Cum să-ți pui câinele pe o dietă

Cum să-ți pui câinele pe o dietă

Cea mai importantă considerație este dacă aveți nevoie să vă puneți câinele pe o dietă! Aruncați o privire la câinele dvs. de sus; ar trebui să puteți vedea că merge în locul în care talia ar trebui să fie (între coaste și șolduri). Simțiți-vă de-a lungul coloanei vertebrale și coastelor câinelui, ar trebui să le puteți simți dacă sunt greu de simțit atunci el poartă prea multă greutate.

Uită-te la câinele tău din partea când se ridică, stomacul ei nu ar trebui să se prăbușească, asta e un alt semn că poartă prea multă greutate. Dacă nu sunteți sigur cât de mult ar trebui să cântărească în mod ideal câinele dvs. verificați informațiile pentru rasa dvs. specială sau vizitați veterinarul dvs.

câine pe o dietă

Ce pot face dacă câinele meu este supraponderal?

Gândiți-vă de ce câinele dvs. este supraponderal, neuterizarea poate provoca modificarea metabolismului câinelui, unele afecțiuni medicale sau medicamente pot provoca o câine pentru a câștiga greutate, sau poate pur și simplu să mănânce prea mult și / pr, fără a obține suficient exercițiu. Ca întotdeauna, dacă este cazul, verificați-vă cu VET, astfel încât orice condiții medicale care stau la baza pot fi verificate.

Dacă câinele dvs. are vreo problemă de sănătate particulară, va trebui să discutați un regim adecvat de pierdere în greutate / exercițiu cu VET pentru a vă asigura bunăstarea generală a câinelui dvs.

  • Efectuați cât de mult câinele dvs. cântărește acasă
  • Purtând câinele dvs. să vă cântărească pe o scară de baie, luați o notă de greutate
  • Cântărește-te notați greutatea
  • Scaderea greutății dvs. de la greutatea combinată a dvs. și a câinelui dvs
  • Restul este greutatea câinelui tău

Odată ce ați stabilit că câinele dvs. este supraponderal și că nu există probleme medicale subiacente, există lucruri simple pe care le puteți face pentru a-l ajuta să piardă excesul de greutate și să devină mai sănătoși.

Ați putea dori, de asemenea: Scale de animale de companie

Hrănirea câinelui

Opriți-vă să vă dați resturile de mâncare pentru câini, fie de la farfurie, fie lăsându-i să mănânce alimente care cade din masă sau de la suprafețele de lucru de bucătărie. Tăiați-vă pe tratarea câinilor. Taiați treptat numărul în jumătate și apoi în jumătate, sau schimbați-le pentru tratamente mai sănătoase, cum ar fi:

  • Morcov
  • Fasole verde
  • Torturi de orez

Reduceți dimensiunea porțiunii pe care o dați câinelui. Cele mai multe etichete de hrană pentru câini vă vor spune dimensiunea corectă a porțiunii pentru greutatea câinelui (fie pe masă, fie pe zi). Asigurați-vă că cântărește această sumă (alegeți cea mai mică dimensiune a porțiunii pentru dimensiunea câinelui) și doar hrăniți-le.

Alegeți o mâncare de câine special concepută pentru a vă ajuta câinele să piardă în greutate și să le hrănească conform instrucțiunilor pachetului.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru pierderea în greutate

Odată ce știți cât de mult ar trebui să mănânci câinele dvs. în fiecare zi, această sumă într-un număr mai mare de mese mai mici pe zi, astfel încât câinele dvs. să mențină un nivel mai bun al zahărului din sânge pentru perioade mai lungi de timp. Acest lucru vă ajută să încurajați corpul câinelui dvs. să nu stocheze grăsime.

Chiar dacă tu ești hrănirea câinelui Dimensiunea corectă a porțiunii, este posibil să doriți să luați castronul după 15 minute și să nu faceți disponibil până la următoarea mese. Câinii nu sunt foarte buni la autoreglementarea și, dacă alimentele sunt disponibile, ei o vor mânca dacă sunt foame sau nu. Atâta timp cât apa este întotdeauna disponibilă, vor fi bine până la următoarea masă.

Exercițiu

În același timp cu a vă uita la mâncarea câinelui dvs., trebuie să vă luați în considerare și să vă ridicați exercițiul. Verificați cantitatea și intensitatea Exercitați câinele dvs. ar trebui să primească și asigurați-vă că le oferiți ocazia de a obține ceea ce au nevoie.

Exercitarea nu numai că arde calorii, dar ajută și la suprimarea și apetitul. Încercați să adăugați o plimbare suplimentară în ziua câinelui sau să construiți intensitatea plimbări curente prin accelerarea pentru unele părți ale acesteia. Luați o minge sau o frisbee cu dvs. și să vă încurajați câinele să plătească jignire și să alerge și să alerge și să jucând fetch. Scopul de a obține câinele dvs. într-adevăr activ timp de 10 până la 15 minute de două ori pe zi.

Ați putea dori, de asemenea: Mașini automate de preluare

câine supraponderal

Odată ce câinele dvs. este la o greutate sănătoasă

O pierdere lentă și constantă în greutate pe o perioadă rezonabilă de timp va asigura rezultate bune, dar un câine odată supraponderală este probabil să pună greutatea din nou mai ușor, deci trebuie să vă asigurați că păstrați un ochi asupra greutății câinelui dvs. Nu alunecați înapoi în regimul care a făcut câinele supraponderal în primul rând:

  • Mențineți plimbări și activități fizice regulate
  • Creșterea consumului de alimente la 10% până la 15% mai mult decât în ​​timpul pierderii în greutate

rezumat

Ajutând câinele dvs. supraponderal să piardă în greutate, într-adevăr, se reduce la fel ca și cum ați pierde în greutate:

  • Mănâncă mai puțin
  • Mănâncă alimente concepute pentru a vă ajuta pierdere în greutate
  • Tăiați sau tăiați gustări
  • Exerseaza mai mult
  • Ține departe de progres

Mențineți pierderea în greutate odată ce câinele dvs. a atins greutatea țintă, continuând să mănânce sănătos și să păstreze activ.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți pui câinele pe o dietă