Cât de mult somn au nevoie de câini?

cât de mult somn au nevoie de câini

Cât de mult dormi de obicei câinii?

Majoritatea câinilor dorm 12-14 ore pe zi, Deși acest număr poate varia considerabil pe baza unui câine:

  • Vârstă. Pui și Câini de rang înalt de multe ori nevoie de mai mult somn decât câinii adulți, de obicei se apropie de 18-20 ore de somn pe zi.
  • mărimea. Câinii mai mari dorm adesea mai mult decât cele mai mici (în special rasele uriașe ca Newfoundlands sau Marele Danezii).
  • Nivelul de activitate. Câinii care sunt mai puțin activi au mai multe șanse de a ieși din plictiseală decât câinii activi sau câinii de lucru. Păstrați-vă câinele fericit, asigurându-se că primesc suficiente plimbări și au jucării pentru a le amuza.
  • Preferinte personale. Unii câini doresc pur și simplu să doarmă mai mult decât alții (la fel ca oamenii).

Cât de mult somn au nevoie de câini?

Este greu să știi exact cât de mult câini de somn ar trebui să fi de primire. Nu este la fel de tăiat și uscat, deoarece este pentru oameni. Câinii nu au ieșit timp de 8 ore la un moment ca oamenii. În schimb, câini:

  • PNA în mod constant pe tot parcursul zilei. Acesta este un instinct luată de la strămoșii lor lupi, care ar fi în mod constant pe jumătate pe toată ziua, pentru a rămâne în general alertă și conștient de împrejurimile lor în cazul prădătorilor. Pur și simplu nu a fost în siguranță înapoi atunci pentru câini să meargă complet în modul de somn ca noi.
  • Sunt traverse super flexibile. În timp ce oamenii se lipesc de un program destul de regulat de somn, câinii sunt traverse foarte flexibile și nu au un model de dormit consecvent. Ele pot fi napping un minut, în timp ce se plictisește și de la lătrat la un veveriță inamic în următorul moment. Câinii trebuie să fie traverse flexibile, astfel încât să se poată odihni atunci când sunt convenabile, dar să fie în alertă completă dacă problemele vine să sune.
  • Nevoie de somn foarte mic. Oamenii petrec o cantitate semnificativă de timp de somn în modul REM (20-25%), dar câinii petrec doar 8-12% din timpul somnului în modul REM REM. În timp ce oamenii fac o perioadă mai scurtă de somn mai profund, câinii fac o perioadă mai lungă de somn jumătate.

Când rupeți o zi a câinelui, puteți fi surprins să aflați că:

  • 50% este petrecut în somn
  • 30% sunt cheltuite în jos, dar treaz
  • 20% sunt cheltuite fiind active și se deplasează în jur

Câinele meu dormește prea mult?

Chiar dacă câinele dvs. pare să se culce foarte mult, probabil că nu este ceva de preocupat. Câțiva câini doresc să amâne mai mult decât alții!

câine doarme

Cu toate acestea, veți dori să păstrați un ochi dacă obiceiurile de dormit ale câinelui se schimbă brusc drastic. Schimbările de somn pot apărea ca rezultat al:

  • Alimente. Dacă treceți la un nou hrană pentru câini și vedeți-vă energia câinelui dvs., acest lucru ar putea fi un semn că câinele dvs. nu primește substanțele nutritive pe care le are nevoie.
  • Sănătate. Shifturile bruște în obiceiurile de somn ar putea însemna că câinele dvs. are o boală subiacentă.

Dacă mărturisești drastici, schimbări bruște în obiceiurile de dormit ale câinelui tău, este cel mai bine să consulți un veterinar pentru a fi în siguranță și exclude ceva sinistru și pentru a vă asigura că câinele tău primește nutrienții el sau ea trebuie să rămână sănătoasă.

Câinele meu nu dormi suficient?

Poate că în loc să dormi prea mult, îți faci griji că câinele tău nu dormește suficient. Din nou, este important să fii conștient de schimbările bruște în obiceiurile de dormit ale câinelui tău.

Unele motive pentru care câinii pot avea probleme cu somnul includ:

  • Durere fizică. Câinii experimentează artritică sau alte dureri nu pot dormi bine.
  • Disconfort emoțional. Câinii care suferă de stres sau anxietate pot avea un timp greu de odihnă.
  • Medicament. Problemele de dormit ar putea fi un efect secundar al unui medicament pe care îl este prescris câinele dvs.
  • Nu este suficient de exercițiu. Dacă câinele dvs. nu obține suficient exercițiu pe tot parcursul zilei, el sau ea poate fi antsy și energic.

Dacă pupul tău neliniștit nu a dormit noaptea, asigurați-vă că ați verificat ghidul nostru Cum să-ți dai câinele să doarmă!

Unde ar trebui să doarmă câinilor?

Unii proprietari preferă ca câinele lor să doarmă în patul propriu, în timp ce alții își împărtășesc patul cu prietenul lor.

Chiar dacă câinele tău tinde să doarmă cu tine când te duci la culcare noaptea, Vă recomandăm să aveți un pat de câine sau o zonă confortabilă, amortizată în casa dvs. doar pentru câinele dvs, unde câinele dvs. poate salva și puiul. Vei dori cu siguranta sa obțineți un pat de câine dacă aveți un câine senior, deoarece acestea nu sunt la fel de ușor de a sări pe paturi și canapele pentru a găsi un loc de dormit confortabil.

Amintiți-vă, câinii de somn pe tot parcursul zilei, dar încă mai doresc să fie lângă tine! Configurați un pat de câine într-o zonă a casei pe care o frecventați, astfel încât Palul dvs. Canine să-ți poată lăsa în timp ce vă uitați încă la tine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de mult somn au nevoie de câini?