerea unui coș de mâncare sigilat de 10 lire pentru alimente și apoi în spațiul de rezervă din bin, împachetați orice medicamente. De asemenea, trebuie să includeți o pungă de ziploc care conține înregistrări VET, castron alimentar, castron de apă și castron de apă de călătorie.

Unii câini, în special tineri, vor avea nevoie de articole de confort sau de îmbogățire. Puii mici trebuie să mănânce de mai multe ori pe zi, deoarece acestea cresc într-o rată atât de rapidă. Împachetați niște gustări între mese. Includeți câteva oase de mestecat bune (în special pentru puii de îngrijire) și unele paturi confortabile pentru a vă întinde. În ceea ce privește elementele de îmbogățire, unii câini ar putea fi mulțumiți cu un element osos sau mestecat, dar gândiți-vă, ceea ce vă va menține câinele ocupat sau distras în timpul unui trafic de bara de protecție la bara de protecție. Dacă câinele dvs. este un fan al untului de arahide, acesta ar putea fi un moment bun pentru a lua o lingură și de a face o osul gol. Câinii pot fi distrași de ore, încercând să ajungă la ultima lingere a lucrurilor.

De asemenea, trebuie să vă gândiți la clima la care călătoriți. Va fi rece? Dacă aveți un câine cu un strat subțire, nici un substrat, sau foarte puțin grăsime corporală, câinele tău ar putea se răcește foarte ușor. Deci, împachetați un pulover de câine sau un sacou.

Instruire și pregătire pentru drum

Înainte de a lua câinele dvs. într-un tur de țară, trebuie să vă asigurați că sunt un cetățean bun canin. Unele comportamente de câine trebuie să fie apăsate în sus:

  • Politicos plimbare pe o lesa fara trage
  • Nu sari pe oameni la întâlnire și salut
  • Va aștepta să iasă din mașină până când va fi eliberat
  • Social cu câini noi
  • Se va întoarce la dvs. într-o situație de urgență. Off-leash control vocal al câinelui tău este esențial dacă câinele tău este vreodată dezlănțuit afară.

Aceste comportamente nu trebuie să fie perfecte, dar unele sunt absolut esențiale, cum ar fi așteptarea să sară dintr-o mașină când vi se solicită. Dacă obțineți o anvelopă plană, trageți pe marginea drumului și deschideți ușa și câinele dvs. vă urmează automat, poate fi o situație dezastruoasă atât de aproape de traficul în mișcare rapidă. Trebuie să-ți înveți câinele să aștepte. Perioadă. Va fi important pentru siguranța câinelui dvs. și fericirea reciprocă dacă lucrați la fiecare dintre aceste comportamente înainte de a începe călătoria rutieră.

Pregătirea medicală

Înainte de a călători, asigurați-vă că câinele dvs. este actualizat vaccinuri și că aveți o copie dură a acestor înregistrări. De asemenea, ar fi prudent să obțineți un certificat de sănătate din veterinarul dvs. Certificatele de sănătate sunt obligate să zboare un animal de companie oriunde și pot fi de ajutor dacă vă confruntați prin aplicarea legii cu privire la sănătatea câinelui dvs.

Ajută la obținerea unui fizic aprofundat înainte de a pleca. În acest fel, vă puteți simți încrezător că câinele dvs. este în stare de vârf înainte de a călători la necunoscut și fără un veterinar obișnuit, cunoscut pentru a-ți lua imediat câinele.

Practica de călătorie

Începeți mici și construiți plimbările mașinilor câinelui. Începeți cu plimbări cu mașini scurte scurte din apropiere la locul de muncă sau la parc. Apoi, construiți treptat până la plimbări cu mașini lungi până la locuri distractive ca la un lac sau un alt parc. De obicei, într-o oră de la orice oraș major este un munte frumos, un râu sau un lac care ar fi o excursie de o zi mare. Dacă câinele dvs. nu a fost pe multe excursii lungi, faceți un punct pentru a bate unul sau două care durează 5 până la 10 ore în durată.

Mental, emoțional și fizic pe câine

Scopul tău ar trebui să fie să faci distracție de călătorie pentru câinele tău. Înainte de a intra în mașină, asigurați-vă că câinele este exercitat în mod corespunzător și un pic obosit. Un vârf mare: cu o zi înainte de a merge într-o călătorie lungă, tratați câinele într-o zi întreagă de îngrijire a copiilor Doggy. Nu numai că este bine pentru câine, dar vă permite să încărcați mașina și să curățați casa fără ca un câine să scadă. În timp ce vă faceți chestia, câinele dvs. poate juca cu prietenii câinelui toată ziua (poate adăugați o baie sau o oră spa). Ia toate lucrurile pe care trebuie să le faci fără a sublinia câinele, iar câinele este bun și obosit pentru călătoria mașinii a doua zi. Este o situație câștigătoare.

Odată ce ați lovit drumul, luați pauze regulate de baie, astfel încât câinele dvs. să își întindă picioarele și să-și miște un nou stat. Tratamente ar trebui să fie o recompensă regulată pentru a fi un crapal bun. Păstrați lucrurile distractiv pentru a vă asigura că tovarășul dvs. cu patru picioare va dori întotdeauna să urce în mașină pentru următorul picior al aventurii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Luând un câine sau un catel pe o călătorie rutieră