Cum să asigure un somn bun pentru pui

În ciuda faptului că se pare că sunt legături fără limite de energie rambunceptioasă, Puppies, Și nevoie de somn la fel ca câinii adulți și omologii lor umani. Destul de interesant, puii și bebelușii umani nu sunt atât de diferiți atunci când vine vorba de tendința lor de a avea niște probleme în vânt pentru noapte și de a rămâne adormit pentru o perioadă decentă de timp.

La fel ca și cu bebelușii, există multe tehnici și trucuri Asigurați-vă un somn bun pentru pui. Pentru a-ți obține puiul în pat, este important să ia în considerare ceea ce îl împiedică să doarmă și să se odihnească pașnic și cum puteți gestiona toate aceste probleme de somn pentru câinele dvs. tânăr. Poate fi chiar necesară pentru a relua întregul mediu și rutina pe care ați construit-o pentru el pentru a-l face să dormi bine tot timpul.

Există o multitudine de cauze diferite și motive care ar putea împiedica câinele dvs. de a dormi bine - trebuie doar să încercați câteva lucruri diferite și să lucrați în mod consecvent.

Puii au nevoie de câteva zile, poate chiar o săptămână să se adapteze la locuința în noile lor case. Poate dura ceva timp ca catelul dvs. să se stabilească și să se simtă suficient de confortabil pentru a dormi noaptea. Dacă este Nou pentru casa ta Asigurați-vă că vă lipiți de rutina și, sperăm că se va stabili rapid. Dacă ați avut catelul dvs. timp de câteva săptămâni și încă nu pare să se culce bine, este timpul să vă gândiți la ceea ce este problema și să o ajutați să găsească o modalitate de a dormi mai bine noaptea.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune paturi de câine care vor dura

Cum să asigure somnul bun pentru pui

Poate fi chiar o condiție medicală care stă la baza problemelor de dormit ale puilor, cum ar fi o vezică hiperactivă (cunoscută și sub numele de incontinență urinară) sau anxietate. Oricare ar fi cauza, asigurați-vă că identificați-o astfel încât să puteți face în mod eficient Ajutor și trata catelul dvs. pentru orice tulburări de somn și probleme.

Dacă nu puteți să vă dați seama ce se ocupă de câinele tânăr, există multe lucruri pe care le puteți încerca să-l ajutați să primească o odihnă bună.

Cum să vă asigurați un somn bun pentru cățeluși

Dacă cauza problemei de somn al catelusului nu este atât de ușor definită, este posibil să încercați să reluați mediul câinelui pentru a-l duce la culcare. Obținerea unei odihnă de noapte bună începe devreme - obțineți că catelul de alergare și jucând afară, astfel încât acestea să fie epuizate de timpul de noapte de noapte. Dacă a fost cooperat toată ziua, noaptea va părea ca o extensie a zilei și nu ca o entitate separată și liniștită.

Ampy Playtime

Puppies iubesc timpul de joc! Când jucați cu catelul dvs., încercați un nou exercițiu sau un joc care necesită stimulare mentală în loc de activitate fizică. Obținerea cățelușului dvs. stimulată mental va ajuta să alungă orice plictiseală care ar fi putut fi acolo și ar putea fi târâtoare mai târziu noaptea să-l țină treaz.

LEGATE DE: Top 25 cele mai bune jucării pentru câini care mestecă foarte mult

Am scris despre multe stimulente mintale jucării pentru câini și jocuri. Dacă puiul tău este singur în timpul zilei, furnizându-l cu jucării de catelus ca acestea pot ajuta la păstrarea la tine distrați în timp ce vă aflați:

Au o rutină solidă pentru culcare

Cum să asigure somnul bun pentru pui

Schimbarea rutinei de culcare (sau crearea unuia în primul rând dacă nu ați făcut-o) este, de asemenea, o tactică bună pentru a vă face ca catelul să doarmă. Hrănește-l cu câteva ore înainte de culcare, astfel încât corpul său să aibă timp să digeră alimentele. De asemenea, permiteți-i să folosească baia înainte de a dormi. Care elimină orice nevoi biologice care ar putea să-l țină (cu excepția cazului în care are incontinență, cum ar fi vezica hiperactivă, care poate necesita o mică muncă suplimentară și o vizită cu medicul veterinar).

LEGATE DE: Bazele culturii de culcare - De ce FIDO are nevoie de un pat de câine

Păstrați atmosfera înconjurătoare de noapte liniștită și fără întrerupere. Bedtime trebuie să fie o activitate familială pentru ca catelul să participe. El obișnuia să fie cu pachetul lui. Când era cu mama lui și cu ceilalți pui în așternutul său, el a mâncat, a jucat și a dormit când au făcut-o. El cere aceeași legătură cu noua sa familie.

Fiind tare și sălbatică înainte ca culoarea să se suprasolicite doar câinele și să-l facă să doarmă o sarcină și mai dificilă. Ultima oră înainte ca patul să fie timp liniștit. Ai putea să-ți pui catelul sau pur și simplu să citești o carte în timp ce stă cu tine; ceva moale care îl va ajuta să înțeleagă că este timpul să se odihnească și să se relaxeze.

