Petsmart dog training review

Analiza de formare PETSMART

Gândindu-se la înscrierea pentru o clasă de antrenament de câine Petsmart? Vom vorbi despre cât de mult costul clasei Petsmart, care sunt disponibile tipuri de clase și discută despre experiența noastră personală cu clasele Petsmart.

https: // gph.este / g / egr1oz3

Cât de mult costul de formare a câinilor la Petsmart?

  • Toate clasele de formare a grupului Petsmart sunt $ 119 timp de 6 săptămâni.
  • Cât timp sunt clasele de formare a câinilor Petsmart? Clasele de grup fiecare rulează timp de 6 săptămâni, fiecare clasă săptămânală care rulează timp de 1 oră.
Petsmart Puppy Training

Clasele de formare Petsmart oferite

Petsmart oferă un număr de formare de câiniclase, fiecare rulează timp de 6 săptămâni. Toate clasele de grup sunt de 119 USD timp de 6 săptămâni (ruperea la aproximativ 20 de dolari pe 1 clasă HR).

  • Puppy Training (10 săptămâni până la 5 luni). O clasă introductivă care învață cum să comunice cu pupurile și abilitățile de bază cum ar fi Vino & Loos-Leash Walking. De asemenea mare pentru Socializarea generală cu alți pui!
  • Formare pentru începători. (5 luni și mai mari). Similar cu clasa de formare a catelului, dar pentru câinii mai în vârstă fără formare anterioară. Predă manierele de bază, controlul impulsurilor și abilitățile precum focalizarea, mersul pe jos, rechemarea și lăsarea -.
  • Formare intermediară. Concepute pentru câinii care cunosc deja indicii de bază. Funcționează la construirea comenzilor de instruire prin situații cu mai multe distanțe, distragere și durate mai lungi.
  • Antrenament avansat. Funcționează la consolidarea abilităților pentru răspunsuri mai rapide și mai consistente. Include maniere în timp ce în afară, călcâi avansată și mai mult.
  • Formare de terapie. Aflați abilitățile necesare pentru a lua o evaluare a câinilor de terapie. Învață să citești limbajul corpului câinelui și să demonstreze interacțiuni pozitive.

Această preț este destul de standard (de fapt, ușor mai ieftin) în comparație cu alte clase de formare a grupului Am găsit lângă mine.

În timp ce cursurile de formare a grupului stau în $ 15 - 30 USD pe gama de clasă de 1 oră, lecțiile private cu un antrenor sau comportamentist sunt mai aproape de 70 - 90 USD pe oră.

În plus față de clasele de grup, Petsmart oferă, de asemenea, o pregătire privată pentru a lucra la nevoile individuale. Formarea privată implică funcționarea unu-la-una cu un antrenor acreditat și este $ 45 timp de 30 de minute, $ 89 pentru 1 oră, sau 219 dolari pentru 4 ore (care poate fi împărțită). Curriculum-ul poate fi personalizat pentru ceea ce doriți să lucrați cu câinele dvs.

Consultanță gratuită de 15 minute: Nu sunteți sigur ce are nevoie de câine sau dacă este o bună potrivire pentru clasele de grup? Petsmart oferă consultări gratuite de 15 minute, în care un antrenor vă va evalua câinele și vă va ajuta să decideți ce clase vor funcționa cel mai bine pentru el.

Structura clasei Petsmart

Întrebându-se cum se joacă o clasă de formare Petsmart? Iată formatul general pentru o clasă standard de 1 oră:

  • Partea 1 (5 - 10 minute). Colegii de clasă sosesc, se stabilesc, iar instructorul explică ce va fi lecția de astăzi. Instructorul demonstrează lecția cu unul dintre câini.
  • Partea 2 (10 minute).Proprietarii lucrează la practicarea lecției în sala de antrenament, cu contribuția instructorului.
  • Partea 3 (20 de minute). În continuare, proprietarii își iau câinii în magazinul de petsmart și practică lecția de mers pe jos și în jos pe culoarul lui Petsmart pentru a obține mai mult spațiu. Instructorul se îndreaptă periodic și verifică progresul fiecărui proprietar.
  • Partea 4 (15 minute). Elevii și câinii se întorc în sala de antrenament și încep să lucreze la o altă lecție sau să se bazeze pe ceea ce a fost lucrat anterior.
  • Partea 5 (5 minute). Instructorul oferă teme pentru proprietarii de la ce să lucreze pentru săptămâna viitoare.

