Puppy sleeping training: cum să-ți aduci catelul să doarmă noaptea

Puppy Sleeping Training: Cum să-ți aduci catelul să doarmă noaptea

Adoptarea unui catelus este ca și cum ați fi un nou părinte în multe feluri. Și în timp ce există o mulțime de bucurie, există și mai mult de câteva provocări. Unul dintre principalele obstacole pentru a depăși este obținerea micuțului tău să doarmă noaptea. Faceți lucrurile potrivite mai devreme și veți salva multe ore fără somn în viitor. Ta Puppy are nevoie de o mulțime de somn pentru început. De fapt, oriunde între 18 și 20 de ore este perfect normal. Desigur, nu toate acestea vor avea loc pe timp de noapte. Catelul tău va trebui să ia multe NAP pe tot parcursul zilei.

Din păcate, programele de somn uman și catelus nu se aliniază. Deci, am compilat o listă de vârfuri de top despre formarea somnului catelus.

Catelus pe o pernă

Importanța somnului

Somnul este vital pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă a catelului dvs. Contribuie la dezvoltarea sistemului nervos central, precum și la sistem imunitar, mușchii și creierul. S-ar putea să fiți surprins de cât de mult trebuie să dormi noul dvs. catelus, dar acest lucru începe treptat să scadă când îmbătrânesc. Ceasul intern al catelusilor este total diferit de al nostru, si nu are nici un rost in încercarea de a le pastra cand sunt gata sa doarme. Vă puteți aștepta mai multe NAP pe parcursul zilei, împreună cu somnul mare pe timp de noapte, pe care trebuie să-l folosiți.

Cum să dormi un cățeluș la somn

Creați un mediu frumos de dormit

Pentru mulți dintre noi, avem nevoie de tot ce trebuie să fim imediat înainte de a fi capabili să dormim să dormim. Același lucru este valabil și pentru poochia ta. Și în timp ce poate fi obiectivul eventual de a vă avea câine dorm în pat cu tine, Pentru a începe cu, este mai bine ca ei să doarmă într-o Crăciun de câine. Acest lucru se datorează faptului că catelul dvs. nu va putea să-și controleze obiceiurile de baie prin noaptea și nu doriți să vă treziți cu surprize neplăcute în pat cu dvs! În timp ce poate fi o cutie, încă mai aveți nevoie să fie un loc confortabil de a dormi. Liniați-l cu o mulțime de prosoape pufoase și pături. Pentru puii tineri, poate doriți să mergeți pentru opțiunile impermeabile care sunt mai ușor de curățat.

În legătură cu o postare: Pături de câine

Dacă alegeți Catedra de formare un catelus Noaptea, încă mai trebuie să te trezești în noapte, pe măsură ce veziculele lui Puppy nu sunt construite pentru a dura mai mult de câteva ore. Ca regulă generală de degetul mare, un catelus își poate ține vezica urinară pentru cât de multe ore sunt luni. Când vă luați câinele pentru o pauză de pottilă, fiți atenți la obținerea supraexpodării. În caz contrar, vor dori să joace și veți fi păstrați în mijlocul nopții pentru mult mai mult.

Nu renunta la cerșarea puilor

Când catelul dvs. începe să formeze o legătură puternică cu dvs., ar putea să vă spună acest lucru pentru a petrece noaptea în patul tău. Dar dacă renunțați la cerșind și învârtiți de câteva ori, este mai probabil ca pupa voastră să se culce cu voi pentru totdeauna. Dacă ați făcut deja această alegere, este bine, dar dacă doriți ca câinele dvs. să doarmă în patul propriu, trebuie să stabiliți obiceiuri bune cât mai curând posibil.

Lăsați câinele să se culce neîntemeiat

În timp ce ar putea fi tentant să lăsați catelul dvs. să doarmă în poala ta tot timpul, dacă se obișnuiesc cu asta, ei ar putea să fie greu să doarmă altfel. Cel mai bine este să vă lăsați câinele la propriile lor dispozitive atunci când sunt adormiți, dar când par să fie obosiți, ați putea duce la patul lor pentru a stabili acest mediu de dormit regulat. Țineți minte că puii au nevoie de multe ore de somn în fiecare zi și nu numai că vor dormi noaptea. Un minut s-ar putea rupe în jurul casei, în timp ce următorii se vor arunca brusc la țara din Nord!

Câine dormind pe canapea

Dă-ți câine o mulțime de exerciții fizice

Puii vor găsi mult mai ușor să doarmă ca la sfârșitul unei zile lungi dacă sunt epuizate. Chiar dacă catelul dvs. nu este permis din casă, deoarece nu au fost complet vaccinate, trebuie încă să oferiți suficientă stimulare mentală și fizică. Dacă aveți o curte închisă, acest lucru oferă, de asemenea, un spațiu mare în care puteți da micului dvs. Pooch un antrenament. Să investească într-o serie de jucării și să le rotească în mod regulat pentru a ține interesul puilor. Lucrați împreună cu privire la unele exerciții de formare de bază împreună. Începeți să vă folosiți câinele să meargă pe o lesă. Utilizați jucăriile de puzzle la Angajați creierul câinelui în timp ce își urmăresc tratatele, mai degrabă decât să le ofere doar fără efort. O combinație a tuturor acestor lucruri va lăsa câinele dvs. epuizat atunci când vine vorba de culcare - și sunt mult mai probabil să poată obține cele patruzeci de zăpadă.

