Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijire

Nu toți câinii se tem de groomer, dar mulți sunt. Unii câini au atât de multă anxietate fiind îngrijit că încep să devină nervos la plimbare cu mașina la magazinul de îngrijire. Câinii nervoși se vor mișca, pantaloni, ritm și se vor mișca, făcându-i practic imposibil de mire.

Ajută câinii cu îngrijire de anxietate să fie îngrijiți acasă de cineva pe care îl cunosc și de încredere. Aducându-le într-un loc ciudat pentru a lăsa o persoană nefamiliară să-și aranjeze unghiile și să-și mireze haina poate fi terifiabilă. Costul îngrijirii profesionale poate, de asemenea, să se adreseze, ceea ce face la îngrijirea la domiciliu și mai atrăgătoare.

Indiferent de modul în care frică de câine se prezintă, este înțelept să luați măsuri de precauție pentru ao ajuta să se calmeze înainte ca frica să se escaladeze la agresiune sau la un atac de panică complet suflate.

Dacă aveți un câine furios ca mine, atunci știi cât de greu poate fi să o așezi în jos pentru a-și tăia unghiile, dau o baie, sau chiar perie doar câteva noduri din Blana ei.

Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijire

Există modalități de a vă ocupa de câinele dvs. pentru a se îngriji în mod eficient, dar reținerea ei sau muzzling-o poate face situația și mai gravă.

De-a lungul anilor, am găsit câteva produse minunate care vă pot ajuta să vă calma câinele fără utilizarea forței fizice sau a dispozitivelor înfricoșate. Cu puțin timp și răbdare, puteți transforma timpul de îngrijire într-o experiență distractivă și plină de satisfacții atât pentru dvs. cât și pentru FIDO.

Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijire

Pentru a începe, dați câinelui un pic de spațiu. Dacă puteți, păstrați întotdeauna o pungă de lungă durată la îndemână și pentru aceste ocazii. eu folosesc Fermieri Market Rețete naturale de somon și legume rețetă. Ei sunt lungi, dau destul de miros, iar câinele meu îi iubește. Dați-i o jumătate din tratare, de aceea trebuie să fie lungi și să se stabilească cealaltă parte acolo unde o poate vedea.

Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijireLEGATE DE: Cum să utilizați animalele de companie tratați pentru a vă menține câinii fericiți

Sperăm că, dacă câinele dvs. este ca al meu, ea se va concentra pe cealaltă jumătate a tratamentului și va uita temporar de anxietatea ei. Oferind câinelui dvs. o distragere a atenției este o modalitate excelentă de a-și ocupa mintea și știm cu toții că mâncarea este cea mai mică modalitate de a distrage atenția pe oricine din specia caninei (și de obicei funcționează bine pentru oameni).

Acum, este timpul să scoatem armele mari. Există multe produse disponibile pentru a ajuta câinii calmeaza-te înainte de a părăsi casa pentru câteva ore. Multe dintre aceste produse funcționează, de asemenea, atunci când trebuie să vă păstrați calmul pentru animalele de companie pentru scopuri de îngrijire. Produsul meu preferat de utilizat în acest caz este Bucătăria Burt pentru câini calmant Spray.

Are un miros minunat de lavandă care îi ajută pe câini să se calmeze rapid și în mod natural. Urmând instrucțiunile, ușor spritz câinele pe spate și în spatele urechilor ei. Ceaiul verde din acest produs vă ajută să vă calmezi câinele, așa că poate fi complet calmă înainte de a începe să o îngrijească.

Câinele dvs. poate deveni puțin rezistent sau prea curios, când o pulverizați cu spray calmant, dar după o vreme vă va lăsa să o faceți în mod liber. După utilizare repetată, de fiecare dată când vă îngrijiți câinele, ea nu va mai fi atinsă de ea.

Odată ce aveți un strat chiar întins pe câine, periați-o ușor, folosind orice Tipul de perie tu vrei. Deși, dacă știți pentru faptul că câinele dvs. devine foarte nervos în timpul îngrijire a timpului, utilizați o perie foarte moale, astfel încât să nu iritați-o și mai mult.

Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijireLEGATE DE: Câine de baie sfaturi: Cum de a da un câine o baie

Dacă observați câinele dvs. devenind fidget și nervos, aduceți-i atenția înapoi la restul tratamentului. Este foarte natural ca câinii să se supără când urmează să fie îngrijiți, mai ales dacă nu sunt un fan al acestuia. Arătând câinele tău, că este încă acolo, va fi mai liniștit pentru ea, pentru că răsplata ei pentru comportament este încă în vedere.

