Sunt grăsimi și uleiuri bune pentru câini? Tot ce trebuie să știți

Câine mănâncă carne de pui

Fără îndoială, grăsimile și uleiurile sunt o parte esențială a dietei câinelui dvs. Întotdeauna am știut că o dietă care conține aproximativ 10 până la 15% grăsime este optimă pentru puțin Sănătatea câinelui și în special pentru câinii adulți sănătoși. Ce cauzează problema este atunci când permiteți câinelui dvs. de companie să ia prea multe calorii și grăsimi. Acum, cât de mult este prea mult? Am spunem, grăsimea derivată din tratate suplimentare și acele resturi la bucătăria dvs. că câinele dvs. iubește să se înmulțească în jos este ceea ce se numește grăsimi excesive. În plus, dacă omul tău nu primește suficient antrenament și exercițiu pentru a echilibra lucrurile, s-ar putea să se înrăutățească.

În acest ghid, am subliniat grăsimile și uleiurile care sunt deosebit de necesare pentru câinele dvs. de companie și vom discuta, de asemenea, cele mai bune modalități de a hrăni grăsimile câinelui dvs.

Dar mai întâi lucrurile mai întâi ..

câine de mestecat os

Ce sunt grăsimile?

Grăsimile sunt o formă naturală de energie concentrată care oferă câinelui dvs. de trei ori cantitatea de energie ca proteine ​​și carbohidrați. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la grăsimile pe care alimentele câinelui conțin așa cum sunt Foarte digerabil. Corpul câinelui dvs. va folosi energia derivată din acei nutrienți, înainte de proteine ​​și carbohidrați. Acizii grași cum ar fi omega-3 și omega-6 sunt esențiali în dieta câinelui tău. Acestea sunt o necesitate pentru dieta obișnuită a câinelui dvs. și ar trebui să fie furnizate într-un raport echilibrat în dieta lor de zi cu zi.

Ce fac aceste grăsimi pentru canini?

Grăsimile au cu siguranță un rol important în joc atunci când vine vorba de funcții cu adevărat importante în corpul câinelui dvs. Ele oferă energie și, de asemenea, ajută la dezvoltarea celulelor, țesuturilor, nervilor și mușchilor corpului. În plus, ele sunt, de asemenea, un element important în producția de prostaglandine, o substanță asemănătoare hormonului care ajută la reducerea inflamației și a stimula eficient performanța generală.

Grasimile sunt, de asemenea, motivul pentru care mirosul de alimente al animalului dvs. și gustul mare (cel puțin la câțiva suport!). De fapt, grăsimile și uleiurile sunt o capsumă dietetică importantă de alimente pentru câini. Ajută corpul lor să ia anumite vitamine cunoscute sub numele de vitamine solubile în grăsimi (A, D, E și K). Cu o cantitate echilibrată de grăsime adăugată la dieta de zi cu zi a câinelui animal de companie, haina lor este probabil să fie Shinier și mai sănătoasă. Dar fii atent la ceea ce îți servești prietenul tău blană. Nu toate tipurile de grăsimi și uleiuri sunt bune pentru animalele de companie. Calitatea, cantitatea și sursa sunt factori importanți care trebuie luați în considerare atunci când alegeți alimente pentru câini.

Întrebarea mare, pot da grăsime câinelui meu?

Raspunsul este da! În mod interesant, este foarte important ca câinii să primească grăsime din proteina din carne decât garniturile de grăsime. O cantitate moderată de grăsime în dieta lor zilnică ar fi cu adevărat benefică, făcând haina lor netedă și strălucitoare. Nu uitați să nu exagerați. Întotdeauna amintiți-vă să păstrați trans-grăsime departe.

Cu toate acestea, nu trebuie neapărat să vă faceți griji cu privire la grăsimile saturate. Câinii nu sunt cu adevărat deschisi la bolile cardiace ridicate ale colesterolului sau la orice alte riscuri coronare din cauza cantității de exercițiu și a funcționării pe care o fac totul pe parcursul zilei lor.

FAT natural vs. Procesat Fat

Când vine vorba de grăsimi naturale, aproape orice altă grăsime este potrivită. Exemplele primare ale acestui lucru ar fi o cantitate mică de grăsime de carne de vită și grăsime de friptură. O cantitate mică de seu și grăsime din grăsimea redată nu este cu adevărat dăunătoare, dacă puteți echilibra cu adevărat cantitatea și le puteți da ocazional. Cu toate acestea, acest lucru nu face o masă grasă. Doar o carne slabă ar fi suficientă decât o cantitate imensă de grăsime.

Când vă serviți animalul de companie, evitați întotdeauna junk, alimentele grase. De fapt, aruncați ideea de a vă hrăni puțini produse alimentare prelucrate.

