Cum să vă ajutați pisica să piardă în greutate

Cum să vă ajutați pisica să piardă în greutate

Dacă citiți acest articol, șansele sunt că veterinarul dvs. începe să folosească termeni precum supraponderali sau obezi pentru a descrie prietenul tău felin și încercați să găsiți cum să obțineți o pisică pentru a pierde în greutate. Nu sunteți singuri în acest lucru - sau mai bine, pisica dvs. nu este singură în acest sens. În Statele Unite, se estimează că aproximativ șase din fiecare zece pisici sunt fie obeze, fie au probleme în greutate. Pisicile supraponderale sunt expuse riscului unei nenumărate provocări de sănătate care includ diabetul, problemele legate de inimă, bolile renale și atât de multe altele. În acest articol, vom trece prin câteva moduri simple de a vă ajuta pisica să piardă în greutate.

Ați putea dori, de asemenea: Cat alimente pentru boala renală

Grăsime pisică stând

Setați un obiectiv de pierdere în greutate

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să setați un obiectiv de pierdere în greutate. Acest lucru înseamnă a seta un anumit Greutate țintă pentru pisica ta. Înainte de a putea face acest lucru, trebuie să știți exact cât de mult bătăi prietenul tău de feline cântărește în acest moment înainte de a decide ce este greutatea sa sănătoasă ar trebui să fie. Puteți căuta întotdeauna asistența medicului veterinar în obținerea scorului actual al corpului corpului dvs. înainte de a decide care ar trebui să fie greutatea sa sănătoasă. Odată ce ați decis cu privire la greutatea ideală, utilizați-o ca standard pentru a urmări progresul pisicii dvs. Asigurați-vă întotdeauna să vă cântăriți pisica o dată în fiecare săptămână pentru a urmări progresul. Puteți utiliza o scară simplă pentru baie în acest scop. Tot ce trebuie să faceți este să stați mai întâi pe ea și să vă verificați greutatea proprie, apoi să o țineți pe ea în timp ce țineți pisica. Scăpați greutatea din greutatea totală.

Hrăniți mai puțin calorii

În acest stadiu, calorii nu sunt cei mai buni prieteni ai pisicilor. La fel ca oamenii, prietenii noștri felini trebuie să aibă o reducere în consumul lor de calorii dacă trebuie să facă progrese în vărsarea de lire sterline. Un lucru major pe care îl veți observa despre obezi sau Pisicile supraponderale este faptul că ei nu au o mulțime de auto-reținere atunci când vine vorba de mâncare. Cu cât hrănești mai mult o pisică supraponderală, cu atât mai mult va mânca. Și mai multe calorii pe care le serviți, cu atât mai multe calorii pe care le va consuma. Acordați atenție conținutului de calorii din mesele pe care le dați pisicii. Încercați să calculați câte calorii sunt conținute în fiecare servire și căutați alternative mai sănătoase. Dar trebuie să vă consultați cu veterinarul dvs. pentru a vă oferi lumina verde cu privire la ceea ce alternative mai sănătoase sunt cele mai bune pentru pisica dvs. De asemenea, afișați calculul VET de câte calorii sunt conținute în mâncarea pisicii dvs. pentru fiecare servire. Veterinarul dvs. vă va ajuta să vă cartografiați un plan sigur de pierdere în greutate.

Opțiunea conservată

O alternativă la alimentele de pisică de înaltă calorii este conservată de produse alimentare. Când comparați mâncarea de pisică conservată la aceeași cantitate de kible uscate, veți observa că alimente cu conserve umede purtați întotdeauna mai puține cantități de calorii. În plus, conținutul crescut de apă pe care alimentele conserve de pisică conserve permite ca pisica ta să se simtă plină fără a mânca prea mult. Acest lucru este esențial pentru a ajuta prietenul tău felier să scape de o greutate suplimentară. Astfel, conserve alimente de pisică umedă este una dintre cele mai ușoare căi de a împiedica pisica dvs. să consume mai multe calorii și să se îmbrace pe greutatea suplimentară. Mai mult, acest lucru va funcționa foarte bine pe pisicile care par să ceară întotdeauna pentru mai multe alimente. Conservele de pisică conserve este de obicei foarte bogată în proteine ​​de înaltă calitate. Proteina are, de asemenea, avantajul suplimentar de a face ca pisica ta să se simtă plină fără a consuma prea mult.

