Instruirea câinilor la prețuri accesibile: resurse pe un buget

Accesibil-câine-antrenament

Nu ai o tona de bani pe mână, dar ai nevoie de ajutor de pregătire pentru câini? Chiar dacă ați făcut tot ce ați putut Buget corespunzător pentru un câine, pot apărea probleme de formare neașteptate care necesită atenție.

Din fericire, există o mulțime de resurse excelente online și noi instrumente care pot ajuta la realizarea pregătirii câinilor accesibile.

Iată câteva sfaturi pe care le avem pentru pregătirea câinilor cu costuri reduse!

Voluntar la un adăpost pentru animale și să învețe în curs de pregătire

Voluntariatul la adăpostul local de animale este o modalitate excelentă de a ajuta animalele de companie, precum și de a oferi acces la unele cunoștințe mari. Multe adăposturi mai mari au o orientare voluntară și programe de instruire a adăpostului de animale care vă învață elementele de bază ale modului de a gestiona câinii. Unele adăposturi oferă, de asemenea, mai multe ateliere de lucru intensive sau seminarii privind problemele de comportament mai avansate.

Bineînțeles că va dura ceva timp pentru a obține cunoștințele necesare pentru a ajuta la rezolvarea oricărei probleme cu propriul dvs. câine și necesită un nivel de angajament.

Anumite clase și ateliere pot fi oferite doar o dată pe lună, ceea ce înseamnă că acest lucru nu este o soluție instantanee. in orice caz, Este o modalitate de a obține cunoștințe de comportament pentru câini liberi în timp ce ajutați de asemenea puii de adăpost și contribuind la comunitatea dvs!

voluntar la un adăpost
Fotografie luată de Sarah Jurgensen Ghoop, fotograful AAC

În plus, în timp ce nu ar trebui să luați resurse de la câinii de adăpost în nevoie, S-ar putea să puteți cunoaște un antrenor mai experimentat sau comportamente de câine în timp ce petrec timpul la adăpost.

Unele adăposturi - mai ales cele mai mari - pot avea chiar și echipe de behaviori în personal. Ați putea să le consultați atunci când este cazul, fie chiar să vă înscrieți ajutorul pentru formare. Dacă sunteți prietenos și ați construit o relație, pot fi capabili să ofere ajutor la o rată redusă.

Citiți prin articolele noastre de formare pentru câini

Am acumulat o colecție hefty de resurse de formare a câinilor care răspund la cele mai comune probleme de canine, de la Cum să antrenezi un câine de lesa reactiv la Cum de a socializa un catelus în mod corespunzător (precum și Cum să socializați un câine agresiv).

Pentru a începe, verificați-ne Resursele preferate ale proprietarului câinelui și începe să exploreze!

Luați un curs online de formare a câinilor

Există tone de sfaturi de formare câine online - unele sunt minunate, în timp ce altele sunt prost informate și chiar sunt periculoase!

Am compilat o listă a Cele mai bune videoclipuri gratuite pentru câini online. Există, de asemenea, unele opțiuni plătite în plus, care merită bine și foarte accesibili. Puteți obține cu ușurință accesul la un întreg curs de formare a câinilor online pentru același preț (dacă nu mai puțin) decât o singură consultare cu un comportament în persoană.

Obțineți ajutor de la un antrenor sau comportament online

Internetul a deschis câteva posibilități cu adevărat uimitoare, care nu au avut o opțiune 10 sau chiar acum 5 ani. Unii formatori de câini și comportamentul au început să ofere consultanță online, permițându-le să-și lărgească raza de client în timp ce le salvează cu mașina spre și de la o casă a unui client.

În timp ce există mulți formatori minunați care oferă consultări online, Favoritul nostru este, desigur, Kayla Fratt, care a scris tone de ghiduri de formare fantastice pentru K9 de Mine. Poti Aflați totul despre Kayla, experiența și fundalul ei și prețurile aici.

Discutați cu veterinarul dvs

Veterinarii auzesc adesea aceleași plângeri și probleme de la clienți, iar unele birouri pot oferi broșuri sau alte materiale pentru predarea problemelor comune caninei.

Veterinarii vor avea, de asemenea, de multe ori scoopul interior pe behaviori și formatori ai câinilor locali, Deci, asigurați-vă că ați ajuns la veterinarul dvs. pentru orice sfaturi (deși medicul dvs., probabil, nu poate negocia o reducere pentru dvs., există o șansă ca unii formatori să aibă un fel de acord cu VET).

Networking-cu-veterinii

Luați o clasă de grup la Petco sau Petsmart

Multe magazine de câine precum PETCO și Petsmart Oferiți cursuri de grupuri accesibile (de obicei în 100 - $ 150 Ballpark pentru 6-8 săptămâni de clase). Majoritatea claselor acoperă comenzi de bază și formare, dar există chiar și unele clase de instruire a unui câine de terapie, abilități avansate de trucuri și multe altele (deși aceste clase specificate sunt oferite mai puțin frecvent).

Clasele de grup sunt mai ieftine, dar nu veți putea să luați un pooch de câine reactiv. Acești instructori nu sunt, de asemenea, probabil echipați pentru a face față unor probleme comportamentale mai grave.

Aveți sfaturi suplimentare despre cum să obțineți instruirea câinilor cu costuri reduse? Împărtășiți tot ce am pierdut în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Instruirea câinilor la prețuri accesibile: resurse pe un buget