Cum să vă opriți pisica de a te trezi noaptea

Pisica neagra se apropie de proprietarul de dormit in pat

Pisica ta te trezeste in mod constant pe timp de noapte, jucand pe pat, lobby pentru a fi hrăniți sau solicitarea timpului înghesuit când tot ce doriți să faceți este să dormiți?

Somnul tău bun de noapte este extrem de important pentru sănătatea ta și nu ar trebui să fie întreruptă de pisicile tale. Poate fi și mai rău pentru persoanele cu tulburări de somn, care pot avea probleme să se întoarcă la culcare după ce au fost trezite de o pisică exigentă.

Nu este nevoie să suferiți de privarea de somn legată de pisici, deși. Dacă medicamentele sau mijloacele de somn farmaceutic nu sunt o opțiune pentru dvs., experimentați cu una sau mai multe tactici încercate și adevărate pentru a obține un somn complet de noapte și încă dau pisicilor tăi Atenţie Seamănă.

01 din 03

De ce pisica ta te trezeste noaptea?

În habitatele lor naturale, pisicile sunt creaturi nocturne. Ei dorm aproape toată ziua și joacă sau vânează toată noaptea. Există câteva motive pentru care pisicile dvs. ar putea fi solicitat să vă trezească în moartea nopții.

  • Este posibil să nu primească suficientă stimulare, îmbogățire și exerciții în timpul perioadelor sale active, așa că în timp ce începeți să adormiți, pisica dvs. poate fi complet trează și căutați Joaca.
  • Dacă pisica dvs. își petrece cea mai mare parte a timpului său activ acasă în timp ce sunteți la serviciu sau în altă parte, poate fi plictisit și căutați o companie.
  • Kitty-ul tău este foame, însetat sau dorește o gustare la miezul nopții sau un tratament special.
  • Programul pisicii tale nu mai este sincronizat cu a ta.
  • Lenjeria de pisici sau litterpanul a fost deranjat.

Ia notă dacă pisica ta este veche și / sau friskiness de noapte este un comportament nou sau neobișnuit. Ori de câte ori pisica ta prezintă comportament, se trezește noaptea fără niciun motiv, pare să fie bolnav sau afișează alte simptome pe care le este bolnav, Verificați cu dvs veterinar imediat.

Bordurile neobișnuite de somn întrerupte pot fi un semn de boală, variind de la o durere de dinți la ceva și mai serios artrită, hipertiroidism, sau tensiune arterială ridicată.

  • 02 din 03

    Cum să-ți oprești pisica să te trezească

    Există o serie de tehnici pe care le puteți încerca să vă antrenați (sau să vă recalificați) că pisica dvs. să nu vă trezească noaptea. Unii vor necesita unele modificări de comportament pe partea proprietarilor de animale de companie, deci asigurați-vă că toți membrii familiei sunt la bord cu modificările. Înainte de a vă culca, decideți cum veți reacționa la pisica voastră. Mijlocul nopții nu este cel mai bun moment pentru a lua o decizie.