Încărcarea timpului!

Dacă câinele dvs. nu este un fan al băilor, ca și al meu, aveți mai multe opțiuni disponibile. Cu excepția cazului în care câinele meu sa rostogolit în noroi, prefer să folosesc Șampon fără apă. Evident, dacă este foarte murdară, trebuie să o arunc în cadă și ar trebui să dai câinelui tău o baie reală ocazional pentru a-și lua pielea și haina complet curată. Regula mea este pentru fiecare de trei ori folosesc șampon fără apă, îmi dau câine o baie tradițională.

Șervețele de îngrijire pot fi, de asemenea, la îndemână atunci când câinele dvs. are doar un pic de murdărie pe fața ei sau are ceva blocat într-o mică parte din blana ei. Șervețele de îngrijire sunt la fel ca și șervețele pentru copii, dar pentru câini. Ele vă permit să curățați în mod eficient o zonă mică și să lăsați în urmă un miros frumos, cu excepția cazului în care achiziționați șervețele necorespunzătoare, desigur.

Folosind șamponul fără apă este cel mai bun mod de a scăpa din punct de vedere tehnic un câine care devine prea stresat în timp ce în apă. Țineți minte că nu ar trebui să-ți depășești niciodată câinele în timp ce o îngrijești. Dacă ea începe să se pună foarte repede, și nu va răspunde după ce îi numiți numele de câteva ori, atunci când știți că trebuie să opriți ceea ce faceți.

Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijireAcum, să vorbim despre cuișoarele de unghii. eu folosesc Hartz Groomer`s Cel mai bun Clippers de unghii. Înainte de a începe să vă clipiți unghiile câinelui, mai întâi trebuie să îi permiteți să se familiarizeze Clippers. Pune-i în fața câinelui tău, lasă-o să-i miroasă și să se uite la ei, fără să-ți ții pe ei. Odată ce câinele dvs. a încetat să reacționeze la ei, atunci puteți începe să-i tăiați unghiile.

Amintiți-vă că nu este neobișnuit ca câinele dvs. să devină neliniștit în acest moment și că este de așteptat. Dacă începe să-și tragă laba, odată ce începeți să tăiați, nu vă faceți griji. Dați-i un minut să vă relaxați, să utilizați un spray mai calmant și să îi reamintească că tratamentul ei îi așteaptă încă odată ce ați terminat.

După ce ți-ai tăiat unghiile câinelui, este probabil că vor deveni puțin cam dur. Pentru a evita acest lucru, a pilă de unghii exclusiv pentru câinele dvs. este o idee minunată. Din fericire, Clippers Imagini de mai sus, cele pe care le folosesc personal, vin cu un fișier de unghii special pentru câini.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijireÎncă o dată, lăsați câinele să se familiarizeze cu ceea ce sunteți pe cale să faceți. Puneți fișierul de unghii pe pământ în fața ei și lăsați-o miros și se uită la ea pentru câteva minute. Deplasați ușor unghiile câinelui, simțindu-vă fiecare individual după ce ați terminat, doar pentru a vedea dacă acestea sunt încă ascuțite sau au o margine jagged.

Cel mai rău se termină!

Dacă câinele dvs. sa luptat pe tot parcursul ordeanului, asta este perfect bine. Atâta timp cât continuați să utilizați următoarele metode Calmează câinele Înainte și în timpul procesului de îngrijire, până la a treia sau a patra oară vor învăța să se aștepte. Dacă o îngrijiți în mod consecvent, ar trebui să obțineți un pic mai ușor de fiecare dată când o faceți.

Un alt truc pe care îl recomand este de a "mirele # 8221; Câinele dvs. în fiecare zi când începeți mai întâi. Pentru primele 7-10 zile, le puteți pulveriza cu apă în loc de șampon fără apă, atingeți unghiile cu mașini de tăiat, fără a le tăia, și periați prin blană. Acest lucru vă va face animalul obișnuit să se îngrijească mult mai repede decât să o îngrijească o dată la câteva săptămâni.

Este natural ca un câine să fie neliniștit cu noi metode. Amintiți-vă să fiți răbdători, dați-i o pauză dacă are nevoie de una și întotdeauna să fie blândă când vă îngrijești câinele. De asemenea, amintiți-vă să vă lăudați câinele, lăsați-o să vadă că ați pus toate uneltele de îngrijire și nu uitați să o dați restul tratatului pentru un loc de muncă bine făcut!

Calmează câinele înainte de îngrijire

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijire