Cratează-ți catelul tău

ilustrarea modului de a crate de tren un catelus

Există o serie de motive Cratează-ți câinele. Cele mai multe cățeluși și câini adulți se simt mai siguri într-o zonă mică, închisă, iar puii tineri sunt deosebit de dornici să găsească un loc sigur. O cutie cu grijă și o antrenament cu cratime adecvată vă poate ajuta că catelul dvs. să descopere că o cutie este un loc sigur și fericit pentru a petrece noaptea. Un tânăr ar trebui să fie introdus lent la cutie Când este posibil și nu lăsați nesupravegheat mai mult decât câinele este capabil să "dețină" pentru sa meargă la oliță. Dar antrenamentul cu crate, când se face bine, poate oferi atât dvs., cât și câinelui dvs. un sentiment de ordine și securitate într-o lume complexă.

2:31

Uita-te acum: Cum să cratești să trezești catelul tău

Luați în considerare obiectivele de formare a Crate

Catedra de antrenament servește o serie de scopuri, toate acestea vă pot face casa și viața câinelui mai ușor. Deci, știind deja despre și acceptând o cutie ar trebui să facă parte din formarea catelului tău.

  • O cutie funcționează bine ca pat. Pentru că este închis, Catedra de catelus servește, de asemenea, ca o retragere sigură pentru a scăpa de alte animale de companie sau copii.
  • O cutie poate fi, de asemenea, un loc sigur pentru a limita un catelus rambunptiv. Care ține puiul din necazuri atunci când nu puteți să-l urmăriți.
  • Majoritatea câinilor trebuie să fie limitați din când în când, când ei călătorind cu mașina sau stați la medicul veterinar, de exemplu.
  • O cutie este unul dintre cele mai bune instrumente disponibile pentru a ajuta la quTy Tren Cuppy. Câinii nu se vor împăca cu bunăvoință propriile paturi, astfel încât acestea sunt foarte motivate să "dețină" în timp ce în cutia lor.

Selectați cutia ideală

Cutia perfectă ar trebui să fie suficient de mare pentru ca un catelus să intre înăuntru, să se întoarcă și să se întoarcă intinde-te să doarmă, dar nu atât de mare încât câinele dvs. poate sol o parte a cutiei și a dormit pe cealaltă parte. Desigur, puii cresc. Așadar, luați în considerare dimensiunea viitoare a adulților de pui înainte de a investi într-o prețință Crăciun de câine. Cutii mari sunt disponibile cu partiții pentru tine de a "micra" la dimensiunea catelului, apoi măriți zona pe măsură ce crește catelul dvs. De asemenea, puteți cumpăra o cutie de dimensiuni adulți și introduceți o barieră ca o cutie de depozitare din plastic care micșorează spațiul la proporțiile de catelus până când PET dvs. crește în cutia sa.

Cele mai multe cutii sunt fabricate din plastic dur sau plasă de sârmă solidă - există avantaje pentru fiecare. În timp ce transportatorii de animale de companie moale funcționează excelent pentru transport, ele pot fi prea mici și se dovedesc prea tentante mesteca-Puii aholic pentru a lucra bine pentru o izolare sigură. Cutii de plastic masiv sunt, în general, opac, astfel încât câinele dvs. nu va putea vedea prea mult odată ce este înăuntru. Acest lucru poate fi fie un plus, fie un minus, în funcție de nevoia câinelui dvs. de confidențialitate și de tipul de gospodărie pe care îl trăiește. Carasele din plastic sunt o necesitate dacă intenționați să călătoriți cu Air: companiile aeriene nu vă vor permite să vă transportați câinele într-o cutie de metal. Cutii de sârmă oferă o mulțime de aer și vizibilitate și sunt ușor de curățat. Ele pot fi, de asemenea, pliate în jos și îndepărtate atunci când nu sunt utilizate, care este o caracteristică teribilă pentru o casă mai mică.

