Ce vitamine de câine sunt cele mai bune pentru problemele cutanate?

Ce vitamine de câine sunt cele mai bune pentru problemele cutanate

La fel ca pielea umană, pielea câinelui dvs. protejează, de asemenea, restul corpului de elemente, precum și din bacterii externe sau infecții. Pielea lor și haina de blană joacă un rol imens în sănătatea lor generală și să le păstreze sănătoși, au nevoie de Tipuri corecte de alimente. O dietă bună îi ține în vârful sănătății lor și acest lucru va arăta în blana lor moale și strălucitoare. Balanța corectă a diferitelor grupuri alimentare este necesară pentru ca animalul dvs. să aibă toate substanțele nutritive pe care le are.

Dincolo de asta, băile regulate păstrează pielea sănătoasă și curată. Când le dau o baie, puteți verifica pielea pentru orice nereguli ca niște lovituri. Când ceva nu este obișnuit, ar putea însemna că dieta câinelui dvs. nu este suficientă și oferindu-i suplimente pentru a ajuta pielea sănătoasă.

Există diverse vitamine care ajută la îmbunătățirea sănătății pielii animalului. În funcție de nevoile sau problemele pielii, puteți achiziționa câteva suplimente la mesele zilnice ale câinelui. De exemplu, câinii care au alergii sau sunt întotdeauna mâncărime sau dacă există o inflamație, există suplimente corespunzătoare care vor ajuta la abordarea acestor probleme.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru alergii

Cu toate acestea, este important să rețineți că efectele suplimentelor ar putea fi observate numai după câteva luni de admisie regulată. De asemenea, ar trebui să arătați Probleme cutanate la veterinar și dacă se prescrie medicamente, trebuie să discutați, de asemenea, luați și alte suplimente suplimentare.

Cea mai frecventă problemă de piele observată la câini este pielea uscată și mâncărime. Blana ar putea să apară, de asemenea, nesănătoasă, plictisitoare și ați putea observa chiar și părul. În general, vitaminele A, C, E, Zinc și Seleniu sunt alegeri foarte bune pentru a suplimenta dieta câinelui dvs. și, în același timp, restaurează pielea și blănurile la starea naturală naturală.

În legătură cu o postare: Cel mai bun șampon de câine

Câine vitamine

Suplimente pentru câini pentru alergii cutanate

Din păcate, în ciuda celor mai bune încercări, animalul dvs. de companie ar putea să nu primească toate vitaminele și substanțele nutritive necesare de la alimente. Ar putea fi ca pooch-ul dvs. să nu mănânce suficient sau mâncarea nu este suficientă pentru nevoile sale. Oricare ar fi motivul, câinii ar putea necesita uneori câteva suplimente. Problemele de blană plictisitoare și pielea ar putea fi un semn că acest lucru este necesar.

Alergii cutanate ar putea fi un semn că PET dvs. nu este complet hrănit, ceea ce înseamnă a adăuga mai multe proteine, zinc, acizi grași, precum și vitaminele A, B și E sunt necesare pentru a obține și menține pielea sănătoasă a câinelui. Red Beetroot este, de asemenea, o altă alegere pentru cei care au nevoie să oprească inflamația. Ele sunt minunate pentru menținerea pielii sănătoase, deși ar trebui să discutați aceste suplimente cu veterinarul dvs., mai ales dacă animalul primește medicamente.

Suplimente pentru câini pentru pielea uscată

Mâncărimea este un semn al pielii uscate și poate duce la pierderea părului și a iritării. Ceea ce mulți proprietari de câini nu își dau seama este că pielea uscată este o problemă comună cu animalele de companie. Din păcate, câinele dvs. nu va înțelege că zgârierea este rău pentru că face totul mai rău. De asemenea, puteți găsi foarte greu să o împiedicați să se întâmple. Dar odată ce ați putea să o faceți, veți observa vindecarea pielii la câteva zile după.

