Câinii au nevoie de carbohidrați?

Câinii au nevoie de carbohidrați

Dacă dețineți un câine acasă, ați putea fi realizat până acum că poate mânca aproape orice pe care îl serviți - de la o dietă bazată pe proteine, bazate pe plante sau chiar carbohidrați. Câinii par să aibă stomacul pentru ceva comestibil. Contrar celor care cred mulți oameni, Câinii nu sunt carnivore - cel puțin, nu în sensul cel mai adevărat al termenului. Câinii au nevoie de carne și proteine ​​în dieta lor. Dar, spre deosebire de pisici, de exemplu, ei pot face foarte bine și pe alte tipuri de dietă. Acum, cu creșterea semnificativă a numărului de Branduri alimentare pentru câini care optează pentru rețete fără cereale, majoritatea proprietarilor de câini încep să concluzioneze că carbohidrații nu ar trebui să formeze o parte a dietei unui câine, fie ar trebui să formeze doar o parte nesemnificativă. Alții cred altfel. Acest lucru a dus la o întrebare simplă; Câinii au nevoie de carbohidrați? În acest articol, vom explora importanța carbohidraților (dacă există) în dieta unui câine, deoarece încercăm să oferim un răspuns final la întrebare. Deci, sunteți gata pentru citirea informativă? Bun.

În legătură cu o postare: Cel mai bun alimente de câine de proteine ​​ridicate și Cel mai bun hrană pentru câini fără cereale

proprietarul hrănesc câinele ei

Câinii au nevoie cu adevărat de carbohidrați?

Înainte de a răspunde în mod concludent la această întrebare, trebuie să luăm o privire cuprinzătoare la ceea ce este carbohidrat în raport cu câinii. Câinii fac uz de carbohidrați ca o sursă bună de glucoză. Glucoza stocată ajută la combaterea corpului unui câine cu energie instantanee. În afară de aceasta, când glucoza devine metabolizată, este, de asemenea, o bună sursă de căldură. Glucoza poate fi, de asemenea, utilizată ca bază pentru construirea mai multor substanțe nutritive importante pe care corpul unui câine are nevoie. Carbohidrații pot fi separați în două tipuri diferite - carbohidrați complexi și simpli.

Carbohidrații complexi au nevoie de mai mult timp pentru a fi digerate de a Sistemul digestiv al câinelui în comparație cu cele simple. Carbii complexi pot fi separați în alte categorii - fibre și amidon. Înainte ca amidonul să poată fi împărțită de sistemul digestiv al câinelui, are nevoie de asistența enzimelor speciale care sunt secretate de pancreasul și pereții intestinelor mici. Acest lucru se face înainte ca carbook-urile să poată fi utilizate de corpul unui câine. Carbohidratul este de obicei găsit în boabe, fasole, mazăre, cartofi, precum și unii legume. Când vine vorba de fibre, ele nu pot fi digerate prin enzime. În schimb, ele sunt fermentate în intestine prin anumiți microbi intestinali. Numai alimentele de plante conțin fibre.

Cel mai frecvent tip de carbohidrați care se adaugă la alimentele cu câini include unele tipuri de legume, boabe și unele alimente bazate pe rădăcini. Cele mai multe alimente pentru câini conțin, de asemenea, boabe întregi, cum ar fi orz, orez brun, porumb, fulgi de ovăz, secară, grâu, mei și așa mai departe. Acestea sunt surse excelente de carbohidrați.

