10 Elemente de care aveți nevoie când călătoriți cu câini

Produsele pe care le

Remediu de salvare a lui Bach

Top 10 produse de câine veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie

Primul anxietate este foarte frecventă cu animalele de companie. Situații noi, cum ar fi călăria pe un avion sau într-un autobuz, iar noi locuri pot provoca nivelul de anxietate al câinelui tău la SkyRocket. Remediu de salvare a lui Bach este un lifesaver dacă câinele dvs. este provocat de frică, anxietate sau chiar peste entuziasm.

Acest produs este, de asemenea, utilizat pentru alții Emoții câinele tău poate expune cum, depresie, furie și chiar gelozie. Ea vine în picături, astfel încât este ușor să se aplice în apa ei sau direct în gură pentru a absorbi mai repede sistemul ei. Formula originală a fost utilizată pe animale de peste 80 de ani și este complet sigur pentru toate animalele de companie.

Remediatul de salvare a lui Bach este realizat cu extracte naturale din plante și este 100% alcool gratuit. Soluția aduce un efect calmant aproape imediat. Acest produs nu este eficient pentru animale cu Domeniile care călătoresc. Funcționează pentru anxietatea de separare, anxietate despre veterinar și pentru animalele de companie care tind să fie mai agitate decât altele. Acest supliment natural funcționează chiar și pe oameni.

BERGAN PET Confort Carrier Pet de animale de companie soft

Top 10 produse de câine veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie

2 Transportatorul de confort Bergan este ideal pentru câinii care sunt lumini și suficient de mici pentru a fi transportați în jur. Acestea sunt foarte elegante și oferă o mare ventilație pentru câinele dvs. Puteți să o puneți în siguranță și apoi cataramă întregul transportator în mașină folosind buclă de siguranță.

Acest transportator este compatibil cu linia aeriană, adică majoritatea companiilor aeriene vor permite transportatorilor ca acesta ca o geantă de transport, astfel încât să puteți avea câinele cu dvs. în timp ce zboară. Transportatorul are, de asemenea, beneficiul suplimentar al conectului PET care vă permite să accesați-o printr-o mică deschidere cu fermoar. Acest lucru îl împiedică, de asemenea, să scape din orice motiv dacă ați deschidei ușa transportatorului. Nu ați vrea să vă urmăriți micul dvs. prințesă în sus și în josul insulei unui avion!

LEGATE DE: Cinci cutii de câine pentru călătorii și călătorii lungi

Un lucru de menționat este că hardware-ul de pe acest transportator este fabricat din plastic. Toate fermoarurile sunt plastice, ceea ce înseamnă că acestea sunt mult mai ușor de rupt, iar unii consumatori s-au plâns de inelul D. De asemenea, hardware-ul care leagă cureaua de umăr la pungă este plastic, iar cu toată greutatea trage pe curea poate fi mai potrivită pentru a se rupe decât un purtător cu hardware metalic.

Sunny și Honey Professional Pate și Miros Eliminator

Top 10 produse de câine veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie

3Acest produs este minunat să aibă în cazul în care câinele dvs. are vreun accident, inclusiv dacă are tendința de a obține o boală de mișcare. Este sigur să utilizați și de fapt împiedică Marcarea urină recurentă de la câinele tău. Ceea ce imi place foarte mult despre sunny si miere profesionist profesionist si eliminator de miros este faptul ca este non-toxic si compania nu testeaza pe animale.

Sunny și miere de îndepărtare de pete profesionale are o formulă bio-enzimatică unică, care este de fapt destul de uimitoare. Bacteriile enzimatice sunt activate când sunt pulverizate pe o zonă de probleme. Bacteriile mănâncă la mizerie și elimină complet pata și mirosul. Odată ce pata și mirosul au dispărut, bacteriile se usucă și se dezintegrează.

Un alt lucru minunat despre acest produs este că poate fi folosit pe orice suprafață. Funcționează pe covoare, podele din lemn de esență tare, plastic, vinil și chiar din piele! Ați putea să-l aduceți cu dvs. pentru a curăța mesele în canisa de companie, în interiorul mașinii dvs. sau într-o cameră de hotel. Este, de asemenea, sigur pentru copii și animale de companie și, deoarece nu are substanțe chimice dăunătoare, este sigur și pentru mediul înconjurător.

KYJEN BACK SEAT PET HAMMOCK Easy-Fit Scak Capac

Top 10 produse de câine veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie

4 Dacă călătoriți cu câinele dvs. în mașină, probabil că aveți aceeași problemă pe care o fac. Câinii mei iubesc sărind în scaunul din față, care mă distrage și este periculos pentru ei. Unul dintre produsele de vârf de câine pe care le veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie este Hamacul de companie din Kyjen din spate.