Petsmart oferă, de asemenea, un ghid de handout care va explica ce proprietarii ar trebui să lucreze în fiecare săptămână, cu instrucțiuni detaliate.

Analiza de formare Petsmart: Prima noastră experiență

Remy și m-am înscris pentru pregătirea intermediară a lui Petsmart, deoarece a avut deja un mâner cu privire la elementele de bază, să stea, să se întindă, să aștepte și să-și amintească de bază.

Petsmart Dog Clasa de formare revizuire

Nu a fost niciodată la o clasă de antrenament de ascultare Petsmart înainte, mi-am imaginat o sală mare în spate pentru noi să practicăm, dar Clasa de formare a avut loc efectiv într-o cameră mică secționată (probabil în jurul valorii de 15 x 15 picioare) în magazin.

Sala de antrenament are ziduri care merg aproximativ 5ft înălțime, fără a ajunge la tavan, ceea ce înseamnă Există o mulțime de zgomote, mirosuri și distrageri provenite de la magazinul Petsmart. Acesta poate fi un bonus sau o piedică în funcție de poochia ta.

Când am intrat prima dată în sala de antrenament, am fost destul de nervos cu privire la cartierele strânse. Remy este un amestec de pittie de 50lb și am lucrat la reactivitatea leșiei în jurul altor câini. Știam că împărtășesc astfel de trimestre cu alți câini ar putea fi greu pentru el.

https: // gph.este / g / eboyqxk

Chiar mai rău, acești câini erau mici (vorbim sub 10 lbs)! Nu am fost foarte optimist cu privire la modul în care Remy se va ocupa de astfel de colegi mici.

Vestea bună este că erau doar alți doi câini, așa că am fost fiecare capabil să avem propriul nostru colț.

La fel cum m-am temut, Remy Barking și trag spre câinii mici foarte mult în primele 10 minute de clasă. Cu toate acestea, pur și simplu l-am atras în colțul lui și l-am întrebat să se culce în schimbul unor felii de câini cald.

Destul de sigur, câinii fierbinți au câștigat în cele din urmă peste Remy, și după un timp el a reușit să se concentreze mai mult pe mine și mai puțin pe colegii de clasă blană.

Pentru prima noastră clasă, am urcat pe elementele de bază (stați, întindeți, rămâneți și lăsați-l). Apoi ne-am mutat pe prima noastră lecție - călcând. Profesorul nostru ne-a arătat cum să scoatem câinii la călcâi, ne-am practicat în cameră și apoi am ieșit în magazin pentru a practica culoarul.

https: // gph.este / g / ajjdv1o

Din nou, acest lucru ar putea fi dificil pentru câinii care sunt copleșiți de toate jucăriile, tratează și mâncarea la nivelul ochilor în culoar, dar pentru alții ar putea fi valoroși atunci când vine vorba de a lucra cu distragerile de distragere.

Clasa de formare a ascultării PETSMART

După aproximativ 10-15 minute de practică în culoar, ne-am întors în sala de clasă și am lucrat la "Lăsați-l și # 8221; Comandă în jurul jucăriilor.

Remy nu-mi pasă mult despre jucăriile - tot ce voia să facă a fost verifica micul fundalls!

În schimb, am început să lucrăm la "# 8220; lăsați-l și # 8221; comanda când am renunțat la brânză pe pământ.

În cele din urmă, ni sa spus că temele noastre pentru săptămână, care trebuia să lucreze la călcâiul nostru.

După clasa I a avut pentru a trata remy la unele jucării. Din păcate, cu toți ceilalți câini care măresc în jurul magazinului, a început să-l ia pe Bark-y și mi-a tras peste tot, așa că a trebuit să plecăm la scurt timp după.

Cum este calitatea formării Petsmart?

Ca și în multe clase, multe depinde de instructorul tău.

Toate formatorii Petsmart, Potrivit paginii oficiale de formare Petsmart:

  • Sunt formatori de companie acreditați
  • Utilizați tehnici de armare pozitivă

Instructorul nostru a fost cunoscut și a susținut activ de formare fără pedeapsă (care sunt un mare susținător al).

Singura mea gripe este că am simțit că ar fi putut fi mai bună profesor.

Era cu siguranță un antrenor calificat, dar nu am simțit că există multă educație sau învățătură dincolo de elementele esențiale ale ceea ce aveați nevoie să știi să completezi o anumită sarcină.

