Cum să puneți greutatea pe un câine: sfaturi sănătoase de creștere a greutății

Cum să puneți greutatea pe un câine: Sfaturi sănătoase de creștere a greutății

S-ar putea să nu credeți că veți avea vreodată nevoie să învățați cum să puneți greutatea pe un câine. La urma urmei, este adevărat că obezitatea animalelor de companie este o problemă serioasă și tot comunală. Cu toate acestea, câinii pot fi, de asemenea, subponderali pentru o mare varietate de motive, iar când se întâmplă, veți fi surprins cât de greu poate fi pentru a le face să mănânce mai mult pentru a deveni sănătoși. Unii câini sunt agitați, câțiva câini au pofte mici, iar câțiva câini au preocupări biologice sau medicale care îi fac dificil să pună în greutate, chiar și atunci când par să mănânce foarte mult.

Greyhound italian

Câini subponderali

Dacă doriți să știți cum să puneți greutatea pe un câine în siguranță, trebuie mai întâi să vă asigurați că înțelegeți de ce sunt subponderali. Cauza pierderii în greutate va determina cea mai bună modalitate de ao trata și există câteva cauze potențiale. Va trebui să mergeți la un veterinar pentru a înțelege pe deplin de ce câinele dvs. este subponderal. Ei vor putea să excludă cauzele medicale și să vă dea cele mai bune și mai potrivite sfaturi pentru situația dvs. Cauzele comune ale scăderii în greutate la câini include:

  • Paraziți
  • Cancer
  • Boală de rinichi
  • Boala de inima
  • Boala dentară
  • Modificări dietetice recente sau alimente de câine necorespunzătoare, de calitate
  • Stres sau Anxietate

În funcție de boală, puteți constata că câinele dvs. pune în mod natural greutatea odată ce acestea sunt din nou sănătoase. Cu toate acestea, va trebui, de asemenea, să vă asigurați că mănâncă o dietă adecvată, sănătoasă și echilibrată pe tot parcursul tratamentului. În mod similar, un câine care este în prezent oferit o dietă insuficientă va trebui să aibă nevoile sale reevaluate cu atenție și un nou program de hrănire creat.

Pe de altă parte, un câine care este subponderal datorită stresului sau anxietății va avea nevoie de schimbări în mediul lor, mai degrabă decât la alimentele lor. Este întotdeauna posibil ca câinele dvs. subponderali să poată beneficia atât de schimbări de mediu, cât și de dietetice, deci cel mai bun lucru de făcut este Ascultați-vă medicul veterinar.

O dieta echilibrata

Cea mai bună modalitate de a pune greutatea pe un câine este să începeți prin evaluarea a ceea ce le hrăniți, mai ales dacă nu au alte simptome de boală. Este o dietă echilibrată care le oferă toate substanțele nutritive de care au nevoie? S-ar putea să credeți că știți cum arată o dietă echilibrată a câinelui, dar ar trebui să verificați cu atenție ingredientele și instrucțiunile de mâncare pentru câini.

Nu este neobișnuit ca părinții de companie să facă greșeli atunci când se calculează calorii sau la comutare Branduri alimentare. Amintiți-vă că o ceașcă de 1/2 de mâncare de câine nu va oferi neapărat același conținut caloric ca o ceașcă de 1/2 de altul. Având în vedere acest lucru, este întotdeauna util să treceți peste câteva linii directoare de bază pentru a crea o dietă echilibrată pentru câinele dvs.

