5 Sfaturi de pierdere în greutate pentru pisici

5 sfaturi de pierdere în greutate pentru pisici

Ca oamenii, pisicile pot pune câteva kilograme suplimentare, mai ales că îmbătrânesc și metabolismul lor încetinește. Și, fără îndoială, pierderea în greutate este una dintre cele mai dificile provocări pentru oameni și animale de companie similare. Ajutând pisica dvs. să-și piardă greutatea inecepătoare nu numai că se va asigura că sunt în stare de sănătate optimă, poate chiar să adauge ani suplimentari în viața lor. Cu toate acestea, procesul de pierdere a greutății pisicilor este complet diferit de oameni.

Faptul este, mai mult de 30% din populația pisicii din lume este obeză. Acest lucru a făcut pierderea în greutate pentru multe pisici esențiale. Excesul de greutate în pisici este legat de multe condiții de sănătate specifice - uneori, poate, de asemenea, exacerbate problemele de sănătate existente în pisica dvs.

Prin urmare, este esențial să se determine când Kitty trebuie să scape de kilograme. Ca proprietar responsabil, ar trebui, de asemenea, să înveți ce măsuri ar trebui să luați pentru a reduce impactul asupra sănătății sale. În acest articol, vom discuta pe scurt sfaturile de pierdere în greutate pentru pisici.

De ce contează în plus de lire sterline?

Mulți proprietari de pisici pentru prima dată iubesc să-și vadă pisicile cu blană suplimentară pufoasă și o grăsime suplimentară. Dar ceea ce trebuie să înțeleagă este că greutatea excesivă poate fi un semn alarmant al diferitelor probleme de sănătate. De exemplu, poate duce la probleme de mobilitate și la probleme de inimă.

Dacă sunteți interesat să vă reproduceți pisica, greutatea joacă un rol semnificativ. Luați sfaturi de la medici Cum pisici colegului și cunoașteți greutatea medie pe care ar fi trebuit să o mențină. Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care este necesar să se țină seama de greutatea unei pisici.

Uneori, când vizitați veterinarul, ei pot întreba dacă pisica dvs. ar putea pierde două sau trei kilograme. Pentru tine, că două sau trei kilograme nu sunt o afacere mare, dar pentru pisică, este o problemă substanțială. Să folosim un exemplu pentru a înțelege mai bine acest lucru. Luați în considerare o greutate umană medie de 180 de kilograme. Comparați acum greutatea cu pisica de 10 kilograme. Acele kilograme de 2 în plus pe o pisică vor fi echivalente cu 36 de lire sterline. Acum, dacă pisica este de 3 kilograme, atunci greutatea sa medie va fi de 40 de kilograme în cadrul greutății umane.

Prin urmare, atunci când luați în considerare excesul de greutate, gândiți-vă proporțional. Chiar și 5-6 uncii vor contează. De asemenea, ori de câte ori există o necesitate de a ajuta pisica dvs. să reducă greutatea, aveți nevoie de un plan. Doar prin scăderea cantității de alimente, ei nu vor pierde în greutate.

Ce poate ajuta la reducerea graduală, dar sănătoasă a greutății?

Alimente bogate în proteine

Pisicile sunt, în general, carnivore care au nevoie de o cantitate mare de proteine ​​pentru digestia lor. De asemenea, în comparație cu carbohidrații și grăsimile, proteinele sunt transformate în energie mai mult. De aceea, atunci când adoptați orice dietă de gestionare a greutății sugerată de un medic veterinar, dieta cuprinde de obicei mai puține calorii.

Se recomandă să furnizați suficientă proteină pentru a menține procesul de pierdere în greutate, păstrând în același timp pisica energetică. Diverse studii arată că pisicile se vor simți mulțumiți după masa bazată pe proteine ​​pentru o perioadă mai lungă de timp.Prin urmare, veterinienii sugerează că trebuie să includeți conținut de proteine ​​de 35-45% ca parte a dietei pisicii.

Scăzut în carbohidrați

Fiecare creatură din lume are nevoie de carbohidrați și grăsimi pentru supraviețuirea lor de zi cu zi. Cu toate acestea, cantitatea de carbohidrați depinde întotdeauna de greutate, precum și de alți factori. Nu este încă aceeași pentru toate pisicile. Pisicile supraponderale trebuie să fie foarte precaute cu consumul de carbohidrați, deoarece pot provoca probleme legate de obezitate mai târziu în viață.

