5 Beneficiile adoptării unui câine de rasă mixtă

Beneficiile adoptării unui câine de rasă mixtă

Adoptarea unui câine poate fi unul dintre cele mai bune lucruri pe care le pot face iubitorii de câini. Este o mare decizie de a face ca, în cea mai mare parte, nu puteți fi niciodată sigur de fundalul câinelui de salvare sau de ceea ce sa întâmplat cu el sau cu ea. În consecință, este obișnuit ca câinii de salvare să fie nervoși și anxioși, printre multe alte forme de comportament dureroase.

Cu toate acestea, în timp ce luați acest necunoscut, precum și în mod inevitabil lipsesc pe etapa drăguță de catelus, există o plută întreagă de beneficii pe care le puteți bucura prin adoptarea unui câine de rasă mixtă. Aici, ne uităm la cinci beneficii în acest sens, precum și sugerăm pe unii Adoptarea site-urilor care sunt locuri fantastice pentru a începe să caute noul dvs. animal de companie.

Se amestecă rasa de câine

1. Ei trăiesc foarte mult vieți

Practic vorbind, un câine de rasă mixt va depăși un cățel pedigree în fiecare zi a săptămânii. Acest lucru este din mai multe motive, dar principalul este că, după atâția ani de reproducere în masă, pedigrees au o piscină genetică mult mai mică, astfel încât slăbiciunile nu sunt purtate numai, ci și amplificate în liniile lor de sânge.

De exemplu, ați știut că rasa preferată a lumii, Labrador, este predispus la artrită? Labradorii, ca urmare, prin urmare, puneți în greutate cu ușurință în viața lor ulterioară, deoarece nu pot merge sau alerga cât de repede să ardă excesul de calorii. Acest lucru este periculos și dăunător pentru sănătatea lor, determinând multe laboratoare să treacă la o vârstă relativ tânără. Aceasta este doar o problemă într-o singură rasă care poate apărea.

Cu toate acestea, mongrele mixte vor avea adesea multe rase de câine diferite în ele, astfel încât acestea să nu sufere de pericolele de încrucișare ca pedigrees. Aceasta înseamnă că multe probleme ereditare pe care pedigrees suferă de pur și simplu nu o problemă pentru mutts. Aceasta este o veste excelentă dacă vă gândiți să adoptați o pocă de rasă mixtă, deoarece nu numai că trăiesc mult mai mult, astfel încât să vă puteți bucura de compania lor de mai mulți ani, sunt și mai sănătoase. Este mult mai frecventă pentru pedigree din păcate de suferit cancer, Probleme respiratorii și boli de inimă decât o salvare mixtă.

În plus, câinii de rasă mixtă pot fi adesea un amestec de o întreagă serie de alte rase, astfel încât să puteți fi sigur că salvarea dvs. va arăta unică în comparație cu orice alt câine acolo. Acesta este un beneficiu mult neglijit pentru a adopta o rasă mixtă, deoarece adesea rasele de câine intră și iese din modă - provocând și mai multă încrucișare pentru a ține pasul cu cererea. Cu toate acestea, cu o salvare, aveți un câine unic și, prin urmare, elegant, care este mult mai sănătos pentru întreaga sa viață.

2. Devotament neabătut pentru viață

Luând într-o rătăcire care a văzut probabil câteva lucruri îngrozitoare în viața sa și poate că a experimentat o traumă fizică teribilă și neglijență, veți avea un animal de companie devotat pentru totdeauna pe mâini. Arătându-i sau ea atenția că o casă iubitoare poate oferi, dragostea ta va fi returnată 10 ori de un câine care va deveni rapid un nou prieten.

Nu este întotdeauna cel mai simplu drum la început din cauza oricăror probleme comportamentale pe care o salvare le poate avea. Obiceiurile vechi și rele mor din greu, mai ales la câini. După cum sa menționat anterior, nu este neobișnuit ca ei să fie nervos și anxios care se pot manifesta lătrat, Ascunderea în colțuri, quiving sau, uneori, mestecând mobilierul prin energia nervoasă. Dar, cu timpul și răbdarea, aceste comportamente negative vor diminua în curând până când aveți un animal de companie pe care îl puteți lua oriunde, știind că vor fi bine comportați și fericiți.

Acest lucru se datorează faptului că câinii de salvare nu sunt niciodată mai fericiți decât atunci când sunt cu Maestrul care le-a arătat că viața cu o casă iubitoare nu este doar un loc sigur și sigur, dar poate fi distractiv prea. Devoțiunea care salvează arată că este aproape înfricoșătoare, așa cum vă face să vă întrebați ce au văzut în trecutul lor pentru a fi atât de recunoscători pentru ceea ce le-ați oferit.