Deci, înapoi la întrebare, câinii au nevoie de carbohidrați. Răspunsul simplu nu este. Carbohidrații nu sunt o parte esențială a dietei unui câine. Un corp de câine nu are nevoie de carbohidrați diete. Cel mai adesea, o dietă simplă bogată în proteine ​​și chiar grăsime este mai mult decât suficientă nutriție pentru câini. Deci, vă puteți întreba de ce o mulțime de alimente de câini conțin carbohidrați. Ei bine, răspunsul este pur și simplu pentru că carbohidrații sunt disponibili și oferă o opțiune mai ieftină. În plus, am indicat deja că câinii pot digera practic orice. Astfel, deși nu sunt o necesitate, carbohidrații devin din ce în ce mai mult o parte din dieta unui câine. Atât de mult încât carbohidrați se găsesc în aproape fiecare mâncare de câine. Prin urmare, următoarea întrebare.

În legătură cu o postare: Cel mai bun alimente de câine cu fibră ridicată

Ce procent din carbohidrați are nevoie de câine?

Unele rețete de mâncare câine sunt cu până la cincizeci de procente carbohidrați. Alții conțin nu mai mult de zece procente. Având în vedere faptul că carbohidrații nu sunt importanți nutriționali pentru un câine, cât de mult este prea mult? Pentru mulți veterinari și nutriționiști de animale, un câine nu are nevoie de mai mult de zece procente din carbohidrați în dieta sa. Aceasta include atât carbohidrați ușor digerați, cât și carbohidrați care se fermensează încet.

Deși metabolismul câinelui poate digera aproape orice, hrănirea cu excesul de carbohidrați și fibre poate duce la efecte destul de nedorite. De exemplu, există unele tipuri de fibre care pot încetini de fapt absorbția unor minerale esențiale. De asemenea, unele fibre care fermentează rapid tendința de a reduce semnificativ disponibilitatea mineralelor importante. Potrivit unor nutriționiști, fibrele suplimentare prezente în metabolismul unui câine poate ajunge la diluarea cantității de energie și substanțe nutritive în măsura în care va fi dificil pentru ca un câine să mănânce suficient de alimente pentru a compensa nutrienții pierduți.

Carbohidrați pentru hrană pentru câini de casă

Până în prezent, ne-am concentrat numai pe carbohidrați care vin cu câine de câine gata. Deci, să ne schimbăm atenția asupra proprietarilor de câini de mâncare pregătiți la domiciliu pentru prietenii lor de blană. Pentru a repeta, nu este o idee proastă de a adăuga unele surse de carbohidrați la mâncarea câinelui tău. Cu toate acestea, este important să nu exagerați. Carbohidrații se joacă câteva roluri în Sănătatea câinelui tău. De exemplu, carbohidrații oferă o sursă de energie care este disponibilă pentru a arde. Oamenii digeră carbohidrați în gură. Dar câinii se bazează pe intestinele lor mici pentru acea funcție.

Deoarece carbohidrații oferă o bază foarte versatilă pentru a încerca diferite rețete de mâncare pentru câini de casă, care sunt cele mai bune carbohidrați pentru hrană pentru câini de casă? Există mai multe surse de carbohidrați pe care le puteți adăuga la hrană pentru câini de casă. Acestea includ; Cartofi dulci, orz, porumb întregi, ovăz integrală, grâu întreg și orez brun. Astfel, cele mai frecvente surse de carbohidrați pe care le puteți folosi acasă pentru mâncarea câinelui dvs. vor fi din cereale de cereale. Acest lucru, desigur, este cu excepția cartofului dulce. Cu toate acestea, este important să rețineți că înainte de a putea hrăni oricare dintre boabele câinelui dvs., trebuie să vă asigurați că le-ați mâncat sau le gătește mai întâi. Acest lucru se datorează faptului că sistemul digestiv al unui câine este mai scurt decât cel al oamenilor și, prin urmare, nu va putea digera și absorbi boabele totale și brute. Când se împături sau gătesc, face posibil ca intestinele mici ale câinelui să se absoarbă și să le digeră ușor. Întotdeauna amintiți-vă că atunci când achiziționați boabe, asigurați-vă că optați pentru cereale integrale, deoarece acest lucru va conține substanțele nutritive importante și fibrele pe care metabolismul câinelui îl poate folosi.

