Cum să tratați insomnia în câinele dvs

Somnul Husky Puppy

Insomnia nu este la fel de comună cu câinii așa cum este în oameni. Cu toate acestea, puii pot avea probleme cu somnul, mai ales când ajung mai întâi în noua lor casă. Chiar și puii mai în vârstă pot avea probleme și nu pot dormi noaptea. De fapt, când proprietarii se ocupă de insomnie, poate avea un impact cât de bine dormește și animalele de companie. Din fericire, există o serie de tratamente naturale de insomnie pe care le puteți încerca că poate beneficia de câinele dvs.

Înainte de a începe

Câinii au de obicei Nici o problemă de dormit Și mulți vor zona imediat ori de câte ori primesc șansa. Dacă câinele dvs. mai vechi a dormit întotdeauna bine, problemele de sănătate pot împiedica să facă un somn bun de noapte. Condițiile cum ar fi durerea, demența, diabetul, hipertiroidismul și infecțiile tractului urinar pot avea un efect negativ asupra somnului unui câine. În aceste cazuri, este mai bine să programați o verificare cu VET dvs. Asigurați-vă că spuneți medicului veterinar despre orice alt comportament neobișnuit pe care îl expune câinele dvs., deoarece poate ajuta cu diagnosticul.

Pe de altă parte, nu este neobișnuit ca puii să strigăt și au probleme de somn după ce ajung mai întâi la noua lor casă. La urma urmei, tocmai au părăsit mama și frații în care probabil au dormit într-o grămadă, iar acum li se cere să doarmă singuri într-un loc ciudat.

Odată ce s-au stabilit, puii dorm de obicei foarte bine. Ei obțin o mulțime de pui de somn în timp ce lucrezi, ceea ce înseamnă că au o mulțime de energie pentru a rămâne treaz noaptea pentru a păzi casa, jocul și pesester sănozeze proprietari. De când jocurile de miezul nopții nu vă vor fi emoționate, există o serie de metode pe care le puteți utiliza pentru a vă determina animalul de companie la orarul dvs.

De ce ai nevoie

Puneți deoparte ceva timp pentru a juca noaptea și aveți câteva lucruri la îndemână pentru a vă ajuta câinele să stabilească o rutină de culcare.

  • Feromonii sau reductoarele de stres Doggie
  • Muzică

Mișcați patul

Primul pas este de a regândi plasarea patului câinelui tău. Puii foarte tineri fac mai bine când potauzi și vă miroși, astfel încât mișcarea patului cățelușului mai aproape de propria dvs. poate îmbunătăți odihna Pooch. Pe de altă parte, distragerile vă pot menține animalul. Încercați să acoperiți cutia cu o pătură mare sau un mângâietor pentru a păstra zgomotul și lumina care le poate menține treaz.

Încercați ajutorul calmant

Există o serie de produse disponibile care sunt concepute pentru a scuti stresul și calm câini anxioși în jos. Unul dintre acestea poate fi util, în special atunci când un câine încearcă să se adapteze la somn într-un loc ciudat. Unele produse sunt spray-uri care pot fi aplicate în jurul zonei de dormit a câinelui, altele sunt adăugate la apă potabilă a câinelui, iar unele sunt mestecabile.

Pentru anxietate extremă, care ține câinele dvs., veterinarul dvs. poate avea și un medicament de prescripție. În orice caz, este mai bine să consultați medicul veterinar înainte de a vă oferi câinelui orice produs calmant pentru a vă asigura că nu va afecta negativ sănătatea câinelui. Acest lucru este deosebit de important cu puii tineri, femele de reproducție și câini cu afecțiuni medicale anterioare.

Juca mai târziu noaptea

Uneori, tot ce trebuie să faceți este să puneți mai mult efort să vă purtați câinele. Încercați să programați Playtime o jumătate de oră înainte de culcare și să ardeți energia excesivă a câinelui, astfel încât să fie gata să se prăbușească când faceți acest lucru. Chasing o minge de obicei o face pentru câini.

Într-o gospodărie cu animale de companie multiple, este o idee bună să le purtați pe toate în jos înainte de culcare. Pisicile sunt în mod natural mai nocturn, deci un joc de noapte cu un fascicul de lanternă sau de pene poate păstra pisicile să se trezească câinele. De asemenea, dacă sunteți înșelat prea devreme dimineața pentru a umple un castron alimentar, o mică masă târzie de noapte poate face truc.

Puneți muzica

Terapia muzicală poate lucra minuni pentru a acționa ca un sedativ natural pentru animalele de companie. Încercați să jucați muzică lentă, calmă, instrumentală la un volum scăzut pentru a vă calma catelul și pentru a ajuta la culoarea somnului.

Utilizați melatonina

Melatonina hormonului de timp-păzitor îi spune oamenilor și animalelor când să doarmă și când să se trezească. Suplimentele de melatonină au fost folosite la persoanele pentru a trata jet lag și tulburări de somn și unii veterinari recomandă utilizarea acestuia pentru a ajuta animalele de companie să doarmă. Melatonina este disponibilă la magazinele de hrană pentru sănătate, dar cereți-vă medicului veterinar despre doza corespunzătoare înainte de a vă da câinelui dvs.

Terapie prin masaj

Încercați să vă dați câinelui un timp de culcare masaj pentru a-și încetini energia și pentru ao calma într-un stat odihnitor. Strălucirea lentă a loviturilor blânde pot relaxa catelul retight, astfel încât aceasta doarme mai bine pe tot parcursul nopții.

Prevenirea problemelor cu câinele dvs. care nu poate dormi

Dacă câinele dvs. este în miezul nopții, cea mai mare greșeală pe care o puteți face este să o acordați atenție. În majoritatea cazurilor, ignorând anticul învață animalul că nu va atrage atenția pentru a vă deranja somnul. Orice fel de atenție întărește comportamentul, astfel încât câinele dvs. va continua rutina. Închideți-vă ochii, înșelați dinții și nu mutați un mușchi. Dacă aveți probleme cu practicarea unei iubiri dure de catelus, puteți să recurgeți întotdeauna la dopurile de urechi.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să tratați insomnia în câinele dvs