În mod similar, Circumstanțele care împiedică câinele de somn pot fi temporare-Mybe vă în mișcare sau sunteți într-o stare actuală de discombobare care are capeaua excitată. Dacă da, încercați să lucrați în jurul acestui lucru și să faceți culcare cât mai liniștită și normală posibil. Dacă câinele dvs. este în mod natural un anxios sau rasa neurotică (Chihuahuas de exemplu), acest lucru poate necesita, de asemenea, mai multă răbdare și consistență decât cu un pui care nu este la fel de nervos.

LEGATE DE: Adoptarea unui catelus? Veți avea nevoie de aceste aprovizionări de formare a catelului

Regulile de bază sunt importante pentru o rutină și o rutină este importantă pentru culcare. La fel ca copiii mici au nevoie de o rutină de culcare, la fel ca puii. Ceea ce poate că catelul poate și nu poate face înainte ca timpul culcare să fie identificat ferm și aplicat în mod constant. Dacă sunteți diligent despre această formare, vă va permite să stabiliți o rutină setată care vă va servi bine pe tot parcursul anului viața lui Companionul tău canin.

Acum că problemele de rutină au fost îngrijite, vă puteți concentra asupra locurilor de dormit reale.

Pentru un catelus fără somn, puteți încerca să oferiți o Pantofi de câine încălzit sau o pătură caldă pentru el. Căldura este reconfortantă pentru câinii tineri, în special cei care sunt speriați sau frică de noul lor mediu. Includeți un fel de zgomot alb sau un sunet moale pentru câine, astfel încât să nurind la fiecare zgomot nou care sparge tăcerea. Fanii funcționează foarte bine pentru asta.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune canapele de câine pentru somn

Cum să asigure somnul bun pentru pui

Formarea cu Crate este, de asemenea, o opțiune potențială pentru a încerca să dormi un cățeluș. Instruire Câinele dvs. de a dormi într-o cutie necesită asigurarea că are o legătură între cutie și pozitivitate. Puneți tratamentele în canisa și alte lucruri distractive pentru ca el să găsească astfel încât să facă doar conotații pozitive atunci când vine vorba de curele sale.

Nu-l trimiteți la cușcă ca o pedeapsă sau pentru ceva negativ.

Canisa / cutia ar trebui să însemne de noapte, nu pedeapsa. Dacă doriți să oferiți o sursă încălzită pentru cățeluș în timp ce el este în cutie, puteți plasa o placă de încălzire sub cutie pe o parte, astfel încât să fie un loc pentru el să adoarmă. Prin instruirea catelusului dvs. pentru a dormi într-un spațiu definit, face timpul de culcare mult mai ușor decât dacă ar avea o locație de dormit mai puțin consistentă de fiecare dată.

De asemenea, dacă v-ați mutat, cutia ar fi încă o amintire fermă a timpului de culcare. Care ar face ca punerea câinelui tău să pară o perspectivă mult mai ușoară, chiar dacă mediul înconjurător a fost unul nou. În mod similar, dacă planificați a calatori Cu catelul dvs. frecvent, având-o cutia antrenată va face ca rutina lui de dormit să fie mai ușoară să urmeze în timp ce departe de casă.

LEGATE DE: Tipuri de paturi de câine - covoare, paturi, perne și canapele

Paturile de câine pot avea aceleași beneficii ca și cutii sau canise. Ei dau câinelui tău propriul său spațiu să doarmă și poate fi ușor mutat sau luat de-a lungul călătoriei. Singurul dezavantaj este că ar putea fi mai greu să-ți antrenezi pooch-ul pentru a rămâne pe patul de câine la început.

Cum să asigure somnul bun pentru pui

Evident, puteți închide ușa unei canale și în doar câteva nopți, catelul dvs. va înțelege că canisa este locul în care trebuie să doarmă. Paturi de câine nu sunt atât de ușor.

Va trebui să-ți antrenezi câinele să rămână pe pat noaptea, laudându-l și recompensându-l când face ceea ce ar trebui să trebuiască. Acest lucru ar putea duce la o mulțime de trezește noaptea și la punerea catelului înapoi pe pat la început, dar totul va merita în cele din urmă. În curând, el va dormi liniștit pe patul lui toată noaptea și veți dormi și noaptea.

LEGATE DE: Cum să antrenezi un catelus?

O odihnă bună a nopții este la fel de importantă pentru câinele dvs., așa cum este pentru dvs. În aceleași moduri, somnul suficient îi ajută pe corpurile noastre să se vindece și să se reîncarce, face același lucru pentru canini. Obținerea de odihnă bună în fiecare noapte va avea beneficii excelente pentru animalul dvs. de companie, inclusiv:

  • Va fi mai fericit
  • Va fi mai energic
  • el va fi mai puțin anxios
  • el va avea o mai bună sănătate și wellness

Imaginându-se cum să asigure un somn bun pentru cățeluși se reduce la început și de a lucra prin orice probleme potențiale pe care le poate avea de la început. Oferind catelul dvs. activitatea pe care o cere în timpul zilei îl va lăsa obosit la culcare. Atâta timp cât păstrați o rutină consistentă de culcare și să-i dați un loc confortabil pentru a dormi, ar trebui să dormi bine prin noapte în cel mai scurt timp.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să asigure un somn bun pentru pui