Cum să puneți greutatea pe un câine rapid?

Cum să puneți greutatea pe un câine rapid?

O chestiune foarte comună a crescătorilor de câini are câini subponderali sau subnutriți. Evident, nu este niciodată consecința dorită, dar se întâmplă și există modalități de a pune greutatea pe câinele dvs. rapid. Unele sunt sănătoase și detaliate aici, unele trebuie evitate.

În acest articol, suntem enumerați crescătorii cauzelor care declanșează o pierdere gravă în greutate, dar vă oferă, de asemenea, soluția pentru a vă asigura că corpul câinelui se întoarce la o formă sănătoasă. În cele din urmă, am aruncat un mare infografic la ecartament vizual cât de subponderală este câinele tău.

Cauze comune pentru câinii subponderali

Iată cele mai frecvente 6 motive de pierdere în greutate Câini de reproducție și puii.

Femele însărcinate

Puii în creștere iau o mulțime de substanțe nutritive de la Dambile gravide. Fără o creștere a caloriilor, pierderea în greutate este inevitabilă.

În primele două trimestre, este esențial ca câinele dvs. să piardă în greutate. Este la fel de important ca câinele dvs. să nu devină supraponderal sau obez în timpul primului și al doilea trimestru. Scăderea sau creșterea consumului de calorii pe un ca bază necesară în această perioadă.

În timpul celui de-al treilea trimestru, cerințele nutriționale ale barajului sunt cele mai mari. Greutatea barajului ar trebui să crească cu 15-20% în acest timp. Acest lucru se va asigura că menține o greutate corporală opțională după naștere.

În timpul sarcinii, este dificil pentru barajul să consume cantități mari de alimente Deoarece există spațiu limitat. Suplimentele lichide de înaltă calorii precum Miracle VET sunt soluția ideală.

Femele care alăptează

Datorită cererii de lactație, mamele care alăptează necesită și mai nutrienți decât câinii în creștere. Acesta este momentul în care deficiențele nutriționale sunt cel mai probabil să apară. Este vital ca ei să consume un număr semnificativ mai mare de calorii în acest timp.

Șuruburi de reproducere

În timpul reproducerii, este obișnuit ca câinii de sex masculin să se fixeze pe femeie și să nu mai mănânce complet. O soluție ușoară adaugă veterinar miracol în apa lor. Le va oferi energia și caloriile necesare în timpul reproducerii și le împiedică să piardă cantități excesive de greutate.

subponderali-femele-femele
Sarcina și cățelele care alăptează se hrănesc cu o întreagă familie, nu doar în sine. Din păcate, ei tind să piardă apetitul din cauza oboselii, așa că asigurați-vă că sunt hrăniți suficient.

Maladie

Câinii care se recuperează de la o boală, cum ar fi PARVO, Adenovirus, Leptospiroză și Distemper, vor experimenta un anumit nivel de scădere în greutate.

Paraziți vierme

Aproape fiecare câine a contractat un parazit de vierme la un moment dat în viața sa. Acestea includ cârlige, viermi rotunzi, viermi și viermi. Cea mai obișnuită cauză este de la mama care trece în viermi rotunzi la puști, în timp ce ei încă în corpul ei. Viermii rotunzi se pot dezvolta, de asemenea, într-un catelus după naștere când puii beau larve de vierme (tineri viermi) în laptele matern.

Câini prea activi

Orice câine care este prea activ și arzând mai multe calorii decât consumarea va avea experiență în greutate. Acest lucru poate fi ușor împiedicat sau rezolvat prin creșterea aportului de calorii.

Cum să puneți greutatea pe un câine rapid

MIRACUL GRESTION Supliment de câini
Miracle VET conține peste 32 de vitamine cheie, minerale și nutrienți.

Dacă câinele dvs. se confruntă cu pierderea în greutate din oricare dintre problemele menționate mai sus, există o soluție ușoară - Miracle Vet.

Miracle Vet este a Supliment lichid de înaltă calorii care adaugă rapid o greutate sănătoasă. Doar 16 oz. din Miracle Vet conține 2.400 de calorii. 2080 dintre aceste calorii sunt din grăsime.

Ea vine într-o formă delicioasă delicioasă delicioasă. Poate fi hrănit pentru câini care utilizează un picper (pentru câinii care nu doresc sau nu pot mânca alimente solide), adăugate la apa câinelui sau amestecat cu orice alimente.

Rezultatele sunt văzute în doar 72 de ore. Este sigur să se hrănească pe tot parcursul anului și oferă câinilor nutrienți suplimentari de care au nevoie pentru a menține o greutate sănătoasă. De asemenea, conține 23 de ingrediente suplimentare care promovează o sănătate mai bună.

De ce alegerea miracolului veterinar?

cele mai sănătoase Greutate Gratar pentru câini la magazin: Numărul un ingredient din Miracle Vet este ulei de pește gras. Uleiul de pește este sigur, sănătos și are tone de valoare nutrițională.

Alte produse utilizează ulei vegetal sau chiar mai rău, ulei de soia. Aceste ingrediente nu sunt doar nesănătoase pentru câini, dar oferă, de asemenea, o valoare nutrițională foarte mică.

  • Mai multe calorii din grăsime: Nici un alt produs din lume nu conține mai multe calorii din grăsimi.
  • Complet natural: Nu arome artificiale, culori sau conservanți.
  • Doctor formulat: VET miracol a fost formulat de un pH.D. Doctor în domeniul științelor alimentare, biochimie și cu peste 30 de ani de experiență în industrie.
  • Ingrediente mai bune: VET miracol utilizează izolarea proteinelor din zer ca sursă de proteină. Articolul de izolare a proteinei din zer are cea mai mare evaluare a valorii biologice din orice sursă de proteine ​​din lume.

Obțineți mai multe detalii despre Miracle Vet

Este câinele meu subponderal?

Puteți determina dacă câinele dvs. este sub sau supraponderal utilizând Graficul scorului de greutate de mai jos. Dacă câinele dvs. este subponderal sau subnutriți, puteți crește aportul de calorii cu Miracle Vet.

Diagrama de greutate a câinilor Determinați Miraclevet
Infographic: Verificați dacă câinele dvs. este subponderal utilizând această diagramă.

Datorită lui Miraclevet pentru a ne oferi acest conținut și unele produse pentru revizuirea noastră.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să puneți greutatea pe un câine rapid?