Cât de mult să sfărâmați formatorii de câini?

Există zeci de diferite tipuri de metode de formare a câinilor. De unde știi ce metodă este cea mai bună pentru pooch-ul tău? Lucrul cu un antrenor profesionist de câini ia tot stresul din această sarcină importantă. Deoarece acest lucru este o slujbă atât de importantă, ar trebui să oferiți instructorului dvs. o gratuitate? Dacă da, trebuie să știți cât de mult să sfărâmați formatorii de câini.

Antrenorul dvs. de câine va veni la salvarea dvs. și va transforma câinele rambunptiv într-un animal de companie bine comportat. Ei vor învăța despre nevoile dvs. și vor observa câinele dvs. pentru a decide care metodă de formare va fi cea mai potrivită pentru amândoi. Te vor învăța cum să lucrezi cu câinele tău să-l antrenezi într-o manieră care să încurajeze legătura dintre voi doi.

Formatorii profesioniști de câini vă percep o taxă, pe care o discutați înainte de timp, dar este destul de suficient? Răspunsul scurt este nu, dar răspunsul lung este - depinde. În unele cazuri, formatorul de câini nu va primi 100% din acești bani. De exemplu, dacă lucrează pentru o unitate de formare a câinilor, atunci la fel ca la fel ca câine groomers și câine sitters, Probabil că primesc doar un procent mic de rata pe care o plătiți.

Cu toate acestea, în cazul în care un antrenor de câini lucrează pentru ei înșiși, ei, în general, primesc toți banii. Dar apoi există costuri generale pe care vor trebui să le plătească: costuri de instruire, costuri de asigurare și transport. În unele cazuri, formatorul primește doar o fracțiune de rată pe care o plătiți pentru serviciile lor. La fel ca și cu mulți alți furnizori de ospitalitate și de servicii, arătând aprecierea dvs. prin înclinarea antrenorului dvs. de câini este cel mai mic pe care îl puteți face.

Cât de mult să sfărâmați formatorii de câini?

Cât de mult pentru a schimba formatorii de câini?În primul rând, permiteți-mi să încep prin a spune că nu sunt un antrenor profesionist de câini. Cu toate acestea, am căutat asistența unui antrenor de câini de mai multe ori. Întotdeauna am sfat un antrenor de câini pentru ao arăta cât de mult apreciez serviciile ei. La urma urmei, mă ajută să-mi antrenez câinii atunci când devine prea dificil și / sau prea consumator de timp să se ocupe de mine.

Cu acea fiind spus, nu toți formatorii de câini vor fi o potrivire bună pentru dvs. și pentru animalele de companie. Dacă utilizați un antrenor nou și nu sunteți mulțumit de munca lor, evident că nu este nevoie să lăsați un sfat suplimentar.

Este important să aveți o discuție îndelungată cu vreun trainer potențiali înainte de a le angaja pentru a vă asigura că sunteți amândoi pe aceeași pagină. Ar trebui să le întrebi despre metodele lor de formare, de ce folosesc această metodă și cum s-ar ocupa de un câine cu aceleași comportamente dificile pe care le are câinele tău. Acest lucru vă va oferi o idee bună despre ce să vă așteptați, deci există o șansă mai bună ca să fiți mulțumiți după prima sesiune de formare.

Acum, întrebarea este cât de mult să sfărâmați formatorii de câini pentru un loc de muncă bine făcut. Vă recomandăm să faceți acest lucru aproximativ 15% din taxa de instruire. Acesta este un sfat standard general pentru formatori. Deci, dacă vă costă aproximativ 50 de dolari pe sesiune de instruire, vârful ar fi de aproximativ 7 USD.50.

Dacă sună ca o mulțime de tine, atunci Sfat Ce vă puteți permite. Dacă un extra 15% nu se potrivește în bugetul dvs., lăsați un sfat care nu vă va rupe banca. De exemplu, unii oameni lasă un vârf de 5 dolari pe sesiune, indiferent de taxă și indiferent de ce vine proiectul.

La sfârșitul zilei, antrenorul dvs. de câine va aprecia orice sfat pe care vă puteți permite să plecați. Bazinul este o modalitate excelentă de a vă asigura că antrenorul dvs. va avea grijă de tine și de animalul dvs. de companie în viitor. Când antrenorul de câini se simte apreciat, vor oferi probabil un serviciu și mai bun în viitor.

Citiți următorul: Cât de mult pentru a sfatul pentru serviciile de câine [Infographic]

Cât de mult să sfărâmați formatorii de câini ;

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de mult să sfărâmați formatorii de câini?