Majoritatea planurilor dietetice sugerează conținutul minimal de carbohidrați în fiecare zi și pentru pisicile supraponderale, tăierea sau reducerea consumului de carbohidrați.

Conținut ridicat de fibre

Dietele de gestionare a greutății sugerează hrănirea pisicilor cu conținut ridicat de fibre. De obicei, alimentele bogate în fibre ridicate sunt, de asemenea, dreptate în conținutul de apă. Firește, când pisicile mănâncă conținut ridicat de fibre, apetitul lor reduce. La rândul său, acest lucru poate reduce masiv numărul de momente pe care le mănâncă. Veterinarii recomandă proprietarilor de pisici să ofere conținut de fibre în dimineața târziu sau după-amiaza, deoarece pisicile nu se simt ca fiind foame după aceea. Dar stamina lor este menținută și pot alerga, juca și vor merge în mod eficient în ziua obișnuită.

Carnitină

Carnitina este una dintre opțiunile Go-to pentru a ajuta pisicile să piardă în greutate. Câteva studii efectuate pe pisicile obeze afirmă că aminoacizii au un impact semnificativ asupra scăderii în greutate dacă doriți ca pisica dvs. să piardă în greutate eficient. Aminoacizii sunt de obicei prezenți în organism. Cu toate acestea, datorită grăsimilor excesive, acestea nu pot funcționa în timpul digestiei. Dacă furnizați pisici cu alimentele pe bază de carnitină, acestea vor acționa ca un catalizator pentru reacția de aminoacizi. În cele din urmă, ei vor ajuta la transformarea rapidă a grăsimii în energie.

Niveluri scăzute de zahăr

De obicei, pisicile au un dinte dulce. Ele sunt foarte îndrăgite de dulciuri și alte produse alimentare care au un gust subtil de glucoză. Dacă observați îndeaproape, Pisicile mănâncă unt de arahide, Toate articolele de panificație și ciocolată întunecată. Ele pot mirosi cu ușurință alimente de glucoză ridicată și care ar putea fi unul dintre principalele motive pentru care au câștigat greutatea acum.

Prin urmare, trebuie să aduceți limitări și restricții cu alimente ridicate la nivel de glucoză. De asemenea, din punct de vedere biologic, acest lucru va crește și apetitul, făcându-i să dorească să mănânce mai mult decât de obicei.Dacă sunt dulciuri pofta, atunci Pisicile pot mânca înghețată care este aromat și fără zahăr. Aceste produse sunt disponibile imediat în supermarket.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune sfaturi de pierdere în greutate pentru pisici. Puteți obține un program adecvat de la veterinari și împărțiți alimentația alimentară și dieta în mod egal într-o săptămână. În acest fel, pisicile vor reduce kilogramele lor, fără să se simtă slabi sau obosiți.

Cât de rapidă pot să-și reducă greutatea?

În ansamblu, ideea pierderii în greutate este de a sprijini sănătatea pisicilor. Dar dacă vă grăbiți pierderea în greutate, nu poate funcționa niciodată. De fapt, ele pot avea și probleme de inversare. Există preocupări cu privire la modul în care acești proprietari de pisici oferă suplimente suplimentare pentru a face ca pisicile să reducă greutatea. Cu toate acestea, acest lucru este considerat a fi crud. Corpul pisicii nu reacționează la steroizi și suplimente la fel ca oamenii. Trebuie să stimulați și să ajutați procesul să apară în mod natural, în loc să-și forțeze pierderea în greutate, ceea ce poate duce la o fatalitate.

Învelire

Dacă nu doriți să faceți niciunul dintre aceste sfaturi pentru a vă ajuta pisica să reducă greutatea, atunci va trebui să creați un obicei de o rutină de dietă sănătoasă în stadiile incipiente ale vieții lor. La fel ca oamenii, pisicile se pot adapta la o cultură alimentară sănătoasă, care nu le va conduce la obezitate. Sunt multi tipuri de alimente sănătoase de pisici Disponibil pe piață. Luați sugestii de la medicul dumneavoastră și le oferiți o nutriție sănătoasă, ceea ce le va menține la greutatea corectă a înălțimii și îi va păstra simultan foamea la Bay.

Despre autor

Hei sunt Linda Butts, fata din spatele lui Pawsometalk. Cu al meu Pawsometalk.COM Sper să împărtășesc idei și tehnici din experiențele mele personale despre ceea ce am făcut cu cercetarea mea de companie și de ceea ce îmi place despre animalele de companie și viața lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Sfaturi de pierdere în greutate pentru pisici