  • Ajutați-vă pisica să-și reajunțe ceasul intern prin programarea unei perioade interactive de joc de o oră de aproximativ o oră înainte de culcare. Urmați sesiunea de redare cu o gustare ușoară a pisicilor, cum ar fi un mic tratat, care ar trebui să lase pisica dvs. să nu se pescuiească pentru alimente în mijlocul nopții.
  • Dacă pisica ta te trezește oricum, ignorați-o. După ce ați încercat de câteva ori, pisica voastră va învăța că nu este atenția pe care o dorește de la dvs. și vă poate lăsa singură.
  • Dacă aveți o tulburare de somn, este mai bună să vă încurajați niciodată pisica să doarmă pe patul dvs. Aceasta înseamnă a face în permanență dormitorul dvs. în permanență. Dați pisicii dvs. un pat de pisică confortabil într-o cameră de rezervă, un colț al camerei de zi (cu un ecran pentru confidențialitate) sau chiar o baie. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă oriunde pisica este păstrată noaptea că are acces la apă și litterpan. Încercați să frecați A pic de catnip pe pat inițial pentru a încuraja pisica să o folosească.
  • O singură pisică se poate plictisi cu ușurință când este acasă singură toată ziua și se poate aștepta ca însoțitorul său uman să ofere atenție noaptea. O a doua pisică poate oferi companionat în timpul zilei și poate diminua acele cerințe nocturne să te trezească pentru joc. Acest lucru este valabil mai ales pentru pisoi, care au mult mai multă energie pentru a arde în timpul primului an de creștere. Doi pisoi sunt aproape întotdeauna mai buni decât unul și adesea este un moment minunat pentru a fi introduși.Selectarea unei a doua pisici adulte pentru casa dvs. pentru a vă face împreună cu prima pisică pentru adulți poate fi foarte dificilă și ar trebui făcută cu atenție, astfel încât pisica inițială să aibă un tovarăș care nu provoacă stres sau invers.
  • Dacă pisica dvs. întrerupe somnul devreme dimineața pentru a căuta micul dejun, evitați hrănirea la momentul cererii sau va continua să vă trezească mai devreme. Având o zonă sigură, desemnată, cum ar fi un dormitor de rezervă în care pisica dvs. poate dormi, mânca și bea și potty care nu este în dormitorul tău, poate fi de ajutor pentru programul tău de somn și relația cu pisica ta.
  • Pisicile nu-i plac surprizele și sunt cele mai fericite atunci când gospodăria lor se învârte în jurul unui program previzibil. Oferind pisicii dvs. un timp stabilit pentru mâncare, exerciții fizice, joc interactiv, îngrijirea și mângâierea va merge mult spre menținerea bunăstării sale și de a vă da un somn bun, în fiecare noapte.
  • 03 din 03

    Pasii urmatori

    Dacă vă aflați trezit de o pisică zgomotoasă sau enervantă, încercați să creați un mediu pașnic pentru a vă ajuta (și pisica dvs.) obțineți un somn odihnitor. Din nou, asigurați-vă că toți membrii familiei sunt conștienți de pașii pe care îi luați. Dacă ignorați pisica, dar altcineva se hrănește în mijlocul nopții, ignorarea nu este nimic.

  • Chiar dacă închideți ușa dormitorului pe pisica voastră, o felină determinată s-ar putea zgâria la ușă pentru o vreme, dar în cele din urmă va renunța și va merge să doarmă, fie să găsească o altă activitate. Puteți ajuta la prevenirea deteriorării ușii fie prin montarea unui tampon vertical de zgârieturi pe ea, tăind în mod regulat unghiile Kitty, fie că aveți veterinarul dvs. se potrivesc pisicii dvs. cu capace de unghii din plastic Ghearele moi.
  • Există un număr de produse comerciale care joacă sunete liniștitoare care vă pot ajuta să dormiți (cu pisica dvs. pe cealaltă parte a ușii). Puteți selecta din sunetele de păsări, sunetele oceanului sau cascadei sau doar zgomotul alb. Căștile sau căștile vor ajuta la amplificarea și îmbunătățirea efectelor de inducere a somnului.
  • Încercați să împiedicați acele companii, Biting Atacurile asupra degetelor de la picioare pe timp de noapte, folosind nuanțe întunecate de cameră pentru a vă întuneca complet camera. Înlocuiți orice ceasuri digitale sau fluorescente de la noptieră cu versiuni noniluminate sau doar utilizați telefonul.
  • Dacă toate celelalte nu reușesc și zgomotele pisicii tale sau zgârierea la ușă vă împiedică, folosiți dopurile de înot înotători, care sigilează efectiv canalul urechii și ar trebui să vă dea o ușurare.
  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

    Uita-te acum: Dacă pisica ta ar putea scrie text, ar spune asta

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să vă opriți pisica de a te trezi noaptea