Pune-ți pisica pe o dietă

Pisicile care sunt doar o mică supraponderală pot pur și simplu la greutatea suplimentară cu opțiunile menționate mai sus. Dar dacă pisica dvs. este foarte supraponderală, atunci trebuie să optați pentru un plan de dietă CAT. Din nou, veți avea nevoie de contribuția medicului veterinar pentru a vă asigura că faceți ceea ce faceți bine. Dacă vă întrebați cum să vă puneți pisica pe o dietă, vorbiți mai întâi cu VET local, deoarece vă vor ajuta să trageți un plan sigur și eficient pe baza informațiilor pe care le dați și examinările pe care le conduc pe pisica dvs. Și întotdeauna lipiți de direcțiile pe care le dau. VET dvs. va desena doze specifice de alimente pentru pisici pentru fiecare zi cu măsurători specifice. Este important să rămâneți la acele măsurători fără a le modifica. În funcție de cât de gravă este problema de greutate a pisicii dvs., este posibil să fiți prescrise unele suplimente de pierdere în greutate. Un lucru pe care nu ar trebui să-l faceți atunci când pisica dvs. este pe un plan de dietă este de a le oferi tratamente. Acest lucru nu va ajuta situația. De fapt, în majoritatea cazurilor, prea multe tratamente au fost considerate a fi principalul motiv din spatele creșterii în greutate nesănătoasă. Astfel, dacă pisica dvs. este pe o dietă, puneți tratamentele departe.

Ați putea dori, de asemenea: Alimente pentru pisici pentru pierderea în greutate

Crește activitatea

În timp ce totul a menționat până acum va funcționa perfect pentru a vă ajuta pisica să piardă în greutate, trebuie să măriți activitatea fizică a pisicii. Unul dintre motivele pentru care pisicile au pus o greutate suplimentară este că ei nu ard energia pe care o primesc de la mesele lor. De asemenea, în timp ce dieta de scădere în greutate și suplimentele vă vor ajuta pisica să piardă în greutate, nimic nu va ajuta la stimularea metabolismului său mai bine decât o anumită activitate. O playtime simplă nu este suficientă. Trebuie să te ridici și să te duci cu pisica ta pentru plimbări și exerciții fizice. Pentru a spori dorința pisicii dvs. de activitate, începeți prin introducerea unor jucării distractive care necesită în mișcare. Există nenumărate opțiuni de a alege, cum ar fi pene Jucarii de pisici și indicatoare laser. Acestea sunt opțiuni foarte bune pentru pisici care nu doresc să meargă afară. Dar dacă pisica ta nu vă deranjează să se îndrepte, apoi du-te pentru plimbări scurte în jurul casei sau investiți într-o bandă de alergare pentru pisici.

Fat negru pisică

A rezuma

Deci, sperăm acum știți ce să faceți dacă încercați să vă dați seama cum să faceți o pisică să piardă în greutate. Asigurați-vă că pisica dvs. este întotdeauna în greutate sănătoasă, este una dintre numeroasele modalități de a avea grijă de prietenul tău felin. Când se îmbarcă într-o călătorie de scădere în greutate, vizitele frecvente la VET sunt foarte importante, deoarece veți avea nevoie de toate ajutoarele profesionale pe care le puteți obține. Și, trebuie să rămâi angajat în sarcină, deoarece greutatea pierde nu se va întâmpla peste noapte.

Consultați articolul nostru privind: De ce pisicile își dau mâncarea departe de boluri?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă ajutați pisica să piardă în greutate