Este vital să cunoașteți diferența dintre pielea uscată și alte probleme cum ar fi puricii sau condițiile pielii. Această vindecare este una dintre modalitățile de a putea spune. De asemenea, uscăciunea ar trebui să se diminueze atunci când completați dieta deoarece una dintre cauzele rădăcinii este o dietă incompletă. Următoarele sunt substanțele nutritive pe care câinele dvs. va trebui să păstreze o piele sănătoasă.

1. Acizi grasi omega-3

Acizii grași Omega-3 sunt unul dintre substanțele nutritive de sus, datorită proprietăților sale antiinflamatorii. Odată ce inflamația se oprește, pielea uscată și mâncărime poate fi evitată.

2. Enzime digestive

Aceste enzime ajută la ruperea alimentelor pe care animalul dvs. le-a mâncat. În acest fel, digestia apare mai ușor, iar aportul de vitamine și substanțe nutritive în alimente va avea loc. Acest lucru înseamnă că completarea cu enzimele digestive contribuie la o absorbție mai eficientă a nutrienților. Odată ce pielea are toate nevoile, uscăciunea va dispărea.

3. Usturoi

Usturoiul este o putere deoarece funcționează ca un antibacterian, anti-microbian și anti-fungic. Când este expus la ciuperci sau bacterii, pielea animalului tău devine rece și uscată. Suplimentele cu usturoi pot ajuta la reducerea mâncării, deci încercați să verificați anumite produse care le conțin.

4. Uleiul de in

Uscăciunea și inflamația pot fi evitate prin luarea acestui supliment. În plus, uleiul de semințe de in, este mare pentru alergii și poate duce la o piele strălucitoare și frumoasă. De asemenea, poate fi capabil să reducă mâncarea și să îmbunătățească imediat pielea.

Suplimente pentru piele flacără și vărsare

Cel mai Suplimente pentru câini au proprietăți prietenoase cu pielea, în special proprietăți antiinflamatorii. Atunci când pielea inflamată este netratată, sunt observate pielea fulgată și blana de subțiere. O vizită la medic veterinar poate confirma că aceste simptome nu sunt legate de orice stare de bază, prin urmare, o dietă echilibrată și suplimente pot umple substanțele nutritive insuficiente și păstrează pielea sănătoasă și blana groasă și strălucitoare.

Cele mai bune suplimente împotriva inflamației pielii includ Boswellia, bromelaină, curcumină, Vitamina E și frunze de urzică. Dacă nu sunteți sigur dacă suplimentele au dreptate, puteți verifica lista ingredientelor pentru acești nutrienți.

Proprietarii de câini ar trebui să prioritizeze întotdeauna o dietă echilibrată pentru a se asigura că câinii lor sunt complet hrăniți. În timp ce suplimentele există, nu este nevoie să adăugați la dietă dacă poochează bine. O veți vedea în pielea iubită a animalului și blană, deoarece va fi groasă și strălucitoare.

Din păcate, câinii pretențioși există și acestea vor refuza alimentele pe care doriți să le oferiți astfel încât completarea este necesară. Deoarece pooch-ul tău este activ și iubește să joace, va avea nevoie de suficientă energie și nutrienți pentru a-l susține întreaga zi.

Tu, ca proprietar de câine, ar trebui să consulte mereu cu VET înainte de a adăuga mai multe vitamine la dieta sa. Acest lucru se datorează faptului că va lua mai întâi o privire detaliată la starea câinelui și apoi va determina cauza rădăcină a mâncării, uscăciunii sau subțierii înainte de a merge pentru suplimente. Cu un pic de timp și o dietă foarte nutritivă, micul tău pooch va avea o astfel de blană și o piele atât de frumoasă ca un semn de a fi fericit și sănătos.

Ați putea dori, de asemenea: Suplimente pentru vărsarea câinilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce vitamine de câine sunt cele mai bune pentru problemele cutanate?