Pisica slabă: cum să îngrășești o pisică

Pisica slabă: Cum să îngrășești o pisică

Este ușor de panică dacă ați găsit pisica dvs. brusc pierzând în greutate - și pentru un motiv bun. Există o serie de declanșatoare care pot determina pisica dvs. să piardă rapid și declanșarea acesteia este cheia pentru a afla cum să obțineți o pisică pentru a câștiga greutate. Cu toate acestea, odată ce acestea au fost excluse, nu există niciun motiv pentru a învăța cum să îngrămădăm o pisică ar putea fi un lucru rău.

Dimpotrivă, arată doar cât de mult îți pasă de pisica ta, ca învățând cum să faci o greutate de câștig pentru pisici poate fi mult mai dificilă decât cea mai mare. Din fericire, aveți noi și am făcut toate cercetările pe care le-ați putea avea nevoie de modul de a vă ajuta pisica să câștige în mod sănătos și de ce creșterea în greutate pentru pisici este atât de esențială.

Pisica albă situată pe perete

De ce este pisica mea atât de slabă?

Există câteva motive pentru motivul pentru care pisica dvs. ar putea pierde brusc greutatea și este întotdeauna cel mai bine să obțineți ceva sinistru exclus de veterinarul dvs. Acestea fiind spuse, cele mai frecvente cauze pentru pierderea în greutate a pisicilor pot include:

  • Paraziți

La fel ca oamenii, pisicile pot, de asemenea, să obțină paraziți care își dau mâncarea înainte ca pisica să aibă șansa de a. Cele mai frecvente dintre acestea este o vierme, care poate crește până la două picioare în interiorul pisicii tale înainte de a se desprinde și sunt expulzate prin anus.

  • Diaree

Pe lângă faptul că este un simptom al multor boli, diareea în sine poate fi o problemă care adesea provine din dieta slabă sau o schimbare a dietei. Dacă ale tale Diareea pisicii nu este decontat în câteva zile, poate duce la scăderea rapidă în greutate și deshidratare.

  • Anxietate, stres și alte probleme de dispoziție

Pisicile sunt creaturi foarte sensibile, iar o schimbare a comportamentului ar trebui să ducă întotdeauna la o excursie la veterinari. Un simptom comun al acestor probleme este letargia și dezinteresul în alimente, ceea ce duce la pierderea rapidă în greutate.

  • Diabet

O altă problemă comună în pisici. Când nu își pot digera mâncarea în mod corespunzător, o pisică poate pierde brusc greutatea și devine repede foarte bolnavă.

  • Cancer

În timp ce cele mai multe probleme legate de scăderea în greutate a pisicilor nu se datorează neapărat cancer, merită întotdeauna să faceți o excursie la medic veterinar pentru a exclude acest lucru.

  • Probleme digestive

Dacă pisica dvs. a intrat într-o resturi recent sau a pierdut un dinte din orice alt motiv, este probabil să provoace mai multe probleme în jos tractului digestiv. Deoarece mâncarea de mestecat este esențială pentru a începe sucurile digestive, pierderea acestei abilități poate provoca pierderea în greutate a pisicii dvs.

După cum putem vedea doar câteva dintre problemele legate de pierderea în greutate, problemele care provoacă pierderea rapidă în greutate în pisici pot varia foarte mult. Dacă, totuși, VET ți-a dat toate celelalte și ești liber să-ți ajuți greutatea pisicilor, apoi restul acestui articol va fi un mare ajutor în obținerea pisicii înapoi pe drumul cel bun cu câștigul lor în greutate. Doar amintiți-vă că câștigul în greutate - cum ar fi pierderea în greutate - este un caz de a lua lent și constant și vizionarea modului în care pisica dvs. răspunde la noi alimente și activități.

Kitten Skinny

Cât de mult ar trebui să cântărească o pisică?

Fiecare rasă va fi probabil foarte diferită în ceea ce privește greutatea ideală a pisicii dvs., astfel încât verificarea mediilor este cea mai bună modalitate de a vă asigura că pisica dvs. este la greutatea corectă. De exemplu, a Maine Coon va fi probabil în jur de 25 de kilograme la cele mai sănătoase, în timp ce a siamez ar putea fi la fel de puțin 5 kilograme și totuși să fie foarte sănătoși.