Originile comune ale uleiurilor și grăsimilor pentru câini

Să presupunem că sunteți cumpărături de bacanie și vă împiedicați brusc pe raftul alimentelor pentru animale de companie, fiecare brand având propriile lor promoții. Este foarte probabil ca tu să ridici cele mai ieftine și mai mari acorduri de toate. Nu am fi spus că sunteți în neregulă, dar luați în considerare cele mai bune pentru câinele dvs. de companie, vă recomandăm să verificați lista de ingrediente pentru cel puțin o dată pentru a vedea ce tip de grăsime și ulei sunt utilizate în acel ambalaj special. În plus, verificați și sursele de grăsimi și uleiuri. Dar trebuie să vă întrebați de ce? Asta pentru că, după cum am menționat mai devreme, calitatea și sursa de grăsime reprezintă un factor important de luat în considerare când Alegerea alimentelor pentru câini. Grăsimile și uleiurile în alimentele de câine sunt luate atât din animale, cât și din plante. Prin urmare, o alimentație standard de calitate va avea un echilibru adecvat de acizi grași cum ar fi Omega-3 și Omega-6.

De cele mai multe ori, sursele obișnuite de acizi grași omega-3 sunt ulei de pește, ulei de canola și semințe de in, în timp ce omega-6 este obținut din grăsimi de pui, grăsime de porc, floarea-soarelui și ulei de șofrănă și ulei de porumb și soia (cunoscută în mod specific uleiuri vegetale). Priviți ingrediente de calitate scăzută, cum ar fi untură sau sedere.

mâncare pentru câini

Unele uleiuri sănătoase pentru a adăuga la dieta câinelui dvs

  • Ulei de pește: Cu toții suntem conștienți de faptul că uleiul de pește conține Omega-3. Dar ați știut că conține EPA și DHA care au unele efecte anti-cancer, precum și ajutor artrită? Adăugarea unei cantități mici de ulei de pește la dieta poochei dvs. ar fi, de asemenea Îmbunătățiți memoria lor. Cel mai important, omega-3 prezent în petrolul de pește acționează ca un efect natural antiinflamator care ajută la reducerea inflamației globale a corpului câinelui și, astfel, scăzând dependența de medicamente care vizează reducerea inflamației și a durerii.

Ați putea dori, de asemenea: Ulei de pește pentru câini

  • Ulei de krill: În comparație cu faptul că uleiul de pește provine din pește care sunt mai mari pe lanțul alimentar, cum ar fi somonul, uleiul de krill este derivat din organisme de creveți mici, care pot fi clasificate ca puțin mai mici. Astfel, uleiul Krill nu este probabil să fie adulterat cu Mercury. De asemenea, conține EPA și DHA, care vor oferi cu siguranță câinelui dvs. de companie un strat mai sănătos și mai strălucitor, împreună cu celelalte beneficii pe care le transportă. Câinele dvs. are mai multe șanse de a absorbi cel mai bine substanțele pe bază de vegetarian, cum ar fi peștele și uleiul de krill din cauza creaturilor omnivoreze pe care le sunt.

În legătură cu o postare: Ulei de somon pentru câini

  • Ulei de cocos: Fără îndoială, ulei de cocos unul dintre cele mai benefice uleiuri din toate timpurile. Acest ulei extra-Virgin devine din ce în ce mai populară pentru câinii noștri de companie, deoarece știm cât de sănătos poate fi decât acei grăsimi saturate și trans. Surprinzător, se dovedește a fi un mare remediu pentru Pierderea în greutate a câinelui oferindu-le mai multă energie pentru exerciții fizice. De asemenea, le eliberează de pe pielea uscată. O nouă bucată de informații pe care v-am oferit-o este că vă îmbunătățește Sănătatea orală a lui Canine Prin atenuarea respirației urâte.

Ați putea dori, de asemenea: Ulei de cocos pentru câini

  • Uleiul de in: Dacă nu sunteți sigur de ceea ce este ulei de semințe de in, știți că este unul dintre primele superfood-uri de cultură din lume. Are un alt nume numit semințe de semințe și este de culoare maro, bronz sau de aur. Uleiul prelucrat de la semințe de in este incolor la gălbuie și are propriile sale beneficii pentru canina ta. Cantitatea bună de omega-3 alfa-3s alfa-3s în semințe de in, pune în același teren ca pește sălbatic când apare întrebarea despre îmbunătățirea sănătății inimii. La fel ca și celelalte uleiuri hrănitoare pe care le-am discutat anterior, uleiul de semințe de in, de asemenea, ajută la mobilitatea câinilor artritici și, cu siguranță, ajută la funcționarea rinichiului mai bine prin controlul presiunilor sanguine.
  • Semințe de dovleac și ulei de cânepă: Aveți nevoie să completați acizii grași omega-6 la dieta câinelui de companie? De obicei, proprietarii de câini care hrănesc o dietă de casă preferă uleiurile vegetariene cum ar fi semințele de dovleac și cânepă peste alte surse, cum ar fi uleiul de porumb, uleiul de măsline sau uleiul de șofrănel. Dacă dieta câinelui dvs. nu dispune de grăsimi omega-6, ar putea duce la o dezvoltare slabă în general și poate duce la faptul că sunt brute.

