Argumente pro și contra de a împărtăși un pat cu câinele dvs

Împărtășirea unui pat cu câinele dvs

Dacă sunteți un iubitor de animale, știți că fiecare moment pe care îl cheltuiți cu animalele de companie este unic minunat. De la plimbări în umbră din parc spre răcire în fața televizorului, le iubiți când sunt încântați și când sunt relaxați. Pentru multi câini de prieteni, Se pare total normal să ai somnoros, așa cum ai făcut-o cu cei mai buni prieteni ca un copil sau copiii tăi când sunt speriați. Dar este o idee bună pentru tine și câinele tău? Înainte ca câinele dvs. să intre în obișnuința de a urca în patul dvs., aici sunt avantajele și contra pentru a vă ajuta să vă luați decizia

De ce ar trebui să te înghesuiți cu câinele tău?

  • Vă poate ajuta să vă relaxați. A fost cunoscut de mult timp că câinii fac oamenii fericiți. Din punct de vedere științific, petrecerea timpului cu câinii a fost dovedit a elibera oxitocina, care este un hormon care vă face să vă simțiți fuzzy și fericit. Prin urmare, având câinele dvs. cu dvs. în timp ce încercați să adormi, vă poate face fericiți și calme, astfel încât să fiți mai bine să vă îndepărtați ușor în Dreamland.
  • S-ar putea să vă simțiți mai siguri. Câinii sunt aproape întotdeauna alertă, iar acest lucru include în somnul lor. Toți am văzut câinii noștri sărind de la jumătatea somnului când au auzit un zgomot puternic. Dormind cu câinele dvs. în apropiere vă poate ajuta să vă simțiți mai siguri pentru că știți că vă vor trezi dacă auzi un intrus. Acest lucru este deosebit de important dacă trăiești singur.
  • Acesta vă poate îmbunătăți relația cu câinele dvs. Împărtășirea unui spațiu de dormit poate spune unui câine că sunteți membri ai aceluiași pachet. Acest lucru își construiește încrederea în voi și creează o legătură puternică. Acest lucru este deosebit de benefic pentru câinii de salvare care ar putea avea nevoie de puțin mai multă dragoste, respect și atenție la încredere.
  • Câinele dvs. vă poate menține cald noaptea. Spuneți la revedere sticla de apă caldă, nu veți mai avea nevoie de ea. În ianuarie, când temperaturile se încadrează în anii 20, veți fi atât de recunoscător pentru a vă încălzi câinele iubit în timp ce adormi.

Postări asemănatoare: Cel mai bun pat de câine încălzit și Câine teepee pat

De ce ar putea fi o idee proastă de a împărtăși un pat cu câinele dvs?

  • Alergiile sau astmul dvs. se pot înrăutăți. Evident, dacă aveți alergii severe, probabil că nu dețineți un câine. Dar o mulțime de oameni pot avea alergii minore la praf, polen și oricare dintre celelalte lucruri de pe blana câinelui tău și nici măcar nu-l cunoști. Împărtășirea unui pat cu câinele dvs. timp de ore în fiecare noapte poate crește timpul petrecut cu acele alergeni și face ceva minor mult mai grav.
  • Al lor comportament problemele s-ar putea să se înrăutățească. Câini cu agresiune sau anxietate de separare Problemele nu ar trebui să împărtășească patul dvs. pentru că ați putea întări convingerea că ele sunt egale sau chiar partenerul dominant, în relația voastră. Aceasta este o problemă controversată, cu toate acestea, deoarece mulți oameni susțin că prea mult a fost făcut din acest fenomen. Mulți câini bine comportați și bine ajustați nu vor avea această problemă
  • Confidențialitatea dvs. poate fi afectată. Câinii sunt niște creaturi simple. Odată ce știu că li se permite să facă ceva, ei vor încerca să o facă ori de câte ori doresc. Chiar și o ușă închisă ar putea să-i țină afară, sau ar putea să stea la ușă plângând până când le-ai lăsat înăuntru. Acest lucru ar putea fi un pic distrage-te când vrei timp singur, sunt îmbrăcați, sau orice alte activități pe care le-ați putea dori să le faceți în camera dvs. fără ochi plini.
  • Patul tău va deveni mai murdar. Acest lucru nu este doar noroiul pe care ar putea să-l urmărească de la walkys, dar pot fi, de asemenea, bacterii, paraziți, purici și căpușe. Din păcate, unele dintre acestea pot fi transferate pentru dvs., deci trebuie să fiți atenți. Acest lucru nu este un eveniment comun, dar dacă dvs. sau un membru al familiei suferă de orice chestiuni imunosupresoare, nu este o idee bună să vă permiteți câinele în niciun pat.
  • Calitatea somnului ar putea suferi. În timp ce unii oameni constată că calitatea lor de somn crește, alții constată că somnul lor este din ce în ce mai întrerupt. Acest lucru se datorează faptului că câinii sunt traverse polifasice, ceea ce înseamnă că dorm aproximativ trei cicluri pe noapte, mai degrabă decât una. Acest lucru îi ajută să rămână în alertă, dar poate însemna că vă trezesc ori de câte ori se trezesc.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine lavabile

Alegerea de a împărtăși un pat cu câinele dvs

În cele din urmă, este decizia dvs. dacă doriți să lăsați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. sau să vă uitați să cumpărați Cel mai bun pat de câine disponibile pentru ca ei să doarmă. În timp ce costurile ar putea să nu depășească beneficiile pentru câinele mediu, câinele dvs. ar putea fi deosebit de anxios din cauza experiențelor traumatice sau a vârstei înaintate. Dacă faceți această decizie, există patru reguli pe care ar trebui să le urmați:

  • Asigurați-vă că pot dormi într-un pat singur. Chiar dacă nu intenționezi niciodată să se despartă de ele, excursii neașteptate, boală sau evenimente de viață pot însemna dvs. și câinele dvs. trebuie să se ocupe de schimbare. Faceți această schimbare cât mai ușor de gestionat Instruirea câinelui să dormi singur înainte de a dormi în patul tău.
  • Casa-trenul câinele dvs. mai întâi. Acest lucru ar putea părea evident, dar trebuie să vă asigurați că câinele dvs. este foarte instruit dacă nu doriți ca noaptea să fie ruinată. S-ar putea să fiți în stare să vă puneți puțin murdărie, dar urina este o experiență neplăcută nouă.
  • Au verificări periodice. Asigurați-vă că câinele are o igienă excelentă și este verificată pentru paraziți, Placi și căpușe de multe ori. Acest lucru va face mai puțin probabil ca câinele dvs. să treacă pe ceva urât.
  • Câinii nu ar trebui să doarmă cu un copil mai mic de șase ani. Acestea sunt susceptibile de a trage pe coada câinilor dvs. și altfel neglijează nevoile lor. Acest lucru ar putea duce la rănirea câinii dvs. sau, mai rău, ar putea să se afle în apărare. Mulți copii mai în vârstă decât acest lucru ar putea fi, de asemenea, nepotriviți. Copilul dvs. trebuie să demonstreze că sunt suficient de maturi prin faptul că au înregistrat un rol de comportament responsabil al PET.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine ortopedice

  1. Este o idee rea să vă împărtășiți patul cu câinele dvs? - Pawp

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Vacuum pentru părul de companie
Paturi de câine
Fântâni de apă de câine
Câine de câine
Ușile de câine electronice
Monitoare de câine
Coborâre de câine
Coșuri de câine pentru biciclete
Creșterea paturilor de câine
Câine covoare de covoare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Argumente pro și contra de a împărtăși un pat cu câinele dvs