În legătură cu o postare: Royal Canin Dog Alimente

Carbohidrați pentru câini cu alergii

Există câțiva câini și rase de câini care au reacții alergice la anumite ingrediente din alimentele de câine. Este important să luați în considerare astfel de cazuri, deoarece abordăm acest subiect carbohidrat. Este sigur să adăugați anumite surse de carbohidrați în dieta câinelui dvs. atunci când știți că are unele alergii? Dacă este, ce surse de carbohidrați sunt sigure? În primul rând, înainte de a ajunge la răspuns, trebuie să fiți sigur de ce tipuri de boabe sau surse de carbohidrați câinele dvs. este alergic la. Dacă câinele dvs. este alergic la orice formă de carbohidrați, atunci este mai bine să le țineți departe de prietenul tău de blană. Cu toate acestea, câinele dvs. are alte alergii, atunci aceasta este o chestiune diferită.

În mod tipic, câinii cu alergii reacționează la alimente cu proteine ​​- fie bazate pe plante sau pe bază de animale. Dacă câinele dvs. este alergic la proteine ​​pe bază de animale, carbohidrați din cereale întregi și cartoful dulce pot fi sigure. Dar dacă câinele dvs. este alergic atât la proteinele bazate pe plante, cât și la animale, atunci nu luați niciun risc. Cel mai bun lucru de făcut este să aveți contribuția unui nutriționist veterinar. Acest lucru se datorează faptului că nutriționistul dvs. Vet va fi mai bine plasat pentru a accesa alergiile exacte câinele dvs. are și opțiunile potrivite pentru aceasta. Nu este recomandabil să aveți șanse cu câinele dvs. atunci când are alergii, deoarece unele alergii pot fi fatale.

Carbohidrați pentru câini pe dietă brută

MOT Proprietarii de câini adaugă o mulțime de legume, fructe și boabe la dieta câinilor lor. Acest lucru ajută la reducerea costului hrănirea câinelui dvs. o dietă brut. Cu toate acestea, cât de sigur este acest lucru? La fel de mult ca carbohidrații sunt o sursă bună de energie instantanee, există unele dezavantaje pe care ar trebui să le ia în considerare. De exemplu, deoarece carbohidratul descompune zahărul, acesta poate pune un câine cu risc de boală legată de zahăr. Acest lucru cu excepția cazului în care câinele dvs. este alergic la unele surse de carbohidrați sau care se luptă cu eliberarea de insulină și indigestie, este sigur să se hrănească doar o cantitate minimă de surse de carboi, cum ar fi cartof dulce, orz, porumb întregi, ovăz integrală, grâu întreg și orez brun la câinele tău. Cu toate acestea, este important să nu faceți aceste părți majore din dieta câinelui dvs. Focus în schimb pe carnea brută. Așa cum am menționat mai devreme, câinii derivă toți substanțele nutritive esențiale de care au nevoie de proteine ​​și grăsimi.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru alergii

A rezuma

În concluzie, câinii nu au nevoie de carbohidrați. Carburile sunt o sursă excelentă de energie disponibilă cu ușurință. Dar când vine vorba de nevoile nutriționale ale unui câine, proteinele și grăsimile sunt suficiente. Dacă doriți să adăugați carbohidrați la dieta câinelui dvs., asigurați-vă că nu formează mai mult de zece procente. Aceeași regulă de bază se aplică câinilor pe o dietă brută. De asemenea, asigurați-vă că câinele dvs. nu are nici o reacție alergică la orice mâncare de carboi. În caz contrar, consultați nutriționiștii dvs. Vet pentru dieta cea mai potrivită pentru câinele dvs.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Senior Dog Alimente
Puppy Food
Alimente de câine organice
Alimente de câine uscate
Hrană pentru câini umedă
Dog alimente pentru alergii
Mâncare pentru câini pentru stomacuri sensibile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii au nevoie de carbohidrați?