  • Apa este esențială pentru câini și trebuie să aibă acces la apă proaspătă în orice moment.
  • Proteina este cel mai important nutrient de care au nevoie. Proteinele găsite în legume și cerealele nu sunt suficiente. Au nevoie de proteine ​​animale și trebuie să fie unul dintre primele ingrediente enumerate în orice mâncare pe care o dai câinelui tău.
  • Grăsimile pot fi minunate Cu moderatie, în special pentru a ajuta o greutate de câștig de câine, dar amintiți-vă că 1 oz de grăsime va avea aproape dublu numărul de calorii ca 1oz de proteine. Câinii se vor îmbolnăvi dacă sunt hrăniți prea multă grăsime.
  • Carbohidrați sunt esențiale deoarece oferă fibre. Acest lucru este prezent în majoritatea alimentelor câinilor sub formă de porumb, orez, și grâu. Ele pot fi îngrășate, astfel încât câțiva câini subponderali pot beneficia de carbohidrați suplimentari în alimentele lor.
  • Vitamine si minerale. Dacă sunteți îngrijorat de furnizarea suficientă a nutrienților pentru câinele dvs., le puteți furniza suplimente de vitamine și minerale. Cu toate acestea, ar trebui să vă consultați cu un medic veterinar pentru a vă asigura că nu vă deblocați dieta.

Adăugarea de calorii

Asigurați-vă că oferiți o dietă echilibrată câinelui dvs. este întotdeauna benefică. Acesta va ajuta un câine subfedental să mănânce mai bine și va susține recuperarea unui câine care suferă de o boală sau o boală. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. are deja o dietă echilibrată și pur și simplu trebuie să fie pusă în greutate, răspunsul este simplu - au nevoie de mai multe calorii.

Dacă vă întrebați "Ce pot să-mi hrănesc câinele pentru a câștiga greutate", există două opțiuni cheie și pot fi destul de ușor de făcut, în funcție de personalitatea câinelui dvs.

  • Dați-i o altă masă în fiecare zi

Uneori răspunsul este la fel de simplu ca să le ofere mai multe alimente. Atâta timp cât mâncarea este deja echilibrată, cu o mulțime de proteine, carbohidrați, minerale și vitamine, Apoi, mai mult va ajuta câinele dvs. să pună în greutate - simplu! Deci, dacă câinele dvs. are deja micul dejun și cină, începeți să adăugați prânzul la prânz.

O problemă importantă pentru a factura dacă faceți această metodă, totuși, este că câinele dvs. va necesita, de asemenea, mai multe pauze de baie. Deci, dacă doriți să evitați o surpriză neplăcută, asigurați-vă că adăugați și o altă călătorie în afara rutinei zilnice.

  • Oferiți-le alimente umane

Multe alimente umane sunt periculoase pentru câini, așa că nu furnizați câinele dvs. cu alimente umane Dacă sunteți deloc nesigur dacă va fi bine pentru ei. Cu toate acestea, dacă sunteți sigur, hrăniți câinele dvs. suplimentar tratamente de alimente umane, cum ar fi atunci când aveți propria cină, veți crea o altă oportunitate pentru ca câinele dvs. să adauge câteva calorii în ziua lor și îi va ajuta să pună în greutate.

Făcând alimente mai apetisante

Un alt motiv pentru care mâncarea umană poate ajuta câinii să fie pusă în greutate este că poate încuraja un mâncător fussy sau un mâncător anxios, să mănânce mai des. Pentru mulți câini, stresul sau anxietatea este cauza pierderii lor în greutate și problema ar putea fi că ei nu vor mânca destul, indiferent cât de mult le oferiți. Pentru caini ca aceasta, trebuie sa lucreze la fabricarea hranei apar mai mult apetisante in timp ce abordarea cauzelor subiacente ale stresului.

Cauza stresului ar putea fi ecologică, psihologică sau medicală, deci dacă trebuie să știți cum să puneți greutatea pe un câine cu un stomac sau o anxietate sensibilă, aici sunt câteva sfaturi pentru a face alimente mai apetisante. Cu toate acestea, asigurați-vă că vizitați, de asemenea, un veterinar pentru a vă ajuta să diagnosticați cauza stresului, astfel încât să puteți lucra simultan la eliminarea acestuia.

  • Încercați un nou brand de alimente

Câinii au preferințe și gusturi, deci merită să luați timp pentru a încerca câteva alimente diferite pentru a vedea care dintre ele scutește cel mai bun răspuns de la câinele dvs. Trebuie să vă asigurați că fiecare marcă pe care încercați este de înaltă calitate și echilibrată și trebuie să fiți atenți să vă asigurați că vă furnizați câinele cu aceeași cantitate de calorii, deoarece alimentele pot varia în calorii-per-uncie.