Majoritatea pisicilor domestice vor varia de la aproximativ 8 la 14 kilograme - iar veterinarul dvs. ar trebui să vă spună dacă există probleme cu greutatea lor. O modalitate mai bună de a verifica dacă pisica dvs. este la o greutate sănătoasă este să se uite la corpul lor. O pisică sănătoasă va avea probabil o figură "Hourglass", când se uită în jos la corpul lor și nu ar trebui să aibă nici o greutate sau o greutate excesivă în jurul burției lor, când se uită din lateral. De asemenea, ar trebui să vă simțiți coastele atunci când le-ați lovit cu puțină presiune, dar nu aveți o grăsime atât de mică încât puteți vedea coastele lor cu ochiul liber.

Ați putea dori, de asemenea: High Callorie Cat Alimente pentru creșterea în greutate

Cum să ajuți o greutate de câștig pentru pisici

După cum sa menționat mai sus, creșterea în greutate pentru pisici ar trebui să fie lentă și stabilă - cu un câștig regulat, incremental în fiecare săptămână. Urmați întotdeauna sfatul veterinarilor atunci când vine vorba de modul de a face o greutate de câștig pentru pisici și să urmeze acest articol ca o orientare numai.

În primul rând, majoritatea pisicilor vor pierde în greutate atunci când cheltuiesc mai multe calorii decât sunt capabili să ia. Dacă pisica dvs. a fost prost sau este predispusă la pierderea în greutate, ar putea fi să merită limitarea timpului în aer liber. În timp ce acest lucru poate părea crud pentru o pisică în aer liber, există o mulțime de activități pe care le puteți încuraja pisica voastră să participe, în interior pentru a le menține distrați până când se află la o greutate sănătoasă din nou.

În mod similar, va trebui să ridicați numărul de calorii pe care le ingerați o bază de zi cu zi. O modalitate foarte bună de a face acest lucru este să vă oferiți pisica Mâncare pentru pisici în loc de alimentele lor obișnuite pentru pisici. Mâncarea de pisici este plină plină de vitamine și minerale esențiale și, de obicei, va avea un nivel mai ridicat de proteine ​​decât omologii adulți. În mod similar, puteți opta pentru alimentele de pisică de înaltă calitate pentru adulți care nu utilizează materiale de umplutură (cum ar fi boabe) și este ambalată cu o mulțime de proteine ​​și ingrediente fantastice, pe bază de carne pe care pisica ta o va iubi.

În același timp, încercați să hrăniți pisica mai des - dar cu dimensiuni mai mici ale porțiunii. Acest lucru vă va păstra pisica plină, fără a deveni prea mult pentru stomacurile lor, ceea ce este deosebit de important dacă se recuperează de la o boală. Deci, dacă de obicei, dați pisicii dvs. două, porțiuni mari de alimente, încercați să le oferiți șase, mese mai mici (cu o creștere calorică globală - atât de ușor mai mult decât oferirea lor obișnuită zilnică). Acest lucru îi va ajuta să rămână sănătoși, în timp ce puneți greutate și fără a provoca mai multă primejdie gastrică.

Cat mănâncă alimente

Gândurile finale privind creșterea în greutate pisică

Dacă observați alte semne sau simptome, ajutând în același timp pisica dvs. să câștige în greutate, să vă luați animalul către veterinarii. Învățând cum să obțineți o pisică pentru a obține o greutate este doar un mic pas pe drumul lor spre recuperare și ar trebui să căutați mereu ajutor profesional cu istoricul medical personal al pisicii dvs. pentru a vă ajuta să câștigați greutatea pisicilor fără a provoca alte probleme.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Cat alimente pentru constipație
Hrană pentru sănătate pentru sănătatea tractului urinar
Produse alimentare organice de pisică
Alimente de pisică cu fibră ridicată
Alimente pentru pisici pentru bengali
Hipoalergenic pisică alimentară
Cat alimente pentru boala renală
Cat alimente pentru pisici interioare
CAT tratează

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pisica slabă: cum să îngrășești o pisică