Introduceți cutia

Faceți Crate un articol familiar. În timp ce puii bine ajustați tind să fie curioși, unii tind spre timiditate. Ceva nou solicită suspiciunea. Așa că faceți cutia "parte a mobilierului" și puneți-o în camera de familie pentru ca noul dvs. catelus să exploreze. Lăsați ușa deschisă și lăsați pupul să-l smulgă înăuntru și afară.

Configurați cutia

Vrei să faci cutia un loc fericit. Puneți o pătură confortabilă sau un pat de câine înăuntru. Sau puteți arunca o jucărie înăuntru și să vă încurajați că puțul să-l ducă. Vrei ca câinele tău să aibă experiențe pozitive cu cutia. O altă idee este de a găsi o jucărie puzzle care poate fi umplute cu un tratament mirositor, gustos. Acest lucru ar trebui să fie un tratament de cățeluș, dar se poate bucura doar atunci când în interiorul cutiei.

Învățați toleranța la cutie

Arătați-o câinelui, lăsați-o să miroasă și să gustăm tratamentul, apoi aruncați-o în interiorul cutiei și închideți ușa, cu catelul în afara cutiei și tratamentul în interior. Asta arată că un tratat de catelus absolut nemaipomenit este în interior, în afara laptelui. Și după ce puiul a cerut și zgâriat și înfășurat să intre înăuntru, deschideți ușa și lăsați-o să ia jucăria în interiorul cutiei. Permiteți-vă puilor să mestece și să vă bucurați de cinci minute cu închiderea ușii și câinele rămase în cutie. Unii pui se stabilesc și se bucură de tratamentul lor fără fanfare. Alții aruncă o potrivire și vor ieși. Deci, dacă fussurile dvs. de catelus l-au lăsat, dar blocați tratamentul din interior. Învățați câinele că lucrurile minunate pot fi găsite în interiorul cutiei. Cei mai mulți pui învață să tolereze ușa închisă cel puțin atâta timp cât au ceva de muț.

Extindeți timpul cutiei

Pe o perioadă de o săptămână sau așa, creșteți durata de timp în care catelul rămâne în interiorul cutiei cu jucăria de tratament. Între perioadele de instruire, lăsați ușa deschisă. S-ar putea să fiți surprins de cât de des un cățeluș uzat caută timp cu crate pentru un pui de somn sau pentru a scăpa de restul gospodăriei.

Odată ce catelul dvs. acceptă cutia ca pe un fapt de viață de catelus, puteți muta cutia într-un loc mai acceptabil în casă. Un loc alături de propriul patul tău va lăsa ca catelusul să doarmă în propriul său loc, dar lângă mirosurile și prezența familiară. Acest lucru vă oferă, de asemenea, o zonă mai privată pentru ao asigura, atunci când este necesar, din activități din zona de living sau bucătărie care ar putea să vă mențină câinele excesiv.

Probleme și comportament de verificare

În mod ideal, catelul dvs. va fi binevenit și chiar să vă bucurați de petrecerea timpului în cutie. O greșeală obișnuită este de a folosi cutia catelului ca loc de pedeapsă, deoarece acest lucru face mai dificil ca catelul să-l considere o experiență plăcută.

Cu toate acestea, unele pui pot avea un timp mai greu de ajustat la cutie decât alții. O altă greșeală comună este să vă așteptați ca puștii să iubească imediat cutia. Dacă noul dvs. animal de companie este într-adevăr cut-averse, încercați un nou tip de cutie. Unii câini pot prefera cutii de sârmă, astfel încât ei să poată vedea în continuare mediul lor, în timp ce altele pot fi exact opusul. De asemenea, încercați să puneți cutia într-un loc diferit. Unii câini pot prefera cutia în centrul acțiunii familiale, în timp ce alții ar putea să-i placă într-un colț mai liniștit al casei.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cratează-ți catelul tău