Rezultatul este devotamentul lor neabătut, care este unul dintre cele mai bune beneficii ale preluării unui câine de salvare sau de rasă mixtă.

Câine mixtă pe plajă

3. Un mare sentiment de împlinire

Unul dintre cele mai frumoase lucruri despre a da un câine de salvare o casă este sentimentul de împlinire pe care îl obțineți atunci când vă uitați la ei și știți că le-ați salvat dintr-o viață de scrobă pentru mâncare și trăind în ușă - sau în rău. Câinii de salvare sunt atât de des victimelor abuzului și neglijării.

Ceea ce face acest sentiment chiar mai bine văd cum se înfloresc atunci când li se dă dragostea și atenția pe care o merită. Veți vedea cum au cresc în încredere precum și fericirea din ceea ce au început viața cu tine ca. Câinii de salvare sunt adesea incredibil de timizi și anxioși mici, adesea doar doresc să vă mulțumească, dar nu au primit cel mai bun început în viață. Acest lucru are impactul de a le face nervos în jurul oamenilor care nu vor fi dat până acum atenția pe care o merită.

În curând, cu ajutorul unui pat cald și a unui flux constant de alimente, vor deveni plini de iubire necondiționată pentru dvs. ca persoană care le-a salvat. Nici un sentiment mai bun ca un om poate veni din acest sentiment de împlinire, știind că ați făcut o altă creatură de respirație vie atât de fericită, oferindu-le o altă șansă în viață.

Fără dvs., nu există nici o îndoială că viața lor ar fi fost mult mai dificilă - și prea mult mai scurtă.

4. Diminuează afacerea crescătorilor de catelus

Un rezultat lateral fantastic la adoptarea unui câine dintr-o casă de lire sau de salvare este că nici o afacere nu este acordată fermelor ilegale de cățeluș sau a cățelurilor.

Fermele ilegale de catelus sunt o problemă uriașă din întreaga lume din atât de multe motive. În primul rând, condițiile pe care acești crescători ilegali își păstrează cățelușele și mamele lor nu sunt adesea nimic detrocid. Aceasta înseamnă că trăiesc în condiții înghesuite care nu sunt curățate în mod regulat și nici nu sunt date Accesul regulat la exercițiu sau abilitatea de a-și părăsi spațiul de pat pentru o pauză de toaletă. Câinii doresc în mod natural să se elibereze în altă parte de unde dorm, dar ferme de catelus mai des decât să le dau alegerea.

două câini de rasă mixtă

În al doilea rând, fermele de catelus cresc adesea cantitatea de incredere care este rau pentru toti cainii care s-au nascut din acea moara - aceasta slăbește speciile și înseamnă că oamenii cumpără pui care pot avea o viață nefericită datorită cantității de ajutor veterinar ei vor cere să se fi născut dintr-o piscină genetică inadecvată. Mamele sunt adesea forțate să aibă prea multe gunoi prea frecvent pentru propria lor sănătate, care apoi are efectul de lovire a puilor care sunt luați de mamele lor prea devreme.

În cele din urmă, fermele de catelus adesea nu oferă câini cu dieta corectă sau chiar cu apă curată. Acest lucru înseamnă că, deși oamenii cred în mod obișnuit că cumpără un câine pedigree care va fi mult mai sănătos decât o rătăcire, cumpără de fapt un câine care este subnutrit și deshidratat, ceea ce va necesita atenție de la un profesionist de asistență medicală pentru a deveni mai bine din nou.

5. Calitatea voastră de viață se va îmbunătăți

Nu numai că vă îmbunătățiți o calitate a vieții câine de salvare cu 1000% când îl adoptați, dar vă îmbunătățiți și cu o sumă dramatică. Nu numai că salvați necesită mersul în fiecare zi, ca toți câinii, care vă păstrează propria fitness, dar ei vă forțează să încetinească cu cantitatea de atenție pe care îi dați-le. Acest accent este considerat de fapt ca o formă de meditație care vă poate ajuta să faceți față stresului și a altor probleme de sănătate mintală din cauza noului accent din viața voastră.

De fapt, profesioniștii din domeniul sănătății mintale promovează adesea un câine în casa cuiva care se ocupă de depresie. Beneficiile pe care le aduc prin natura lor iubitoare și au nevoie de rutină zilnică sunt notate ca fiind un ajutor masiv pentru cei care suferă de minime mentale - și aceste beneficii sunt mărite atunci când adoptă un câine de salvare.