Acest produs PET creează o barieră între scaunul din față și scaunul din spate, astfel încât câinele dvs. nu poate sări peste. Materialul de nailon este moale și confortabil, În plus, va păstra părul câinelui și murdăria de pe scaune. Curelele reglabile permit să se potrivească majorității vehiculelor, dar trebuie să vă măsurați locurile pentru a vă asigura că se va potrivi înainte de a le ordona.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune Puppy Potty Pads pentru antrenament de toaletă

Un dezavantaj la acest produs pe care mulți consumatori au remarcat a fost calitatea slabă a materialului pe care îl face din. Există un material subțire cauciuc de cauciuc pe dedesubtul hamacului care poartă repede și începe să flacăsc. Deși poate păstra părul de pe locurile de pe locurile dvs., ați putea să vă opriți să vă curățați toate acele biți mici de cauciuc din mașină.

PETOGA Couture Bowls Expaneabile / pliabile de călătorie

Top 10 produse de câine veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie

5Travel Bowls sunt o necesitate dacă călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina. Câinele dvs. va avea nevoie de mâncare și apă la un moment dat în timpul călătoriilor dvs, și bolurile pliabile ca acest set de la Petoga sunt perfecte. Există trei boluri în set și fiecare au un design pop-up pentru utilizare rapidă și stocare ușoară atunci când nu le folosiți.

Toate cele trei boluri au aceeași dimensiune, măsurând 5 centimetri în diametru și grosime de 2 inci atunci când sunt extinse. Ei se prăbușesc până jos .5 inch gros, deci sunt perfecte pentru a păstra în buzunar sau alunecă într-o pungă. De asemenea, se pot potrivi în buzunarul accesoriu al cele mai multe cutii. Singurul negativ este că nu sunt potriviți pentru câinii mari. Ar fi minunate pentru rasele mici și medii, dar ați termina să le reumpleți de câteva ori pentru câini mari și extrași mari.

Bolurile sunt fabricate dintr-o silicon durabil non-poros, astfel încât acestea sunt mașini de spălat vase și pot să se ridice la bumping și să bată că sunt sigur că vor îndura în timpul călătoriilor dvs. Fiind realizat dintr-un material durabil înseamnă, de asemenea, că sunt mai stabile decât alte produse similare și sunt mai puțin susceptibile de a se sfârși.

Kit de călătorie pentru companie aeriană

Top 10 produse de câine veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie

6Aceasta kit de călătorie aeriană este foarte util să aibă atunci când călătoresc cu avionul. Acesta include tot ce veți avea nevoie; un tampon absorbant, de unică folosință, cupă de alimente și apă care pot atârna de la cutia câinelui, un autocolant de animale live și de autocolante de identificare. Are tot ce aveți nevoie pentru confortul călătoriilor cu aer.

Cupele alimentare sunt compatibile cu orice ușa canisei de sârmă, iar podeaua poate fi ușor tăiată pentru a se potrivi cu orice canisa de dimensiuni. Un lucru pe care nu-l puteți aștepta când achiziționați acest lucru este kit-ul este că placa de podea este doar un simplu Puppy Pee Pad. În descrierea kitului se pare că ar fi o calitate mai bună, dar este la fel ca orice tampoane regulate pee pe care le-ați cumpăra Formarea casei Un nou catelus.

LEGATE DE: Câine de călătorie 101: Cum să trimiteți un câine cu avionul

Unele companii aeriene oferă etichete de identificare și autocolante de animale vii, deci asigurați-vă că ați verificat cu compania aeriană pe care o veți zbura cu. Poate că nu merită să cumpere întregul kit dacă vă vor oferi jumătate din produsele din ea. Cu toate acestea, dacă nu vor oferi nimic, acest kit este cu siguranță merită să aibă și vă va face zborul, iar zborul câinelui dvs., mult mai puțin stresant.

Pet Gear Travel Lite Octagon Pet Pen cu vârf detașabil

Top 10 produse de câine veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie

7Dependarea dimensiunii și greutății câinelui dvs., PlayPenul Pet Gear este foarte convenabil să aibă în timp ce călătoriți dacă aveți nevoie să o păstrați într-un singur loc. Cea mai mare caracteristică despre acest produs este aceea partea de sus este detașabilă, astfel încât să vă pot umbra câinele dacă sunteți afară în soare, Dar, de asemenea, o puteți lăsa deschis dacă sunteți într-o cameră de hotel și doriți să o puteți vedea.

Acest jucător de câine este ventilată pe toate părțile, iar ușa din față permite accesul ușor când este deschis. Majoritatea consumatorilor au găsit-o ușor de configurat și de a lua în jos, ceea ce este o caracteristică importantă de a avea pe produse de câine de care veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie. Pixul este echipat, de asemenea, cu buzunare de stocare laterale pentru a păstra accesorii, alimente și tratamente.

LEGATE DE: Cum să alegeți porțile de câini și la Playns pentru câini

Călătoria Lite Octagon animale de companie trăiește până la numele său și este foarte ușoară. Asta e grozav când trebuie să-l dați în timp ce călătoriți, dar dacă câinele dvs. este inteligent, ea poate să-și dea seama că ea poate să o spună cu ușurință. Dacă achiziționați acest stilou, poate doriți să luați în considerare faptul că aveți o modalitate de ao greu în jos, astfel încât nu există nici o șansă de scăpare a câinelui dvs.

