Ar trebui să-mi las câinele meu să doarmă în patul meu cu mine?

Ar trebui să-mi las câinele să doarmă în patul meu cu mine?

Vă gândiți la gândirea lui dormind cu câinii tăi? S-ar putea să fi uimit; Există mai multe avantaje decât dezavantajele de a dormi cu câinele dvs! Se pare, împărtășind patul tău cu un câine nu este doar relaxant și confortabil, dar sigur, de asemenea.

Dacă sunteți un iubitor avid al câinelui tău, blând Snores și cuddles, ești pentru un tratament. A dormi cu câinele tău vă ajută în multe moduri ca fiind dovedite de știință. Vă poate ajuta să rămâneți liniștiți, relaxați și chiar să vă scădeți bătăile inimii în multe cazuri. Deși este mai ușor să faceți încă decizia, țineți-o. S-ar putea să existe câțiva contra pentru a lua în considerare. Citiți de-a lungul timpului pentru a afla dacă ar trebui să dormiți cu puii sau nu!

Ar trebui să dorm cu câinele meu?

Poți avea un somn bun de noapte cu puii tăi lângă tine. Deși au existat multe speculații în trecut că dormind cu pupul tău nu este sănătos, sunt toate o farsă.

Clinica Mayo`s Cercetarea aprofundată asupra co-somnului de câine uman a sugerat că există o șansă minimă de somn perturbat de câinele dvs, care a fost considerat unul dintre cele mai mari motive pentru a vă menține puiul de pe pat. Cercetarea continuă să demonstreze că vă puteți îmbunătăți în mod semnificativ modelele de somn dormind cu câinele dvs. Mai mult decât atât, acest lucru cercetare de asemenea, concluzionează că somnul cu câinele dvs. este de fapt similar cu co-dormirea cu copilul. Aceasta vă poate ajuta să rămâneți calm pe tot parcursul nopții și nu vă faceți griji cu privire la câinele dvs. roaming casa nesupravegheată.

Pe de altă parte, multe studii comportamentale sugerează opusul. Lăsându-ți puiul să doarmă lângă tine, poți prietenul tău blând să se simtă prea atașat și să te facă mai obosit. Deci, unde ar trebui să doarmă câinilor? Nu ne grăbim să concluziile încă - vă vom ajuta să vă decideți. Argumente pro și contra, decizia este pur și simplu de făcut. Dacă vă place să dormiți cu câinele dvs., este alegerea potrivită. Dacă vă deranjează somnul sau nu vă iubiți schimbările comportamentale ale câinelui, ar putea fi timpul să vă evacuați câinele de pe pat.

Avantajele de a dormi cu câinele dvs

Ne-am acoperit dacă ar trebui să dormiți cu câinele dvs. sau nu. Deși ne-am aprins repede pe profesioniștii, nu putem să o lăsăm acolo. Lăsând un catelus să doarmă în pat cu tine înseamnă să asigure mai mult buddy-timp, siguranță și căldură. În continuare, să acoperim toate aceste avantaje în mai multe detalii:

Mai mult timp împreună

Care nu iubește să petreacă mai mult timp cu puii lor? Nu numai că vă înveselesc pe tot parcursul zilei, dar ei sunt, de asemenea, înveseliți de dvs. Deci, câinele tău dormi cu tine înseamnă doar mai mult timp de îmbinare împreună în timp ce îți faci prietenul tău blană.

Pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie, singura dată când ajung la legătura cu animalele lor de companie este noaptea. Prin urmare, ați dori, evident, să petreceți mai mult timp cu companionul dvs. de canin. Păstrarea în minte a cercetărilor din Clinica Mayo, acest lucru poate chiar vă ajută să vă îmbunătățiți modelele de somn! Ca mulți oameni, sentimentul de a fi cu un câine vă poate ajuta, de asemenea, să vă recuperați de la insomnie. Permițând prietenului tău blând să se târască sub foile cu dvs. vă va ajuta să rămâneți mai calme și să dezvoltați și o sănătate mintală mai bună.

Căldură

Un câine care dormește în patul tău înseamnă, de asemenea, căldură instantanee, pe măsură ce veți fi parteneri cuddly pentru noapte. Majoritatea câinilor au Pantaloni groși de blană, ceea ce înseamnă că nu au nevoie de pături suplimentare sau haine când sunt în sălbăticie. Folosind acest lucru în avantajul dvs., patul dvs. va fi întotdeauna cald și confortabil.

Un lucru pe care trebuie să-l țineți mereu în minte este să dormiți cu câini mici. Asigurați-vă că nu sunt ciudate cu tine prea mult timp și se pot strecura rapid dacă vor. Majoritatea câinilor generează această căldură prin transpirație și au nevoie de răcire pentru a respira prin căldură. Somnul cu câinele dvs. sub capace nu este, de asemenea, recomandat de mulți experți pentru animale de companie. Deși există câteva alte motive pentru care nu ar trebui să faceți acest lucru, pentru moment, este să vă dați puilor un spațiu. Presiunea capacelor grele ar putea face greu pentru că puii dvs. să respire sau să se miște.