Rareori am fost corectați în timpul practicii și am un student care îi place foarte mult să fie arătat ceea ce fac greșit. În schimb, depinde de mine să-l întreb pe instructor pentru mai multe îndrumări sau detalii când am vrut.

Au fost, de asemenea, momente în care mi-am exprimat confuzia cu privire la diverse sarcini și nu am primit o orientare cât de mult ar fi plăcut de la instructor.

Un exemplu a fost, când Remy latră la ceilalți câini, mama mea (care ne-a aderat la sesiunea de antrenament), a apucat gura Remy`s și a ținut-o închisă. După ce a cerut antrenor, este ceea ce ar trebui să fac când lează?& # 8221; La care profesorul a spus nu, ea ar trebui să-și recâștige atenția cu tratate (acesta a fost și sentimentul meu).

Am fost puțin confuză cu privire la motivul pentru care antrenorul nu va oferi acest sfat până când va fi solicitat, dar eu do Recunoaște că oamenii pot fi foarte sensibili la corectarea metodelor de formare (la fel cum oamenii nu doresc să li se spună cum să fie părinte).

Cu toate acestea, atunci când sunteți la o clasă de antrenament, ea este cu scopul de a deschide sugestii!

În timp ce profesorul nostru a fost informat, nu am marcat-o să ieșim din calea ei de a explica De ce Am folosit anumite metode sau adăugăm orice fel de explicație în afara & # 8220; OK, acum fac X & # 8221;.

Acum, acest lucru ar putea fi pentru că ca cineva care este foarte interesat de psihologia câinilor, eram curios să știu mai multe. Este cu siguranță posibil decât detaliile ONU-necesare ar putea confunda pe alți proprietari sau să ducă la obținerea prea departe în lecții.

Totuși, a fost ceva pe care l-am găsit puțin lipsit.

Este pregătire de petsmart în valoare de ea?

În cele din urmă, Nu am simțit că am învățat ceva la clasa de formare Petsmart pe care nu am putut-o învăța online. De fapt, noi 30 de lucruri pentru a vă învăța câinele în 30 de zile de curs video De la consultantul de comportament certificat Kayla Fratt acoperă o mulțime de materiale în clasa de ascultare a lui Petsmart.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că clasa Petsmart nu merită luată în considerare. De fapt, cred că pentru majoritatea oamenilor, merită să participi.

Unii (am spus chiar majoritatea) de noi pur și simplu nu este mare la auto-management. Putem spune că vom urmări tone de Videoclipuri de antrenament pentru câini și Citiți cărți despre formarea câinilor, dar Fără cineva care ne-a instruiește sau ne ține răspunzător, suntem susceptibili să plecăm.

Având o clasă pe care o faceți în fiecare săptămână, unde cineva va evalua progresul dvs. vă va forța cu siguranță să vă practicați și să vă angajați să vă instruiți poochia.

Petsmart de formare profesioniști și cons

Să discutăm avantajele și dezavantajele claselor de formare PETSMART:

PROS

  • Responsabilitate. Mergând la o clasă săptămânală obișnuită vă va ține răspunzător să învățați și să practicați noi abilități cu canina dvs.
  • Socializare. O clasă cu alți pui vă oferă propriului câine o șansă de a socializa cu alte muguri cu patru picioare.
  • Formator de cunoștințe. Formatorul nostru a fost inteligent, experimentat și a susținut metode de armare pozitive fără cruzime.
  • Potențial pentru prietenii Doggy. Dacă pupul dvs. face clic cu un alt câine la clasă, s-ar putea să ajungeți la un nou câine prieten pentru ca pooch-ul dvs. să se joace!
  • Reduceri pentru mai multe clase. Dacă alegeți să vă înscrieți pentru clase de petsmart suplimentare (cum ar fi cursul lor avansat de antrenament sau terapie, puteți obține o reducere.

