Doresc un somn mai bun? Lăsați câinele în pat!

Doresc somn mai bun lăsați câinele în pat

Mulți proprietari de animale de companie își lovesc câinele din pat noaptea, deoarece ei cred că vor realiza un somn de noapte mai liniștit fără partenerul lor de canin de partea lor. Dacă sunteți unul dintre acești proprietari de câini, poate doriți să regândiți această decizie. Cercetările recente au constatat că având un câine în patul dvs. poate ajuta de fapt unii oameni să doarmă mai bine.

Doar că suntem clară, sunt puțin părtinitor pe acest subiect. Avem doi câini și trei pisici. Toate cele cinci animalele de somn În patul nostru noaptea. De fapt, soțul meu și cu care trebuia să fac upgrade la un pat de dimensiuni regelui câțiva ani în urmă pentru a ne adapta copiii blană.

Amândoi suntem de acord că dormim mai bine cu animalele noastre în pat cu noi și acum există cercetări pentru a susține opinia noastră. Poate că prietenii și familia noastră se vor opri să ne critice acum? Probabil că nu, dar merită o lovitură!

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune paturi pentru câini mari și rase mari

Studiul a fost efectuat de cercetători la Centrul Clinic Mayo pentru Medicina de Somn Situat în Arizona. A constatat că mulți oameni simt de fapt un sentiment de securitate atunci când câinele lor este în pat cu ei, și - în ciuda faptului că experții de somn au fost declarați de mulți ani - având un câine în patul dvs. nu este perturbator pentru somnul dumneavoastră.

Doresc somn mai bun lăsați câinele în pat

Dr. Lois Krahn este un specialist în medicina de somn la unitate și, de asemenea, unul dintre autorii lui studiul. Ea spune că nu este sigură dacă există o regulă tare și rapidă cu privire la beneficiile animalelor de companie care dorm în pat cu proprietarii lor și că colegii ei sunt de acord că există un risc implicat.

Aproximativ jumătate din gospodăriile americane proprii animale de companie, iar acest studiu a constatat că aproximativ jumătate din părinții acelor animale de companie permit animalelor lor să doarmă patul lor sau undeva în dormitorul lor. 150 de respondenți au fost rugați să completeze chestionare despre relația lor cu animalele de companie.

Detalii care includ numărul și tipul de animale de companie au fost înregistrate, precum și obiceiurile de dormit ale familiei. În timpul unui interviu, respondenții au fost întrebați unde animalele lor au dormit, cum s-au comportat pe parcursul nopții și dacă animalul a afectat somnul proprietarilor lor.

20% dintre cei 1500 de respondenți au raportat că somnul lor a fost întrerupt din cauza animalelor de companie, iar 41% au simțit că având animalul lor în dormitorul lor cu ei le-au permis să doarmă mai bine. Unii respondenți au remarcat că căldura corporală din partea de companie sau a contactului fizic a fost liniștitoare și reconfortantă. Krahn a spus că mulți oameni au spus că au un animal de companie în patul lor le-a făcut Simțiți-vă confortabil.

Aceste constatări diferă de recomandările de somn ale majorității experților din domeniu. Mulți experți recomandă ca pacienții lor să nu permită animalul lor de companie să doarmă în pat cu ei, iar unii nu recomandă nici măcar să permită ca animalul să doarmă în dormitor. Krahn consideră că mai multe animale de companie măresc riscul de somn săraci, și ar trebui să fiu de acord cu asta.

LEGATE DE: Proiectul Bed Diy Dog: Idei din jurul Internetului

Pentru mine, este mai mult un ajutor emoțional decât un confort fizic pentru a avea animalele noastre în pat cu mine. La fel ca mulți părinți de companie, am avut multe cazuri în noaptea de mijloc atunci când un animal din casa noastră a devenit bolnav sau de ajutor necesar. Am avut animale care se recuperează de la boli sau proceduri medicale care trebuiau monitorizate pe parcursul nopții.

În prezent, avem un boxer care a fost diagnosticat cu cardiomiopatie. Deși știu că 95 la sută din momentul în care animalele noastre sunt bine noaptea, mă calmează să știu că sunt aproape de noi doar în cazul în care avem nevoie de noi în mijlocul nopții. Dacă boxerul nostru a stricat brusc o febră sau inima ei începu să curgă, i-aș auzi că o gâfâie și o simt în jur.

Doresc somn mai bun lăsați câinele în pat

Există nopți, mai ales în timpul nopților de vară, când animalele noastre ar prefera să doarmă pe podeaua răcoroasă a plăcilor din bucătărie sau sub fanii tavanului din camera de zi decît somnul în patul nostru. Mă trezesc cu siguranță mai mult pe parcursul nopții când animalele noastre nu sunt în pat cu noi. Anxietatea și îngrijirea mă împiedică să fac un somn odihnitor.

Să facem propriul studiu. Animalele de companie dorm în pat cu tine? Considerați că este mângâind sau este mai mult de un hassle? Te păstrează noaptea? Lăsați un comentariu și spuneți-ne să cunoaștem aranjamentele de dormit ale lui Canine și de ce funcționează pentru familia voastră.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Doresc un somn mai bun? Lăsați câinele în pat!