Cum să faci un câine câștigă în greutate calea sănătoasă

Dacă câinele dvs. trebuie să câștige câteva kilograme, Creșterea aportului de grăsimi sau pur și simplu hrănirea de porții mai mari nu este întotdeauna cea mai sănătoasă modalitate de a face acest lucru. Nu doriți ca animalul dvs. să se împacheteze pe grăsimi suplimentare, deoarece ar fi foarte nesănătoasă. Dacă vrei să știi Cum să faci o greutate de câștig pentru câini Calea sănătoasă, acest articol vă va spune ce trebuie să știți.

Pur și simplu câștigarea de grăsimi suplimentare nu este sănătoasă, astfel încât creșterea carbohidratului și a consumului de proteine ​​sunt, de asemenea, foarte importante. Este crucial că lucrați cu un medic veterinar atunci când învățați cum să faceți o greutate de câștig pentru câini. Trebuie să vă asigurați că creșterea în greutate este sănătoasă și că Pooch nu pierde în greutate din cauza unei probleme de sănătate.

În majoritatea cazurilor, câinii subponderali sunt mult mai puțin frecvenți decât câinii supraponderali sau obezi. Cu toate acestea, câinii care sunt subponderali în funcție de Scorul de stare a corpului Wsava (PDF) sau diagrama de stare a corpului (JPG) este considerată nesănătoasă și care are nevoie de ajutor pentru a câștiga greutate. Urmăriți videoclipul de mai sus sau vedeți cele mai bune sfaturi despre cum să faceți o greutate de câștig pentru câini în mod sănătos mai jos.

De asemenea, citiți: 8 suplimente de câștig pentru câini

Cum să faci o greutate de câștig pentru câini

Cum să faci o greutate de câștig pentru câini

Cum să știți dacă câinele dvs. este subponderal

Cel mai evident semn că câinele dvs. este subponderal este dimensiunea corpului, forma și starea. Nu este întotdeauna ușor să pierdeți în greutate pierderea în greutate la câini, deoarece se întâmplă adesea treptat, cu mici schimbări în timp, dar folosind diagrama de scor de stare a corpului de mai jos vă poate ajuta să decideți dacă aveți nevoie să învățați cum să faceți o greutate a câștigului câinelui:

Scorul de scor de stare a corpului câinelui (BCS)După cum este indicat în diagrama de mai sus, verificați dacă câinele dvs. are o greutate sănătoasă, atingându-l pe laturile sale. Dacă câinele dvs. are o greutate sănătoasă, vă veți simți coastele împreună cu un strat subțire de grăsime peste ele. Câinii subponderali nu au nici o umplutură între coaste și piele.

Un alt test este să stai deasupra câinelui tău și să te uiți în jos. Dacă vedeți o figură vizibilă de hârtie în loc de o indentare de talie definită, câinele dvs. este probabil subponderal. Luați câinele la veterinar pentru a fi sigur și pentru o ajustare alimentară.

Cum să faci o greutate de câștig pentru câini

Odată ce ați văzut medicul veterinar și ați exclus orice probleme de sănătate, puteți începe să lucrați la modul de a face o greutate de câștig pentru câini. VET dvs. va recomanda probabil schimbări dietetice, cum ar fi adăugarea mai multor calorii la dieta animalului tău.

Puteți crește doar porțiunile de masă pentru a adăuga calorii sau pentru a include tratamente suplimentare sau toppers de masă. Într-un articol anterior, am împărtășit a Rețetă pentru bile de satin, care sunt recomandate în mod obișnuit de către veterinari ca o mare adăugare la o dietă a câinelui pentru creșterea în greutate.

De asemenea, este posibil să încercați un alt brand sau un tip de hrană pentru câini. Unele kibble de calitate inferioară nu oferă nutrienți adecvați, iar unele alimente sunt formulate pentru anumite tipuri de câini. Dacă hrăniți mâncarea greșită, medicul veterinar vă poate ajuta să găsiți o mâncare care să-și îndeplinească nevoile.

Cum să faci o greutate de câștig pentru câiniDacă sunteți în căutarea unui hrană pentru a vă hrăni pentru a ajuta Fido să câștige câteva kilograme, verificați aceste articole de vârf de câine:

Câinele dvs. poate avea nevoie să câștige în greutate pentru că nu a mâncat. Acest lucru ar putea fi pentru că el se recuperează de la intervenție chirurgicală sau de un prejudiciu. Poate că a trecut peste o boală. Indiferent de cauza, dacă câinele tău are și-a pierdut apetitul, Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta.

Atâta timp cât câinele dvs. a fost eliminat de orice preocupare de sănătate prin veterinarul dvs., puteți încerca să-i faceți mai atrăgătoare. Încercați să amestecați Kibble uscate cu alimente de câine conservate sau adăugând o mică apă pentru a face ca Kibble să fie mai atrăgătoare. De asemenea, ați putea adăuga un bulion de sodiu scăzut la mâncarea pentru a-ți atrage puiul să mănânce.

Monitorizați îndeaproape greutatea câinelui când ați învățat cum să faceți o greutate de câștig pentru câini. Este important să țineți evidența greutății sale pe o zilnic și înregistrați rezultatele într-un jurnal. Acest lucru vă va ajuta să urmăriți dacă eforturile dvs. funcționează sau nu. De asemenea, va fi mai ușor să raportați progresul câinelui dvs. la veterinarul dvs. dacă este scris în jurnal.

Un alt lucru de menționat este un exercițiu adecvat. Mulți proprietari au redus înapoi la exercițiu atunci când încearcă să-și ia măsurile pentru a câștiga greutate. În timp ce exercițiul arde calorii, ajută, de asemenea, să adauge mușchiul și să sporească apetitul câinelui. Din aceste motive, păstrarea unui exercițiu adecvat este o parte importantă a regimentului privind creșterea în greutate.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune alimente pentru câini pentru Pitbulls pentru a câștiga greutate

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Ghidul privind modul de a face un câine câștigă în greutate calea sănătoasă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci un câine câștigă în greutate calea sănătoasă