Contra

  • Spațiu mic. Am fost surprins de cât de mică a fost spațiul de clasă în interiorul lui Petsmart. În timp ce nu pot mărturisi că toate Petsmarts folosesc o clasă de dimensiuni similare, cel mai probabil (cu excepția Petsmarts care au facilități de îngrijire a copiilor încorporate).
  • Câini cu dimensiuni mixte. Clasa noastră a fost un amestec de câini mici și mari, care ar putea fi problematică în funcție de sentimentele câinelui dvs. față de canini de dimensiuni diferite. Cred că unele clase sunt separate de mărime, deci asigurați-vă că vă adresați Animalelor locale înainte de a rezerva o clasă dacă aceasta este o preocupare pentru dvs.
  • Distragerea mediului. Acest lucru ar putea fi considerat un beneficiu dacă lucrați la instruire în medii mai distractive. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. este ușor de șters sau aruncat de zgomote (ceilalți câini lătrat, lucrătorilor care se mișcă în jurul) și miroase, magazinul Petsmart ar putea dovedi prea dificilă un mediu.
  • Planul strict de lecție. Nu veți primi pur și simplu să întrebați formatorul despre problemele specifice Pooch - există un plan de instruire în vigoare și trebuie să urmați structura, chiar dacă nu luați în considerare abilitățile valoroase (de exemplu, eu Nu-mi pasă prea mult de călcare, dar asta am petrecut o mulțime de timp care lucrează).
  • Calitatea formatorilor poate varia. În timp ce am simțit că antrenorul nostru a fost cu siguranță informat și util în timpul clasei, acum că am lucrat cu behaviori mai avansați câini, văd câteva zone în care antrenorul nostru Petsmart s-ar fi putut îmbunătăți. Ea nu a pus în orice efort suplimentar pentru a explica teoria formării, pentru a oferi explicații mai detaliate sau pentru a face multe corecții cu clasa noastră. Acum, bineînțeles, kilometrajul dvs. poate varia în funcție de formator, dar cred că nu este prea mult să presupunem că formatorii care fac aceste clase sunt de obicei tineri, nu la fel de experimentați și, probabil, nu cei mai practicați educatori. Totuși, mezelul tău poate varia.

Profesorii vs formatori. Vreau să fac un punct de a distinge un profesor bun vs un antrenor bun. Mulți oameni pot fi formatori de câini incredibil de calificați, dar nu sunt foarte buni la educarea sau explicarea acestor concepte de formare altora într-o sesiune de predare.

Ce să aducă la clasa Petsmart

Întrebându-vă ce aveți nevoie în prima zi a clasei? Te-am acoperit!

  • Stinky tratează. Puiul fiert, felii de câine cald sau brânză de șir sunt mari și accesibile Tratamente de formare.
  • Înregistrări de vaccinare. Destul de mult toate clasele de formare vor necesita o dovadă a vaccinărilor. DPP (Distemper, Parvo & Parainfluenza) & Rabies Vaccinări sunt necesare pentru orice câine de peste 4 luni.
  • Tratați punga. Tu vei avea nevoie de o pungă la îndemână pentru a stoca acele bunuri stinky pe care le vei aduce la clasă.
  • Guler sau ham. Aduceți orice guler plat, laminat sau fără alunecare, gulere de față, hamuri corporale sau hamuri fără tragere - acestea sunt toate permise. Nu sunt permise lanțuri de suflare, prong, vârf sau gulere electronice în clasă.
  • Leash. Orice leșie non-retractabilă de 4 picioare la 6 metri. Poate doriți să utilizați o lecție mai mică decât cea normală, deoarece câinele dvs. va împărtăși cartierele apropiate cu alți prieteni canini.
  • Clicker (opțional). Clicurile sunt într-adevăr la îndemână pentru antrenament - în timp ce nu sunt necesare, vă recomandăm să apucați unul pentru clasă și Începeți antrenamentul cu clicker!
  • Portofelul tau. Tu vei vedea probabil niște jucării drăguț drăguț că vă faceți drumul spre ieșirea magazinului după clasă - am făcut obiceiul de a cumpăra aproape întotdeauna remy o jucărie după clasă (nu am putut să mă ajute, de când au fost întotdeauna jucării mereu de vanzare).

Cum pot spune nu la această față când găsește o jucărie pe care o iubește?

Instruirea Petsmart

Obediența VS Comportament Training: este de formare Petsmart drept pentru tine?

Clasele Petsmart vor fi bine pentru câțiva câini, dar nu pentru toți.

Clasele de grup Petsmart sunt excelente pentru:

  • Lucrul la abilitățile de bază de ascultare ca să stai, să rămâi, să pleci, să se culce, etc.
  • Lustruirea abilităților existente și lucrul la comenzi în timp ce sunt înconjurate de mai multe distrageri și medii provocatoare.
  • Socializarea unui nou catelus cu alți colegi de catelus.
  • Învățați cum să le obligați cu un nou câine sau catelus.