Cu toate acestea, există un astfel de lucru ca să vă lăsați câinele să se plătească. Dacă puiul dvs. este suprasolicitat, acest lucru poate duce la hiperactivitate și o pierdere de auto-control. Câinii care nu învață niciodată să se calmeze sunt, de asemenea, mai probabil să sufere de probleme comune și de inimă. Câteva semne că câinele dvs. este plătit, includeți că au căscat o mulțime, sniffing la sol, Pantaling excesiv sau linge de buze, sete mare și gâfâie.

Creați o rutină de culcare

O rutină de culcare este o modalitate excelentă de a pregăti catelul dvs. pentru a merge la culcare. Câinii sunt creaturi de obicei și dacă știu că același lucru se va întâmpla în fiecare noapte, este mult mai probabil ca ei să se deterioreze la momentul potrivit. Ați putea începe să le oferiți gustul final al zilei. Apoi, câteva minute de joc, înainte de a da finală Potty Break. Le puteți duce apoi la cutia lor folosind o jucărie iubită. Faceți mediul de dormit și mai plăcut prin diminuarea luminilor și punerea pe unii Muzică ușoară. Acesta este doar un exemplu de o posibilă de rutină, dar oricare ar fi una pe care o alegeți, trebuie să fiți consecvenți. În caz contrar, câinele dvs. nu va primi mesajul că este timpul pentru pat. Scopul final este ca câinele dvs. să nu se topească numai la culcare, ci pentru ca ei să devină entuziasmați despre asta.

Ține-te calm

Încercarea de a-ți face ca catelul să doarmă prin noapte, va prezenta o tulpină majoră și pe propria gospodărie, așa că trebuie să fii pregătit pentru asta. În timp ce poate fi dificil, trebuie să fiți atenți la răspunsul la câinele tău plâns de ei de fiecare dată. În caz contrar, ei vor recunoaște că aceasta este o modalitate de a vă atrage atenția și de a continua acest obicei enervant. Este posibil să trebuiască să obțineți câteva lucruri pentru a vă ajuta să dormiți în noaptea, cum ar fi dopurile de urechi sau cu o mașină de zgomot alb. Ați putea păstra calmul câinelui prin păstrarea lor în dormitorul dvs., deoarece știu că sunteți acolo și este mai puțin probabil să virați.

Când sunteți lipsită de somn, este mai probabil că veți reacționa furios față de câinele dvs. Dar ar trebui să evitați să strigați, deoarece acest lucru ar putea să vă supărați catelul și să afecteze legătura viitoare dintre voi doi. La urma urmei, nu vrei să-ți înveți câinele să-ți fie frică de tine.

Înțelegeți termenul "dormit prin noapte"

Dacă sunteți obișnuiți să dormiți târziu, este posibil să trebuiască să vă ajustați așteptările când obțineți un nou catelus. Cât de mult dormi puiul noaptea? Este posibil să găsiți că câinele dvs. mic este reîmprospătat și plin de fasole la o oră ungodly! Trezirea cu pooch-ul dvs. pentru a le scoate pentru o pauză de potty și a le arăta o dragoste și atenția este o parte perfect normală de a fi proprietar de câine. În timp, în timp ce cresc, câinele dvs. ar trebui să înceapă să doarmă puțin mai târziu. De-a lungul timpului, puteți începe să vă dați câinelui un spațiu mai mare în care pot merge la baie fără să vă trezească.

Puppy dormit

Gândurile finale

Formarea catelusului dvs. pentru a dormi prin noapte poate fi o sarcină lungă și consumatoare de timp, dar este una pe care un nou proprietar de câine va trebui să treacă. Trebuie să fii pregătit să te ocupi de ea în cel mai bun mod posibil. Aceasta înseamnă a crea mediul de dormit corect pentru pooch-ul tău, obținându-i gata pentru pat în fiecare noapte și asigurându-se că au suficientă stimulare mentală și fizică în timpul zilei. De asemenea, înseamnă pregătirea pentru nopțile de somn întrerupt. Dar prietenul tău cu patru picioare merită, la urma urmei!

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Câine de păr de păr
Încălzite paturi de câine
Scaune cu rotile pentru câini
Porțile de câine
Câine de pungi de câine
Câștiguri de câine ridicate
Pămpi pentru câini
Scări de câine pentru pat
Paturi de câine lavabile
Paturi de câine ortopedice

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy sleeping training: cum să-ți aduci catelul să doarmă noaptea