RC Animale de companie prietenoase pentru animale de companie prietenoase pentru animale de companie

Top 10 produse de câine veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie

8 nu știți niciodată când animalul dvs. poate fi rănit, mai ales dacă Drumeții sau undeva cu teren accidentat, și dacă călătoriți, este posibil să nu fiți aproape de un spital de animale.

RC Animale de companie Canine PET PET Kit de prim ajutor este cu siguranță unul dintre produsele câine de care veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie. Un kit ca acesta vă va oferi tot ce aveți nevoie și un manual de instrucțiuni, pentru a vă ajuta să vă îngrijiți de animalul dvs. de companie până când le puteți obține ajutorul pe care îl solicită.

LEGATE DE: Cum să vă puneți împreună propriul kit de prim ajutor pentru câini

Fiecare kit de prim ajutor conține diferite consumabile. Aceasta include

  • Un manual de prim ajutor pentru animale de companie
  • Latex Free Examen Gloves
  • Banda de prim ajutor
  • Foarfece tivi blunt
  • Tampoane de tifon
  • Tifon Rolls
  • Soluție salină
  • Șervețele antiseptice
  • Depresivul limbii din lemn
  • Bandage de triunghi de pânză reutilizabilă
  • Instant Cold Pack
  • Patch-uri adezive bandaj
  • Bandaj elastic
  • Pătură de urgență

Sunt Aplicații pe care le puteți descărca Pe telefonul dvs. pentru a afla mai multe despre PET Primul ajutor. Dacă mergeți la camping, sau undeva unde este mai probabil ca câinele dvs. să fie rănit, poate doriți să vă spălați pe primul ajutor de bază doar pentru a fi în siguranță. De fapt, acesta este un produs grozav care să aibă tot timpul, nu doar în timpul călătoriei.

E-pânză de casă și pat de călătorie câine

Top 10 produse de câine veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie

Paturile 9Travel sunt un lucru minunat de a avea dacă faceți camping, dormind într-un hotel sau doar mergeți la o călătorie lungă în mașină. Pat de câine cu pânză se rostogolește și are un mâner ușor de transportare și închidere rapidă Velcro. Durează doar câteva minute pentru a se rostogoli și câteva secunde pentru a se confrunta când este timpul pentru animalul dvs. de companie odihneste-te.

Baza patului este durabilă și impermeabilă, astfel încât umiditatea nu se va înmuia și nu va face animalul umed și rece. Este de 35 de centimetri lungime și 23 de centimetri lățime. Asta e destul de mare pentru rasele cele mai mici, medii și mari, dar dacă aveți un câine foarte mare, este posibil să nu funcționeze pentru ea.

LEGATE DE: Cum de a alege cel mai bun pat de companie pentru câinele dvs

Patul de casă și de călătorie din cârpă E este fabricat din poliester 100% și este lavabil la mașină. Este chiar garantat pentru până la 100 de spălări. Nu sunt sigur cum ai urmări asta, dar ar fi o întrebare bună să întrebați când cumpărați acest pat de călătorie. Plăcuța de pluș de pe partea de sus o face confortabilă pentru animalul dvs. de companie, dar se poate împrăștia după ce câinele dvs. o folosește de câteva ori.

Kurgo Tru-Fit Forța de forță îmbunătățită

Top 10 produse de câine veți avea nevoie în timp ce călătoriți cu animalul dvs. de companie

10No contează unde sau cum călătoriți, Trebuie să vă asigurați că câinele dvs. este echipat cu un ham securizat și că aveți o lecție de calitate. Ultimul lucru pe care trebuie să-l faceți griji în timp ce sunteți în vacanță sau în vizitarea prietenilor și rudelor dvs. este câinele dvs. care se pierde și se scurge. Lucrul pe care-mi place despre Hamul Tru-Fit de Kurgo este că îl poți folosi cu o lesă în timp ce tu ești Mersul câinelui tău, și poate, de asemenea, să se prăbușească în mașină când este timpul să mergem la o plimbare.

Acest ham a fost testat, testat de rezistență la tracțiune și testat dinamic pentru siguranță și Este compatibil cu orice tip de centură de siguranță. Este echipat, de asemenea, cu cinci puncte de ajustare diferite pentru a vă asigura că puteți obține potrivirea perfectă pentru poochia dvs.

Hardware-ul de pe cablajul trupei este realizat din oțel pentru o rezistență și siguranță îmbunătățită. De asemenea, vine în cinci dimensiuni de la extra-mic până la extra-mare pentru a se potrivi cele mai multe rase. Deși acest lucru este un pic mai scump decât majoritatea produselor similare, amintiți-vă că obțineți ceea ce plătiți. Beneficiile confortabile și adăugate de siguranță ale acestui ham sunt minunate, iar versatilitatea de a merge de la mers pe jos în mașină în doar câteva secunde este un bonus suplimentar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Elemente de care aveți nevoie când călătoriți cu câini