Siguranță

Câinii au Simțuri sporite și va fi întotdeauna în modul de alertă atunci când vine vorba de proprietarul și teritoriul lor. Ținând cont de acest lucru, puteți obține un somn bun de noapte, fără să vă faceți griji cu privire la orice lucru care se întâmplă la tine acasă. Pupul tău vă va ține protejat!

A dormi cu câinele tău vă asigură siguranța de la intruși care ți-au intrat acasă. Cu toate acestea, același lucru este valabil și pentru prietenul tău blând. Îndepărtați câinele mic răutăcios în camera dvs. vă va ajuta să vă asigurați că nu este afară și despre odată ce sunteți adânc în somn.

Câinele de dormit în pat promovează o legătură mai puternică
O legătură mai puternică? A dormi cu câinele dvs. creează o conexiune mai puternică.

Dezavantaje de dormit cu câinele dvs

Deși avantajele sunt cu siguranță pline de satisfacții, există câteva dezavantaje care pot răspunde de ce câinele dvs. nu ar trebui să doarmă cu dvs.:

Te vei trezi noaptea

Deși veți dezvolta modele mai bune de dormit, veți avea și somnul deranjat noaptea. Câinii iubesc să rămână activi și să se miște destul de mult. Deci, dacă sunteți ușor de deranjat în timpul somnului, dormind cu câinele dvs. ar putea să nu fie cea mai înțeleaptă decizie. S-ar putea să vă întrebați cât de mult dormi câinii că ar putea să vă dezruteze somnul?

Majoritatea câinilor adulți pot dormi de 12-14 ore în fiecare noapte. in orice caz, se trezesc de 3 până la 4 ori în fiecare noapte. Aceasta înseamnă că trebuie să comutați părțile, să le lăsați să se strecoare și să se târască înapoi în fiecare moment. Dacă sunteți un dormitor profund, s-ar putea să nu observați nici măcar. În plus, puii dvs. vă poate trezi în mod deliberat pentru atenție. Prin urmare, unde ar trebui ca câinii să doarmă dacă nu patul tău? Asta te ridică pentru a decide!

Transmisia bolii

O mare îngrijorare pe care majoritatea proprietarilor de animale de companie au este vorba de o boală dacă dorm cu tovarășii lor canini. Faptul este, Este destul de rar și aproape că nu se întâmplă dacă tu și puii ta sunt în stare bună de sănătate. În acest caz, probabil că nu veți prinde o alergie la piele.

Nasul înfundat și tuse ar putea fi câteva pericole de a dormi cu câinele dvs. Dacă nu sunteți alergic la pooch, nu există nici un risc în el. Cu toate acestea, ar trebui Asigurați-vă întotdeauna câinele dvs Check-uri de sănătate sunt la timp. Acest lucru vă poate ajuta să evitați germenii de la câinii care dorm în pat. Pentru a vă asigura că bunăstarea câinelui dvs., vă puteți asigura câinele dvs .:

  • Nu are purici sau căpușe
  • Nu are semne de boli sau istoria trecută
  • Este vaccinată
  • Are controale regulate cu medicul veterinar

Probleme comportamentale

Unele studii sugerează că co-dormirea cu câinele dvs. poate dezvolta probleme comportamentale. Cu câinii tăi dormind în pat, dominația ar putea fi și o problemă. Mai mult, câinele tău se poate dezvolta Agresiune, (peste) atașament sau dominanță, care nu este apreciat de iubitorii de animale de companie.

Cu toate acestea, aceste studii nu dovedesc definitiv acest lucru. Dacă câinele dvs. este atașat emoțional, dezvoltându-se anxietate de separare ar putea fi normal. În astfel de cazuri, puteți încerca să reduceți aceste modificări comportamentale, lăsându-vă ca câinele să doarmă independent.

Cine nu ar trebui să doarmă cu un câine?

Deocamdată, beneficiile par să depășească CONS-ul câinelui tău dormind cu tine. in orice caz, Este recomandat să nu dormiți cu câinele dvs. dacă sunteți predispus la alergii sau aveți un sistem imunitar compromis. În aceste cazuri, corpul tău nu va putea lupta împotriva germenilor de la câinele tău dacă vei prinde o boală.

În mod similar, dacă vă luptați cu boli grave, cum ar fi cancerul, HIV sau altele, sistemul imunitar este probabil slab. În astfel de cazuri, ar trebui să luați măsuri de precauție atunci când vă veți apropia de puști. Menținerea distanței vă poate ajuta să evitați capturarea unei boli.