Datorită nevoilor și cerințelor de salvare sunt atât de intense, ei necesită mult mai mult concentrarea, oferindu-le celor cu depresie mult mai mult o pauză de la cele mai întunecate gânduri decât ar fi crezut posibil. Mai mult, câinii de stroking au fost, de asemenea, dovedite din punct de vedere clinic pentru a reduce tensiunea arterială, precum și a nivelurilor de stres. În plus, jucând cu un câine timp de o jumătate de oră a fost văzută pentru a crește nivelurile de hormoni în organism care ne face să ne simțim calm și relaxați.

În ansamblu, câinii sunt văzuți ca una dintre modalitățile finale de a reduce stresul și anxietatea, câinii de salvare fiind un loc minunat pentru a începe.

Acestea sunt toate motive fantastice pentru a adopta un câine înainte de a lua în considerare unele dintre beneficiile practice din spatele acestuia. Pentru început, adoptarea unui câine vă va economisi o mulțime de bani, spre deosebire de cumpărarea unui pedigree. Cumpărarea lor dintr-o lire sau caritate de salvare adesea doar se ridică la o donație și poate plăti pentru unele vaccinări. Cu câini pedigree sau cățeluși din ferme, cerul este limita când vine vorba de câini și la costurile acestora. Pentru rasele la modă, nu este neobișnuit să plătiți o sumă de patru cifre pentru un catelus.

Care este înainte de a ține cont de faptul că adoptarea unei salvații înseamnă adesea că luați într-un câine mai în vârstă de asemenea. Acest lucru înseamnă în mod obișnuit că acestea tind să fie mai calme sau cel puțin mai puțin pline de energie cum ar fi puii. Prin urmare, ele sunt ideale pentru familiile cu mai puțin timp pe mâini sau poate o persoană în vârstă care caută companie. În plus, deoarece sunt acel pic mai în vârstă, mulți câini de salvare sunt, de asemenea, îmbrăcați, ceea ce înseamnă că un pic de antrenament este deja finalizat înainte ca câinele dvs. chiar și pașii în casa dvs. Puppies, pe de altă parte, sunt altceva decât housebroken și poate dura luni pentru a face acest lucru. Acest lucru este ceva de luat în considerare dacă nu aveți timp să vă antrenați un cățeluș sau pur și simplu nu doriți ca hassle să trebuiască să se limpezească după catelul dvs. în interior.

În cele din urmă, un avantaj practic imens pentru adoptarea unui câine de rasă mixt este că ajută la spargere și neutering care, la rândul său, continuă să țină numerele de câine stricate. Există țări din lume în care câinii vagabonzi sunt o problemă uriașă din cauza lipsei de neuterizare și a problemei, proliferate, având în vedere că o cățea însărcinată poate da naștere unei gunoi de 3 sau mai mulți câini la un moment dat.

Câine de rasă mixtă

De fapt, un site de adopție a câinelui, Wildaterfoundation.org, lucrează activ spre a merge în țări în care straturile sunt o problemă și neuterând cât mai mult posibil pentru a ajuta la menținerea numerelor în jos. Pentru fiecare Stray care se naște, există un alt câine care caută o casă - și adesea în zadar. Straturile poartă boală, ceea ce este rău pentru ambele, dar și populația umană.

În plus, alte site-uri de adopție fantastice includ Bluecross și RSPCA, precum și încrederea câinilor. Ei sunt cu toții foarte rentabili și vor fi capabili să vă îndrepte în direcția corectă a unei lire sau a unui adăpost în apropierea dvs. dacă nu puteți găsi un câine pe care îl obligați direct prin ele. Este o idee bună să te uiți la organizațiile de caritate și de lire sterline în țările în care câinii nu sunt văzuți ca animale iubitoare, de asemenea. Acestea ar include locuri precum Cipru, Puerto Rico, Portugalia sau România - pentru a numi, dar câteva din multe. În timp ce este posibil să plătiți o taxă aeriană pentru a le zbura la dvs., totuși veți ajuta în mod direct un câine care are nevoie de o casă bună.

Cu toate aceste beneficii în minte și numărul mare de umbre din întreaga lume, ar fi prostie pentru a respinge ideea de a adopta un câine direct de la început fără a lua în considerare cel puțin o salvare mai întâi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Beneficiile adoptării unui câine de rasă mixtă