  • Încălzi alimentele

Câinii răspund mai bine alimente calde deoarece simulează mai bine ceea ce ar fi mâncat strămoșii lor și miroase mai multe apetisante. Trebuie să vă asigurați că acest lucru este cald și nu fierbinte, alimente. Amintiți-vă că sunteți, în esență, încercând să imită temperatura corpului unei pradă a lupi, mai degrabă decât să creați o masă care este cald. Servirea mâncărului cald de câine poate deteriora gura lor. Pentru a evita fierberea sau microundele nutrienții dintr-o masă, cea mai bună modalitate de a încălzi alimentele câinelui dvs. este să o puneți într-un container care este sigur pentru încălzire și adăugați acest container la apă fierbinte.

  • Exercițiu

Exercițiu este, de asemenea, un factor important de luat în considerare la punerea în greutate pe un câine. Este o idee proastă de a reduce cantitatea de exercițiu pe care o primesc, deoarece exercițiul vă menține câinele se potrivește și sănătos în alte moduri. De asemenea, este posibil ca pierderea în greutate a câinelui dvs. să fie legată de atrofia musculară, posibil din cauza condițiilor cum ar fi artrita sau bolile metabolice. Acest lucru ar fi diagnosticat de un veterinar, care vă va sfătui cât de bine să tratați problema.

Ajutând un câine de salvare de foame

Este posibil ca să vă intereseze pierderea în greutate pentru câini, deoarece ați întâlnit un câine rău emaciat care are nevoie de îngrijire urgentă și atenție. Evident, trebuie să luați un astfel de câine la veterinar. Cu toate acestea, este important, de asemenea, să știți cum să puneți greutatea pe un câine subnutriți, deoarece este diferit de alți câini subponderali.

Cel mai important lucru este că nu oferiți câinelui o mulțime de alimente. Dacă le dați prea multă mâncare, prea repede, ele pot muri din "sindromul de remediere", când corpul este brusc șocat de prea mult fosfor și potasiu, ceea ce duce la închiderea cardiacă și respiratorie. Un veterinar vă va putea să vă sfătuiască, dar este posibil să se sfătuiască hrănirea câinelui sume foarte mici de mai multe ori pe zi, mai degrabă decât să le ofere 2 sau 3 mese mari, așa cum ați fi majoritatea câinilor.

Câine mersul pe iarbă

Vizitarea veterinarului dvs

Ultimul, amintiți-vă că diferite rase de câini au adesea greutăți și forme diferite ale corpului. A ogar, De exemplu, va arăta întotdeauna în mod natural mai mult decât a Labrador Copoi. Cu toate acestea, în cele din urmă, cel mai bun lucru pe care îl puteți face dacă sunteți îngrijorat de greutatea animalului este să le duceți la veterinar. Ei vă vor oferi cele mai bune sfaturi pentru rasa și sănătatea câinelui. Când vizitați veterinarul, este o idee bună să aduceți:

  • O înregistrare a pierderii lor în greutate dacă le cântăriți în mod regulat
  • Ambalarea oricărei alimente și tratamente le dați, precum și cât de des le oferiți acest produs alimentar
  • O înregistrare a oricăror simptome suplimentare potențiale
  • O înregistrare a cât de mult mănâncă de mâncarea pe care o dați.
  • O înregistrare a activității lor și a rutinelor de exerciții fizice.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Mâncare pentru câini pentru retrieveri de aur
Dog alimente pentru Rottweilers
Dog alimente pentru danezi mari
Dog alimente pentru pierderea în greutate
Alimente de câine deshidratate
Mâncare de câini cu proteine ​​ridicată
Produse alimentare cu câini cu conținut scăzut de proteine
Câine în condiții de siguranță unt de arahide tratează
Mâncare pentru câini pentru Chihuahuas
Dog alimente pentru laboratoare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să puneți greutatea pe un câine: sfaturi sănătoase de creștere a greutății