Dormind cu câinele dvs. - întrebări frecvente

Încă mai întrebi unde ar trebui să dormi câinii sau să aibă mai multe astfel de întrebări? În următoarea secțiune, vom răspunde la toate întrebările dvs. de dormit.

De ce ar trebui să lași câinele tău să doarmă în pat cu tine?

Permițând prietenului tău canin să doarmă în pat cu tine are mai multe avantaje. Nu numai că o face Îmbunătățiți modelele de somn, dar poate, de asemenea vă ajută să rămâneți calm, să reduceți stresul și să vă păstrați starea de spirit luminată. De asemenea, vă poate ajuta să rămâneți aproape de puii dvs. după o zi lungă, obositoare.

Am acoperit atât avantajele și dezavantajele câinelui tău, dormind în patul tău de mai sus. Deși depinde de cazul dvs., este destul de comun pentru proprietarii de animale de companie pentru a permite prietenilor lor de animale de companie să se strecoare pentru un snuggle noaptea. Deci, dacă îți lipsești animalul, este destul de bine să-ți lași animalele de companie să doarmă cu tine.

Înainte de a lăsa câinele dvs. să vă alăture în somn, ar trebui Asigurați-vă că sunteți atât sănătoși. Acest lucru vă poate ajuta să evitați alergiile, bolile cutanate și prindeți alte boli. Dacă este sănătos, dormind cu câinele dvs. a ajutat chiar și oamenii să vindece insomnia fără ajutor medicinal!

Câinele meu va obține anxietate de separare dacă doarme cu mine?

Majoritatea câinilor nu prezintă semne de anxietate de separare prin a dormi cu proprietarii lor. Cu toate acestea, câinii care au arătat deja semne de astfel de comportamente vor continua să simtă același lucru. Cei mai mulți pui se simt confortabil dormind cu proprietarii lor și se comportă în mod normal în absențele lor.

Dacă nu sunteți confortabil cu sentimentul dvs. de pui nerăbdător, poti Configurați patul câinelui dvs. chiar lângă dvs. Acest lucru vă va ajuta câinele să doarmă în spațiul său de dormit și fără a simți atașamentul. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. arată semne de anxietate de separare, este suficient de motiv pentru care câinele tău nu ar trebui să doarmă în camera ta.

Pot dormi câinii pe o suprafață tare?

Câinii pot dormi pe suprafețe dure, fie lemn, marmură sau o suprafață cu mochetă. Cu toate acestea, este mai bine să vă interziceți câinele să dormiți pe suprafețe dure. Poate provoca disconfort câinelui dvs. și chiar dezvoltă boli osoase în condiții mai grave.

Sigur, câinii iubesc doar o suprafață confortabilă să doarmă pe asta destul de rece pentru a le ajuta să se adapteze. Cu toate acestea, este mai bine să păstrați paturile câinelui la locul dvs. Paturile Doggy pot fi o mare adăugare la accesoriile câinelui tău. Ele vă pot ajuta chiar să dormiți calm, știind că vă puteți uita rapid la pupurile dvs. dacă ați vrut. Dacă câinele dvs. nu vă place să dormiți pe patul câinelui pe care tocmai l-ați primit, nu este nimic alarmant pe el. Majoritatea câinilor iau timp să se obișnuiască cu paturile lor, sau patul tău dacă l-ai lăsat pe catelus să doarmă cu tine. Mai mult, mulți proprietari de animale de companie au cerut, de asemenea, că câinii să doarmă într-o cutie. Este mai bine să lăsați câinele să decidă locul de dormit pentru tine, să fie o cutie, un pat confortabil sau podea.

Ar trebui ca câinii să doarmă pe podea?

Câinii nu ar trebui să doarmă pe podea. Deși s-ar putea să se simtă obișnuiți să doarmă pe podea, nu ar trebui să-ți permiți puii să doarmă pe podea. Poate provoca disconfort la puii dvs. și poate dezvolta boli de șold sau osoase.

Paturi de câine ortopedice vă poate ajuta să vă oferiți confort câinilor dvs. Ei vor ajuta câinele dvs. să se adapteze și să doarmă într-un mediu mai confortabil. Câinii mai în vârstă sunt mai predispuși la astfel de boli și ar trebui să fie oferite paturi ortopedice pentru a se odihni bine.

Permiteți câinelui să doarmă în patul meu
Ar trebui să-mi las câinele meu să doarmă în patul meu?

În cele din urmă, numai tu poți ști dacă câinele tău ar trebui să doarmă în același pat ca tine. Dacă vă placeți Snuggles cu puii dvs. și sunteți atât sănătoși, mergeți la el. Dacă sunteți preocupat de comportamentul lor sau de îngrijorare cu privire la programul dvs. de somn, poate că uitați la unele paturi de câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui să-mi las câinele meu să doarmă în patul meu cu mine?