Clasele de grup Petsmart nu sunt potrivite pentru:

  • Câini care nu sunt socializați sau confortabili în jurul altor câini.
  • Câini înfricoșători sau anxioși care nu manipulează bine medii noi sau ciudate.
  • Câini cu probleme comportamentale semnificative cum ar fi paza resurselor, reactivitatea lesa sau agresiunea.
  • Proprietarii cu probleme specifice sau cei care au obiective unice de formare.

De ce ar fi trebuit să mă duc la un behaviorist

Pe măsură ce clasa noastră Petsmart a continuat, situația mea cu Remy a început să devină destul de stresantă.

Remy începea să afișeze lătratul de neplăcere sporite, precum și să trăiască la hainele mele și chiar să mă înnebunească în timpul plimbărilor și în casă.

Aceste comportamente au continuat să se înrăutățească, chiar și în timpul participării la clasa de formare intermediară a lui Petsmart.

A început să devină destul de copleșitoare și să mă strecină să lucrez la o ședere extinsă de 1 minut și să călcați lustruit când câinele meu avea comportamente mult mai imediate și problematice pe care clasa Petsmart nu a fost concepută pentru a repara.

După clasă, am ajuns să lucrez cu un comportaist privat și am văzut îmbunătățiri semnificative și imediate în comportamentul Remy.

Acest lucru nu a fost deloc vina lui Petsmart - a fost a mea pentru a nu înțelege felul de ajutor de ajutor și am nevoie.

Clasele Grupului Petsmart sunt o alegere solidă pentru formarea cu ascultare. Dar clasele lor de grup nu sunt concepute pentru a trata problemele comportamentale.

  • Instruirea cu ascultare implică comenzile de prindere și lustruire. Gândiți-vă că lăsați-l, veniți când ați sunat, se întinde, șederea extinsă, puneți comenzi, călcâi, etc.
  • Formarea comportamentului implică lucrul prin comportamente problematice, cum ar fi lătratul neîncetat, reactivitatea leșiei, paza resurselor etc.

Dacă câinele dvs. nu are probleme majore de comportament, atunci clasele de ascultare a grupului Petsmart sunt o modalitate excelentă și accesibilă de a vă construi abilitățile.

in orice caz, Clasele de formare a ascultării nu vor rezolva problemele de comportament. De fapt, puteți găsi că lucrul prin probleme de comportament în timp ce abordați formarea avansată de ascultare pentru a fi prea copleșitoare și vă poate împiedica progresul cu (acesta a fost cazul pentru mine).

Formatorii Petsmart urmăresc un plan de lecție structurat și - chiar dacă au cunoștințele - probabil că nu pot să vă ajute cu probleme de comportament.

În schimb, dacă aveți un câine cu unele probleme, să mergeți cu un consultant de comportament de câine certificat mai întâi și să salvați lucrările de ascultare mai târziu. Sau - Luați în considerare încercarea de sesiuni de instruire privată a lui Petsmart.

Într-adevăr regret să aștept atâta timp cât am făcut pentru a lucra cu un comportaistist cu Remy. Dacă am ajuns la un comportaist înainte de a încerca să se înscrie în clasa lui Petsmart, cred că am fi avut mult mai mult succes și nu mi-am simțit atât de frustrat și frustrat.


Pe scurt, Clasele de formare a grupului Petsmart sunt o opțiune solidă pentru proprietarii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de ascultare a câinelui.

Clasele sunt la prețuri rezonabile și pot fi chiar puțin mai ieftine decât alte clase de grupuri structurate similare.

Există, de asemenea Reduceri semnificative pentru proprietarii care continuă să formeze o pregătire suplimentară de Petsmart după prima clasă, Așadar, ați putea salva un pic de bani echitabil dacă intenționați să faceți o pregătire extinsă.

Formatorii par a fi informați și - cel puțin în experiența mea - practică metode de formare pozitivă fără forță. Ei nu pot toți să fie cei mai calificați educatori, dar sunt suficient de cunoștințe pentru cele mai multe nevoi.

Singurul motiv pentru a evita cursurile de petsmart va fi dacă aveți un câine cu probleme de comportament (pentru că, pentru aceasta, să angajeze un comportamentist în schimb), un câine cu agresiune sau orice alte probleme care ar putea face dificil pentru câinele dvs. să se antreneze într-un magazin Petsmart în jurul altor câini.

Ați luat o clasă de formare Petsmart? Cum a mers? Distribuiți experiența dvs. în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Petsmart dog training review