În legătură cu o postare: Ulei de cânepă CBD pentru câini

Dacă dieta animalului dvs. de companie nu are omega-6, poate provoca degenerarea renală și a ficatului. Mai multe semne de deficiență omega-6 includ:

Deși este foarte rar ca câinii să aibă deficiențe omega-6, deoarece alimentele pentru animale de companie conțin deja puțin până la o cantitate mare de grăsimi. Cel mai bine este să oferiți caninilor surse de grăsime pe bază de animale, cum ar fi pește sau ulei de krill. Ei nu pot transforma într-adevăr un omega-3 pe bază de plante în cantități adecvate de EPA și DHA.

Cum să serviți aceste uleiuri sănătoase la canini?

Aceste uleiuri sunt disponibile în borcane sau chiar ca capsule. Problema cu borcane este că, odată ce o deschideți și este dezvăluită aerului, poate deveni acru și învechit. Experții spun că capsulele sunt un pas înainte în acest caz. Le-ai putea hrăni capsule prin piercing-o și strângeți-o pe mâncarea umedă sau pe un tratament. Entuziaștii de câini au ajuns la concluzia că capsulele sunt cele mai consumate din alimente umede.

Ați putea dori, de asemenea: Dog Pill Shooter

Dar depinde și de ceea ce preferă câinele dvs. Canienele cele mai familiare ar fi în jos o capsulă din curiozitatea lor. Cu toate acestea, dacă simțiți că sunt puțin reticenți în a înghiți capsula, amestecați acele uleiuri lichide cu alimentele umede. S-ar putea să se toarnă un pic de ulei peste mâncarea lor uscată.

De ce grăsimea este bună pentru câinele dvs .:

Cu siguranță, există "grăsimi" rele, dar dacă puteți identifica tipul potrivit de grăsime pentru câinele dvs., ar fi extrem de benefic pentru dieta lor. Iată câteva beneficii pe care canina dvs. le-ar experimenta dacă consumă o anumită cantitate limitată de grăsime.

Știți că atunci când vă oferiți caninul cu cantitatea potrivită și tipul de grăsime, ajută la satisfacerea nevoilor lor metabolice. Și nu există nici o îndoială cu privire la modul în care grăsimile sunt importante pentru sănătatea și supraviețuirea lor bună. Propria A Husky? Ei bine, grăsimea este ceea ce ar păstra blănurile, ochii, pielea, stratul, creierul, celulele sanguine și sistemul imunitar toate în formă.

Un alt lucru este că, dacă locuiți într-un climat mai rece, șansele sunt că o cantitate subtilă de grăsime ar fi Păstrați câinele de companie cald și să le furnizeze stamina pentru a se adapta la briza rece. Racing distanțe mai lungi și alergarea /drumeții cu câinele dvs. de companie În zăpadă va deveni atât de distractiv!

Dacă aceste uleiuri au un efect advers asupra câinelui meu?

Nu este o surpriză că excesul de ceva nu ar face rău. În mod similar, prea mult din oricare dintre aceste uleiuri vor cauza creșterea în greutate în canini. O doză mare de ulei ar putea fi cauza pancreatită la câini, mai ales dacă sunt deja supraponderali. Consumul excesiv de petrol poate duce, de asemenea, la o deficiență de vitamina-E dacă nu este suplimentată corect cu o altă vitaminață suplimentară. Un lucru pe care ar trebui să-l aveți grijă, dacă prietenul tău blând a suferit o intervenție chirurgicală în ultimele zile, este posibil să trebuiască să nu mai continuați să le dați ulei de pește, deoarece prelungește timpul necesar pentru coagularea sângelui. În conformitate cu experții, este mai bine să nu mai serviți ulei de pește timp de cel puțin cinci zile înainte și după operație.

Linia de jos

În ultimul timp, a existat o mulțime de confuzie cu privire la această problemă de hrănire a grăsimilor și a uleiurilor prietenului tău blană. Totul a apărut din cauza atât de multe tipuri diferite de grăsimi disponibile în zilele noastre. Și este complet ușor de înțeles dacă sunteți confuz. Ceea ce vă recomandăm este să aflăm mai întâi ce tip și cât de mult de grăsime aveți nevoie pentru a vă oferi câinele.

Oferindu-le carne sau untură pur nu se poate compara cu tipul de alimente junk prelucrate. Cu toate acestea, suplimentarea acizilor grași omega-3 și omega-6 sunt un alt scenariu. Dacă vă gândiți că câinele dvs. ar putea avea o insuficiență renală, problemele pancreatice sau daune hepatice, nu va avea loc deloc dacă nu exagerați niciunul dintre acești acizi grași.

Prin urmare, grăsimile și uleiurile alimentare cu moderatie. Pancreatita este cea mai mare preocupare atunci când hrăniți grăsimile câinelui dvs. În afară de asta, ești bine să mergi cu orice tip de grăsime pe care credeți că este bun pentru micul tău (cu excepția alimentelor prelucrate).

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt grăsimi și uleiuri bune pentru câini? Tot ce trebuie să știți